iyiyim mmucizem teşekkür ederim.Hoş geldin cnm nasılsın grüşmeyeli :)
hayırlı olsun tuanacım, Allah isteyen herkese nasip etsinbenimki hepsi içinde 1400 tl onu hemşiren ayarlıyor reçeteyi merak etme karışık gibi gelio ama herşey çorap sökügü gibi gelio yetrki diologu hemşire ile başlat o her sorunu cevaplıo zaten:)bu kadar emek bukadar stres bu kadar yorulma rabbim boş çevirmesin kimseyi inşallah
Kanbar canım sana kolaylıklar diliyorum.
36 yaşındayım,yumurta donasyonuCanım hayırlı olsun öncelikle..
İnşallah pozitif olacak,yaşını,sorun neydi sebebini,kaç kez hangi merkezlerde denediğini ,bir de hangi Şehirde/ ülkede olduğunu yaz ,seni de Topiğimize alalım birtanem,bir de işlem nedir yumurta mı sperm donasyonu muydu canım? biz çok mutlu oluruz aramıza katılmana birtanem ....Bize bir de otel,ulaşım,rezervasyon tavsiyelerini ,tecrübelerini izlenimlerini hastane,doktor la ilgili izlenimlerini yazarsan çok mutlu oluruz...otel tavsiyeni,herşeyi yaz lütfen canım..
Ahhh canım tuanam gitmişte gelmiş canım benim,ohhh herşey de yolunda maşallah,dilerim hepsi erkek olur canım arkadaşım,çok öpüyorum seni...mrb geldim geldim hatta türkiyede evimdeyim bu formu ziyaret edeceklere şimdiden bilgi vereyim sabah 8,30 da eşimle hastanede olduk.bir gece önceden açtım.önce benimle konuştular odaya çıkardılar sonra hazırladılar önlügümü galoşumu giydirdiler sonra toplama işleminin yapıldıgı odaya geldiler tabi irem hanım fırıl fırıl o enerjik sesiyle burdayım yanındayım hep destek sonra 3 yada 4 tane bayan hemşire başımda artı narkoz uzmanı yanımda firdevs hanım yukarıya çıkıyorum diye aradı sonra narkozcu bana az bişey damardan narkoz verecegiz entübe olmayacak sadece 10 dakikalık talı bir uyku firdevs hanım odaya girdi merhaba dedi sonra hazır olup olmadıgımı sordu narkozu verirdiler en son kelimeye şehadet getirdigimi hatırlıyorum uyandıgımda saat 9,30 du ben 9 da işleme alındım.oben işlemdeyken eşimdende örnek almışlar sonra hemşire agrım olup olmadıgını sordu az dinlen dedi üşüdüm kızlar yatakta çok üşüdüm:)sanırım korkudan sonra iyi hissedince firdevs hanım bekliyor dediler 1 saat sonra inecek kadar iyiydim maşallah deyin:) indim irem hanımla firdevs hanım beni bekliyordu 6 yumurta hepsini topladık 2 saate kadar hepsi dolumu iyiymi boşmu döneriz sana soruların varsa sor dediler biraz konuştuk ilaçlarımı belirlediler ve kızlar 2 saat geçti geçmedi irem hanım aradı veee 6 sıda kaliteli dolu yumurtaymış umudum çogaldı şükür yarın akşam üstü döllenen yumurtaların içerisindeki embriyolara bakacaklar 6sıda tuttumu tutmadımı diye egre oda olumlu olursa pazartesiye kadar bilgi veremeyecekler pazartesi sabah kaç erkek hangi kalite ögrenebilecegim....bakalım ne olacak inşallah dualarınızla olumlu olacak...
