Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Rabbim ne zaman hayırlısını nasip ederse,o zaman kavuşuyoruz bebişlerimize.
Senin de Haziran Ayında güzel haberlerini alacağız Allah'ın izniyle,dularımızda sen de varsın..

Uğurlu Topiğimiz,hepimizi hayırlısıyla ve de sağlıkla bebeklerimize kavuşturacak...Kendimize ve birbirimize 41 gün 41 adet Meryem Suresi okumaya devam ediyoruz.23 kişiyiz,10 annemiz hamile çok şükür,beş tane ikizimiz var,darısı hepinizin başına...
Dilerim tüm arkadaşlar birer birer anne olurlar,
dualarınızı eksik etmeyin ,özellikle Meryem Suresi okuyalım birbirimize lütfen,Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun,bizi bebeklerimize sağlıkla kavuştursun,kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin ,Amin...

Adı/İL/Yaşı/SorunHikayesi/Merkez/Kaçıncı Deneme /Tedavi Başlangıcı/SONUÇ
  1. Kanbar /İSTANBUL /45 /Sebebi Belirsiz İntertifilite/3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif/6 haftalıkken kayıp/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/20.Ocak'15 transfer/1.Şubat.2015 test tarihi/Hamile(Bebeklerimiz ikizbir kız/bir erkek)
  2. Mmucizem /İSTANBUL 37/ Sebebi Belirsiz İntertifilite /6 Tüp bebek denemesi /Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım-ilk deneme :negatif/2.deneme Şubat'15/2.deneme Negatif
  3. Özlemt /İSTANBUL 44 /Yumurta donasyonu/ Doğuş T.B.M/Firdevs Hn/Testtarihi:23.Kasım.2014/Pazar/Hamile/Erkek
  4. Kardelennur /İSTANBUL 30/ Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/10.Ocak'15 Transferi oldu/Beta HCG:800/Hamile(Bebeklerimiz üçüz/ikize indirgendi)
  5. Tuana_808080/ Hatay 34 /Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım 17.Kasım.2014 Transfer-3 embriyo Erkek/Test Tarihi:27.Kasım.2014-Perşembe/Hamile (Bebeğimiz Erkek)
  6. Duruada/ 30 /haşimento /3.denemesi /yumurta donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/ yakında
  7. Mazharfuatözkan /37 /yumurta rezerv azlığı /yumurta donasyonu/ ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık/1.561-12.gün BHCG/Hamile (Bebeklerimiz üçüz/ikize indirgendi)
  8. Fisay /Yumurta donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs hanım/ yakında
  9. Birumutt /36 /yumurta donasyonu/Tedaviye başladı /Dünya T.B.M./Firdevs Hanım/ Hamile
  10. Mehmah/ 39/ yumurta donasyonu /3 tüp bebek/1 donasyon Şevket Alptürk/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım /Hamile (Bebeğimiz doğal yoldan geldi)
  11. Legacy12/ 31 /Cinsiyet seçimi /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Aralık'14-Hamile/ikiz erkek
  12. Karaca3521/ 24 /Klinefelter Sendromu/ Sperm Donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan'2014
  13. Sevinnc74/İst/Pendik 40 yaş / 2 tüp bebek/ 1 çocuğu var/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan veya Mayıs'2014
  14. Seyhan-Ceyhan/G.Antep /26/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/19.Ocak'15 transfer/31.Ocak.2015 test tarihi/Hamile
  15. Gülnaz1980/34/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Şubat'15/Negatif(inşallah birdahaki sefere)
  16. Mutlu Oll /İzmit/26/Azo sperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Çok Yakında
  17. Kivfa/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/27.Aralık'14/Hamile/bebeklerimiz üçüzdü,ikize indirgendi
  18. Patasana28/Ist./31/Erken menapoz/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Haziran'2015
  19. Britian/Adana/29/Azosperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M. veya HİT./20.Nisan'2015 Transfer
  20. Cemzümra/Sakarya /29/sperm sayısı düşüklüğünden dolayı/1. Tüp bebek yapımı cinsiyet secimini deneyeceğim/Dr. Mürüde çakartaş dağdelen/26 Ocak transfer tarihi/Negatif(Inşallah birdahaki sefere)
  21. Frida 71/İst./43/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Yakında
  22. Kyra34/İstanbul/ 41 yaş/ 3 tüp bebek/ 1. Tüp bebek 4.5 aylık düşük/ yumurta donasyonu/ Doğuş T.B.M/ Firdevs hanım/ Mayıs 2015
  23. Espoirs/İstanbul/36 yaş/2 tüp bebek/Erken menapoz/Firdevs Hn./Mayıs 2015

hamile olan arkadaşlar birşey merak ettim sizlere donasyondan sonra karından iğne verildi mi kanı sulandırıp bebeğin daha iyi tutunmasını sağlamak içinmiş bende allah kısmet ederse inşallah haziran ayında düşünüyorum başlamayı , kanbarcım ikizlerin cinsiyeti belli olmuş çok sevindim allah sana iki tadı da tatmayı nasip etti canım darısı başımıza inşallah

burada hiçkimse umudundan vazgeçmiyor arkadaşım inşallah senden de güzel haberler alırız bize de umut olur olacak diye düşünelim hepimiz olumlu olalım .

