Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Arkadaşlar hamilelik takvimini yapamadımOlmuyor yazanları yapıyorum yanlış yazdınız diyor

Canım ben önceki sayfalarda yazmıştım.
Profil bilgilerinden kişisel bilgilerine girip,muhtemel doğum tarihini ,örneğim benimki 08-10-2015 şeklinde yazıyorsun ve sonra en alttan kaydete basıyorsun.
Muhtemel doğum tarihini de Jinekoloji.com.tr ye girerek otomatik hesaplatabilirsin.Tüp bebekte gebelik tarihi hesaplama diye Google 'a yaz,çıkan sonuçlardan Jinekoloji.com.tr nin altındakini tıkla.Sonra benimkisi 5.gün transferi olduğundan blastokist transferini işaretleyerek,transfer tarihim olan 20.01.2015 i yazdım hesaplaya bastığımda,muhtemel doğum tarihim 08-10-2015 çıktı canım ,bu şekilde hamilelik takvimini oluşturabilirsin.

Karar verdikten kaç ay sonra başlıyosunuz diyelimki ben buğün adet oldum,bi dahaki adetime kadar işlemler tamamlanıyormu?kıbrısta kaç gün kalıyoruz,fiyatı tam olarak nedir.

Kanbarcım bende 41 yaşındayım 3yıllık evliyim geç evlenenlerdenim,bir normal hamileliğim oldu 4aylık sonlandırmak zorunda kaldık,2de tüp bebek denemem var ama negatif,donasyon hep aklımda ama hep acabalarım var,beni biraz rahatlatırsanız arkadaşlar,çok sevinirim

Kanbar canım Tebrikler ucuzler yolda hayırlı olsun. Yorma kendini

Kanbar canım Tebrikler ucuzler yolda hayırlı olsun. Yorma kendini
Ahh canım Ruveyda'cım gelmiş hoş geldin ,nasılsın?
Çok teşekkür ederim canım.
Yormuyorum ama ,dileğim en fazla ikiz olsun,sağlıklı olsunlar.
Boğazlarım iltihap yaptı Cumartesiden beri ilaç ta yutamıyorum,inşallah geçer.
Sen nasılsın,bebişler nasıl?

Geçmiş olsun hamilelik bağışıklık sistemini zayıflatır ilk başta. Ihlamur bal limon bir fincan iç. Sonra sadece ılıktan biraz sıcak suya limon bal kat iç iyi gelecek ama Ihlamur u fazla içme.
Benim içime ucuz doğuyor inşallah ikiz bebek sahibi olursun. Ikizi bile taşımak zorken ucuz sıkıntı. Ama dr gittiğinde sanki 3 kese görecek sin gibi hissediyorum.
Benim hamilelikte artık son ayim. Zor oluyor son zamanlar. Oğlum iyi teyzesi ama sürekli ilgi ve kucak istiyor. Babayı yataktan attık beraber yatiyoruz. Sende bir doğur inşallah eşinin pabuç ları dama atılacak. Herşeye rağmen çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese yasatsin hep dua ederim böyle

Karar verdikten kaç ay sonra başlıyosunuz diyelimki ben buğün adet oldum,bi dahaki adetime kadar işlemler tamamlanıyormu?kıbrısta kaç gün kalıyoruz,fiyatı tam olarak nedir.
Onu doktor belirliyor ,uygun donörün bulunması lazım,senin kan testleri ,rahim filmi ve histereskopinin sonuçlarına bakıp öyle çiziyor herkesin yol haritasını canım.Bir sorun varsa önceki tedavi ediliyor.
Herşey yolundaysa,senin de yakınlarda tüp bebek denemen yoksa hemen başlar,1/1,5 ay içinde de transferin olur.
Mesela benim en son ekimde pozitifle sonuçlanan kendi yumurtalarımla pozitifi gördüğüm ve 6 haftalıkken kaybettiğim tüp bebek denemem olmuştu,hemen yapmadı,rahmin 3 ay dinlenmesi lazım dedi,Aralığa kadar bekledik,ilaçlarla donör ve benim adet tarihimiz denkleştirildi,20 ocakta transferim oldu canım.
1 adet görüyorsun,2.adetinden sonra tedavin Başlıyor.Canım fiyatlar Değişti mi bilmiyorum ,ama bize 2 Seçenek sundular:
1.seçenekaket fiyat:5.300 EUR.Bu paketin içinde tedavi,6 gün Kıbrıs'ta otelde 2 kişi yarım pansiyon konaklama,2 Kişilik uçak Gidiş dönüş ücretleri ve transfer ücreti dahil.
2.seçenek:Sadece tedavi 4.700 EUR.biz bunu seçtik,kalmak istemedik 6 gün,buna sadece tedavi dahil canım.Eşim günübirlik sperm verdi döndü önce,5 gün sonra da eşimle gittik transferim oldu,1 gece kaldık,ertesi akşam döndük canım.
Ama sen yine de fiyatları sor canım,belki değişmiştir.Bu bana verilen Ekim 2014 fiyatları.
Canım ben şu an hamileyim,dilerim Rabbim keselerini görmeyi,kalp atışlarını duymayı,ikili/üçlü testlerini sağlıkla atlatmayı,ilk 3 ay riskli dönemi atlatıp,kucağıma almayı nasip edr canım,çok uzun çok zorlu bir yol inan.Ama pozitifi gördüğümüzde eşimle birbirimize sarılıp ağlamamızı,o sevinci,şu an hamileyken ki mutluluk duygularımı anlatmama imkan yok,yaşaman lazım canım,lütfen yaşa sen de bu duyguları,senin de hamile müjdeni verelim buradan,tedavin hayırlı olsun canım,dilerim en yakın zamanda sen de anne olursun.

