Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Hayırlı olsun canım arkadaşım ne güzel haberler bunlar ard arda gebelik müjdeleri alıyoruz allah tamamına erdirir inşlh 9 ay sorunsuz geçer de kucağın bebeklerinle dolar inşllh FİRDEVS HNM ve EKİBİ harikasınız valla. Allahım bana da diğer arkadaşlara da. Nasip eder inşllh Kanbarcım kendine ve bebişlerine iyi bak

Bişi sorabilirmiyim tüp bebek için Kıbrıs'ı tercih edenler başkalarının yumurtalarıyla başkalarının spermlerşylemi hamile kalıyo. E çocuk senin olmaz ki o zaman ne saçmaymış
Başkasının yumurtası alınıyor kendi canınla kanınla içinde beslenip büyüyor bunun bir anlamı yok mu ? Başkasının spermi alınıyor bebek doğunca maddi manevi sevip büyüten babalık yapmanın bir anlamı yok mu ? Kendi yumurtası ve spermiyle çocuk yapıp bakmayıp sokağa atanlar da var bu daha saçma değil mi

Bişi sorabilirmiyim tüp bebek için Kıbrıs'ı tercih edenler başkalarının yumurtalarıyla başkalarının spermlerşylemi hamile kalıyo. E çocuk senin olmaz ki o zaman ne saçmaymış
Siz veya eşiniz hiç farketmez.
Burada böyle haddini bilmez mesajlar istemiyoruz.
Burada herkes aklı başında,kendi kararını verebilecek olgunluk,bilgi birikimi ve bilince sahip.Herkes özgür.
Sizin fikrinizi soran olmadı,kendinize saklayın.
Topiğimizi bu yersiz mesajlarınızla kirletmeyin.

Pardon arkadaşlar sorumu geri aldım ben 10 yerine 9 yapmışım ondan olmuş :))))
Kanbarcım cok teşekkürler sonunda yaptım sağolasın
Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık.Rica ederim.

Amin,Amin,amin canım Sevincim.
İnşallah kucağıma almayı nasip eder Rabbim,tüm duam bu eşimle.
Gerçekten harika bir ekip Firdevs Hanım,İrem Hn.,embriyologlar ve canım Güler yüzlü biricik hemşirem Pınarcım.
Canım öyle boğazlarım şişti ki,dün bütün gece uyumadım,bebişlerimle zarar vermesin diye ilaç ta yutamıyorum,bugün mesaj attım Firdevs Hanımlara,4 gündür bu haldeyim,yumurta gibi şiştiler,raporluyum evdeyim,nasıl oldu anlamıyorum.
Rabbim seni de Sevincim,geri kalan arkadaşları da,isteyen tüm arkadaşların da dilerim kucaklarını bebekleriyle doldursun.

Bakın buradaki kimse 17-18 yaşında kandırılmış veya tuzağa düşürülmüş bayanlar değiller. Hepimizin aklı ve fikri var. Çok teşekkürler. Sizin gibilerin fikirlerine de hiç ihtiyacımız yok. Burda konu başka ; sanırım siz sadece başlığa bakıpta yazdınız. Eşiniz hanım efendi de bu siteye neden kayıtlı acaba? Lütfen fikirlerinizi kendinize saklayınız.

Canlarımmmmm ben yay burcuyum ve hayattaki en sevmediğim huyum cok aceleci biriyim belirsizlikler beni çıldırtıyor birşeyi kafama takınca mutlaka sonucu bulmam lazım :)) size manyakca gelebilir ama bugün aklıma acaba her gün gidip kanmı versem diye geldi Tabiki saçma olduğunu biliyorum ama kendimi bunu düşünmekten alamıyorum Eşimde şaşırma diyor :))
Ama 6. Gün bidesemmi acaba ne dersiniz Offfffffff offffff

Aminnnn inşlh aman dikkat et kendine bir an önce iyileş bebeleri üzme .

Bence acele etme gününü bekle derim önceki denemelerimde o test günü hem gelsin istiyordum hem de korkuyordum negatif olursa diye geçmek bilmez günler başka şeylerle meşgul ol düşünmemeye çalış günü gelince de testini yaparsın inşlh pozitif olurr

Arkadaşlar eşimin yazdığından dolayı özür diledim. Bende tüp bebek tedavisi görüyorum Türkiye'de. Heryeri araştırıyorum o Yüzden Kıbrıs Bölümü'ne baktım. Herkesin kendi tercihi tabiki. Kimseyi yargılamak bizim haddimize değil. Lütfen Uzatmayalım kimseye Saygısızlık yaptığım yok.

Sevinçcim haklısın bende biliyorum ama işte dilime vurdu heyecanım sizlerle konuşarak heyecanımı oyalıyorum :))

Canım bunu yapma lütfen.
Zamanını bekle ve 12. Gün testini yaptır tatlım.
Bu arada zamanını güzel geçir,karnındaki Bebeğini sev onunla Konuş..
Ama testini Günü'nde yaptır.

Aminnnn inşlh aman dikkat et kendine bir an önce iyileş bebeleri üzme .
Yarın bir kulak burun boğazcıya gideceğim,tüp bebekle hamile olduğumu söyleyip,onlara zarar vermeyen bir ilaç isteyeceğim,yoksa bu durum gitgide ilerlemeye başladı.Önlemini alacağım,doktorlar elbet uygun bir ilaç verir,ya da ne yapmam gerektiğini söylerler.Cumartesiden beri azalmıyor,artıyor çünkü.İnşallah iyileşeceğim,olabiliyor işte hamilelerde oluyormuş Firdevs Hanım'a sordum.Bağışıklık sistemimizi hamile kalabilmemiz için düşüyorlar ya,ondan oluyor sevincim.

Son düzenleme:
Geçer arkadaşım geçer sıkıntı yapma bebişler seninle ya önemli olan o mutlu ol gebeliğin tadını çıkar moraller tavan olsun ki Sağlıkla büyüsünler dimi ya

Transfer öncesi telefonla sık sık görüşüyordum firdevs hnm ve irem hnm demiştin ya kanbarcım ne gibi sorular soruyordun benim de kafamda bir sürü şey var ama bir türlü toparlayamıyorum sen daha bilinçlisin bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…