Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Çok sevindim oğluşunu maşallah canım.
Bana da fraxparine göbekten iğne verdi tedavinin başından beri kan pıhtılaşmasını önlem için,bende de aslında pıhtılaşma ile ilgili bir sorun yok.Ancak ben baştan beri vurulduğundan göbeğim şişiyor,moralliyim artık,Ali Bey de 12.haftaya kadar vurulacaksın dedi,bu da demektir ki 49 iğne daha olacağım,vallahi göbeğimde artık öğle bir yer yok.
Tecrübesi olan Arkadaşlara soruyorum,ne yapmalıyım?Göbeğim artık iflas etti.
Coraspini ise bıraktırdı,7.ve 8.gün kanamam olduğu için.

Cvb yazdign icin cok sagol bilmiyorum firdevs hanin halil i.tekin de gidip geliyorum ama detayli arastircam bir tek bizim basimiza geldi sandim meger oluyomus
Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun.Senin için en doğru merkezi Seçmen konusunda çok araştırma yapmanı tavsiye ederim.Öne çıkan isimleri zaten sen kendin biliyorsun,yazmışsın da yukarıdaki mesajında.Bizim Topiğimizde Firdevs Hanım ve ekibi sayesinde 21 kişiden 9 kişi hamile.Çok iyi araştır ve zaten araştırmaların,görüşmelerin sonucunda,kalbin sana en doğru merkezi ve doktoru fısıldayacaktır inan.

Son düzenleme:
Cok teskkur ederim cok zor gunler atlttk ama ben heo esime destk oldum heo dik durdum o uzulmesin diye rabbim dualrimiz kabul eder insllh yaza insl seninde bebislerini kucagina almayi nasio etsin rabbim senin yumirtami spermi burda yeniyim ve acemiyim

Amin canım inşallah sen de kucağına alacaksın bebeğini.
Öncelikle bu yolda merkez ve doktorunu seçtikten sonra kararlı,inançlı ve pozitif olman lazım.İnanki bu çok önemli.Benim hikayemi okumuşsundur,buradaki arkadaşların da ...Bizler yıllardır evladığımızı kucağımıza alma yolunda bir Ümit Peşinde ne tedaviler,tüp bebek denemeleri,aşılamalar gibi süreçlerden geçtik,Ve sonunda bizim için en doğru yol olduğuna inanarak,bu yola başkoyduk.Benim yumurta canım.Esasen kendi yumurtalarımla hamile kalabiliyorum,doğal yoldan da hamileliğim var,ama birşekilde Rabbim sonunu getirmedi.Dilerim bu yolla ikizlerimi kucağıma alırım.Sen de iyi araştır ,bu Topiği ve yumurta ve sperm donasyonu Topiğini elinden geldiğince geriye dönük oku ve hamile kalanların,doğum yapanların tecrübesinden faydalan.Mutlaka Öne çıkan isimlerle görüşmeni yap,araştırmanı yap,kalbinin evet dediğiyle yoluna devam et.Dilerim sen de 2015 annesi olursun.

Merhaba,
Cvb yazdign icin cok sagol bilmiyorum firdevs hanin halil i.tekin de gidip geliyorum ama detayli arastircam bir tek bizim basimiza geldi sandim meger oluyomus
bir danış istersen doktor hanıma. mürüde çakartaş dağdelen, ismini yaz, internet sayfası var. bak araştır istersen. Ben doktorumdan memnunum. olumlu veya olumsuz bizimle çok fazla ilgilendi, bilgilendirdi. şimdilik sorun yok gibi. sonucumuzu bekliyoruz işte

Canim cok arastirdim aslinda geriye donuk de okuyorum hep bilmiyorum ilk olarak firdevs hanimla konustm ama henuz karar vermedik genelde bu topik de yumurta belki firdevs hanimda sperm yaptiran var diye yazdim iyi dileklerin icin cok sagol bana iyi geliyo burda yazilanlar ilk kez yazdim ben de bugun bi yola girdik hayirlisi

Murideyi duymamistim baktim da galiba onun klinik hastanede calismiyo dogru mu anladim acaba

Murideyi duymamistim baktim da galiba onun klinik hastanede calismiyo dogru mu anladim acaba
tüp bebeği doğuşta yapıyormuş ama kendi kliniği varmış aynı şehirde. sitesinden buldum bende kendisini. doktor mürüde çakartaş dağdelen yaz çıkıyor kendi kişisel sitesi ve bilgileri

Canım bizim topikte hepsi var.
Yumurta,sperm,embriyo,cinsiyet seçimi...
Senin için en hayırlı merkez/doktoru seçer bebeklerine kavuşursun inşallah..

