Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Gulnaz arkadasimin negatif yazmasina oyle uzulmustum ki icimden yazmak gelmemisti inslh tekrar denerim diyordu bu sefer bebegine kavusur dilerim benim ikinci bir sansim olmayacak esim bu son dedi cunki ya negatif olursa benim de diye dunden beri uzgundum ama kanbarcim bugun ku guzel haberinden moralim duzeldi cok sevindim senin adina canim

Oleyyyyyy. Çooook mutlu oldum Kanbarcığım.

Beni ilave edebilirsin topiğe. 22. Kişi oluyorum galiba :))))))

Canım çok teşekkür ederim,inşallah ilk denemende anne olacaksın,tüm kalbimle diliyorum.

Oleyyyyyy. Çooook mutlu oldum Kanbarcığım.

Beni ilave edebilirsin topiğe. 22. Kişi oluyorum galiba :))))))
Canım çok teşekkür ederim,bilgilerini yaz hemen ekleyeyim tatlım.
İnşallah anne olmanı da tüm kalbimle diliyorum.

Canim cok sevindim senin adina allah tamamina erdirsin inslh.ucuncu aydan sonra mide bulantilari gecermis canim iyi bak kendine de ikizlerinede
Ahhhh Sevincim canım benim ilaçlar etki etse de bir saat rahat etsem aaahhh..

Kanbarcim benim teyzemin iki oglu var ikisinin hamileliginde kadincagiz sen gibiydi su icse cikariyodu serumlarla tamamliyodu 9 ayi seninkilerde erkekmi yoksa yaramazlik yapmayin cicisler anneniz sizin icin ne yollardan gecti

Kanbarcim benim teyzemin iki oglu var ikisinin hamileliginde kadincagiz sen gibiydi su icse cikariyodu serumlarla tamamliyodu 9 ayi seninkilerde erkekmi yoksa yaramazlik yapmayin cicisler anneniz sizin icin ne yollardan gecti
Ayyy canım Allah korusun yani 9 ay sürmez inşallah,ikiside mi erkek diyorsun canım?Rabbim ne verirse Başımızın üstünde yeri var,yeter ki sağlıklı olsunlar.

Kanberciğim bilgilerim:

Jager/İstanbul/ 41 yaş/ 3 tüp bebek/ 1. Tüp bebek 4.5 aylık düşük/ yumurta donasyonu/ Doğuş T.B.M/ Firdevs hanım/ Nisan 2015

Merhaba, bende sperm donasyonu yaptırdım ama olmadı malesef.. Bana sürecinizi anlatır mısınız
mrb ylzist,

öncelikle cevap vermekte geciktim kusura bakma her zaman giremiyorum.
biz yaklaşık 2.5 yıl önce eşimin azosperm olduğunu öğrendik. iki kere mikro tese ameliyatı oldu ama maalesef sperm bulunamadı. 2. mikrotese ameliyatından önce yaklaşık 1 yıl ankarada ürolog Kaan Aydos tarafından bir takım tedavi yöntemleri ile tedavi gördük. bitkisel ve başka iğnelerle 1 yıl kadar süren tedavi sonunda 2. mikrotese ameliyatını da oldu eşim ama maalesef sperm bulunamadı.

çok uzun süre karar veremedik kıbrısa gitmeye. hatta eşim bile benden daha rahattı zaman zaman donasyon konusunda. 2.5 yıl önce kadınlar klübüne üye oldum ben. geçmişte bu sayfada değil ama donasyon ile ilgili başka sayfalarda yazılarım da var. fakat o dönemdeki nikim çok bariz ismimin harflerinden oluştuğu için isim değiştirerek yeniden üye oldum. yani uzun zamandır takip ediyorum bu sayfaları aslında ama yazamıyordum.

bu sayfalarda öne çıkan isim hep firdevs hocaydı. sonra irem hanımın telefonuna rastladım. hatta şimdi buraya ben de yazayım. 0533 874 00 74. bir doktor asistanından öte bir psikolog kendisi. karar verme aşamasında bana o kadar çok yardımcı oldu ki firdevs hanım kadar hakkı var üstümde.
nihayet karar verdik ve kıbrısa gittik. 26 ocak ta transferim yapıldı. 5.gün blast 3 embriyo transfer edildi. eşimin işleri nedeni ile aynı gün döndük yani 1 gece kalamadık bile. 12. gün değerim 560 ölçüldü. 14. gün 1180 gibi bir şeydi. sanırım ikizlerim olacak:) ama dün doktora gittim sadece 1 kese gördüm dedi. belki de 2 olabilirmiş tam olarak emin olamadı doktor, 10 gün sonra tekrar gel dedi.

