Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Canım sen hangi ilaçları kullanıyorsun hazırlık aşamasında. Bana sadece doğum kontrol hapı verildi adetim düzensiz olduğu için. Başka bir ilaç söylenmedi ama folik asit de içsemmi acaba?[/QUOTE

Merhaba canım, ben doğum kontrol hapı kullanmıyorum artık. Onun yerine Cyclo-Progynova kullanıyorum. Bu ikaçta doğumkontrol ilaçlarına benziyor ama dozajları farklı.

Folik asite neden başlamadın ki. Hatta ben hamileler için olan vitamin kullanıyorum. İçerisinde folik asitte var.

Maşlh nazar değmesin sevindim rahatlamana.
Rahatlamam sadece 2 gün sürdü ,buna da şükür yine de diyorum,yapacak birşey yok,gece fena oldum,sabah 6 dan beri de maalesef çıkartıyorum,birşeyler yedim biraz iyi oldum,yine kötülersem acilde serum bağlayacak Ali Bey.
İnşlh bana da bu sayıda ve blastokist verilir inşlh
İnşallah canım herşey istediğin gibi olur.

Rahatlamam sadece 2 gün sürdü ,buna da şükür yine de diyorum,yapacak birşey yok,gece fena oldum,sabah 6 dan beri de maalesef çıkartıyorum,birşeyler yedim biraz iyi oldum,yine kötülersem acilde serum bağlayacak Ali Bey.

Çok geçmiş olsun Kanbarcığım ya. Serum takılırsa rahatlarsın. Böyle giderse bünyen çok zayıf düşecek. Sen serumu hemen taktır bence fazla düşmeden.

Hayırlı olsun,inşallah pozitif olur.
4 tane 5.gün blastokist embriyo transfer edildi.
Kanbarcim saol cevapladigin icin bende pover var esim de sorun yok kizim 6 olacak martta 3 4 yildir ikinciyi istiyoruz olmuyo ben ingilterede yasiyorum 25 martta kibristayiz ertesi gun baslariz tedaviye umarim ben duzenli olmuyorum oyuzden hap kulllanacam umarim Hersey yolonda gider senin sorun neydi cnm

Çok geçmiş olsun Kanbarcığım ya. Serum takılırsa rahatlarsın. Böyle giderse bünyen çok zayıf düşecek. Sen serumu hemen taktır bence fazla düşmeden.
Canım yarın eşimle gidip serum bağlatacağım acilde,toparlanmam lazım.

Kanbarcim saol cevapladigin icin bende pover var esim de sorun yok kizim 6 olacak martta 3 4 yildir ikinciyi istiyoruz olmuyo ben ingilterede yasiyorum 25 martta kibristayiz ertesi gun baslariz tedaviye umarim ben duzenli olmuyorum oyuzden hap kulllanacam umarim Hersey yolonda gider senin sorun neydi cnm
Allah bağışlasın bir kızın var ne güzel.Şimdi ona KARDEŞ gelecek.
Bende de eşimde de sorun yok.Normal yoldan da ,tüp bebekle de hamileliğim oluştu,ama Rabbim nasip etmedi.
Biz daha fazla beklemek istemedik,hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi inşallah.

