Arkadaşlar tedaviye hazırlanan hastalar olduğunu biliyorum.Ben dun dogus tup bebek diye nail attim ama başkdoktorlaun mailiymis.sefketti sanirim embriyo logu aradi bayagi sorularim var di cevapladi.fakat yakinda Türkiye den gelen hasta lara kabul edemiceklermis.yasak getirmis sağolsun hukumetimizeeee bilgisi olan varmı? ? Bundan dolayi cokta yogunlarmisd
Evet canım maalesef yalan haber,kötü niyetle yapılan.bune şimdi ya bu sperm yumurta donosyonu içinmi yoksa cinsiyet tayini içindemi ne yapacaklarını şaşırdılar insanların umutları var onada engel olacaklar ama yinede ben inanmadım böle bişey olacagına araştırmak lazım
Burada birçok tedaviye hazırlanan arkadaş var,onlara moral bozukluğu olmasın istedim,hemen araştırdım.iyi kanbar saolbacım araştırmışsın sevindim ama yinede emin olmadan burda yasaklandı die yazmamak lazım insanlar üzülüo
senin ne kadar oldu canKanbar'cım pıt pıt duymaya ne zaman gidiyorsun?
canım ümidini kaybetme inş bir dahaki sefere tutar, güzel dileklerin içinde teşekkür ederiz, inş Allah biran önce sanada nasip aderMrb arkadaşlar uzun süredir yazmiyordum. Firdevs hanimda tedavimi oldum fakat malesef bugün negatif sonuç aldım. İnşallah bi daha ki sefere diyorum. Son kez bir daha denemeyi düşünüyorum. Arkadaşlar Rabbim hamile olanların sağlıcakla bebeklerini kucağına almayı tedaviye baslayanlara inşallah güzel sonuçlar almayı nasip etsin. Kanbar yardimlarin için ayrıca sana teşekkür ediyorum. Hoşçakalın...
canım iyi dileklerin senide bulsun inşallah dilerim gün gelsin yankılansın sevincin aminMrb arkadaşlar uzun süredir yazmiyordum. Firdevs hanimda tedavimi oldum fakat malesef bugün negatif sonuç aldım. İnşallah bi daha ki sefere diyorum. Son kez bir daha denemeyi düşünüyorum. Arkadaşlar Rabbim hamile olanların sağlıcakla bebeklerini kucağına almayı tedaviye baslayanlara inşallah güzel sonuçlar almayı nasip etsin. Kanbar yardimlarin için ayrıca sana teşekkür ediyorum. Hoşçakalın...
Ben dun dogus tup bebek diye nail attim ama başkdoktorlaun mailiymis.sefketti sanirim embriyo logu aradi bayagi sorularim var di cevapladi.fakat yakinda Türkiye den gelen hasta lara kabul edemiceklermis.yasak getirmis sağolsun hukumetimizeeee bilgisi olan varmı? ? Bundan dolayi cokta yogunlarmisd
bacım tedavi zor yani moral gerekio ama imkansız bişey deil gidenlerin büyük bir kısmı hamile bu sayfaları baştan oku hepimizin umut yolculugu var kısmet inş kucagımızada almak nasip olurArkadaslar yazan benim konusanda panik olanda...bana yazmayin demeyin.koyumun muhtariyla konysup yazmadim.asiksiz olduguna suphem vardi ama bana soylenende buydu.elbette moral hepimuz icin onemli ama asli varsada bilmemiz bilmekte hakkiniz diye yazdım. Yanlis anlamayin beni.ne dr karaladim ne merkez.kaldi ki olaylara cok hakimde degilim.bilgilerinize ihtiyacamda var.arastirmissiniz durumada sevindim senin yani.
Canım niyetin kötü olmasa da ,lütfen duyduğun herşeyi paylaşma,iyice araştırıp,%100 emin olmadan.Arkadaslar yazan benim konusanda panik olanda...bana yazmayin demeyin.koyumun muhtariyla konysup yazmadim.asiksiz olduguna suphem vardi ama bana soylenende buydu.elbette moral hepimuz icin onemli ama asli varsada bilmemiz bilmekte hakkiniz diye yazdım. Yanlis anlamayin beni.ne dr karaladim ne merkez.kaldi ki olaylara cok hakimde degilim.bilgilerinize ihtiyacamda var.arastirmissiniz durumada sevindim senin yani.
Herkese tedavisinde başarılar,hamilelere sağlıklı bir gebelik dilerim.Arkadaslar yazan benim konusanda panik olanda...bana yazmayin demeyin.koyumun muhtariyla konysup yazmadim.asiksiz olduguna suphem vardi ama bana soylenende buydu.elbette moral hepimuz icin onemli ama asli varsada bilmemiz bilmekte hakkiniz diye yazdım. Yanlis anlamayin beni.ne dr karaladim ne merkez.kaldi ki olaylara cok hakimde degilim.bilgilerinize ihtiyacamda var.arastirmissiniz durumada sevindim senin yani.
Canım rica ederim,çok üzüldüm,ama bir dahaki sefere olacak ben inanıyorum tatlım.Mrb arkadaşlar uzun süredir yazmiyordum. Firdevs hanimda tedavimi oldum fakat malesef bugün negatif sonuç aldım. İnşallah bi daha ki sefere diyorum. Son kez bir daha denemeyi düşünüyorum. Arkadaşlar Rabbim hamile olanların sağlıcakla bebeklerini kucağına almayı tedaviye baslayanlara inşallah güzel sonuçlar almayı nasip etsin. Kanbar yardimlarin için ayrıca sana teşekkür ediyorum. Hoşçakalın...
Cok sevindim hayirli ugurlu olsun canim.darisi basima insallah...Sevgili kızkardeşlerim,bugün ikizlerimin kalp atışlarını duyduk sağlıklı bir şekilde Rabb'ime Şükürler olsun.
Biri 6 hafta 3 günlük,diğeri 6 hafta 5 günlük.
Darısı hepinizin başına.
Inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucaklarımıza alırız.Amin.
Miğde bulantım için 2 ilaç verdi.Önce birini 3 gün kullanacağım,etki etmezse diğerini.Eğer ikisi de kesmezse,hastaneye yatırıp,serum bağlayacak doktorum tatlım.
Sevgili kızkardeşlerim,bugün ikizlerimin kalp atışlarını duyduk sağlıklı bir şekilde Rabb'ime Şükürler olsun.
Biri 6 hafta 3 günlük,diğeri 6 hafta 5 günlük.
Darısı hepinizin başına.
Inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucaklarımıza alırız.Amin.
Miğde bulantım için 2 ilaç verdi.Önce birini 3 gün kullanacağım,etki etmezse diğerini.Eğer ikisi de kesmezse,hastaneye yatırıp,serum bağlayacak doktorum tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?