Kıbrıs bahçeci donasyon tedavisi

kkkllm

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2016
24
12
18
42
Herkese merhaba
Kıbrısda yumurta ya da sperm donasyonu yaptıranlar arasında Bahçeci Kıbrıs da tedavi olan varsa paylaşımlarını bekliyorum.

kızlar ben gidiyorum donasyon tedavisine bahçecide çok memnunum kaliteli bir merkez doktorum çok güleryüzlü inanılmaz ilgili.

cnm ben bahçeci kıbrısa gttim doktorum murat beydi çok sevecen çok ilgili bir doktor

Bende 1 aydır araştırıyorum Ekimde donasyon için gideceğim.Dün merkezden aradılar ön görüşme yaptık .Bugün doktor Zehra hanım varmış o arayacak ve konuşacağız.Gelişmeleri yazarım size.

Bende 1 aydır araştırıyorum Ekimde donasyon için gideceğim.Dün merkezden aradılar ön görüşme yaptık .Bugün doktor Zehra hanım varmış o arayacak ve konuşacağız.Gelişmeleri yazarım size.
canım bende bahceci kıbrısta tedavi oldum nazar değer diye kaç aydır müjdeli haberi veremiyordum bende hamileyim cok sükür ve o melek ekibin sayesinde:)))))

canım bende bahceci kıbrısta tedavi oldum nazar değer diye kaç aydır müjdeli haberi veremiyordum bende hamileyim cok sükür ve o melek ekibin sayesinde:)))))
Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip eylesin.Darısı başımıza inşallah...

Merabalar kızlar bende kıbrıs bahçeciyi düşünüyorum bana yardımcı olurmusunuz süreç ne kadar sürüyor maliyet ne tutuyor

Merabalar kızlar bende kıbrıs bahçeciyi düşünüyorum bana yardımcı olurmusunuz süreç ne kadar sürüyor maliyet ne tutuyor
Canım bildiğim kadarı ile Bahçecide 4750 € merkezden bana öyle demişlerdi

Ben ergenlikte hiç adet görmedim canım ilaçlarla yapmaya çalıştılar en kalsiyumda çok düşmeye başladı 18yaşımda laparoskopi oldum yumurtalarım bozukmuş sadce bir doku bırakıldı malesef onun dışında bir şansımız yok

Slm canim hic tup bebek merkezine basvurdunmu hmn donasyon dusunme bende senin gibi kendiliginden adet gormedim su yasima kdr ilaclarla adet oldum butun doktorlar senin cocugun olmaz tup bebek bile olmaz dediler sadece yumurta donasyonuyla olabilir dediler yikildim artik son care kibtlrisa gidicektim ama bir tup bebek merkezinde sansimi deniyim dedim o siradada kibristaki doktorla hemsireykede gorusuyorum hemsire bana diyoki bosuna igneleri vuruluyosun bosuna hormon aliyosun tek caren biziz diyor ama benim yumurtalar ignelere cvp veriyo bizim gibi hastalara monogon merional gibi igneler fayda ediyo eger fsh yuksek dgl dusukse tilup bebek dene derim

Anladım canım ama benim yumurtalarım alındı sadece bir doku bırakıldı ileride dokudan yumurta üretimi olablir diye ne yapacagımı bilemiyorum

Anladım canım ama benim yumurtalarım alındı sadece bir doku bırakıldı ileride dokudan yumurta üretimi olablir diye ne yapacagımı bilemiyorum
Anladim canim yumurta donasyonuda bi nevi sen dogurcaksin bunu organ nakli gibi dusun icine neresi sinerse orayla basla

Canım bende çok ön yargılıydım burda donasyon yapanlara demediğimi bırakmadım ama o bebeği karnımda hissedince ne kadar yersiz olduğunu anladım

Karar veremiyorum bir türlü çok zor durum eşim yanımda çok istiyor ama ben tuhafım allah bana benm durumumda olanlara sabır versn yardım etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…