Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

İşte tam da bunu söylemek istiyorum , duygularıma tercüman olmuşsun canım...Pozitif olacağız,umut bizim herşeyimiz,bizler en özel anneleriz,çünkü hiç vazgeçmedik,bebeklerimize kavuşana kadar da yola devam edeceğiz.
Umuyorum üçüz olur da sen hem bize umut olursun hem de doya doya seversin.

İnşallah isteyen herkese versin Rabbim tek,ikiz,üçüz kalbindeki dileğini...

Canım araştır,hepsiyle görüş,bilgi al,kendinle ilgili yapman gereken herşeyi yap,ama kararı kendin ver,kalbinin senin götürdüğü hastane ve doktora yönel canım,yaz bilgilerini eğer burada yaptıracaksan seni de ekleyeyim topiğimize...

Çok iyi geliyor Meryem suresi Duruadacım devam...

Vee topiğimiz artık 8 kişi,hayırlı olsun,hepimiz ilk denemede anne olalım inşallah...Meryem duası okuyoruz 41 gün aralıksız ,hergün 1 tane unutmayın,bu duayı herkim okursa evladına kavuşuyormuş.Eksik bilgileri olan arkadaşlar yaş,il,sorun,kaçıncı deneme ve sonuçları Fisay/Bir umut/ duruada yazıp mail atın ekleyeyim bilgilerinizi canlar...
AdıİLYaşıSorunHikayesiMerkez/Kaçıncı Deneme Tedavi Başlangıcı
Kanbar İSTANBUL 45 Sebebi Belirsiz İntertifilite. 3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif. Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım ARALIK veya 2015
Mmcizem İSTANBUL 37 Sebebi Belirsiz İntertifilite. 6 Tüp bebek denemesi Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım YAKINDA
Kardelennur İSTANBUL 30 Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/2.Deneme YAKINDA
Tuana_808080 Hatay 34 Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım
17.Kasım.2014 Transfer
Duruada 30 haşimento 3.donasyon denemesi yumurta donasyonu Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım yakında
Mazharfuatözkan 37 yumurta rezerv azlığı yumurta donasyonu ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık
Fisay. Yumurta donasyonu. Doğuş T.B.M./Firdevs hanım yakında
Birumutt yumurta donasyonu. Tedaviye başladı Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım

kızlar çok güzel şeyler yazmışsınız duruada senin yazını da çok beğendim (ışığa git). herkese teşekkürler artık kendimi eskisi kadar yalnız hissetmiyorum:)

Kızlaaaar hayırlısıyla ilk pozitifimizi alınca burada havai fişek patlatalım,ve ilk kişiden itibaren istisnasız hepimiz pozitif sonuç alacağız...

Kardelennur canım merhaba..

merhabalar canım 2-3 günde topik nasıl hızlı ilerlemiş öyle anca bitirebildim.histereskopim yapıldı çok şükür önemli bir şey çıkmadı,testlerde de bir şey yok herşey süper şimdi geriye bütün pozifliğimi toplayıp bebişlerimi alma zamanı.çok güzel yazmışsın bazen hayal etmeye çalışıyorum bebeklerim olmuş biri oğlan biri kız ama sonra hemen aklıma ya olmazsa gene negatif olursa geliyor.resme dışarıdan bakıyorum içine giremiyorum ne güzel demişsin tam beni anlatmışsın.sayende bizde başladık Meryem suresine eşim okudu 2 gündür şimdi bende okuyabilirim artık.artık umutluyum umut hep var gerçekten geçen sene yaa olmazsa ne yaparım diye daha gitmeden çok üzülmüştüm şimdi bak diyorum değdi mi Allah sağlık verdikten sonra bir yolu bulunup gene gidiliyor Rabbim sağlık versin.bak diyorum ne rahimde ne de testlerde hiç bir şey çıkmadı belkide olucaktı ben stres yaptığım için olmadı.buradan gidecek ya da transferde olan arkadaşlarıma tavsiyem gerçekten zor ama olumsuzluğu bir kenara bırakın hiçbirşey sizden daha değerli değil olmazsa bir daha gidilir stres yapmayın sonra benim gibi vicdan azabı çekersiniz.çok uzun yazdım.kanbarcığım çok pozitifsin sen çok sevdim,buraya hep o harika yazılarından yaz o mutluluk resmimin içine girmek istiyorum..hepinizi kocaman öpüyorum.Allah ın izniyle hepimiz anne olacağız....