Canım arkadaşım herşey çok güzel olacak,ben de sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberlerini,pazartesi gelse de alsak müjdemizikızlar hemşirem aradı 6 embriyom oluşmuş dilerim pazartesi günü tarnsfer için gittigimde a kalite uygun cinsiyeti müjdelerler bundan sonrası beklemek ayrıca memmeh kardeşime ve benim yanımda olan tüm kardeşlerime beni kızkardeşleri gibi gören herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum....emin olun burda pozitifi gördügümüde yazmayı çok istiyorum ama herşeye hazırlıklı olmak gerekli tek önümü açan dua olduguna inanıyorum ve bunu bana esirgemeyeceginize eminim
Canım benim ne güzel haberler bunlar ,Allah bize de nasip etsin inşallah ,böyle müjdeli haberler ver,çok büyük moral oluyor,inşallah hepimiz anne olana kadar,birbirimize can yoldaşı,kızkardeşiz,sonra da anneler ve mucizeleri Topiği açar,oradan konuşuruz,bu Topiği de bizden sonra gelecek olan anne Adaylarına emanet ederiz ,sadece ben deil herkes kavuşacak inşallah öyle şeylere şahit oldumki en umutsuzum dienler bebek sahibi oldular araştırınca insan tebessüm ediyor hatta yıllardır bebegi olmayıp sonra bebek sahibi olan larla tanıştım merkezde niye gelmişlerdi biliomusunuz ogulları olmuş kız bebek için:) dilerim rabbimden dilegine diledigini versin burdakiler isteyenler hepsi bebişine kavuşsunda kardeş için düşünsünler bide tekrar gitmeyi:)
Canım endişeliler de onlar ondan,maşallah sen rahatmışsın,çünkü olacağına inanıyorsun,inanmak önemli,Allah dileyen herkese Bebeğini bağışlasın,ben de konuşup tecrübelerinden yararlanacağım,öyle düşünüyorum....hastanede şunu hissettim herkes birbirini gözlemliolar hastalar heyecanla bakışıor kimse birbiriyle konuşamıyor belkide nasıl söze başlanacagını o an için bilemiyor ben her hastaneye gittigimde kim varsa hasta olarak yavaşca yanaşıp muhabbet etmeye çalıştım...önce suskunlar ama sonra biraz ısınınca aynı burdaki gibi konuşuyorsunuz:) tam ısındık derken hadi muayene bitti elveda:)
canım benim senin güzel haberlerinle bu akşam içim sıcacık oldu,umutla doldum tatlım,toplantılarım var,yetkili de izinde ,başımı işten kaldıramıyorum,ama en kötü bu saatlerde evden hepinizin yazdıklarını tek tek okuyup cevaplayacağım hiç merak etme ..kanbahar bacım nerdesin ya
Akıllı arkadaşım bak bunları yazman bizim için çok önemli,tecrübelerinden yararlanacağız biz de.paket almadım girnede harbour die bir otel gayet nezik iki kişi 120 kahvaltılı olursa 140 iki kişi birde uçaktan inince taksi tutmadım ercandan inince kıbhas die firma var otobüs 13 tl verioson girneyede lefkoşeyede götürüo taksi 100 tl kıbhaslar 2 saate bir kalkıo birde taksi tutum gitmedim hastaneye girne çarşıda dolmuş taksi var kişi başı 5 tl ben bunları araştırp giitim o yüzden yeme içme uçak bileti dolmuşlar falan derken 1000 tl falan tuttu bunun içinde içecek falan dahil azda gezdik:)
o halde hazırla 2.500 EUR yu tuanacağım,ister misin ikiz erkek olsun5000 euro 2500 bugün verdim ayın 17 si a kalite istedigimiz cinsiyet olursa 2500 daha ödeyecegiz
İnşallah duâlarımızla herşey istediğin gibi olacak birtanem..kıbrısta telefonlar çekmiyor ve bu sefer leptobu agırlık taşımayayım die götürmeyecegim ben haberi ancak size çarşamba yada perşembe verebilirim ama kısmet olursa bir internete gidebilirsem sonucu yazacak kadar girip çıkacagım sisteme işte umudum var ki sadece bir eşertman takımı iki pantolun 2 üst götürecegim olaki transfer olursa 2 kiloyu geçmesin yüküm sonuçta uçak ve otabüs yolculugu yapacagım o yüzden bu sefer leptobum yok :) zaman dedigin su misali çarşamba geçti cumaya girmek üzereyiz bile belki yıllar sonra okuyacak kardeşlerimiz olacak bu yazıları kim öle kim kala :)dua dua dua insan olarak yaratılmak zor cahil oluoz işte kul olarak dogunca hata yapmakta gerisinden gelio
Herşey istediğin gibi olacak,Mavi patik al ve o patikleri yanından ayırma...Bebeğini hayal etmene yardımcı olacaktır...Transferde de patikleri sımsıkı tut canım elinde ve dua et...:) saol canım tıp bitti bu aşamada son karar mevlamın çıksa bile pozitifi görüp görmeyecegimiz dua ile rabbimin son kararı ben çırpındım işte görelim bakalım son noktayı koyan rabbim ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?