Sevgili kızkardeşlerim,bugün ikizlerimin kalp atışlarını duyduk sağlıklı bir şekilde Rabb'ime Şükürler olsun.
Biri 6 hafta 3 günlük,diğeri 6 hafta 5 günlük.
Darısı hepinizin başına.
Inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucaklarımıza alırız.Amin.
Miğde bulantım için 2 ilaç verdi.Önce birini 3 gün kullanacağım,etki etmezse diğerini.Eğer ikisi de kesmezse,hastaneye yatırıp,serum bağlayacak doktorum tatlım.
Canım çok teşekkür ederim,inşallah ilk denemende anne olacaksın,tüm kalbimle diliyorum.Gulnaz arkadasimin negatif yazmasina oyle uzulmustum ki icimden yazmak gelmemisti inslh tekrar denerim diyordu bu sefer bebegine kavusur dilerim benim ikinci bir sansim olmayacak esim bu son dedi cunki ya negatif olursa benim de diye dunden beri uzgundum ama kanbarcim bugun ku guzel haberinden moralim duzeldi cok sevindim senin adina canim
Canım çok teşekkür ederim,bilgilerini yaz hemen ekleyeyim tatlım.Oleyyyyyy. Çooook mutlu oldum Kanbarcığım.
Beni ilave edebilirsin topiğe. 22. Kişi oluyorum galiba :))))))
İnşallah bütün kalbimle diliyorum,anne olmanı canım benim.İnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.Amin.Cok sevindim hayirli ugurlu olsun canim.darisi basima insallah...
Ahhhh Sevincim canım benim ilaçlar etki etse de bir saat rahat etsem aaahhh..Canim cok sevindim senin adina allah tamamina erdirsin inslh.ucuncu aydan sonra mide bulantilari gecermis canim iyi bak kendine de ikizlerinede
İnslh canim inslhCanım çok teşekkür ederim,inşallah ilk denemende anne olacaksın,tüm kalbimle diliyorum.
Mutlaka ilaclarin faydasi olacaktir canim dayan canim sen guclu kadinsin dusunsene karnindaki iki tatli bucuruAhhhh Sevincim canım benim ilaçlar etki etse de bir saat rahat etsem aaahhh..
Oooo bide dogsunlar ikisi ayni anda aglamaya baslasinlar o zaman uyursun bir saatAhhhh Sevincim canım benim ilaçlar etki etse de bir saat rahat etsem aaahhh..
Ayyy canım Allah korusun yani 9 ay sürmez inşallah,ikiside mi erkek diyorsun canım?Rabbim ne verirse Başımızın üstünde yeri var,yeter ki sağlıklı olsunlar.Kanbarcim benim teyzemin iki oglu var ikisinin hamileliginde kadincagiz sen gibiydi su icse cikariyodu serumlarla tamamliyodu 9 ayi seninkilerde erkekmi yoksa yaramazlik yapmayin cicisler anneniz sizin icin ne yollardan gecti
mrb ylzist,Merhaba, bende sperm donasyonu yaptırdım ama olmadı malesef.. Bana sürecinizi anlatır mısınız
bir yıldır üyeyim sürekli takip ediyordum ama ilk kez mesaj yazdım, bu da üçüncü:))Çok saçma ilk defa üyelik pat diye buraya yazmak hiç inandırıcı değil
Canım işler güçler herzaman olur,bebeğine biran önce kavuş bence tatlım..merhaba kızlar iş değiştirdim ve çok yoğun çalışıyorum bu yüzdende zaten ocak ayında kıbrısa gidemedim galiba benim iş yaza kaldı ama ara da girip forumda yazılanları takip etmeye çalışıyorum çok güzel haberler var inanın kendim hamileymişim gibi seviniyorum haberlere allah inşallah bu duyguları yaşamayı bizede nasip eder hamile olan arkadaşlarımız da bebeklerini sağlıkla kucaklarına alırlar sizden güzel haberler duydukça bende inanın çok hevesleniyorum bir an önce tedaviye başlayıp kıbrısa gitmek istiyorum ama iş güç ne yaparsınız işte tedavi ucuz değil para lazım dualarım hepinizle sizde dualarınızda beni hatırlayın hamilelerin duası kabul olur derler bizleri unutmayın
Sağlıkla kucağına almanı dilerim bebeğini,hoşgeldin.bir yıldır üyeyim sürekli takip ediyordum ama ilk kez mesaj yazdım, bu da üçüncü:))
çok teşekkürler, darısı herkesin başına...Sağlıkla kucağına almanı dilerim bebeğini,hoşgeldin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?