Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Yolun yarısını geçmişssin, Allah tamamına rdirsin, sağlıkla kucağına almanı tüm kalbimle dilerim.
:) darısı başına bacım eminim sen de yaşayacaksın ama zaman geçmiyor hamilelik agır bir süreç herşey gözünde büyüyor sevdigin birşeyden tiksiniyorsun yaşayınca göreceksin inşallah

kanbar anne olacaksın inşallah şimdiden meraba diyolar çocuk hem sevgi hem zahmet demek:) sen diyordun herşeyine razıyım dur daha sabahlara kadar uyutmayıp 5 dakak göz dinlendirmeye hasret kalacan ogünleride görürsün inşallahhhhhhhhhhh

:) darısı başına bacım eminim sen de yaşayacaksın ama zaman geçmiyor hamilelik agır bir süreç herşey gözünde büyüyor sevdigin birşeyden tiksiniyorsun yaşayınca göreceksin inşallah
Daha once biraz yasadim tuanacigim. Lakin şu anda da çok iyi değilim kullandığım hormon ilaçlarından. Yüzüm sivilcelerle doldu, acaip asabiyim, çabuk yoruluyorum. Yarın Firdevs hanımı arayacağım böyle olmayacak, değiştirsin ilaçlarımı.
Tahmin edebiliyorum hamileliğin bizler için çok zor geçtiğini, bebeklerimiz dünyaya gelince yooğunluk çok daha artacak. Kadınlık çok zor ya. :((((
Baksana Kanber giremiyor artık. Canım ya sabır sabır hepimize.

Malum ikizler zorluyor,miğde bulantılarıma ilaç ta çok fayda etmedi,o yüzden giremedim,bugün de bayağı zorluyor.

Ben transfer öncesi ve sonrası Bahçelievler Aile Hastanesi'ndeki Tüp Bebek uzmanı ve aynı zamanda Kadın Doğum Uzmanı Ali Osman Koyuncuoğlu ile devam ediyorum,çünkü kendisinden çok memnunum.Ayrıca eşim ve benim Ali Bey'le iletişimimiz çok iyi,çok seviyoruz kendisini.Telefonu:0212 441 41 42 den dahili 4433 ten yardımcısı Mehtap Hanım'dan randevu alabilirsiniz.

Canım Firdevs Hanım'ın çalıştığı doktor ve ismi,telefonunu yukarıda paylaştım.
Ben transfer tarihinde 3/4 gün önce 2 haftalık izne ayrıldım ve dinlendim transfer sonrası,izinden sonra da riskli gebelik nedeniyle Rapor veriyor doktorum,zaten bu halde çalışmama imkan yok,ikizler çok zorluyor,sürekli baş dönmeleri,miğde bulantıları,öğürtüler,aşırı halsizlik,yeterki ikizlerimi kucağıma sağlıklı bir şekilde almamı nasip etsin Rabbim,onlar için katlanırım her cefaya,onlar benim canlarım.
canım kanbarcım allah sana ve tüm hamile arkadaşlarımıza yardım etsin sağ sağlim alın bebeklerinizi kucaklarınıza bizede inşallah o günleri görmeyi nasip etsin , ben özel şirketteyim canım o kadar izin alamam alsamda sonrasında tekrar rapor alamam benim işimde ben olmayınca iş kalır yürümez ne yapayım artık bir kaç ay daha çalışıp olmazsa ayrılıcam işten yeterki benimde evlat hasretim son bulsun iş sonrada gelir inşallah

kanbar anne olacaksın inşallah şimdiden meraba diyolar çocuk hem sevgi hem zahmet demek:) sen diyordun herşeyine razıyım dur daha sabahlara kadar uyutmayıp 5 dakak göz dinlendirmeye hasret kalacan ogünleride görürsün inşallahhhhhhhhhhh
Amin ben hepsine dayanırım evelallah Tuana,miğde bulantılarına da,kusmaya da,uykusuzluğa da.Yeterki meleklerimi Sağlıcakla kucağıma almamı nasip etsin Rabbim.
Burada sizleri yakın gördüğüm için durumumu paylaşıyorum.Normalde biliyorsunuz miğde,bağırsaklardan transferden hemen önce 2 polip alındı ve reflüm vardı.Doktorun söylediğine göre reflüm ikiz gebelik nedeniyle kat be kat arttığından,normalde klinik durumdayım,yani hastaneye yatıp serum almam lazım neredeyse hergün,yani benim durumum basit bir miğde bulantısından ibaret değil,çok ağır bir vak'ayım.Ancak dayanmaya çalışıyorum evimde.
Bugün kontrolüm vardı,şükür Rabb'ime çok sağlıklılar dedi Ali Bey,biri 7 hafta 5 günlük,diğeri 7 hafta 4 günlük,birtakım testler yazdı,1 hafta/10 gün içinde yaptıracağız,inşallah hepsi normal değerlerde çıkar da,takviye ilaca gerek kalmaz.
Çünkü gerçekten ilaçlar,ağır reflü,depot iğne,fraxparine iğne derken,içimiz dışımız ilaç,kalçamız,göbeğimiz,kollarımız iğneden elek gibi oldu.Ama şükür ediyorum Rabb'ime,yeterki meleklerime eşimle Sağlıcakla kavuşalım.Herzaman pozitif,her zaman güçlüyüm.

