Çok sevindim oğluşunu maşallah canım.mrb kızlar doktora gittim şükürler olsun oglum iyiymiş 4 ay bitmesine az kaldı clexan 4000 die bi egneyi hergün karnımdan yapacakmışım coraspirinde içecekmişim kan pıhtılaşmam yok benim ama bebek kilo alsın hem tedbir olsun diye dedi doktor bu igneyi kan pıhtılaşması olmadan kullanan varmı benim diger bebeklerimde kullanmadım
Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun.Senin için en doğru merkezi Seçmen konusunda çok araştırma yapmanı tavsiye ederim.Öne çıkan isimleri zaten sen kendin biliyorsun,yazmışsın da yukarıdaki mesajında.Bizim Topiğimizde Firdevs Hanım ve ekibi sayesinde 21 kişiden 9 kişi hamile.Çok iyi araştır ve zaten araştırmaların,görüşmelerin sonucunda,kalbin sana en doğru merkezi ve doktoru fısıldayacaktır inan.Cvb yazdign icin cok sagol bilmiyorum firdevs hanin halil i.tekin de gidip geliyorum ama detayli arastircam bir tek bizim basimiza geldi sandim meger oluyomus
İnşallah senin de kucağını doldursun bebeklerinle,evini şenlendirsin canım.Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin isteyen herkesin evini senlendirsin insallah
Amin canım inşallah sen de kucağına alacaksın bebeğini.Cok teskkur ederim cok zor gunler atlttk ama ben heo esime destk oldum heo dik durdum o uzulmesin diye rabbim dualrimiz kabul eder insllh yaza insl seninde bebislerini kucagina almayi nasio etsin rabbim senin yumirtami spermi burda yeniyim ve acemiyim
bir danış istersen doktor hanıma. mürüde çakartaş dağdelen, ismini yaz, internet sayfası var. bak araştır istersen. Ben doktorumdan memnunum. olumlu veya olumsuz bizimle çok fazla ilgilendi, bilgilendirdi. şimdilik sorun yok gibi. sonucumuzu bekliyoruz işteCvb yazdign icin cok sagol bilmiyorum firdevs hanin halil i.tekin de gidip geliyorum ama detayli arastircam bir tek bizim basimiza geldi sandim meger oluyomus
Canim cok arastirdim aslinda geriye donuk de okuyorum hep bilmiyorum ilk olarak firdevs hanimla konustm ama henuz karar vermedik genelde bu topik de yumurta belki firdevs hanimda sperm yaptiran var diye yazdim iyi dileklerin icin cok sagol bana iyi geliyo burda yazilanlar ilk kez yazdim ben de bugun bi yola girdik hayirlisiAmin canım inşallah sen de kucağına alacaksın bebeğini.
Öncelikle bu yolda merkez ve doktorunu seçtikten sonra kararlı,inançlı ve pozitif olman lazım.İnanki bu çok önemli.Benim hikayemi okumuşsundur,buradaki arkadaşların da ...Bizler yıllardır evladığımızı kucağımıza alma yolunda bir Ümit Peşinde ne tedaviler,tüp bebek denemeleri,aşılamalar gibi süreçlerden geçtik,Ve sonunda bizim için en doğru yol olduğuna inanarak,bu yola başkoyduk.Benim yumurta canım.Esasen kendi yumurtalarımla hamile kalabiliyorum,doğal yoldan da hamileliğim var,ama birşekilde Rabbim sonunu getirmedi.Dilerim bu yolla ikizlerimi kucağıma alırım.Sen de iyi araştır ,bu Topiği ve yumurta ve sperm donasyonu Topiğini elinden geldiğince geriye dönük oku ve hamile kalanların,doğum yapanların tecrübesinden faydalan.Mutlaka Öne çıkan isimlerle görüşmeni yap,araştırmanı yap,kalbinin evet dediğiyle yoluna devam et.Dilerim sen de 2015 annesi olursun.