işte bu süper bir yazııııı

Kızlaaaar hayırlısıyla ilk pozitifimizi alınca burada havai fişek patlatalım,ve ilk kişiden itibaren istisnasız hepimiz pozitif sonuç alacağız...

merhaba kanbar.. aynı dertden muzdarip insanların birarada olması çok güzel.. bu konu herkezin anlayabileceği ve herkeze anlatılabilecek bir konu değil.. bizde sıkıntı eşimde. spermlerde sorun var , şiddetli şekil bozukluğu.. 2 denemeden sonra donasyon düşünüyoruz.. ama nerde yaptırsam bilemiyorum.. aranıza katılmaktan mutluluk duyarım..

Canım benim ben de seni çok sevdim,hep yazacağım birtaneciğim,mutlu olmak istiyorsak pozitif olmaktan başka yolu yok birtanem...
Canım ben de seni çok öpüyorum,Meryem Duasında her akşam senin ismini de söleyerek duamı okuyup,Rabbimden bebek diliyorum,hepimize,tüm topiktekilere..
Hepimiz anne olacağız birtanem...
merhaba canım benim

Limoncum canım ne demek çok mutlu oluruz,hoşgeldin ,sefa geldin canım benim...
Desene topiğimiz 9 kişi olacak...
Birtanem ben kısaca şöyle özetleyeyim:2.453 sayfa donasyon topiğinin her sayfasını okudum,hit in 130 sayfasını da okudum,baktım ki en başarılı merkez Doğuş Tüp bebek/Firdevs UĞUZ TİP ve HİT(HALİL İBRAHİM TEKİN);İKİ MERKEZLE DE GÖRÜŞTÜM ,bana ve eşime yaklaşımları,anlattıkları,sıcaklığı,psikolojisi,beni anlaması ve benim kadar istediği anlamında en yakın Firdevs Hanım geldi ve onunla devam kararı aldım,ama HİT te kesinlkle başarılı canım...
Bak önceki sayfalarda bir topiğimiz var o bilgileri yaz canım topiğimize ekleyelim seni de,istersen ne aşamadasın,sorun ne;nasıl denemelerin oldu,hikayeni paylaş bizimle canım..

Limoncum donasyon topiğinde ilk denemesinde(ilki başka bir merkezde olmuştu,o negatifti) sperm donayonuyla kızına kavuşan rüzgarselin var...Rüzgarselin de Firdevs Hanımda başarılı oldu,birkaç kişi daha var canım...

sağol canım benim bende sizlere dua edicem ben de okuyorum.avatarım nasıl olmuş bu arada

Vee topiğimiz artık 9 kişi,hayırlı olsun,hepimiz ilk denemede anne olalım inşallah...Meryem duası okuyoruz 41 gün aralıksız ,hergün 1 tane unutmayın,bu duayı herkim okursa evladına kavuşuyormuş.Eksik bilgileri olan arkadaşlar yaş,il,sorun,kaçıncı deneme ve sonuçları Fisay/Bir umut/ Duruada/Limon 1975 yazıp mail atın ekleyeyim bilgilerinizi canlar...
AdıİLYaşıSorunHikayesiMerkez/Kaçıncı Deneme Tedavi Başlangıcı
Kanbar İSTANBUL 45 Sebebi Belirsiz İntertifilite. 3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif. Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım ARALIK veya 2015
Mmcizem İSTANBUL 37 Sebebi Belirsiz İntertifilite. 6 Tüp bebek denemesi Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım YAKINDA
Kardelennur İSTANBUL 30 Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/2.Deneme YAKINDA
Tuana_808080 Hatay 34 Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım
17.Kasım.2014 Transfer
Duruada 30 haşimento 3.donasyon denemesi yumurta donasyonu Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım yakında
Mazharfuatözkan 37 yumurta rezerv azlığı yumurta donasyonu ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık
Fisay Yumurta donasyonu. Doğuş T.B.M./Firdevs hanım yakında
Birumutt yumurta donasyonu. Tedaviye başladı Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım
Limon 1975 sperm donasyonu/sperm morfoloji bozukluğu Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım (inşallah yakında)

