İnsaallah canim,sen firdevs hnmdamu tedavi oluyon?
Hayirlisi olsun insaAllah canim.tüp tedavilerim var ama donasyonu denemedim araştırıyorum cnm, Firdevs hanım en uygunu geldi..
Kalan embriyolarimi dondurdular ayri bir ucrette almadilar tedavi ucretinin icinde.Arkadaslar tedavi bitmiş arkadaşlar; transfer sonrasi kalan embriyo larinizi ne yaptiniz.dondurma olayi nasil? Vede ücreti nedir? Bilgilendirirseniz sevinirim
Mrhbcnm kibristamisin su nada ve hangi oteldeKalan embriyolarimi dondurdular ayri bir ucrette almadilar tedavi ucretinin icinde.
Hangi merkezde sin arkadaşımKalan embriyolarimi dondurdular ayri bir ucrette almadilar tedavi ucretinin icinde.
Hitin merkezinde:)Anlamsız bi soru oldu kabul :)
Çok sevindim canım. Hayırlı olsun. Tutunup sağlıkla kucağına almana inşallah. İlk transferde rahim kalınlığın neydi? İlaç kullanırken rahim kalınlığını ölçtürmedin mi? Şimdi günlerin nasıl geçiyor canım? Bol bol dinlenmeye çalış.Mrb kizlar dun transferim gerceklesti,3 tane 5.gun embriyosu konuldu ama rahim kalinligim 7 civariymis moralim bozuldu( bu rahimi ne kalinlastirir bilen varmi sadece estrofem kullaniyorum baska bisiy vermedi doktor.
Ben senide firdevs t e diye düşündüm.hamilemisin geriye dönük cepten okuması zor oluyor. Firdevse giden arkadaslar sizler cevaplarsaniz??? Kalan emriyolar napiliyor.dondurma ücreti var mi?Hitin merkezinde:)
9 falandi bu sefer hic olcturmedim kalinlasmistir diye dusundum ama pek kalinlasmamis,doktor bisiy yok dedi ama ben ister istemez panik yaptim,insaAllah bu sefer kucagima alirim.Çok sevindim canım. Hayırlı olsun. Tutunup sağlıkla kucağına almana inşallah. İlk transferde rahim kalınlığın neydi? İlaç kullanırken rahim kalınlığını ölçtürmedin mi? Şimdi günlerin nasıl geçiyor canım? Bol bol dinlenmeye çalış.
mrb kızlar umarım herşey yolundadır umarım hamile kalır kucvagınıza alırsınız dua edin dua edelim benide unutmayın ne olur
Ben de Hitin Hastasıyım ama Doğuşla da görüşmüştüm. Kalan yumurtalar kalitelerine göre donduruluyor. Doğuş ta transfer ücreti 3.500 Euro ; 2 yıl dondurmak da 200 Euro Canım. Hitte 2 yıl dondurmak ve transfer 3.750 EuroBen senide firdevs t e diye düşündüm.hamilemisin geriye dönük cepten okuması zor oluyor. Firdevse giden arkadaslar sizler cevaplarsaniz??? Kalan emriyolar napiliyor.dondurma ücreti var mi?
Yaşamadan bilemiyoruz canım ama panik ve mutsuzluk olumsuzluk nedenleri. Kendini ferah tut. Allahın izniyle herşey yoluna girecektir.9 falandi bu sefer hic olcturmedim kalinlasmistir diye dusundum ama pek kalinlasmamis,doktor bisiy yok dedi ama ben ister istemez panik yaptim,insaAllah bu sefer kucagima alirim.
Gülaydın....Aklıma takılan bikaç soru var...Yumurta donosyonu yaptıran Arkadaşlar,kaça mal oldu yumurta dondurmayla beraber?Britian,sizinki donasyon değil mi?Kaça anlaştınız?3500 demişsiniz...Nisan-Mayıs gibi yumurta donosyonu düşünüyoduk ama donör bilgileri hala elimize ulaşmadı.Mail atıcaz dediler ama bekliyoruz.Aradığımızda hazır dediler...Ben de Hitin Hastasıyım ama Doğuşla da görüşmüştüm. Kalan yumurtalar kalitelerine göre donduruluyor. Doğuş ta transfer ücreti 3.500 Euro ; 2 yıl dondurmak da 200 Euro Canım. Hitte 2 yıl dondurmak ve transfer 3.750 Euro
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?