Murideyi duymamistim baktim da galiba onun klinik hastanede calismiyo dogru mu anladim acabaMerhaba,
bir danış istersen doktor hanıma. mürüde çakartaş dağdelen, ismini yaz, internet sayfası var. bak araştır istersen. Ben doktorumdan memnunum. olumlu veya olumsuz bizimle çok fazla ilgilendi, bilgilendirdi. şimdilik sorun yok gibi. sonucumuzu bekliyoruz işte
tüp bebeği doğuşta yapıyormuş ama kendi kliniği varmış aynı şehirde. sitesinden buldum bende kendisini. doktor mürüde çakartaş dağdelen yaz çıkıyor kendi kişisel sitesi ve bilgileriMurideyi duymamistim baktim da galiba onun klinik hastanede calismiyo dogru mu anladim acaba
Canım bizim topikte hepsi var.Canim cok arastirdim aslinda geriye donuk de okuyorum hep bilmiyorum ilk olarak firdevs hanimla konustm ama henuz karar vermedik genelde bu topik de yumurta belki firdevs hanimda sperm yaptiran var diye yazdim iyi dileklerin icin cok sagol bana iyi geliyo burda yazilanlar ilk kez yazdim ben de bugun bi yola girdik hayirlisi
:)Canım evet,Allah kucağıma da almayı nasip eder inşallah.
Kucagina da alirsin inslh. Ben diger bebeklerimde kullanmadim ama firdevs hnm ilk konusmamda tedbir amacli veriyorum hastalarima demisti.mrb kızlar doktora gittim şükürler olsun oglum iyiymiş 4 ay bitmesine az kaldı clexan 4000 die bi egneyi hergün karnımdan yapacakmışım coraspirinde içecekmişim kan pıhtılaşmam yok benim ama bebek kilo alsın hem tedbir olsun diye dedi doktor bu igneyi kan pıhtılaşması olmadan kullanan varmı benim diger bebeklerimde kullanmadım
Slm arkadaslar.uzun zamandir uyeydim ama hic yazmadim.hikayemi anlatmak dertlesmek istiyorum.dort yillik evliyim ilk birbucuk sene bebek istemedik sonra istedik olmadi doktor doktor gezdik varikosel dediler ameliyat olduk olmadan once sekizmilyondu sperm varikosel bitti bi sene gecti hormon cikti. Sonra esim yumurtaliklarini birisi kaybetti digeride yuzde elli is gordu doktorlar bile anlamadi varikoselle hic ilgisini olmadigini anca enfeksiyon diye biliriz dediler sonra doktorumuzu degistirdik hormonu biraktik ovitrella kullanmaya basladik hersey iyidi ama yine basa dondu hormonlar gerilemeye basladi olmuyo iste biz de artik pes esttik esim kendi sperm donasyonunu istedi soyledi ben de anne olmak istiyorum oncekeri kafan karisikti ama bu zorlu me mesakatli yolda yururken burdaki arkadaslardan cok destek gordum onceleri sadece okuyordum simdi ise yazip hem kendimi hem arkadaslarin moralini yuksek tutmaya calisiyorum.canim ben nasipse mayis ayinda firdevs hnm yumurta donasyonu yaptiricam daha onceki doktorlarimi esim arastirip bulmustu bu sefer icimden bir ses beni firdevs hnm seni bebek sahibi yapacak dedi sen de arastir icinden gecen isimlerden en agir basani hangisiyse onda karar kil ki icin rahat tedavine baslayasin.Allah senin de bizlerin de yardimcisi olsun
Canim pazartesi o mucizelerin pit pit larini duyacaksin allahin izniyle kucagiba aldigin da da bu zamana kadar yasadigin cetigin olumsuzluklari kotu gunleri unutacak esin ve ikizlerinle hakettigin mutlulugu yasayacaksiniz.Teşekkür ederim canım,Rabbim dileyen herkese nasip etsin.Asıl önemlisi bebeklerimizi sağlıkla 9 ay sonunda kucağımıza almayı nasip etsin,Amin.
