Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

benimki hepsi içinde 1400 tl onu hemşiren ayarlıyor reçeteyi merak etme karışık gibi gelio ama herşey çorap sökügü gibi gelio yetrki diologu hemşire ile başlat o her sorunu cevaplıo zaten:)bu kadar emek bukadar stres bu kadar yorulma rabbim boş çevirmesin kimseyi inşallah

tuana çok sevindim hayırlı olsun inşaallah diğer aşamaların da su gibi kolaylıkla akar gider ve hayırlısıyla alırsın çocuğunu kucağına.

hayırlı olsun tuanacım, Allah isteyen herkese nasip etsin

Kızlar özlem,mucizem,mazharfuatozkan,tuana,gülnaz ve tüm canlarım bu hafta ve önümüzdeki hafta çok yoğunum,toplantılarım var sürekli,ayrıca yetkili arkadaş ta evini taşıdı,izin verdik,1 hafta yok,ben yöneticiyim,çok yoğun olacağım,buradan sistemde olsam da büyük bir olasılıkla bakamıyor olabilirim,o yüzden cevap veremeyebilirim anında,ama fırsat buldukça girmeye çalışacağım kalbim hep sizlerle...

Güzel gelişmelerinizi en azından eve dönüp,dualarımı okuduktan sonra takip edeceğim...

Vee topiğimizi hatırlayalım...

AdıİLYaşıSorunHikayesiMerkez/Kaçıncı Deneme Tedavi Başlangıcı
Kanbar İSTANBUL 45 Sebebi Belirsiz İntertifilite. 3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif. Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım ARALIK veya 2015
Mmcizem İSTANBUL 37 Sebebi Belirsiz İntertifilite. 6 Tüp bebek denemesi Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım YAKINDA
Kardelennur İSTANBUL 30 Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/2.Deneme YAKINDA
Tuana_808080 Hatay 34 Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım
17.Kasım.2014 Transfer
Duruada 30 haşimento 3.donasyon denemesi yumurta donasyonu Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım yakında
Mazharfuatözkan 37 yumurta rezerv azlığı yumurta donasyonu ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık
Fisay Yumurta donasyonu. Doğuş T.B.M./Firdevs hanım yakında
Birumutt yumurta donasyonu. Tedaviye başladı Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım
Limon 1975 sperm donasyonu/sperm morfoloji bozukluğu Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım (inşallah yakında)

kanbarcım ben daha önce iki defa dünya tüp bebekte denedim
birisi dışgebelik diğeri düşükle sonuçlandı
birkaç yıl oldu tedaviyi bırakmıştık,şimdi tekrardan başladık
dün histereskopi çektirdim yapışıklı varmış açıldı,haftaya tekrar gel dedi doktor bakalım neler söyleyecek

36 yaşındayım,yumurta donasyonu
daha önceki yıllarda gittiğim otelleri anlatayım isterseniz ama baya uzun zaman geçti aradan
paket program almıştık her ikisinde de

kızlar hemşirem aradı 6 embriyom oluşmuş dilerim pazartesi günü tarnsfer için gittigimde a kalite uygun cinsiyeti müjdelerler bundan sonrası beklemek ayrıca memmeh kardeşime ve benim yanımda olan tüm kardeşlerime beni kızkardeşleri gibi gören herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum....emin olun burda pozitifi gördügümüde yazmayı çok istiyorum ama herşeye hazırlıklı olmak gerekli tek önümü açan dua olduguna inanıyorum ve bunu bana esirgemeyeceginize eminim

Ahhh canım tuanam gitmişte gelmiş canım benim,ohhh herşey de yolunda maşallah,dilerim hepsi erkek olur canım arkadaşım,çok öpüyorum seni...

Canım arkadaşım herşey çok güzel olacak,ben de sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberlerini,pazartesi gelse de alsak müjdemizi çok heyecanlandım şimdi bakama hemen yendim,sakin birşekilde ,dualarla,Tevekkülle ,inanarak bekleyeceğiz canım ,biliyorum,herşey tıpkı istediğin gibi olacak,hadi ne istiyorsan onu hayal et şimdi lütfen...oğlunu kucağına almışsın,hastane Masmavi balonlarda süslenmiş,bütün sevdiklerin yanında ve ne kadar güzel bir bebek olduğunu Söylüyorlar,sen de kucağında mis gibi kokluyorsun oğluşunu...

:) saol canım tıp bitti bu aşamada son karar mevlamın çıksa bile pozitifi görüp görmeyecegimiz dua ile rabbimin son kararı ben çırpındım işte görelim bakalım son noktayı koyan rabbim ne diyecek

kıbrısta telefonlar çekmiyor ve bu sefer leptobu agırlık taşımayayım die götürmeyecegim ben haberi ancak size çarşamba yada perşembe verebilirim ama kısmet olursa bir internete gidebilirsem sonucu yazacak kadar girip çıkacagım sisteme işte umudum var ki sadece bir eşertman takımı iki pantolun 2 üst götürecegim olaki transfer olursa 2 kiloyu geçmesin yüküm sonuçta uçak ve otabüs yolculugu yapacagım o yüzden bu sefer leptobum yok :) zaman dedigin su misali çarşamba geçti cumaya girmek üzereyiz bile belki yıllar sonra okuyacak kardeşlerimiz olacak bu yazıları kim öle kim kala :)dua dua dua insan olarak yaratılmak zor cahil oluoz işte kul olarak dogunca hata yapmakta gerisinden gelio

Canım benim ne güzel haberler bunlar ,Allah bize de nasip etsin inşallah ,böyle müjdeli haberler ver,çok büyük moral oluyor,inşallah hepimiz anne olana kadar,birbirimize can yoldaşı,kızkardeşiz,sonra da anneler ve mucizeleri Topiği açar,oradan konuşuruz,bu Topiği de bizden sonra gelecek olan anne Adaylarına emanet ederiz ,
Canım endişeliler de onlar ondan,maşallah sen rahatmışsın,çünkü olacağına inanıyorsun,inanmak önemli,Allah dileyen herkese Bebeğini bağışlasın,ben de konuşup tecrübelerinden yararlanacağım,öyle düşünüyorum....
kanbahar bacım nerdesin ya
canım benim senin güzel haberlerinle bu akşam içim sıcacık oldu,umutla doldum tatlım,toplantılarım var,yetkili de izinde ,başımı işten kaldıramıyorum,ama en kötü bu saatlerde evden hepinizin yazdıklarını tek tek okuyup cevaplayacağım hiç merak etme ..
Akıllı arkadaşım bak bunları yazman bizim için çok önemli,tecrübelerinden yararlanacağız biz de.
5000 euro 2500 bugün verdim ayın 17 si a kalite istedigimiz cinsiyet olursa 2500 daha ödeyecegiz
o halde hazırla 2.500 EUR yu tuanacağım,ister misin ikiz erkek olsun

İnşallah duâlarımızla herşey istediğin gibi olacak birtanem..

:) saol canım tıp bitti bu aşamada son karar mevlamın çıksa bile pozitifi görüp görmeyecegimiz dua ile rabbimin son kararı ben çırpındım işte görelim bakalım son noktayı koyan rabbim ne diyecek
Herşey istediğin gibi olacak,Mavi patik al ve o patikleri yanından ayırma...Bebeğini hayal etmene yardımcı olacaktır...Transferde de patikleri sımsıkı tut canım elinde ve dua et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…