Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Merhaba britian.bir haftadır donore yonlenmis durumdayım. Bu sayfayi dun keşfetti m.okudum.arkadaslar umut oldu bana. Yaşam a sevinci oldu tekrar dan.benim yumurta rezevm az.yumurta donor olacak. Sperm donoru sectik derken secenekler nasil.kriterler neler? Tum arkadaslara soruyorum bunu.donorun eğitim durumu yasi vs neler sunuluyor?

sağol canım, inş

Bize 1 katalog seçenek sundular. Renkli gözlü ; çekik gözlü ; sarı saçlıları eleyince 2-3 seçenek kaldı elimizde. Göz rengi ; saç rengi ; boy ; kilo ; eğitim durumu ; herşey yazıyor. Kalan donörlerin 2si Danimarkalı ; 1 i Türktü. Fakat Türk'ün ailesinde çekik göz olunca Danimarkalı donörden seçtik. Zaten fiziken Danimarkalılar bize benzerler. Zaten başka seçeneğimizde yok . Allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alalımda ; zaten %100 bize benzemesi imkansız.

Canim pazartesi o mucizelerin pit pit larini duyacaksin allahin izniyle kucagiba aldigin da da bu zamana kadar yasadigin cetigin olumsuzluklari kotu gunleri unutacak esin ve ikizlerinle hakettigin mutlulugu yasayacaksiniz.
Amin canım inşallah,ben şimdiden unuttum zaten
Başta Firdevs Hn.olmak üzere,İrem Hanım ve tüm ekip harikalar,hergün iyiki varlar diye dua ediyorum.
Canım 15.Mart.2015 hayırlısıyla anne olacağın tarih.Hangi merkez/doktor olursa olsun farketmez,yeterki bizi bebeklerimize kavuştursunlar,ikisi de başarılılar zaten.Çok güzel haberlerini bekliyorum senin de.
Hepsi üniversite mezunu,belli meslekleri ve kariyerleri olan,mümkün mertebe fiziksel Özellikleri saç,göz rengi.boy,kilo vs.bizimle benzer,kan grubu aynı seçenekler sunuluyor ve biz de kendimiz tercihimize göre seçimimizi yapıyoruz.Bu arada sana umut olmamıza çok sevindim.Ne güzel anne olmak için bu yolda kaç kişiye fayda sağlıyabiliyorsak,ne mutlu bize.

Arkadaşlar topiğe girmeyim diyorum ama duramadım yine buraya ne ümitlerle başlamıştım herşey cok güzel olacaktı ikitane oğlum olacaktı sizleri mevlütlerinde bile davet edecektim ama hepsi yalan oldu yarın 12. Günüm ama bile bile canımı acıtmaya gitmek dahada ağrıma gidiyor sırf eşimi kırmamak için test yaptıracağım ve yarın tekrar çöküşümü seyredeceğim
Artık tesadüfen dinlediğim şarkılar bile benim için söyleniyor sanki 2 gündür dikkatimi çekti ben genelde TRT müzik yada rodyo 7 dinlerim belki 10. Kez aynı şarkıya sanatçılar söylerken dek geldim
Kız senin senin seninde derdin neydi senin

Bilmiyorum ne derdin var kız senin senin

Yar senin senin seninde derdin neydi senin

Bilmiyorum ne derdin var kız senin senin

Bahar gelmeyincen anam güller açılmazımış

Yavrusuz yayalaya anam konup güçülmezimiş

Bahar gelmeyincen anam güller açılmazımış

Yavrusuz yayalaya anam konup güçülmezimiş

Sanki şarkılar bile benimle ağlıyormuş gibi hissediyorum artık

canim belki degerlerin yukselmistir belli mi olur uzulme desem de icin icin uzulursun elbet sabir kardesim sabir elimizden baska ne gelir ki

Merhaba, bende sperm donasyonu yaptırdım ama olmadı malesef.. Bana sürecinizi anlatır mısınız

Selam arkadaşlar ben yorumlarinizi okumaya çaliştım malum çok yazi oldugu için okuyamadim sizlere sorun benim de kardeşim kibrıs doguş tüp bebek merkezine gidecek burda tedavi görmüş arkadaşlar sizce en iyi doktor hangisidir onlarin ikinci denemesi olacak dr seçimi çok önemli siz kimi tavsiye edersiniz.

Yapma canım böyle,bu ruh haline sokma kendini.
Eminim yakında kendini hazır hissettiğinde güzel haberlerini alacağız.

Size şu merkezi/doktoru tercih edin,en iyisi budur diyemez kimse,çünkü kimisi o merkezde,bir diğeri diğer merkezde meleklerine,bebeklerine ulaşabiliyor.Bunu sizin araştırıp,görüşmelerinizi yapıp,kalbinize en yakın hissettiğiniz merkezi/doktoru seçmeniz lazım.
Canım benim tavsiyem bu topiği oku baştan sona,yumurta ve sperm donasyonu ile tüp bebek Topiğini de oku,ben öyle yaptım çünkü.Araştırdım,not aldım,ve tercihimi Hit ve Doğuş Tüp Bebek Merkezi/Firdevs Uğuz Tip olma üzere ikiye indirdim.Seçimimi de Firdevs Hanım'dan yana kullandım,iyi ki de Firdevs Hanımı tercih etmişim.İkizlere hamileyim,Rabbim inşallah kucağıma sağlıklı bir şekilde almamı nasip eder.Ben ancak kendi deneyimimden dolayı ne kadar memnun kaldığımı söyleyebilirim.Ama bir diğer merkez/ doktordan da memnun kalan insanlar var mutlaka ki.Bizim topikte 21 kişi var,Firdevs Hanım'dan 9 da 9 hamilemiz var canım Ekim ayından beri.
Ama diğer merkez/doktorlarla da bebeklerine kavuşan yığınla insan var.O yüzden bu Topiği ve diğer topiği oku,not al,internetten de araştır,seçeneğini azalt,tercih ettiklerinle görüş ve Kalbinin sesini dinle bence.

Kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben cok kötü bir ruh halindeyim şuan güleyimmi ağlayayımmı bilemiyorum yarın olsunmu olmasın mı bu gece cok uzun olacak benim için neden diyeceksiniz söyleyim akşam 4.30'da hafif kahverengi bir lekelenmen oldu doktorumu aradım cok güzel belki tutunma kanamasıdır dedi ümit dünyasınir an ümit ettim ama birde dün düşüp bayılmasaydım heryerim mosmor olmasaydı daha iyi olacaktı doktorumda öyle dedi bu düşme hiç iyi olmadı dedi of yaaaaaa offffff zaten umutsuzdum sırf eşim istiyor diye gitdecektim şimdi cok tuafım yine biraz ümit kapladı içimi yarın aynı acıyı tekrar yaşamak istemiyorum lütfen dua edin bana herkese iyi geceler canlar BU GECE COOOOOOOKKKK UZUN OLACAK BANA

Canım çok zor bir süreç biliyorum.
Rabbim nasip etmişse olmazı oldurur.
Dua et tüm kalbinle hayırlısını dile canım.

Slm canim siz kimde karar kildiniz biz henuz karar vermedik arastiriyorum kac yasindasin kac yillik evlisin firdevs hocayla konustum cok sicakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…