Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Canım hoşgeldin,yazdıklarını gözlerim dolarak okudum.Bu kadar güçlü olup,vazgeçmemene de hayran kaldım,kendime benzettim seni.
Tüm kalbimle diliyorum ki,bu kez anne olduğunu bu satırlardan okumak nasip olur inşallah bizlere...
Stres yapmıyorum,sadece miğde bulantılarım arttı,yemek yiyemiyorum o derece,bu da beni üzüyor,bebeklerimin beslenmesi lazım.
Pazartesi günü hastaneden aradılar,Salı Gününe ertelendi,inşallah kalp atışlarını duyarım,şu riskli 3 ayı atlatıp,kucağıma almamı nasip eder Rabbim inşallah.

Böyle insanları Allah islah etsin.
Sen de bir ana - baba evladısın,bunu hiç mi düşünmüyor?Bu nasıl vicdan,bu nasıl bir kalp?
Gelmesin senin evine,sen de gelip gitme canım.Kim olursa olsun bu süreçte negatiflikler ve negatif insanlardan uzak kalmamız lazım.Pozitif insanlarla yakın ol sadece lütfen,bunu daha önce de konuşmuştuk.Ayrıca senin kocan onun lafına bakıp,böyle bir hataya düşmez eminim.

Esim tabiki onun lafina bakmiyor ama etkilenmiyor da degil ben gitmek istemiyorum zaten ama esim olmaz oyle diyor ister istemez tatsizlik oluyor cok bunaldim yalvariyorum rabbime bir bebek versin de dillerinden kurtulayim diye kadinin tek derdi bizi ayirmak

Allah banada senin gibi ikiz nasip eder inslh. Kendine bebeklerine iyi bak iyi beslenmeye calis

Canım boşver sen kayınvalideni. Üzme kendini. Sana tavsiyem bulunduğun yerde tüp bebk uzmanı bir doktorla temas kur. Transfer öncesi ne gerli ise, bütün kontrollerini yaptır. Maalesef Kıbrıs'a sadece transfer için ve. Sayılı günler olduğu için geç kalınmış oluyor ve sonuç hüsran oluyor bizim için.

Ben bu ay düşünüyordum erteledim. Nisan ayı için istiyorum. İşlemden sonra nasılsa dinleniyoruz. Ruhen, bedenen hazırlanmalıyız. Psikolojini bozacak her şeyden uzaklaş. Rahminin durumunu çok iyi bilmelisin.

Kayınvalidene benim sağlığımı düşünmem gerekiyor. Lütfen beni üzme artık. Ne kadar acı çektiğini söyle. Yardımcı mı olacaksın yoksa karşımda mı olacaksın. Ben senden daha çok sağlıklı bir bebek istiyorum. Neden beni üzüyorsun de. Kırmadan ama. Sonra yine sen üzülürsün. Seni çok öpüyorum. Herzaman yaz içine atma olur mu Sevinçiğim.

Biliyorum canım o ilk 3 ayın nasıl geçtiğini. Evde terör estiriyordum. Sonra geçiyor. Lakin bizim yaş grubundaki tansiyon, şeker gibi durumlara çok dikkat et. Bende hamilelik öncesinde bir şey yoktu. Gebelikte de tansiyonum iyiydi. Doktorum uçağa binmemde hiç bir sakınca yok demişti. Ama olan oldu.
Ö yüzden her zaman dikat etmen gerekiyor. İkiz gebelikte her şey biraz daha zor. Stres yapma, kendini sakın yorma. Bebeklerine çok iyi bak. Açlık şeker kontrolünü baktır. Aldığımız hormonlar her şeyi değiştirebiliyor. Dikkatli ve sevgi dolu hamileliğin olsun canım.

Sende biliyorsun annelik özlemi bizim için ne kadar büyük. Biz çok özel anneleriz.

Tek umudum firdevs hanim inslh butun hayatimin akisini bebek mujdesiyle degistiricek
Moralini yüksek tut.
Eşin annesiyle konuşsun,desin ki annesine eğer eşime iyi davranmaz ve sizi ayıracağım demeye devam edersen seninle ikimiz de artık görüşmeyeceğiz desin.
Bir süre de görüşmezseniz de aklı başına gelir.
İnşalla canım,Allah gönlüne göre versin,en çok sevinenlerden biri ben olacağım senin hamileliğine.
Kayınvalidenin yüzünü merak ediyorum,torunlarını kucağına aldığında,nasıl da pişman olacak yaptıklarına.
Tuzlu kraker ve bir tabak Çorba iyi geldi,zor geçiyor bu günler,ne yapalım olacak o kadar.

