Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Arkadaşlar tedaviye hazırlanan hastalar olduğunu biliyorum.
Bu nedenle sizin için konuyu araştırdım,Firdevs Hanımla da görüştüm.
Yasaklanma konusu diye bir şey yok,Tamamıyla yalan haber,rahat olun.
Tam tersi Avrupa Birliği yasalarına uygun olarak yasaklanma diye birşey olması mümkün değil.
Bu şekilde yalan haberlere inanmayın ve lütfen burada yayınlamayın,moral bozukluğu oluyor arkadaşlara.
Herkes rahat olsun,Kıbrıs'ta herşey eskisi gibi.

bune şimdi ya bu sperm yumurta donosyonu içinmi yoksa cinsiyet tayini içindemi ne yapacaklarını şaşırdılar insanların umutları var onada engel olacaklar ama yinede ben inanmadım böle bişey olacagına araştırmak lazım

Evet canım maalesef yalan haber,kötü niyetle yapılan.
iyi kanbar saolbacım araştırmışsın sevindim ama yinede emin olmadan burda yasaklandı die yazmamak lazım insanlar üzülüo
Burada birçok tedaviye hazırlanan arkadaş var,onlara moral bozukluğu olmasın istedim,hemen araştırdım.
Evet ben de seninle aynı fikirdeyim.

Arkadaslar iciniz rahat olsun oyle birsey kesinlikle yokmus az once İREM hanimcima watsapptan msj attim saolsun hemen cevap verdi boyle biseyin kesinlikle dogru olmadigini musterilerin hemen ggelmeleri icin uydurulmus kotu amacli yapilmis bisey oldugunu yazmis icim rahatladi valla

Bizim merkezimizin ne kadar durust oldugunun da ispatidir arkadaslar ben FİRDEVS hanimla ilk gorusmemde mayis ayi gibi gelebilecegimizi soyledigim de daha iyi size uygun donoru bulmamiz icin yeterli suremiz var demek ki demisti.hayir hemen gelin diye baski yapayim yalan yanlis biseyler uydurup hastami kandirayim demedi.iste bu nedenle dogru yeri secmisim icim rahat

Mrb arkadaşlar uzun süredir yazmiyordum. Firdevs hanimda tedavimi oldum fakat malesef bugün negatif sonuç aldım. İnşallah bi daha ki sefere diyorum. Son kez bir daha denemeyi düşünüyorum. Arkadaşlar Rabbim hamile olanların sağlıcakla bebeklerini kucağına almayı tedaviye baslayanlara inşallah güzel sonuçlar almayı nasip etsin. Kanbar yardimlarin için ayrıca sana teşekkür ediyorum. Hoşçakalın...

Arkadaslar yazan benim konusanda panik olanda...bana yazmayin demeyin.koyumun muhtariyla konysup yazmadim.asiksiz olduguna suphem vardi ama bana soylenende buydu.elbette moral hepimuz icin onemli ama asli varsada bilmemiz bilmekte hakkiniz diye yazdım. Yanlis anlamayin beni.ne dr karaladim ne merkez.kaldi ki olaylara cok hakimde degilim.bilgilerinize ihtiyacamda var.arastirmissiniz durumada sevindim senin yani.

Kanbar'cım pıt pıt duymaya ne zaman gidiyorsun?
senin ne kadar oldu can
canım ümidini kaybetme inş bir dahaki sefere tutar, güzel dileklerin içinde teşekkür ederiz, inş Allah biran önce sanada nasip ader

canım iyi dileklerin senide bulsun inşallah dilerim gün gelsin yankılansın sevincin amin

banada oradan bu şekilde bir şey demişlerdi cnm, şimdide diğer arkadaşlar sorunca yok öyle bir şey demişler çok ilginç.. acaba hemen gidelim diyemi diyorlar.. neyse demekki öyle bir şey yokmuş en azından bunu anladık içimiz rahat edebilir.

bacım tedavi zor yani moral gerekio ama imkansız bişey deil gidenlerin büyük bir kısmı hamile bu sayfaları baştan oku hepimizin umut yolculugu var kısmet inş kucagımızada almak nasip olur

Canım niyetin kötü olmasa da ,lütfen duyduğun herşeyi paylaşma,iyice araştırıp,%100 emin olmadan.
Bu herkes için geçerli hepinizden rica ediyorum,emin olmadığınız hiçbir bilgiyi burada paylaşmayın,çünkü bunun psikolojik yönden zararı yine size olacaktır.

Herkese tedavisinde başarılar,hamilelere sağlıklı bir gebelik dilerim.

Canım rica ederim,çok üzüldüm,ama bir dahaki sefere olacak ben inanıyorum tatlım.