canım kanbarcım allah sana ve tüm hamile arkadaşlarımıza yardım etsin sağ sağlim alın bebeklerinizi kucaklarınıza bizede inşallah o günleri görmeyi nasip etsin , ben özel şirketteyim canım o kadar izin alamam alsamda sonrasında tekrar rapor alamam benim işimde ben olmayınca iş kalır yürümez ne yapayım artık bir kaç ay daha çalışıp olmazsa ayrılıcam işten yeterki benimde evlat hasretim son bulsun iş sonrada gelir inşallah
Amin canım,inşallah hepimiz Sağlıcakla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi.
Bilmez miyim , benim iş durumum da senden çok farklı olmadı hiç Hayatım boyunca,hep aşırı yoğun,hep aşırı sorumluluk gerektirdi.
Ancak esasen tam da en üst kademe yöneticilik ve terfiyi şu son dönemeçte elimin tersiyle bir kenara itip,bu yola girdim,iyiki de girmişim diyorum,hiçbir mutluluk bu Mutluluğun verdiği hazzın yanına bile yaklaşamaz.
İşler bizsiz de yürüyor,inan bana... gerçi işyerimden hergün beni arayıp,yerimin dolmadığını söyleseler de bir şekilde yürüyor.
Daha kaç anneler günü ,Evladım canım annem anneler günün kutlu olsun diye sarılmayacaktı ki bana,daha kaç yaz eşimle hala balayında gibi başbaşa tatil yapacaktık ki,ben deniz kenarında bebişlerimle kumdan kaleler yapıp,kova ve kürekleriyle oynamak istiyorum..
Içimde ölmeyen çocukluğumu besleyen daha kaç animasyon filmini,mesela Buz Devri,Neşeli ayaklar,bebişlerimle büyük bir mutluluk içinde seyretmektense,beni kırmayan ve benimle seyreden eşimle izleyeceğim?
Bayramlarda annem ve kayınvalidem,kayınpederimin elini torunlarıyla öpmek istiyorum artık..
Kariyerin ve Çalışmanın sonu yok,annelik duygusunun ise ne tarifi,ne verdiği Mutluluğun bir eşdeğer duygusu yok..Ki ben daha onlar içimdeyken bile böyle hissediyorsam,Rabbim nasip etsin,kucağıma aldığımdaki eşim,akraba ve dostlarımla mutluluğumuzu düşünemiyorum.
Artık bu bedende 3 kalp atıyor,meleklerimle beraber bu gece de mutlulukla uykuya dalacağız,herkese iyi geceler...

Slm arkadaslar bende Martin sonunda firdevs hanima tedaviye gidecegim esim le ve kizimla biletimizi aldik hakkimizda hayirlisi
Canım hayırlı olsun,inşallah güzel haberlerini alırız.
Senin için de dua ederim,sen bana transfer Gününü yazarsan.
İnşallah sağlıcakla meleğini kucağına almanı nasip eder Rabbim.
Hep pozitif düşün,bebeklerini hayal et,onlarla beraber ne kadar mutlu olacağınızı düşün.

Canım hayırlı olsun,inşallah güzel haberlerini alırız.
Senin için de dua ederim,sen bana transfer Gününü yazarsan.
İnşallah sağlıcakla meleğini kucağına almanı nasip eder Rabbim.
Hep pozitif düşün,bebeklerini hayal et,onlarla beraber ne kadar mutlu olacağınızı düşün.
Saol cnm transfer nisan in 11 falan olur galiba senin kac embriyo vardi kacini transfer ettiler cnm

Rabbim sağlıkla kucağıma almamı nasip etsin,bir sorun yok canım.
Ancak benim miğde bulantılarım beni çok zorluyor,inşallah geçer.
Amin canim inslh bir an once bulantin gecerde keyifli bir hamilelik donemi gecirirsin bunu tum kalbimle diliyorum.

