Amin canım,hepimiz birbirimize duaya devam edelim.mrb kızlar kanbar canım inşallah yarın 2 kese müjdesi alacagız cemzura kardeşim bebeişlerine sıkı sıkı sarıl liste yenilenecek yine :) inşallah....kardeşlerim benim rabbim bize merhyamet etsin gönlümüzdekini hayırlı kılıp duamızı kabul etsin inşallah....dua edelim birbirimize benide unutmayın ne olur başka çaremiz yokki umut duadan başka
Teşekkür ederim canım.yok canım ben de test tarihinden 10 gün sonra yani bugün keseleri gördüm canım.Simdiden hayirli olsun kanbar ablam.ins hersey yolunda gider.irem bana ayin 12 sinde git dedi.daha dogrusu transferden 12 ve 14. Testi yaptirdim.ne zaman dr gideyim dedigimde 10 gun sonra dedi.sana erkenmi git dedi...
Canım saat 9 daydı randevum,ameliyatı vardı doktorum 20 dakika kadar bekledim,sonra mutlu haberi aldık eşimle..Kanbarcım kontrolün kaçta güzel haberler verin bana moral olsun
Canım , biz burada iyi ve kötü günde kader birliği yaptık bunu lütfen unutma.Arkadaşlar hepinize ilgi ve alakamızda. Dolayı teşekkür ediyorum. Allah herkese güzel ve mutlu haberler versin benim üzüntümü kimseye yaşattmasın ....uzun bîr süre yazacağımı sanmıyorum hoşça kalın
Hayirli olsun cok sevindimCanım kızkardeşlerim iki kese göründü,ikiz.
Dilerim haftaya Pazartesi günü kalp atışlarını da duyarız.
Değerli dualarınızı bekliyorum,darısı bebek isteyen hepinizin başına canlarım.
Mrb arkasim.murude hanimin bildigim kadariyla belli bi yeri yok.oda dogusa gelip muayene yapiyor...Merhaba bayanlar. bende mürüde hanım ile tedaviye başlıyorum. daha önce doktor mürüde hanıma giden varsa yorum alabilir miyim?
Seyhancım çok teşekkür ederim,Allahım kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah,Amin.Hayirli olsun cok sevindim
Hoşgeldin Fisay'cım,Amin canım inşallah çok teşekkür ederim.kanbar arkadaşım çoktandır buralarda yoktum ama müjdeli haberler var galiba çokkkk sevindim herşey senin için hayırlı olur inşallah
Bildiğim kadarıyla Cemzumra onda tedavi görmüştü.Merhaba bayanlar. bende mürüde hanım ile tedaviye başlıyorum. daha önce doktor mürüde hanıma giden varsa yorum alabilir miyim?
Miğde bulantılarım ve başdönmelerim çok yoğun,fırsat bulur bulmaz eklerim Fridacım,neden olmasın.FACEBOOK KULLANAN ARKADAŞLAR BANA ADRESLERİNİ VEREBİLİRLER Mİ?? BURADA HALA KAFAM KARIŞIYOR ALIŞAMADIM.. KANBAR ÖZELLİKLE SENİNLE DE FACEDEN KONUŞMAK İSTERİM. sibelcimen78@hotmail.com adresime ekleyebilirsiniz.
hamilesin galiba kanbar :) çok sevindim canım yaa.. allah kucağına almayı da nasip etsin.. darısı başımıza.. çok mutlu oldum..Seyhancım çok teşekkür ederim,Allahım kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah,Amin.
Hoşgeldin Fisay'cım,Amin canım inşallah çok teşekkür ederim.
Bildiğim kadarıyla Cemzumra onda tedavi görmüştü.
Miğde bulantılarım ve başdönmelerim çok yoğun,fırsat bulur bulmaz eklerim Fridacım,neden olmasın.
Canım evet,Allah kucağıma da almayı nasip eder inşallah.hamilesin galiba kanbar :) çok sevindim canım yaa.. allah kucağına almayı da nasip etsin.. darısı başımıza.. çok mutlu oldum..
Canım kızkardeşim iyi ki sen de varsın,Rabbim bebeğimizi bize bağışlasın,kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..merhaba arkadaşlarım, evvelki günkü kanamamda bana moral veren arayan soran sevgili arkadaşlarım, kızkardeşlerim Kanbar, Mucizem, Tuana çok teşekkür ederim destekleriniz için iyiki varsınız canlarım
inşallah canım benimCanım kızkardeşim iyi ki sen de varsın,Rabbim bebeğimizi bize bağışlasın,kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
Sende sgl cnm ne demek herzaman birbirimizin yanında olacagız tabi.mümkün olsada fazlasını yapabilsek..merhaba arkadaşlarım, evvelki günkü kanamamda bana moral veren arayan soran sevgili arkadaşlarım, kızkardeşlerim Kanbar, Mucizem, Tuana çok teşekkür ederim destekleriniz için iyiki varsınız canlarım
Canım teşekkür ederim,hepimiz senin iyi olmanı istiyoruz.Biz burada kader birliği yaptık.Hepimiz bir küçücük umudun Peşine takılıp gelmedik mi buralara?Bu yol öyle uzun ki,her anı öyle zorlu ki...O topikte benimde nazar boncuğum olacak diye hayal ederken negatifi okumak birden koydu ne bileyim kendimi cok kaptırmıştım demekki
Kanbarcım sırf seni kırmamak için yazıyorum hepinizin desteğine özelliklede tuana arkadaşımın desteğine cok teşekkür ederim.dün cok kötü idim ama bugün daha iyiyim kader herşey Rabbimin hikmeti vermedi ise vardır bir bildiği deyim kabullenmekten başka bir çarem yok .bebişlere iyi bakın.
Buarada 9. Gün 1.20 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?