arkadaşlar ben rahim filmi çektiricem ama çektireceğim merkezi kendim mi bulsam yoksa tedaviye başlamadan önce firdevs hanımla mı konuşsam belki önereceği bir yer vardır bilemedim sizler nasıl yaptınız sizin önericeğiniz bir yer var mı agrısız çeken bana yardımcı olursanız sevinirim .

Arkadaş im sağlık olsun diyelimde neden ertelendi gerekcesini merak ettim.bende adet olmayi bekliyorum. Mayis sonu Transfet ayatlamaya çalışıyorum. Bi aksilik olurmu donorda merak ettim

Kanba gözün aydın arkadaşım.ne güzel bi kiz bi oglan. Bende istiyorum bi kiz bi oglan.cinsiyet trrcih ettiniz mi metak ettim.iki embriyo muydu transferin?

Canım nerden katılıyorsun. İstanbul ise Firdevs Hanım'ın tavsiye ettiği Ali bey var. Benim İstanbul daki doktorumda gayet iyi. Ben Ali beye gitmedim.

Bana verilmişti en son transferde. Pıhtılaşma engelleyici olarak. Bazı arkadaşlarımız ve ben birkaç olumsuz transferden sonra sorunun ne olduğuna odaklandık. Rahmimizin problemsiz olması için tedaviler oluyoruz. Inşallah sıkıntıları aşıp Kıbrıstan güzel sonuçlarla döneriz.

Çok teşekkür ederim Fisay'cım seni burada görmek beni çok mutlu etti.İnşallah senin de hayırlısıyla hamile haberini buradan alır,Topiğimize de seni hamile diye yazarız Haziran ayında.
Evet göbekten kan pıhtılaşma Önleyici iğne verdi,12 haftaya kadar kullandım ben de.
Artık göbeğim ödem yaptığında koldan olmaya başladım son bir ay,olsun anne olma Uğruna katlandık hepsine.
Göbekten kendim yapıyordum ama koldan hastanede hemşirelere yaptırdım.

Canım Fındıkzade de Radyotom var,ben oradan çok men memnun kalmıştım,Bakırköy de de var.
bir de Şişli Memorial Hastanesinden çok memnun herkes,bir sorun varsa hemen tesbit ediyorlarmış.

Kanba gözün aydın arkadaşım.ne güzel bi kiz bi oglan. Bende istiyorum bi kiz bi oglan.cinsiyet trrcih ettiniz mi metak ettim.iki embriyo muydu transferin?
İncikulcum inşallah Rabbim senin de gönlüne göre versin canım.
Biz PGT yaptırmadık.4 tane transfer edilmişti,ikiz oldular,çift yumurta ikizi olarak ta bir kız,bir erkek nasip etti Rabbim,inşallah kucağıma da sağlıkla 9 ayın sonunda almamı nasip eder.Amin.

Uğurlu Topiğimiz,hepimizi hayırlısıyla ve de sağlıkla bebeklerimize kavuşturacak...Kendimize ve birbirimize 41 gün 41 adet Meryem Suresi okumaya devam ediyoruz.23 kişiyiz,10 annemiz hamile çok şükür,beş tane ikizimiz var,darısı hepinizin başına...
Dilerim tüm arkadaşlar birer birer anne olurlar,
dualarınızı eksik etmeyin ,özellikle Meryem Suresi okuyalım birbirimize lütfen,Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun,bizi bebeklerimize sağlıkla kavuştursun,kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin ,Amin...