Amin canim inslh bir an once bulantin gecerde keyifli bir hamilelik donemi gecirirsin bunu tum kalbimle diliyorum.
Ali beyin ikinci verdiği ilaç Bayağı etki etti,iki gündür bayağı rahatladım,inşallah böyle devam eder ve hamilelikte 3 ayımı tamamladığımda da tamamen geçer diliyorum.

Herkese merhaba ; ben 30 Ocakta regli oldum ; 10 şubatta yumurtalar toplandı ; 15 şubatta regli oldum ve bugün tekrardan regli oldum. Hit ile görüştüm ama sizlerinde yaşam tecrübelerinden yararlanmak istiyorum. Daha önce işlemden sonra bu tip regli yaşayan arkadaşım var mı?

Amin canım,inşallah hepimiz Sağlıcakla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi.
Bilmez miyim , benim iş durumum da senden çok farklı olmadı hiç Hayatım boyunca,hep aşırı yoğun,hep aşırı sorumluluk gerektirdi.
Ancak esasen tam da en üst kademe yöneticilik ve terfiyi şu son dönemeçte elimin tersiyle bir kenara itip,bu yola girdim,iyiki de girmişim diyorum,hiçbir mutluluk bu Mutluluğun verdiği hazzın yanına bile yaklaşamaz.
İşler bizsiz de yürüyor,inan bana... gerçi işyerimden hergün beni arayıp,yerimin dolmadığını söyleseler de bir şekilde yürüyor.
Daha kaç anneler günü ,Evladım canım annem anneler günün kutlu olsun diye sarılmayacaktı ki bana,daha kaç yaz eşimle hala balayında gibi başbaşa tatil yapacaktık ki,ben deniz kenarında bebişlerimle kumdan kaleler yapıp,kova ve kürekleriyle oynamak istiyorum..
Içimde ölmeyen çocukluğumu besleyen daha kaç animasyon filmini,mesela Buz Devri,Neşeli ayaklar,bebişlerimle büyük bir mutluluk içinde seyretmektense,beni kırmayan ve benimle seyreden eşimle izleyeceğim?
Bayramlarda annem ve kayınvalidem,kayınpederimin elini torunlarıyla öpmek istiyorum artık..
Kariyerin ve Çalışmanın sonu yok,annelik duygusunun ise ne tarifi,ne verdiği Mutluluğun bir eşdeğer duygusu yok..Ki ben daha onlar içimdeyken bile böyle hissediyorsam,Rabbim nasip etsin,kucağıma aldığımdaki eşim,akraba ve dostlarımla mutluluğumuzu düşünemiyorum.
Artık bu bedende 3 kalp atıyor,meleklerimle beraber bu gece de mutlulukla uykuya dalacağız,herkese iyi geceler...
ne güzel tazmışın, dile getirmişin canım arkadaşım inş sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alıcaz Allahın izniyle

Herkese merhaba ; ben 30 Ocakta regli oldum ; 10 şubatta yumurtalar toplandı ; 15 şubatta regli oldum ve bugün tekrardan regli oldum. Hit ile görüştüm ama sizlerinde yaşam tecrübelerinden yararlanmak istiyorum. Daha önce işlemden sonra bu tip regli yaşayan arkadaşım var mı?
Geçmiş olsun öncelikle,hiç duymadım böyle bir şey.Ama merak ettiğim şu bu regl olamaz bence,kanama olmuşsun,önemli olansa bu kanamanın sebebi ne?Doktoruna sordun mu Hite?Ayrıca burada bir doktora muayene oldun mu?

ne güzel tazmışın, dile getirmişin canım arkadaşım inş sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alıcaz Allahın izniyle
Canım benim sağol,hepimiz aynı duygular içindeyiz zaten,inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi canım arkadaşım.

Daha once biraz yasadim tuanacigim. Lakin şu anda da çok iyi değilim kullandığım hormon ilaçlarından. Yüzüm sivilcelerle doldu, acaip asabiyim, çabuk yoruluyorum. Yarın Firdevs hanımı arayacağım böyle olmayacak, değiştirsin ilaçlarımı.
Tahmin edebiliyorum hamileliğin bizler için çok zor geçtiğini, bebeklerimiz dünyaya gelince yooğunluk çok daha artacak. Kadınlık çok zor ya. :KK43:(((
Baksana Kanber giremiyor artık. Canım ya sabır sabır hepimize.
Canım sen hangi ilaçları kullanıyorsun hazırlık aşamasında. Bana sadece doğum kontrol hapı verildi adetim düzensiz olduğu için. Başka bir ilaç söylenmedi ama folik asit de içsemmi acaba?

Back
X