sağol canım, inşbu ara bende çok kötüyüm mide bulantısı kusma mide yanması ağır geçiyor...bir yandanda Rabbim e yalvarıyorum kendiliğinden iki tane kalıversin diye,çok üzülüyorum...işlem yapılırsa sonrasında birsey olur diye korkuyorum...sağolsunlar önceki arkadaşlardan üçüz dördüz olanlar ulaştılar bana destek verdiler çok şükür sonrasında hiçbir sıkıntıları olmamış..psikolojik boyutuda var.Allah ım yardımcım olsun...
bende senin kanaman olduğunu şimdi okudum canım,çok geçmiş olsun.bişeycik olmaz inşallah yavrularımıza Rabbim korusun bize bağışlasın inşallah...
Bize 1 katalog seçenek sundular. Renkli gözlü ; çekik gözlü ; sarı saçlıları eleyince 2-3 seçenek kaldı elimizde. Göz rengi ; saç rengi ; boy ; kilo ; eğitim durumu ; herşey yazıyor. Kalan donörlerin 2si Danimarkalı ; 1 i Türktü. Fakat Türk'ün ailesinde çekik göz olunca Danimarkalı donörden seçtik. Zaten fiziken Danimarkalılar bize benzerler. Zaten başka seçeneğimizde yok . Allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alalımda ; zaten %100 bize benzemesi imkansız.Merhaba britian.bir haftadır donore yonlenmis durumdayım. Bu sayfayi dun keşfetti m.okudum.arkadaslar umut oldu bana. Yaşam a sevinci oldu tekrar dan.benim yumurta rezevm az.yumurta donor olacak. Sperm donoru sectik derken secenekler nasil.kriterler neler? Tum arkadaslara soruyorum bunu.donorun eğitim durumu yasi vs neler sunuluyor?
Kanbarcığım çok tebrik ederim. umarım sağlıkla kucağına alırsın.
Ben tercihimi Hit'ten yana kullandım. Bu yüzden de topiğe çok yorum yapmak istemedim. Dün yumurtaları vermek için Kıbrısdaydım. 20 adet yumurta alındı ; 15 adedi A kalite. Cuma arayıp net embriyo adedi verecekler. Sperm donörünüde seçtik. Yumurta sayım çok olduğu için karnın su toplaması tehlikesi oluşabileceğinden 15 Mart 2015 de transferim olacak ( Allahın izniyle) .
Amin canım inşallah,ben şimdiden unuttum zatenCanim pazartesi o mucizelerin pit pit larini duyacaksin allahin izniyle kucagiba aldigin da da bu zamana kadar yasadigin cetigin olumsuzluklari kotu gunleri unutacak esin ve ikizlerinle hakettigin mutlulugu yasayacaksiniz.
Başta Firdevs Hn.olmak üzere,İrem Hanım ve tüm ekip harikalar,hergün iyiki varlar diye dua ediyorum.bizde firdes hocada sperm donasyonu yaptırdık ve çok şükür 6 haftalık hamileyim:)
bugüne kadar hayatımın hiç bir anı yaşamadığım inanılmaz bir mutluluğa sahibim,
ilk başlarda çok mücadele verdim kendimle donasyon diye eşim bile benden daha sakin ve daha kabullenmişti benim kabullenmem çok daha zor oldu fakat irem hanımı aradığımda onun konuşmaları beni olumlu etkiledi onun hakkını ödeyemem.
oraya gittiğimde iyiki gelmişim dedim irem hanım olsun firdes hoca olsun hastane personeli olsun herkes çok ilgiliydi ve ellerinden geldiği kadar evimizde hissetmemizi sağladılar. hepsine ayrı ayrı binlerce teşekkürler.
Canım 15.Mart.2015 hayırlısıyla anne olacağın tarih.Hangi merkez/doktor olursa olsun farketmez,yeterki bizi bebeklerimize kavuştursunlar,ikisi de başarılılar zaten.Çok güzel haberlerini bekliyorum senin de.Kanbarcığım çok tebrik ederim. umarım sağlıkla kucağına alırsın.