Amin canım,inşallah hepimiz Sağlıcakla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi.
Bilmez miyim , benim iş durumum da senden çok farklı olmadı hiç Hayatım boyunca,hep aşırı yoğun,hep aşırı sorumluluk gerektirdi.
Ancak esasen tam da en üst kademe yöneticilik ve terfiyi şu son dönemeçte elimin tersiyle bir kenara itip,bu yola girdim,iyiki de girmişim diyorum,hiçbir mutluluk bu Mutluluğun verdiği hazzın yanına bile yaklaşamaz.
İşler bizsiz de yürüyor,inan bana... gerçi işyerimden hergün beni arayıp,yerimin dolmadığını söyleseler de bir şekilde yürüyor.
Daha kaç anneler günü ,Evladım canım annem anneler günün kutlu olsun diye sarılmayacaktı ki bana,daha kaç yaz eşimle hala balayında gibi başbaşa tatil yapacaktık ki,ben deniz kenarında bebişlerimle kumdan kaleler yapıp,kova ve kürekleriyle oynamak istiyorum..
Içimde ölmeyen çocukluğumu besleyen daha kaç animasyon filmini,mesela Buz Devri,Neşeli ayaklar,bebişlerimle büyük bir mutluluk içinde seyretmektense,beni kırmayan ve benimle seyreden eşimle izleyeceğim?
Bayramlarda annem ve kayınvalidem,kayınpederimin elini torunlarıyla öpmek istiyorum artık..
Kariyerin ve Çalışmanın sonu yok,annelik duygusunun ise ne tarifi,ne verdiği Mutluluğun bir eşdeğer duygusu yok..Ki ben daha onlar içimdeyken bile böyle hissediyorsam,Rabbim nasip etsin,kucağıma aldığımdaki eşim,akraba ve dostlarımla mutluluğumuzu düşünemiyorum.
Artık bu bedende 3 kalp atıyor,meleklerimle beraber bu gece de mutlulukla uykuya dalacağız,herkese iyi geceler...
Canım hepimizin duygularına tercüman olmuşsun yüce Rabbim hepimize bu mutluluğu yaşasın inşallah inan okurken gözlerim doldu

Allah bağışlasın bir kızın var ne güzel.Şimdi ona KARDEŞ gelecek.
Bende de eşimde de sorun yok.Normal yoldan da ,tüp bebekle de hamileliğim oluştu,ama Rabbim nasip etmedi.
Biz daha fazla beklemek istemedik,hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi inşallah.
Ewt cnm kizim var kizimdan oncede bir dusuk oldu . Kac yasindasin ewet beklemenin bir anlami yok firdevs yanimda ilkindemi tuttu Allah tamammina erdirir insallah

mrb kızlar şükürler olsun herkes iyi inşallah çok daha fazla mutlu haber olşacak negatifi gören arkadaşları rabbim ikizle müjdelesin hamile olanlarıda devamına erdirim kucagına aldırsın bende dahil aminnnnnnnnnn dua edelim ne olur belki birimizden birimizinki kabul eder mevlam

Ah cnim arkadasim yasadigin rahatsizliklara uzuluyorum ama sounda hayirlisiyla bebeklerini kkucagina alirsin diyede cok seviniyorum allah yardimcin olsun canim allah tum anne adaylarinin yardimcisi olsun.

Ewt cnm kizim var kizimdan oncede bir dusuk oldu . Kac yasindasin ewet beklemenin bir anlami yok firdevs yanimda ilkindemi tuttu Allah tamammina erdirir insallah
45 yaşımdayım,ne kadar metabolizma yaşım çok daha genç olsa da yaşım bu,evet ilk denememde tuttu.Amin inşallah sağlıklı bir şekilde Rabbim kucağıma almamı nasip eder ikizlerimi,7 ayımız kaldı,2 aylık oldular.
Canım hepimizin duygularına tercüman olmuşsun yüce Rabbim hepimize bu mutluluğu yaşasın inşallah inan okurken gözlerim doldu
Amin canım öncesi de , sonrası da çok zorlu bir yol,heleki benim gibi hiçbirşey yiyemeyip,devamlı kusup,ağır geçirenler için çok çok daha zor.Rabbim inşallah benim bu durumumu düzeltir de,ben de bebeklerinle birlikte artık rahat bir hamilelik yaşarım.
Ah cnim arkadasim yasadigin rahatsizliklara uzuluyorum ama sounda hayirlisiyla bebeklerini kkucagina alirsin diyede cok seviniyorum allah yardimcin olsun canim allah tum anne adaylarinin yardimcisi olsun.
Çok zor geçiyor Sevincim dün tüm gün kustum,hiçbirşey yiyemedim,yarın belki yine hastaneye gidip serum bağlatacağım.Dayanıyorum,şükrediyorum ama gerçekten de çok ama çok zorluyor beni.Rabbim kucağıma almamı nasip etsin sağlıkla,Amin.