Ah canım Ruveyda'cım senin hislerine de çok güveniyorum ben,umarım ikiz olsun,Rabbim ikiz nasip etsin,heleki bir kız/ bir erkek gönlümüzden geçen,ama yine de tek/ikiz veya kız/erkek sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin Rabbim Önceliğimiz tabii ki bu.
Dediğini yapayım Tantum Verde gargara bu konuda en iyi gargara 2 kez yap Boğaz'da ne ödem,ne iltihap kalmıyor ama,hamilelerde kullanmayınız yazıyor,asla kullanmam.Evet Firdevs Hanım transferden sonra yapılmayacaklar listesine bitki çayları içilmez Yazmış,azıcık içeyim yeter.
Biz eşimle birbirimize çok düştünüz ama,eminim pabucu dama atılır,şimdiden öyle hissediyorum ben de.
Oğluşunu Allah bağışlasın,ne mutlu sana..
Az Zaman'ın kalmış,sağlıkla doğsunlar da güzel haberlerini alalım senin de buradan canım.

Canlarım transferden sonra hangi ilaçları kullandınız bana jel falan vermediler sadece coraspirin
Folikasit
Estrofem
Proluton iğne birini yaptık birini pazar yapacagım.
Clexane iğne Buda günde 1 tane göbekten farklı olan Varmı

Birde progestoron vardı yazmayı unutmuşum

Canım bak yukarıda hamilelik takvimini nasıl yapacağını yazdım.
Bu arada avatarın süper olmuş.
Canım bana bu yukarıdakilere artı olarak sabah akşam crinone %8 vajinal jel,günde 1 kez göbekten fraxparine iğne verdi.
Coraspini kesti Firdevs Hanım,çünkü 7. Ve 8. günü pembe lekelenmelerim oldu.Şükür kesildi,inşallah bir daha olmaz .

Kanbarcım ilgin için teşekkürler canım hamilelik takvimini cok uğraştım ama yapılmadı dediğini aynen yaptım ama format ta uygun değildir diyor ama doğum tarihi 22.9.2015 imiş Allah nasip edip tutarsa inşallah

Canım ben birçok kişiye tarif ettim buradan ve diğer topikteki arkadaşlardan,benim tarif ettiğim şekilde yaptılar oldu,birşeyi atlıyorsundur,bir önceki sayfada yazdıklarımı tekrar oku bence tatlım.
Bir de muhtemel doğum tarihini araya nokta koyarak değil 22-09-2015 orta çizgiyle yazıp,kaydete bas olur canım.

Ben hep nokta yapmıştım - işareti yapınca kabul etti bakalım çıkacakmı :)))

Ya arkadaşlar takvim çıktıda sanki bir yanlışlıkmı var banamı öyle geliyor benim oğluşlarım daha 7 haftalık olmadıki şaşırdım şimdi

Pardon arkadaşlar sorumu geri aldım ben 10 yerine 9 yapmışım ondan olmuş :))))
Kanbarcım cok teşekkürler sonunda yaptım sağolasın

Bişi sorabilirmiyim tüp bebek için Kıbrıs'ı tercih edenler başkalarının yumurtalarıyla başkalarının spermlerşylemi hamile kalıyo. E çocuk senin olmaz ki o zaman ne saçmaymış

Pardon eşim girip yazmış kusura bakmayın. Bende yakın zamanda Kıbrıs düşünüyorum ama malum eşimi ikna edebilirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…