Canım amin,amin,amin diliyorum..tekrar tebrik ederim,Allah ım hamilelik sorecimizi rahatlıkla atlatıp,gününe kadar Rabbim taşımamızı.hatırlı sağlıklı evlatlarımızı bize nasip etsın Rabbim.....
Amin canım Rabbim sağlıklı bir hamilelik ve sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsin meleklerimizi.Cok tebrik ederim canim ablam.mutlu oldum senin adina.ins saglikla mutlulukla kucagina alirsin bebislerini.bende az once tekrar kan verdim tsh ve beta ya tekrar baktiriyorum.insan stres oluyor ya acaba degerim 2 ye katladimi diye....hersey cok guzel olcak inaniyorum...
Çok sevindim ablacim...amin amin amiinGünaydın arkadaşlar,hadi Cumartesi günü size mutlu bir haber vereyim.
Beta HCG test sonucum pozitif,hamileyim.
Dilerim keseleri,kalp atışlarını duymamızı,ilk 3 ayı sağlıkla atlatır,ikili/üçlü testleri de sağlıklı çıkar,9 ay sonra sağlıkla meleklerimizi kucağımıza almamızı nasip eder Rabbim,amin.
Darısı isteyen ,bekleyen tüm anne adaylarımızın başına inşallah.
Canım çok teşekkür ederim.Çok sevindim ablacim...amin amin amiin
Canım benim çok teşekkür ederim birtanemkanbar anne oluyor sıra da diğerlerine geliyor. Kanbar'cım tebrik ediyorum gözün aydın...
Kanbar bu ne güzel bir haber. Sağlıkla kucağına al canım..Günaydın arkadaşlar,hadi Cumartesi günü size mutlu bir haber vereyim.
Beta HCG test sonucum pozitif,hamileyim.
Dilerim keseleri,kalp atışlarını duymamızı,ilk 3 ayı sağlıkla atlatır,ikili/üçlü testleri de sağlıklı çıkar,9 ay sonra sağlıkla meleklerimizi kucağımıza almamızı nasip eder Rabbim,amin.
Darısı isteyen ,bekleyen tüm anne adaylarımızın başına inşallah.
Teşekkür ederim canım,darısı dileyen herkesin başına inşallah..Kanbar bu ne güzel bir haber. Sağlıkla kucağına al canım..
Ne senin ondan,ne onun senden haberin olmuyor canım,yani kimlikler tamamen gizli,her iki taraf için de ,ben 11 yıl sonra 45 yaşımda bu Mutluluğu tattım,Dünya'nın en güzel duygusu,Rabbim kucağıma da sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin.Bence hiç bekleme,o kadar büyük bir mutluluk ki,anlatılmaz,ancak hissedilir...Ya Bende istiyorum yumurta donadyonu ama hep kòrkuyorum ya bir gün yumurta sahibi çıkıp gelirse çocugumu ìstiyorum derse
Canım çok teşekkür ederim..Arkadaşlar oğluşlarımla buluşmamız cok güzel gecti şuan otelde dinleniyoruz 3 embriyo olmuş hepsini aldık 12 gün nasıl gecer bakalım
Kanbarcım cok sevindim canım inşallah benim oğluşlarımdan tutunu bana
Ben de çok seviyorum canım.Bebekli boncuklu listeyi çok seviyorum. Kalanların başına olsun. Gerçekten uğurlu oldu topiğimiz....
Canım,Allah hepimize sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almanın mutluluğunu yaşatsın.:) ben demedimmi listeler yenilenecek die:) şükürler olsun rabbim hamile olanların kucagına versin gün sayanlarında pozitifi görmelerini nasip etsin:)ohhhhhhhhhhhhhhhh ya yolculuktan geldim hemen baktım siteye şenlenmiş şenlenmiş:)
sende güzel haberi vereceksin 12 gün sonra...Arkadaşlar oğluşlarımla buluşmamız cok güzel gecti şuan otelde dinleniyoruz 3 embriyo olmuş hepsini aldık 12 gün nasıl gecer bakalım
Kanbarcım cok sevindim canım inşallah benim oğluşlarımdan tutunu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?