Kucagina da alirsin inslh. Ben diger bebeklerimde kullanmadim ama firdevs hnm ilk konusmamda tedbir amacli veriyorum hastalarima demisti.

Slm arkadasim bende onceleri sadece siteyi okuyodum ama simdi yaziyorum bana cok iyi geldi bu site yakin cevremde konusamadigim bu konuyu rahat rahat yazip konusuyoruz arkadaslarla daha dogrusu kiz kardeslerimizle benim daha once ki doktorlarimi esim arastirip bulmustu bu sefer kalbim firdevs hnm dedi ve bu sesi dinlicem sen de kalbinden gecen hangi isimse onda karar kil ki tedavine guvenle baslayasin cunku doktoruna guvenmek cok onemli ben firdevs hanimin ve ekibinin cok basarili oldugunu dusunuyorum kaldi ki listemizde ona gidenlerin cogu simdi hamile darisi bizlerinde basina allah yardimcimiz olsun kardesim

Canim pazartesi o mucizelerin pit pit larini duyacaksin allahin izniyle kucagiba aldigin da da bu zamana kadar yasadigin cetigin olumsuzluklari kotu gunleri unutacak esin ve ikizlerinle hakettigin mutlulugu yasayacaksiniz.

Birde proluton iğne çok yakıyor walla...göbeğinde morluklar içinde claxenden dolayi....napalım olsun şükürler olsun Rabbim hepimize kolaylik versin....
Canlarim tatli acilar bunlar valla ben sizleri okurken keske ben de boyle olsam diyorum igneler can yakiyordur evet te bebek ozlemi cekmek daha cok can yakiyor kizlar

bizde firdes hocada sperm donasyonu yaptırdık ve çok şükür 6 haftalık hamileyim:)
bugüne kadar hayatımın hiç bir anı yaşamadığım inanılmaz bir mutluluğa sahibim,
ilk başlarda çok mücadele verdim kendimle donasyon diye eşim bile benden daha sakin ve daha kabullenmişti benim kabullenmem çok daha zor oldu fakat irem hanımı aradığımda onun konuşmaları beni olumlu etkiledi onun hakkını ödeyemem.
oraya gittiğimde iyiki gelmişim dedim irem hanım olsun firdes hoca olsun hastane personeli olsun herkes çok ilgiliydi ve ellerinden geldiği kadar evimizde hissetmemizi sağladılar. hepsine ayrı ayrı binlerce teşekkürler.

Canım kızkardeşlerim iki kese göründü,ikiz.
Dilerim haftaya Pazartesi günü kalp atışlarını da duyarız.
Değerli dualarınızı bekliyorum,darısı bebek isteyen hepinizin başına canlarım.
Kanbarcığım çok tebrik ederim. umarım sağlıkla kucağına alırsın.
Ben tercihimi Hit'ten yana kullandım. Bu yüzden de topiğe çok yorum yapmak istemedim. Dün yumurtaları vermek için Kıbrısdaydım. 20 adet yumurta alındı ; 15 adedi A kalite. Cuma arayıp net embriyo adedi verecekler. Sperm donörünüde seçtik. Yumurta sayım çok olduğu için karnın su toplaması tehlikesi oluşabileceğinden 15 Mart 2015 de transferim olacak ( Allahın izniyle) .

Bizde seninle aynı kaderi paylaşan yüzlerce kişiden sadece 1 kaçıyız. Bende eşimin azosperm olduğu öğrendiğimde 'neden biz' diye sormuştum. Ama kader ne yazıkki ; önüne geçilmiyor. Biz dün Kıbrısdaydık ; 15 Martta da transferim olacak. Sormak istediğin ne varsa elimizden geldiğinde dilimiz döndüğünce yardımcı oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…