çok uzattım sanırım. ilk dememde firdevs hanım sayesinde bebek bekliyorum ikiz veya tek fark etmez, cinsiyeti hiç fark etmez, allahım olmayan herkese versin.

firdevs hanımı ve tabii ki irem hanımı kesinlikle tavsiye ederim. mutlaka irem hanımla görüşün. kadife gibi bir sesi var insanın içine işleyen. karar vermemizde katkısı cok büyük. allah hepsinden razı olsun.

soracağınız başka bir şey olursa cevaplayabilirim.

mrb kızlar güzel gelişmeler oluyor sanırım inşallah kucagımızada alırız hamilelik zor bir süreç ama herkes tadar inşallah hepiniz dua edin duayı bırakmayalım benide duaya katın lütfen

merhaba kızlar iş değiştirdim ve çok yoğun çalışıyorum bu yüzdende zaten ocak ayında kıbrısa gidemedim galiba benim iş yaza kaldı ama ara da girip forumda yazılanları takip etmeye çalışıyorum çok güzel haberler var inanın kendim hamileymişim gibi seviniyorum haberlere allah inşallah bu duyguları yaşamayı bizede nasip eder hamile olan arkadaşlarımız da bebeklerini sağlıkla kucaklarına alırlar sizden güzel haberler duydukça bende inanın çok hevesleniyorum bir an önce tedaviye başlayıp kıbrısa gitmek istiyorum ama iş güç ne yaparsınız işte tedavi ucuz değil para lazım dualarım hepinizle sizde dualarınızda beni hatırlayın hamilelerin duası kabul olur derler bizleri unutmayın

Uğurlu Topiğimiz,hepimizi hayırlısıyla ve de sağlıkla bebeklerimize kavuşturacak...Kendimize ve birbirimize 41 gün 41 adet Meryem Suresi okumaya devam ediyoruz.22 kişiyiz,9 annemiz hamile çok şükür,bir oğlumuz var,darısı hepinizin başına...
Dilerim tüm arkadaşlar birer birer anne olurlar,
dualarınızı eksik etmeyin ,özellikle Meryem Suresi okuyalım birbirimize lütfen,Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun,bizi bebeklerimize sağlıkla kavuştursun,kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin ,Amin...

Adı/İL/Yaşı/SorunHikayesi/Merkez/Kaçıncı Deneme /Tedavi Başlangıcı/SONUÇ
  1. Kanbar /İSTANBUL /45 /Sebebi Belirsiz İntertifilite/3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif/6 haftalıkken kayıp/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/20.Ocak'15 transfer/1.Şubat.2015 test tarihi/Hamile(Bebeklerimiz ikiz)
  2. Mmucizem /İSTANBUL 37/ Sebebi Belirsiz İntertifilite /6 Tüp bebek denemesi /Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım-ilk deneme :negatif/2.deneme Şubat'15
  3. Özlemt /İSTANBUL 44 /Yumurta donasyonu/ Doğuş T.B.M/Firdevs Hn/Test tarihi:23.Kasım.2014/Pazar/Hamile
  4. Kardelennur /İSTANBUL 30/ Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/10.Ocak'15 Transferi oldu/Beta HCG:800/Hamile(Bebeklerimiz dördüz)
  5. Tuana_808080/ Hatay 34 /Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım 17.Kasım.2014 Transfer-3 embriyo Erkek/Test Tarihi:27.Kasım.2014-Perşembe/Hamile (Bebeğimiz Erkek)
  6. Duruada/ 30 /haşimento /3.denemesi /yumurta donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/ yakında
  7. Mazharfuatözkan /37 /yumurta rezerv azlığı /yumurta donasyonu/ ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık/1.561-12.gün BHCG/Hamile (Bebeğimiz üçüz/ikize indirgendi)
  8. Fisay /Yumurta donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs hanım/ yakında
  9. Birumutt /36 /yumurta donasyonu/Tedaviye başladı /Dünya T.B.M./Firdevs Hanım/ yakında
  10. Mehmah/ 39/ yumurta donasyonu /3 tüp bebek/1 donasyon Şevket Alptürk/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım /Hamile (Bebeğimiz doğal yoldan geldi)
  11. Legacy12/ 31 /Cinsiyet seçimi /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Aralık'14-Hamile
  12. Karaca3521/ 24 /Klinefelter Sendromu/ Sperm Donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan'2015
  13. Sevinnc74/İst/Pendik 40 yaş / 2 tüp bebek/ 1 çocuğu var/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan veya Mayıs'2014
  14. Seyhan-Ceyhan/G.Antep /26/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/19.Ocak'15 transfer/31.Ocak.2015 test tarihi/Hamile
  15. Gülnaz1980/34/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Şubat'15/Negatif(inşallah birdahaki sefere)
  16. Mutlu Oll /İzmit/26/Azo sperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Çok Yakında
  17. Kivfa/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/27.Aralık'14/Hamile
  18. Patasana28/Ist./31/Erken menapoz/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Nisan-Mayıs'2015
  19. Britian/Adana/29/Azosperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M. veya HİT./Şubat'2015
  20. Cemzümra/Sakarya /29/sperm sayısı düşüklüğünden dolayı/1. Tüp bebek yapımı cinsiyet secimini deneyeceğim/Dr. Mürüde çakartaş dağdelen/26 Ocak transfer tarihi/Negatif(Inşallah birdahaki sefere)
  21. Frida 71/İst./43/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Yakında
  22. Jager/İstanbul/ 41 yaş/ 3 tüp bebek/ 1. Tüp bebek 4.5 aylık düşük/ yumurta donasyonu/ Doğuş T.B.M/ Firdevs hanım/ Nisan 2015

Canım işler güçler herzaman olur,bebeğine biran önce kavuş bence tatlım..
Bu Mutluluğu erteleme ve daha sık bekliyoruz seni aramıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…