Hayırlı Cumalar arkadaşlar.
Hamilelere sağlıklı bir hamilelik dönemi ve bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucaklarına almalarını,tedavidekilere inşallah pozitif sonuç görmelerini Bu hayırlı Cuma günü Yüce Rabbimden dilerim.

Son düzenleme:
Hayırlı Cumalar arkadaşlar.
Hamilelere sağlıklı bir hamilelik dönemi ve bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucaklarına almalarını,tedavidekilere inşallah pozitif sonuç görmelerini Bu hayırlı Cuma günü Yüce Rabbimden dilerim.
Ne guzel cnm ilkinde tutmus Allah tamamina erdirrir insaallah bende 29 yasindayim firdevs hanimdan olumsuz sonuc alan varmi acaba hep olumlu duyuyorum Bizim Orada konaklamamiz iki haftayi gececek senin top lam kac gun surdu biraz cok soru soruyorum ku surya bakma senin he guzel ikiz oluyo cok sev indium cnm

Canım sen hangi ilaçları kullanıyorsun hazırlık aşamasında. Bana sadece doğum kontrol hapı verildi adetim düzensiz olduğu için. Başka bir ilaç söylenmedi ama folik asit de içsemmi acaba?
kesinlikle folik asit kullanman lazım canım, yurtdışında 1 sene önceden başlanıyor, sen ne kadar erken başlarsan o kadar yararlı...

Ne guzel cnm ilkinde tutmus Allah tamamina erdirrir insaallah bende 29 yasindayim firdevs hanimdan olumsuz sonuc alan varmi acaba hep olumlu duyuyorum Bizim Orada konaklamamiz iki haftayi gececek senin top lam kac gun surdu biraz cok soru soruyorum ku surya bakma senin he guzel ikiz oluyo cok sev indium cnm
Biz 1 gece kalıp döndük canım,ama kalsaydık hastaneye çok yakın olan Merit Hotel'de kalırdık.Bir gün yetti de arttı bile.
Transferin ertesi günü doyasıya gezdik dolaştık zaten eşimle.Bu da bize moral depoladı.
İkizlerimle 2 ayı doldurduk,7 ayımız kaldı.Allah isteyen herkese ,bana da bebeklerimizi kucağımıza Sağlıkla almayı nasip etsin.

kesinlikle folik asit kullanman lazım canım, yurtdışında 1 sene önceden başlanıyor, sen ne kadar erken başlarsan o kadar yararlı...
Canim folik asit günde kaç tane kullanilir? Ben bir aksam bir sabah iciyorum ama az mi?İrem hanıma sormadim folik asidi, msj atarim olmazsa.

Biz 1 gece kalıp döndük canım,ama kalsaydık hastaneye çok yakın olan Merit Hotel'de kalırdık.Bir gün yetti de arttı bile.
Transferin ertesi günü doyasıya gezdik dolaştık zaten eşimle.Bu da bize moral depoladı.
İkizlerimle 2 ayı doldurduk,7 ayımız kaldı.Allah isteyen herkese ,bana da bebeklerimizi kucağımıza Sağlıkla almayı nasip etsin.
Cnm ilaclar falan yumurta toplama dollenmesi toplama ne kadar surdu biz 3 haftayi buluyor orda kalacaz

Cnm ilaclar falan yumurta toplama dollenmesi toplama ne kadar surdu biz 3 haftayi buluyor orda kalacaz
Delalim neden 3 hafta senin, yumurta donasyonu değil mi? Toplam 6 gün kalmak yetiyor diye biliyorum ben.Sen ne zaman gideceksin Kıbrıs a?

Delalim neden 3 hafta senin, yumurta donasyonu değil mi? Toplam 6 gün kalmak yetiyor diye biliyorum ben.Sen ne zaman gideceksin Kıbrıs a?
Yok cnm benim kendi yumurtam ve esimden sperm kullanilacak ilaclar falan 3 haftayi bulur to plami benim 25 martta gidecez 11 nisan donus

Back
X