Uğurlu Topiğimiz,hepimizi hayırlısıyla ve de sağlıkla bebeklerimize kavuşturacak...Kendimize ve birbirimize 41 gün 41 adet Meryem Suresi okumaya devam ediyoruz.21 kişiyiz,9 annemiz hamile çok şükür,bir oğlumuz var,darısı hepinizin başına...
Dilerim tüm arkadaşlar birer birer anne olurlar,
dualarınızı eksik etmeyin ,özellikle Meryem Suresi okuyalım birbirimize lütfen,Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun,bizi bebeklerimize sağlıkla kavuştursun,kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin ,Amin...

Adı/İL/Yaşı/SorunHikayesi/Merkez/Kaçıncı Deneme /Tedavi Başlangıcı/SONUÇ
  1. Kanbar /İSTANBUL /45 /Sebebi Belirsiz İntertifilite/3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif/6 haftalıkken kayıp/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/20.Ocak'15 transfer/1.Şubat.2015 test tarihi/Hamile
  2. Mmucizem /İSTANBUL 37/ Sebebi Belirsiz İntertifilite /6 Tüp bebek denemesi /Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım-ilk deneme :negatif/2.deneme Şubat'15
  3. Özlemt /İSTANBUL 44 /Yumurta donasyonu/ Doğuş T.B.M/Firdevs Hn/Test tarihi:23.Kasım.2014/Pazar/Hamile
  4. Kardelennur /İSTANBUL 30/ Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/10.Ocak'15 Transferi oldu/Beta HCG:800/Hamile
  5. Tuana_808080/ Hatay 34 /Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım 17.Kasım.2014 Transfer-3 embriyo Erkek/Test Tarihi:27.Kasım.2014-Perşembe/Hamile (Bebeğimiz Erkek)
  6. Duruada/ 30 /haşimento /3.denemesi /yumurta donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/ yakında
  7. Mazharfuatözkan /37 /yumurta rezerv azlığı /yumurta donasyonu/ ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık/1.561-12.gün BHCG/Hamile (Bebeğimiz üçüz/ikize indirgendi)
  8. Fisay /Yumurta donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs hanım/ yakında
  9. Birumutt /36 /yumurta donasyonu/Tedaviye başladı /Dünya T.B.M./Firdevs Hanım/ yakında
  10. Mehmah/ 39/ yumurta donasyonu /3 tüp bebek/1 donasyon Şevket Alptürk/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım /Hamile (Bebeğimiz doğal yoldan geldi)
  11. Legacy12/ 31 /Cinsiyet seçimi /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Aralık'14-Hamile
  12. Karaca3521/ 24 /Klinefelter Sendromu/ Sperm Donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan'2014
  13. Sevinnc74/İst/Pendik 40 yaş / 2 tüp bebek/ 1 çocuğu var/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan veya Mayıs'2014
  14. Seyhan-Ceyhan/G.Antep /26/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/19.Ocak'15 transfer/31.Ocak.2015 test tarihi/Hamile
  15. Gülnaz1980/34/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Şubat'15/Negatif(inşallah birdahaki sefere)
  16. Mutlu Oll /İzmit/26/Azo sperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Çok Yakında
  17. Kivfa/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/27.Aralık'14/Hamile
  18. Patasana28/Ist./31/Erken menapoz/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Nisan-Mayıs'2015
  19. Britian/Adana/29/Azosperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M. veya HİT./Şubat'2015
  20. Cemzümra/Sakarya /29/sperm sayısı düşüklüğünden dolayı/1. Tüp bebek yapımı cinsiyet secimini deneyeceğim/Dr. Mürüde çakartaş dağdelen/26 Ocak transfer tarihi/Negatif(Inşallah birdahaki sefere)
  21. Frida 71/İst./43/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Yakında

Son düzenleme:
Sevgili kızkardeşlerim,bugün ikizlerimin kalp atışlarını duyduk sağlıklı bir şekilde Rabb'ime Şükürler olsun.
Biri 6 hafta 3 günlük,diğeri 6 hafta 5 günlük.
Darısı hepinizin başına.
Inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucaklarımıza alırız.Amin.
Miğde bulantım için 2 ilaç verdi.Önce birini 3 gün kullanacağım,etki etmezse diğerini.Eğer ikisi de kesmezse,hastaneye yatırıp,serum bağlayacak doktorum tatlım.

Cok sevindim hayirli ugurlu olsun canim.darisi basima insallah...

Canim cok sevindim senin adina allah tamamina erdirsin inslh.ucuncu aydan sonra mide bulantilari gecermis canim iyi bak kendine de ikizlerinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…