KIMSEDE BIRSEY YAZMAMIS SIZ GITTINIZMIHerkese merhaba
Kıbrısda yumurta ya da sperm donasyonu yaptıranlar arasında Bahçeci Kıbrıs da tedavi olan varsa paylaşımlarını bekliyorum.
SİZ GITTIN
KIMSEDE BIRSEY YAZMAMIS SIZ GITTINIZMI
kızlar ben gidiyorum donasyon tedavisine bahçecide çok memnunum kaliteli bir merkez doktorum çok güleryüzlü inanılmaz ilgili.
canım bende bahceci kıbrısta tedavi oldum nazar değer diye kaç aydır müjdeli haberi veremiyordum bende hamileyim cok sükür ve o melek ekibin sayesinde:)))))Bende 1 aydır araştırıyorum Ekimde donasyon için gideceğim.Dün merkezden aradılar ön görüşme yaptık .Bugün doktor Zehra hanım varmış o arayacak ve konuşacağız.Gelişmeleri yazarım size.
Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip eylesin.Darısı başımıza inşallah...canım bende bahceci kıbrısta tedavi oldum nazar değer diye kaç aydır müjdeli haberi veremiyordum bende hamileyim cok sükür ve o melek ekibin sayesinde:)))))
Canım bildiğim kadarı ile Bahçecide 4750 € merkezden bana öyle demişlerdiMerabalar kızlar bende kıbrıs bahçeciyi düşünüyorum bana yardımcı olurmusunuz süreç ne kadar sürüyor maliyet ne tutuyor
Canım sorun neydı ??Teşekkür ederim canım tedirginim
Slm canim hic tup bebek merkezine basvurdunmu hmn donasyon dusunme bende senin gibi kendiliginden adet gormedim su yasima kdr ilaclarla adet oldum butun doktorlar senin cocugun olmaz tup bebek bile olmaz dediler sadece yumurta donasyonuyla olabilir dediler yikildim artik son care kibtlrisa gidicektim ama bir tup bebek merkezinde sansimi deniyim dedim o siradada kibristaki doktorla hemsireykede gorusuyorum hemsire bana diyoki bosuna igneleri vuruluyosun bosuna hormon aliyosun tek caren biziz diyor ama benim yumurtalar ignelere cvp veriyo bizim gibi hastalara monogon merional gibi igneler fayda ediyo eger fsh yuksek dgl dusukse tilup bebek dene derimBen ergenlikte hiç adet görmedim canım ilaçlarla yapmaya çalıştılar en kalsiyumda çok düşmeye başladı 18yaşımda laparoskopi oldum yumurtalarım bozukmuş sadce bir doku bırakıldı malesef onun dışında bir şansımız yok
Anladim canim yumurta donasyonuda bi nevi sen dogurcaksin bunu organ nakli gibi dusun icine neresi sinerse orayla baslaAnladım canım ama benim yumurtalarım alındı sadece bir doku bırakıldı ileride dokudan yumurta üretimi olablir diye ne yapacagımı bilemiyorum
Canım bende çok ön yargılıydım burda donasyon yapanlara demediğimi bırakmadım ama o bebeği karnımda hissedince ne kadar yersiz olduğunu anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?