Adı/İL/Yaşı/SorunHikayesi/Merkez/Kaçıncı Deneme /Tedavi Başlangıcı/SONUÇ
  1. Kanbar /İSTANBUL /45 /Sebebi Belirsiz İntertifilite/3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif/6 haftalıkken kayıp/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/20.Ocak'15 transfer/1.Şubat.2015 test tarihi/Hamile(Bebeklerimiz ikizbir kız/bir erkek)
  2. Mmucizem /İSTANBUL 37/ Sebebi Belirsiz İntertifilite /6 Tüp bebek denemesi /Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım-ilk deneme :negatif/2.deneme Şubat'15/2.deneme Negatif
  3. Özlemt /İSTANBUL 44 /Yumurta donasyonu/ Doğuş T.B.M/Firdevs Hn/Testtarihi:23.Kasım.2014/Pazar/Hamile/Erkek
  4. Kardelennur /İSTANBUL 30/ Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/10.Ocak'15 Transferi oldu/Beta HCG:800/Hamile(Bebeklerimiz üçüz/ikize indirgendi)
  5. Tuana_808080/ Hatay 34 /Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım 17.Kasım.2014 Transfer-3 embriyo Erkek/Test Tarihi:27.Kasım.2014-Perşembe/Hamile (Bebeğimiz Erkek)
  6. Duruada/ 30 /haşimento /3.denemesi /yumurta donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/ yakında
  7. Mazharfuatözkan /37 /yumurta rezerv azlığı /yumurta donasyonu/ ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık/1.561-12.gün BHCG/Hamile (Bebeklerimiz üçüz/ikize indirgendi)
  8. Fisay /Yumurta donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs hanım/Haziran'15
  9. Birumutt /36 /yumurta donasyonu/Tedaviye başladı /Dünya T.B.M./Firdevs Hanım/ Hamile
  10. Mehmah/ 39/ yumurta donasyonu /3 tüp bebek/1 donasyon Şevket Alptürk/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım /Hamile (Bebeğimiz doğal yoldan geldi)
  11. Legacy12/ 31 /Cinsiyet seçimi /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Aralık'14-Hamile/ikiz erkek
  12. Karaca3521/ 24 /Klinefelter Sendromu/ Sperm Donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan'2014
  13. Sevinnc74/İst/Pendik 40 yaş / 2 tüp bebek/ 1 çocuğu var/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan veya Mayıs'2014
  14. Seyhan-Ceyhan/G.Antep /26/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/19.Ocak'15 transfer/31.Ocak.2015 test tarihi/Hamile
  15. Gülnaz1980/34/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Şubat'15/Negatif(inşallah birdahaki sefere)
  16. Mutlu Oll /İzmit/26/Azo sperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Çok Yakında
  17. Kivfa/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/27.Aralık'14/Hamile/bebeklerimiz üçüzdü,ikize indirgendi/bir erkek/bir ?
  18. Patasana28/Ist./31/Erken menapoz/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Haziran'2015
  19. Britian/Adana/29/Azosperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M. veya HİT./20.Nisan'2015 Transfer
  20. Cemzümra/Sakarya /29/sperm sayısı düşüklüğünden dolayı/1. Tüp bebek yapımı cinsiyet secimini deneyeceğim/Dr. Mürüde çakartaş dağdelen/26 Ocak transfer tarihi/Negatif(Inşallah birdahaki sefere)
  21. Frida 71/İst./43/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Yakında
  22. Kyra34/İstanbul/ 41 yaş/ 3 tüp bebek/ 1. Tüp bebek 4.5 aylık düşük/ yumurta donasyonu/ Doğuş T.B.M/ Firdevs hanım/ Mayıs 2015
  23. Espoirs/İstanbul/36 yaş/2 tüp bebek/Erken menapoz/Firdevs Hn./Mayıs 2015

canım bana vermediler pıhtılaşma olmadığı için verirsek kanama olabilir dediler, işte herkesin tedavisi farklı canım, sana verebilirde vermeyebilirde....

canım bana vermediler pıhtılaşma olmadığı için verirsek kanama olabilir dediler, işte herkesin tedavisi farklı canım, sana verebilirde vermeyebilirde....
Ay maşallah 6 ay oldu oğluşun,zaman ne çabuk geçiyor.Biz daha 15.haftamızdayız.Bir bakmışsın sen de ,ben de kucağımıza almışız sağlıklı olarak bebeklerimizi,o günler bir gelse,iple çekiyorum inan.
Bende de pıhtılaşma sorunu olmadığı halde,bayağı bir düşündükten sonra,önlem amaçlı yine de verelim dedi iğneyi.

Kizlar benimde transferim dun oldu 4 yumurta olustu ikisi dollendi a kLite dedi Irem hanim ikiside transfer edildi simdi sonucu bekliyorum oteldeyiz daha yarin aksama evimize donuyoruz

Kizlar benimde transferim dun oldu 4 yumurta olustu ikisi dollendi a kLite dedi Irem hanim ikiside transfer edildi simdi sonucu bekliyorum oteldeyiz daha yarin aksama evimize donuyoruz
Hayırlı uğurlu olsun canım, dikkat et kendine.

brıtıan yumurta donasyonu mu 3500 euro

acaba herkese farklı fıyat mı verıyorlar ben dogusa sordugumda yumurta donasyonu 4500 euro +konaklama 800 euro dıye soylemıslerdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…