Amin canım,inşallah hepimiz Sağlıcakla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi.
Bilmez miyim , benim iş durumum da senden çok farklı olmadı hiç Hayatım boyunca,hep aşırı yoğun,hep aşırı sorumluluk gerektirdi.
Ancak esasen tam da en üst kademe yöneticilik ve terfiyi şu son dönemeçte elimin tersiyle bir kenara itip,bu yola girdim,iyiki de girmişim diyorum,hiçbir mutluluk bu Mutluluğun verdiği hazzın yanına bile yaklaşamaz.
İşler bizsiz de yürüyor,inan bana... gerçi işyerimden hergün beni arayıp,yerimin dolmadığını söyleseler de bir şekilde yürüyor.
Daha kaç anneler günü ,Evladım canım annem anneler günün kutlu olsun diye sarılmayacaktı ki bana,daha kaç yaz eşimle hala balayında gibi başbaşa tatil yapacaktık ki,ben deniz kenarında bebişlerimle kumdan kaleler yapıp,kova ve kürekleriyle oynamak istiyorum..
Içimde ölmeyen çocukluğumu besleyen daha kaç animasyon filmini,mesela Buz Devri,Neşeli ayaklar,bebişlerimle büyük bir mutluluk içinde seyretmektense,beni kırmayan ve benimle seyreden eşimle izleyeceğim?
Bayramlarda annem ve kayınvalidem,kayınpederimin elini torunlarıyla öpmek istiyorum artık..
Kariyerin ve Çalışmanın sonu yok,annelik duygusunun ise ne tarifi,ne verdiği Mutluluğun bir eşdeğer duygusu yok..Ki ben daha onlar içimdeyken bile böyle hissediyorsam,Rabbim nasip etsin,kucağıma aldığımdaki eşim,akraba ve dostlarımla mutluluğumuzu düşünemiyorum.
Artık bu bedende 3 kalp atıyor,meleklerimle beraber bu gece de mutlulukla uykuya dalacağız,herkese iyi geceler...