Protein almayı unutma canım. Yumurta seviyorsan her gün yemeye çalış. Tabi haşlanmış olmalı. Yoğurtda çok iyi gelir.

Sevinçciğim takma kafana. Sen o bebeği kendin için istiyorsun, kayınvaliden için mi. O senin bebişin olacak. Onun torunu. Hayatını onun için zindan etme.

Tskrler desteginiz icin tabi ki bebegi once kendimiz icin istiyoruz ama cevremdeki insanlari size tek tek nasil anlatayim ki cok yoruldum dik durus sergileyecegim diye o kadar uzuntunun ustune bir de bunlarla bas etmek yordu beni.laftan anlasalar agladim soyleme etme diye ama yasli kadin okumasi yazmasi yok kendi bildiginden sasmiyo oglunun parasini yiyomusum hastanelerde offf hangi birini anlatayim allahtan tup bebek yaptirdigimizi soylemedik duysa yikar ortaligi dr kontrol amacli gittigimi saniyor amaan arkadaslar yazdikca sinirlerim bozuluyo bekliyorum mayis ayini sabirla nisan basinda tahlillerime baslarim artik istanbulda ali beye gidicem firdevs hnmlar onu tavsiye etmislerdi kanbarcim senide ali bey hazirlamisti degilmi nasil iyi doktormu

Kanbarcim aman beslenmene dikkat et bu bebekler icin neler cektigini en iyi sen bilirsin inslh su gibi akip gecer 9 ayin saglicakla alirsin bebelerini kucagina

Arkadaslar uzun deneme ler sonunda bende burda, bu yolda devam etmeye karar verdim. 7 senelik evliliği me uc ameliyat 7 tup denemesi yaptım fakat hep negatif oldu . yumurta rezervim düşük. Tuplerim dış gebelik lere bağlı kapalı. Mucize olmasini beklemek daha bi mucize artık. Tabiki kaygı ve korkular im var zor bi karar oldu.yardımlarınızıa ihtiyaç im var.donmus emriyom var ama pek kaliteli degil. Sonrası vakit kaybetmeden giderim diyorum. Sizler nasıl karar verebildiniz? Benim yumurta nakli olacak. Donorun fotosunu gösterdi ler mi merak ettim

Canım çok teşekkür ederim.Çok zor geçiyor,kusmalar başladı,belli ki kilo vereceğim.
Hem yaş ,hem ikiz olması daha da zorluyor.
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım.
Ben memnunum Ali Beyden canım,hala da onunla devam ediyorum.
Canım süt,yumurta asla yiyemiyorum.Birsüre de yiyemeyeceğim belli ki.
Kanbarcim aman beslenmene dikkat et bu bebekler icin neler cektigini en iyi sen bilirsin inslh su gibi akip gecer 9 ayin saglicakla alirsin bebelerini kucagina
Tatlım yiyemiyorum şu aralar,yediğim de çıkıyor zaten,ilk 3 aydan sonra geçermiş,sabredeceğim bebeklerim için değer.
Canım bu Topiği oku sorularının tüm cevaplarını bulacaksın tatlım.
Foto gösterilmiyor,ben zaten asla da görmek istemem,fiziksel Özellikleri zaten belirtiyor,size uygun olanlar tercihinize sunuluyor.
Senin de hayırlı olsun tedavim,bebeğine kavuşmanı dilerim.

Ben dun dogus tup bebek diye nail attim ama başkdoktorlaun mailiymis.sefketti sanirim embriyo logu aradi bayagi sorularim var di cevapladi.fakat yakinda Türkiye den gelen hasta lara kabul edemiceklermis.yasak getirmis sağolsun hukumetimizeeee bilgisi olan varmı? ? Bundan dolayi cokta yogunlarmisd

Arkadasim nasil bi yasak gelmiski...tam olarak ne soyledi embriyolog yani sebebi tam olarak neymis

Türkiye'de yasak lakin Kıbrıs'ta yasak değil. Kıbrıs hükümeti yasaklayacakmış, türk hastalarını. Mültetilerin büyük çoğunluğu Türkiye'den. Zannetmiyorum. Yinede doktorunuza sorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…