Pazartesi duyacağız pıt pıtları Rabbim nasip eder inşallah.Mide bulantılarım ve başdönmelerim sabahları şiddetli olmak üzere başladı,tuzlu kraker iyi geliyor.
Canım benim çok teşekkür ederim,inşallah 9 ay sonra sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım bebeklerimi.İnşallah sen de en kısa sürede senin için en hayırlı kararı verirsin.Ve çok kolaylıkla atlatırsın bu Süreci hem fiziksel ,hem de psikolojik olarak.Haklısın çok zor,insan hiçbirinden vazgeçemez.Ben de olsam düşünürdüm.Ama doktorlar en fazla 2 tane taşıyabileceğimizi,onun bile riskleri olduğunu Söylüyorlar ya hep,sen en doğrusunu yaparsın mutlaka,ben inanıyorum.
Canlarim tatli acilar bunlar valla ben sizleri okurken keske ben de boyle olsam diyorum igneler can yakiyordur evet te bebek ozlemi cekmek daha cok can yakiyor kizlarBirde proluton iğne çok yakıyor walla...göbeğinde morluklar içinde claxenden dolayi....napalım olsun şükürler olsun Rabbim hepimize kolaylik versin....
Kanbarcığım çok tebrik ederim. umarım sağlıkla kucağına alırsın.Canım kızkardeşlerim iki kese göründü,ikiz.
Dilerim haftaya Pazartesi günü kalp atışlarını da duyarız.
Değerli dualarınızı bekliyorum,darısı bebek isteyen hepinizin başına canlarım.
Slm arkadaslar.uzun zamandir uyeydim ama hic yazmadim.hikayemi anlatmak dertlesmek istiyorum.dort yillik evliyim ilk birbucuk sene bebek istemedik sonra istedik olmadi doktor doktor gezdik varikosel dediler ameliyat olduk olmadan once sekizmilyondu sperm varikosel bitti bi sene gecti hormon cikti. Sonra esim yumurtaliklarini birisi kaybetti digeride yuzde elli is gordu doktorlar bile anlamadi varikoselle hic ilgisini olmadigini anca enfeksiyon diye biliriz dediler sonra doktorumuzu degistirdik hormonu biraktik ovitrella kullanmaya basladik hersey iyidi ama yine basa dondu hormonlar gerilemeye basladi olmuyo iste biz de artik pes esttik esim kendi sperm donasyonunu istedi soyledi ben de anne olmak istiyorum oncekeri kafan karisikti ama net artik kararimiz
Bizde seninle aynı kaderi paylaşan yüzlerce kişiden sadece 1 kaçıyız. Bende eşimin azosperm olduğu öğrendiğimde 'neden biz' diye sormuştum. Ama kader ne yazıkki ; önüne geçilmiyor. Biz dün Kıbrısdaydık ; 15 Martta da transferim olacak. Sormak istediğin ne varsa elimizden geldiğinde dilimiz döndüğünce yardımcı oluruz.Slm arkadaslar.uzun zamandir uyeydim ama hic yazmadim.hikayemi anlatmak dertlesmek istiyorum.dort yillik evliyim ilk birbucuk sene bebek istemedik sonra istedik olmadi doktor doktor gezdik varikosel dediler ameliyat olduk olmadan once sekizmilyondu sperm varikosel bitti bi sene gecti hormon cikti. Sonra esim yumurtaliklarini birisi kaybetti digeride yuzde elli is gordu doktorlar bile anlamadi varikoselle hic ilgisini olmadigini anca enfeksiyon diye biliriz dediler sonra doktorumuzu degistirdik hormonu biraktik ovitrella kullanmaya basladik hersey iyidi ama yine basa dondu hormonlar gerilemeye basladi olmuyo iste biz de artik pes esttik esim kendi sperm donasyonunu istedi soyledi ben de anne olmak istiyorum oncekeri kafan karisikti ama net artik kararimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?