- 18 Temmuz 2013
- 271
- 288
- 108
canım Meryem suresinin Arapçasını mı okuyorsunCanım inşallah bebeğine bu yolla kavuşursun ,dua ediyorum sana da bu akşam Meryem okuyorum,ama sen de oku mutlaka...41 gün aralıksız 41 adet okuyoruz..
Gülnaz hoşgeldin canım..
rüyamda idrar testi yapıyorum ve 6 çizgi çıkıyorsonra çizgileri üçerli sayıyorumve ikizlere hamile olduğuma karar veriyorum rüyamda
canım Meryem suresinin Arapçasını mı okuyorsun
Canım sen geldin ben kacmisim galiba. Nasılsın yoğunluk devam ediyor galiba. Hamile olan atessn arkadasimiza gözün aydin olsun demek istiyorum. Sağlıklı bir hamilelik geçirir ve bebeğini kucagina alır inşallah. Darisida bekleyen ve isteyen herkeze olsun İnşallah.
CANIM KESİNLİKLE ABDESTLİ OKUMAK GEREKİYOR..kanbarcığım bende arapça okuyamıyorum da onun için sormuştum.peki abdes almak gerekir mi acaba latin harfleriyle olanı okurken,sen nasıl yapıyorsun.yoğunluğun bitsin bir an öncede gene burayagüzel yazılar:))
tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum kıbrısta kalacak yeri kendimiz ayarlasak ortalama bir yer ve ulaşım yeme içme hastane ye gidip gelme ve donasyon ücretini de katınca ortalama maliyeti ne olur acaba bunu bilirsem tarih ayarlamam daha kolay olacak arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim
merhaba herkese merhaba kanbarcım her zaman takip edemiyorum sizi ama maşallah sayfalar ve konular ne kadar çok ilerlemiş güzel haberler var çok seviniyorum okuyunca inşallah herkes emeğinin karşılığını alacak
kanbarcım bilgilerimi tamamlıyorum canım yaş 37 istanbul yumurta azlığı daha önce kendi yumurtalarımla 3 tüp denemesi şimdi ilk defa donasyon denemesi olacak inşallah yakında
hoşbulduk canım benimde yumurta rezervim az 3 tüp denemem oldu tutmadı emriyo kalitesidi hep..ben donasyon düşünmüyorum ama yinede merak etim yaşadıklarınızı..aslnda düşünsem iyi olur donasyon durumum vahim bazen hiç yumurtam olmuyor..ama bunu kabullenmek çok zor..Gulneva77 iyi geceler ,hoşgeldin sıcacık topiğimize .
amin canımTedaviye henüz başlamayan,başlayacak olan ve başlamış olan tüm arkadaşlarım ve bana ,Rabbim gönlümüzdeki güzel dileğimizi ,canımızdan çok sevdiğimiz eşimizle anne/baba olmayı nasip et.Rabbim yavrumuz bize sıkı sıkı tutunsun 9 ay yeter ki,biz o dünyaya geldiğinde ona öyle sıkı sıkı sarılıp,sahip çıkacak,daima onu karşılık beklemeden sevecek,iyi ve kötü gününde bir gölge gibi arkasında olacağız.Rabbim bu mübarek Cuma günü kollarımı açtım senden diliyorum:Sen koruyansın,sen gözetensin,sen benim dularımı kabul et,bu topikte yeralan ve Yüreği çocuk hasretiyle yanan tüm inançlı kadınlarımıza ve bana evladının cennet kokularını koklamayı nasip et.Rabbim sen yoktan var edersin,bizim de evlerimizi çocuk kahkahalarıyla şenlendir...Evladımızın okul hayatını,doğum günlerini,Sünnet düğününü,düğününü Görmeyi,en önemlisi anneler Günü'nde anneler günün kutlu olsun canım annem deyip,sarılıp öpen cennet kokulumuzu bağışla bize,anneler Günü'nde yanımızda evladımız olsun....Rabbim sen bizi canımız ,kanımız,meleğimize kavuştur.Amin....işte öyle birşey....
Tedaviye henüz başlamayan,başlayacak olan ve başlamış olan tüm arkadaşlarım ve bana ,Rabbim gönlümüzdeki güzel dileğimizi ,canımızdan çok sevdiğimiz eşimizle anne/baba olmayı nasip et.Rabbim yavrumuz bize sıkı sıkı tutunsun 9 ay yeter ki,biz o dünyaya geldiğinde ona öyle sıkı sıkı sarılıp,sahip çıkacak,daima onu karşılık beklemeden sevecek,iyi ve kötü gününde bir gölge gibi arkasında olacağız.Rabbim bu mübarek Cuma günü kollarımı açtım senden diliyorum:Sen koruyansın,sen gözetensin,sen benim dularımı kabul et,bu topikte yeralan ve Yüreği çocuk hasretiyle yanan tüm inançlı kadınlarımıza ve bana evladının cennet kokularını koklamayı nasip et.Rabbim sen yoktan var edersin,bizim de evlerimizi çocuk kahkahalarıyla şenlendir...Evladımızın okul hayatını,doğum günlerini,Sünnet düğününü,düğününü Görmeyi,en önemlisi anneler Günü'nde anneler günün kutlu olsun canım annem deyip,sarılıp öpen cennet kokulumuzu bağışla bize,anneler Günü'nde yanımızda evladımız olsun....Rabbim sen bizi canımız ,kanımız,meleğimize kavuştur.Amin....işte öyle birşey....
hadi hayırlısı canımcumartesiye girmek üzereyiz kızlar:)
aminnnnn canım ağzına yüreğine sağlık canım,Rabbim bu topikte hepimizi anne yapsın.hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah......Tedaviye henüz başlamayan,başlayacak olan ve başlamış olan tüm arkadaşlarım ve bana ,Rabbim gönlümüzdeki güzel dileğimizi ,canımızdan çok sevdiğimiz eşimizle anne/baba olmayı nasip et.Rabbim yavrumuz bize sıkı sıkı tutunsun 9 ay yeter ki,biz o dünyaya geldiğinde ona öyle sıkı sıkı sarılıp,sahip çıkacak,daima onu karşılık beklemeden sevecek,iyi ve kötü gününde bir gölge gibi arkasında olacağız.Rabbim bu mübarek Cuma günü kollarımı açtım senden diliyorum:Sen koruyansın,sen gözetensin,sen benim dularımı kabul et,bu topikte yeralan ve Yüreği çocuk hasretiyle yanan tüm inançlı kadınlarımıza ve bana evladının cennet kokularını koklamayı nasip et.Rabbim sen yoktan var edersin,bizim de evlerimizi çocuk kahkahalarıyla şenlendir...Evladımızın okul hayatını,doğum günlerini,Sünnet düğününü,düğününü Görmeyi,en önemlisi anneler Günü'nde anneler günün kutlu olsun canım annem deyip,sarılıp öpen cennet kokulumuzu bağışla bize,anneler Günü'nde yanımızda evladımız olsun....Rabbim sen bizi canımız ,kanımız,meleğimize kavuştur.Amin....işte öyle birşey....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?