Rabbim ne zaman hayırlısını nasip ederse,o zaman kavuşuyoruz bebişlerimize.Slm arkadaşlar,kanbarciğim bizim yumurta donasyonumuz haziran ayına ertelendi...Bugün donör bilgisi geldi...Haziran ayına ertelendiği bilgisi verildi...Hayırlısı artıkArkadaşlar dua edin bana...İnş bir aksilik çıkmaz...
burada hiçkimse umudundan vazgeçmiyor arkadaşım inşallah senden de güzel haberler alırız bize de umut olur olacak diye düşünelim hepimiz olumlu olalım .Her geçen gün çoğalıyoruz. Hem anneler hem bebekler. Umarım bu yolda zorluklarla hamile kalan arkadaşlarım ; bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanıza , sağlıkla büyütmenize ; olumsuzluklarla karşılaşan arkadaşlarım yılmadan tekrar tekrar deneyerek umutlarına kavuşmalarına. Allahın izniye 20 Nisan da transferim olacak. Ne yazıkki bu yolda olumsuzluklar da oluyor ; artık hiç birimiz olumsuzluklarla karşılaşmayalım inşallah
Arkadaş im sağlık olsun diyelimde neden ertelendi gerekcesini merak ettim.bende adet olmayi bekliyorum. Mayis sonu Transfet ayatlamaya çalışıyorum. Bi aksilik olurmu donorda merak ettimSlm arkadaşlar,kanbarciğim bizim yumurta donasyonumuz haziran ayına ertelendi...Bugün donör bilgisi geldi...Haziran ayına ertelendiği bilgisi verildi...Hayırlısı artıkArkadaşlar dua edin bana...İnş bir aksilik çıkmaz...
Canım nerden katılıyorsun. İstanbul ise Firdevs Hanım'ın tavsiye ettiği Ali bey var. Benim İstanbul daki doktorumda gayet iyi. Ben Ali beye gitmedim.arkadaşlar ben rahim filmi çektiricem ama çektireceğim merkezi kendim mi bulsam yoksa tedaviye başlamadan önce firdevs hanımla mı konuşsam belki önereceği bir yer vardır bilemedim sizler nasıl yaptınız sizin önericeğiniz bir yer var mı agrısız çeken bana yardımcı olursanız sevinirim .
Bana verilmişti en son transferde. Pıhtılaşma engelleyici olarak. Bazı arkadaşlarımız ve ben birkaç olumsuz transferden sonra sorunun ne olduğuna odaklandık. Rahmimizin problemsiz olması için tedaviler oluyoruz. Inşallah sıkıntıları aşıp Kıbrıstan güzel sonuçlarla döneriz.hamile olan arkadaşlar birşey merak ettim sizlere donasyondan sonra karından iğne verildi mi kanı sulandırıp bebeğin daha iyi tutunmasını sağlamak içinmiş bende allah kısmet ederse inşallah haziran ayında düşünüyorum başlamayı , kanbarcım ikizlerin cinsiyeti belli olmuş çok sevindim allah sana iki tadı da tatmayı nasip etti canım darısı başımıza inşallah
Çok teşekkür ederim Fisay'cım seni burada görmek beni çok mutlu etti.İnşallah senin de hayırlısıyla hamile haberini buradan alır,Topiğimize de seni hamile diye yazarız Haziran ayında.hamile olan arkadaşlar birşey merak ettim sizlere donasyondan sonra karından iğne verildi mi kanı sulandırıp bebeğin daha iyi tutunmasını sağlamak içinmiş bende allah kısmet ederse inşallah haziran ayında düşünüyorum başlamayı , kanbarcım ikizlerin cinsiyeti belli olmuş çok sevindim allah sana iki tadı da tatmayı nasip etti canım darısı başımıza inşallah
Canım Fındıkzade de Radyotom var,ben oradan çok men memnun kalmıştım,Bakırköy de de var.arkadaşlar ben rahim filmi çektiricem ama çektireceğim merkezi kendim mi bulsam yoksa tedaviye başlamadan önce firdevs hanımla mı konuşsam belki önereceği bir yer vardır bilemedim sizler nasıl yaptınız sizin önericeğiniz bir yer var mı agrısız çeken bana yardımcı olursanız sevinirim .
İncikulcum inşallah Rabbim senin de gönlüne göre versin canım.Kanba gözün aydın arkadaşım.ne güzel bi kiz bi oglan. Bende istiyorum bi kiz bi oglan.cinsiyet trrcih ettiniz mi metak ettim.iki embriyo muydu transferin?
canım bana vermediler pıhtılaşma olmadığı için verirsek kanama olabilir dediler, işte herkesin tedavisi farklı canım, sana verebilirde vermeyebilirde....hamile olan arkadaşlar birşey merak ettim sizlere donasyondan sonra karından iğne verildi mi kanı sulandırıp bebeğin daha iyi tutunmasını sağlamak içinmiş bende allah kısmet ederse inşallah haziran ayında düşünüyorum başlamayı , kanbarcım ikizlerin cinsiyeti belli olmuş çok sevindim allah sana iki tadı da tatmayı nasip etti canım darısı başımıza inşallah
Ay maşallah 6 ay oldu oğluşun,zaman ne çabuk geçiyor.Biz daha 15.haftamızdayız.Bir bakmışsın sen de ,ben de kucağımıza almışız sağlıklı olarak bebeklerimizi,o günler bir gelse,iple çekiyorum inan.canım bana vermediler pıhtılaşma olmadığı için verirsek kanama olabilir dediler, işte herkesin tedavisi farklı canım, sana verebilirde vermeyebilirde....
Hayırlı uğurlu olsun canım, dikkat et kendine.Kizlar benimde transferim dun oldu 4 yumurta olustu ikisi dollendi a kLite dedi Irem hanim ikiside transfer edildi simdi sonucu bekliyorum oteldeyiz daha yarin aksama evimize donuyoruz
Cok tesekkurler cnmHayırlı uğurlu olsun canım, dikkat et kendine.
brıtıan yumurta donasyonu mu 3500 euroBen de Hitin Hastasıyım ama Doğuşla da görüşmüştüm. Kalan yumurtalar kalitelerine göre donduruluyor. Doğuş ta transfer ücreti 3.500 Euro ; 2 yıl dondurmak da 200 Euro Canım. Hitte 2 yıl dondurmak ve transfer 3.750 Euro
acaba herkese farklı fıyat mı verıyorlar ben dogusa sordugumda yumurta donasyonu 4500 euro +konaklama 800 euro dıye soylemıslerdıMerhaba ; benimki sperm donasyonu. yukarda verdiğim fiyatlar sperm donasyonu için de yumurta donasyonu içinde aynı. Biz 3.750 Euroya anlaştık ; ama ben Halil İbrahim Tekin in hastasıyım. Donör bilgisini gönderiyorlar hatta telefonda veya gittiğinde sizde sözlü öğrenebilirsiniz. Ama saç / göz rengi ; ten rengi ; boy / kilo ve öğrenim bilgileri dışında bilgi vermiyorlar diye biliyorum. Yani görsel olarak resim veya daha detaylı bilgiye ulaşamıyorsunuz diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?