Arkadaşlar bir kaç ÖNEMLİ konuyu yeniden geçelim birlikte ....
Donasyon öncesinde 41 gün 41 Meryem suresi okuyoruz,bol dua ..
Rahmimiz için sağlıklı besleniyoruz,tedaviye kadar ,yürüyüş,spor...
Psikolojik olarak pozitif olacağız ve olacağını düşüneceğiz,hayal edeceğiz,bebeğimizle ailemizi,kucağımızda bebeğimizi...
Rahmin kalınlaşması için taze sıkılmış nar suyu çok yararlı,mümkünse bulup hergün içelim...Doktorun verdiği ilaçlar eksiksiz alınacak,saatlerine dikkat edilecek..doktorun tavsiyelerine harfiyen uyulacak..

Transfer sırasında -girmeden bir saat önce filan:önce mutlaka dilek/hacet duasını 7 kez okuyacağız(önceki sayfalarda var),3 kulhüvellah/1 elham transfere kadar aralıksız okuyacağız,ayetel kürsi okuyup,Allah'ın 99 güzel ismini okuyarak bebek dileğimizle dua edeceğiz Rabbimize...Fazla tuvalete sıkışmayın,rahimde kasılma yapıyor ,bu da tutunmaya engel...5/6 bardak su içip hafif hafif yürüyeceğiz..

Transferden Sonra:Mümkünse 1 saat yatalım,ama idrarımız gelince sürgü ile yapalım lütfen,çok sıkışmak rahim kasılmasına,o da embriyonun rahimden atılmasına sebep oluyor...

Transferden sonra/Test gününe kadar :Çalışıyorsanız alabilirseniz 1 ya da 2 hafta izin alın...Nar suyu hemen kesilecek,çünkü antioksidan olduğundan,embriyoyu yabancı madde olarak algılıyor ve rahimden atılmasına sebep oluyor.İlaçlar zamanında alınacak,doktorun tavsiyelerine harfiyen uyulacak..Kesinlikle ağır kaldırılmayacak,ağır ev işleri yapılmayacak,spor yapılmayacak,bol sıvı alınacak,meyve suyu yok,su içilecek...bol bol içilecek...asla sürekli yatılmayacak,hafif hareketli olunacak,hafif ev işlerini yapabilirsiniz,sürekli yatarsanız bebeğin ihtiyacı olan tutunması için gereken kanlanma olmuyor rahimde.. sağlıklı beslenicez ama protein ağırlıklı olacak,bu çok önemli et,süt,yumurta,yoğurt ağırlıklı beslenicez...

EN ÖNEMLİSİ POZİFİT OLACAĞIZ...
RAHAT OLUN,DUALARINIZA DEVAM EDİN,TEVEKKÜL EDİN,RABBİNİZDEN İSTEDİNİZ,OLACAĞINA İNANIN...
VESVESE YAPMAYIN,HEP OLUMLU OLUN...

Benim durumum tam bahtsız bedevi durumu.. Bende sorun yok bildiğim kadarıyla 12 sene önce normal yolla hamile kaldım ama doğurmak kısmet olmadı.. bu benim 2. evliliğim.. ne şanstır ki ilk eşimde de ikinci eşimde de sperm konusnda sorun var... ve evliliklerimden çocuğum olmadı.. eski eşimle 4 , 2. eşimle 2 kez tüp denedik... 10 yılda 6 deneme... hiçbiri olmadı.. şimdi sperm donasyonu düşünüyoruz... yaşım 39. uzun yıllardır çocuk özlemi ile yaşıyorum. yaşamayan bilmez... Yüce allahım inşallah isteyen herkeze evlat nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…