Ben tercihimi Hit'ten yana kullandım. Bu yüzden de topiğe çok yorum yapmak istemedim. Dün yumurtaları vermek için Kıbrısdaydım. 20 adet yumurta alındı ; 15 adedi A kalite. Cuma arayıp net embriyo adedi verecekler. Sperm donörünüde seçtik. Yumurta sayım çok olduğu için karnın su toplaması tehlikesi oluşabileceğinden 15 Mart 2015 de transferim olacak ( Allahın izniyle) .
Hepsi üniversite mezunu,belli meslekleri ve kariyerleri olan,mümkün mertebe fiziksel Özellikleri saç,göz rengi.boy,kilo vs.bizimle benzer,kan grubu aynı seçenekler sunuluyor ve biz de kendimiz tercihimize göre seçimimizi yapıyoruz.Bu arada sana umut olmamıza çok sevindim.Ne güzel anne olmak için bu yolda kaç kişiye fayda sağlıyabiliyorsak,ne mutlu bize.Merhaba britian.bir haftadır donore yonlenmis durumdayım. Bu sayfayi dun keşfetti m.okudum.arkadaslar umut oldu bana. Yaşam a sevinci oldu tekrar dan.benim yumurta rezevm az.yumurta donor olacak. Sperm donoru sectik derken secenekler nasil.kriterler neler? Tum arkadaslara soruyorum bunu.donorun eğitim durumu yasi vs neler sunuluyor?
canim belki degerlerin yukselmistir belli mi olur uzulme desem de icin icin uzulursun elbet sabir kardesim sabir elimizden baska ne gelir kiArkadaşlar topiğe girmeyim diyorum ama duramadım yine buraya ne ümitlerle başlamıştım herşey cok güzel olacaktı ikitane oğlum olacaktı sizleri mevlütlerinde bile davet edecektim ama hepsi yalan oldu yarın 12. Günüm ama bile bile canımı acıtmaya gitmek dahada ağrıma gidiyor sırf eşimi kırmamak için test yaptıracağım ve yarın tekrar çöküşümü seyredeceğim
Artık tesadüfen dinlediğim şarkılar bile benim için söyleniyor sanki 2 gündür dikkatimi çekti ben genelde TRT müzik yada rodyo 7 dinlerim belki 10. Kez aynı şarkıya sanatçılar söylerken dek geldim
Kız senin senin seninde derdin neydi senin
Bilmiyorum ne derdin var kız senin senin
Yar senin senin seninde derdin neydi senin
Bahar gelmeyincen anam güller açılmazımış
Yavrusuz yayalaya anam konup güçülmezimiş
Sanki şarkılar bile benimle ağlıyormuş gibi hissediyorum artık
Merhaba, bende sperm donasyonu yaptırdım ama olmadı malesef.. Bana sürecinizi anlatır mısınızbizde firdes hocada sperm donasyonu yaptırdık ve çok şükür 6 haftalık hamileyim:)
bugüne kadar hayatımın hiç bir anı yaşamadığım inanılmaz bir mutluluğa sahibim,
ilk başlarda çok mücadele verdim kendimle donasyon diye eşim bile benden daha sakin ve daha kabullenmişti benim kabullenmem çok daha zor oldu fakat irem hanımı aradığımda onun konuşmaları beni olumlu etkiledi onun hakkını ödeyemem.
oraya gittiğimde iyiki gelmişim dedim irem hanım olsun firdes hoca olsun hastane personeli olsun herkes çok ilgiliydi ve ellerinden geldiği kadar evimizde hissetmemizi sağladılar. hepsine ayrı ayrı binlerce teşekkürler.
Tuanacim yeter ki saglikla bebegini dunya ya getir hangi ilac bebegin ve senin sagligin icin gerekliyse kullanmaya devam arkadasim bebegini kucagina alinca butun cektiklerin yok olup gidecek o guzel gunu dusunslm ama ben doguma kadar kullanacagımcoraspirini 32 . haftada kesece3gim
ylzist hangi hastanede ve dr tedavini yaptirmistinMerhaba, bende sperm donasyonu yaptırdım ama olmadı malesef.. Bana sürecinizi anlatır mısınız
Yapma canım böyle,bu ruh haline sokma kendini.Arkadaşlar topiğe girmeyim diyorum ama duramadım yine buraya ne ümitlerle başlamıştım herşey cok güzel olacaktı ikitane oğlum olacaktı sizleri mevlütlerinde bile davet edecektim ama hepsi yalan oldu yarın 12. Günüm ama bile bile canımı acıtmaya gitmek dahada ağrıma gidiyor sırf eşimi kırmamak için test yaptıracağım ve yarın tekrar çöküşümü seyredeceğim
Artık tesadüfen dinlediğim şarkılar bile benim için söyleniyor sanki 2 gündür dikkatimi çekti ben genelde TRT müzik yada rodyo 7 dinlerim belki 10. Kez aynı şarkıya sanatçılar söylerken dek geldim
Kız senin senin seninde derdin neydi senin
Yar senin senin seninde derdin neydi senin
Sanki şarkılar bile benimle ağlıyormuş gibi hissediyorum artık
Size şu merkezi/doktoru tercih edin,en iyisi budur diyemez kimse,çünkü kimisi o merkezde,bir diğeri diğer merkezde meleklerine,bebeklerine ulaşabiliyor.Bunu sizin araştırıp,görüşmelerinizi yapıp,kalbinize en yakın hissettiğiniz merkezi/doktoru seçmeniz lazım.Selam arkadaşlar ben yorumlarinizi okumaya çaliştım malum çok yazi oldugu için okuyamadim sizlere sorun benim de kardeşim kibrıs doguş tüp bebek merkezine gidecek burda tedavi görmüş arkadaşlar sizce en iyi doktor hangisidir onlarin ikinci denemesi olacak dr seçimi çok önemli siz kimi tavsiye edersiniz.
Canım çok zor bir süreç biliyorum.Kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben cok kötü bir ruh halindeyim şuan güleyimmi ağlayayımmı bilemiyorum yarın olsunmu olmasın mı bu gece cok uzun olacak benim için neden diyeceksiniz söyleyim akşam 4.30'da hafif kahverengi bir lekelenmen oldu doktorumu aradım cok güzel belki tutunma kanamasıdır dedi ümit dünyasınir an ümit ettim ama birde dün düşüp bayılmasaydım heryerim mosmor olmasaydı daha iyi olacaktı doktorumda öyle dedi bu düşme hiç iyi olmadı dedi of yaaaaaa offffff zaten umutsuzdum sırf eşim istiyor diye gitdecektim şimdi cok tuafım yine biraz ümit kapladı içimi yarın aynı acıyı tekrar yaşamak istemiyorum lütfen dua edin bana herkese iyi geceler canlar BU GECE COOOOOOOKKKK UZUN OLACAK BANA
Slm canim siz kimde karar kildiniz biz henuz karar vermedik arastiriyorum kac yasindasin kac yillik evlisin firdevs hocayla konustum cok sicaktiBizde seninle aynı kaderi paylaşan yüzlerce kişiden sadece 1 kaçıyız. Bende eşimin azosperm olduğu öğrendiğimde 'neden biz' diye sormuştum. Ama kader ne yazıkki ; önüne geçilmiyor. Biz dün Kıbrısdaydık ; 15 Martta da transferim olacak. Sormak istediğin ne varsa elimizden geldiğinde dilimiz döndüğünce yardımcı oluruz.
cnm mrb rabbim kucagına çifdt versin inşallahhhhhhhCanlarim tatli acilar bunlar valla ben sizleri okurken keske ben de boyle olsam diyorum igneler can yakiyordur evet te bebek ozlemi cekmek daha cok can yakiyor kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?