Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Amiiinnn cnm rabbim dualarımızı kabul eylesin..

Beni de yazın ben de ocakta Firdevf'se gideceğim .. kardeşlerim bana da dualarını gönderin Üç tüp kendi yumurtaları başarısız , bir donasyon Şevket bey olumsuz

aminnnnnnn allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah

mehmahcım inşaallah hepimiz hayırlısıyla alırız kucaklarımıza bebişlerimizi

Seni benden ve bu topikteki herkesten daha iyi kimse anlayamaz inan.Allah senin de yolunu açsın,biran evvel bebeğine kavuş inşallah Gulneva..
kızlar yarın pazar yola çıkıyorum dilerim rabbimden pazartesi müjdeyi alır ve transferim olur...
Tuanacım hayırlı haberlerle döneceksin.
aminnnnn canım ağzına yüreğine sağlık canım,Rabbim bu topikte hepimizi anne yapsın.hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah......
İnşallah kardelencim..
Amiiinnn cnm rabbim dualarımızı kabul eylesin..
amin canım..
kızlar yarın pazar yola çıkıyorum dilerim rabbimden pazartesi müjdeyi alır ve transferim olur...
Beni de yazın ben de ocakta Firdevf'se gideceğim .. kardeşlerim bana da dualarını gönderin Üç tüp kendi yumurtaları başarısız , bir donasyon Şevket bey olumsuz
Hepimizin bebek sahibi olduğumuzu görene kadar dualarımız birbirimize...birimiz hepimiz,hepimiz birimiz için..seni de ekleyeceğim mehmah..
aminnnnnnn allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
amin canım..

Kader arkadaşlarım,kızkardeşlerim.
İnancı olanın umudu vardır,umudu olanın hayali vardır,hayali olanın sebebi vardır,sebebi olanın çaresi vardır....
Yani diyeceğim şu ki , biz inandık,umutla bu yola çıktık,hayalimizde bebeklerimize kavuşmak,sebebi malum anne olamadık başka yollarla,demek ki çaremiz var şükür ki var....
Allah yar ve yardımcımız olsun...

canım senin ilk mesajını okudum memeorialde 3 denemende pozitif sonuç almışsın neden tekrar denemiyorsun bence yılma önce kendi yumurtalrınla dene..bir kere hamiş kalmışsın neden kalmayasın yine..donasyona bira uzak bakıyorum dini açıdan düşününce Rabim bu yollara düşürmesin beni..şöyle düşünüyorum canımcığım ya yumurtasını aldığın kadınla ilerde kardeş karşılaşıp evlenirse nolucak bir sürü kadın var böyle hamile kalan tesadüf buya karşılaşıp evlenirlerse..ama bu yola başvuranları hiçkimseyi kınamıyorum yanlış anlamayın beni lütfen..çünkü sizi benden kimse daha iyi anlayamaz annelik duygusu o kadar ağır basıyorki bazen tamam donasyonda olabilir diyorum içimden bir seste kendi yumurtaların bitene kadar tüp bebekte devam diyorum..Allah yar ve yardımcımız olsun doğru yolu göstersin bizlere..tekrar belirtiyorum bu yola başvuranları kesinlikle kınamıyorum..

Allah'ın izniyle 11 kişi olduk,gittikçe çoğalıyor,çoğaldıkça güçleniyoruz..Uğurlu topiğimizi bir kez daha paylaşıyorum:

AdıİLYaşıSorunHikayesiMerkez/Kaçıncı Deneme Tedavi Başlangıcı
Kanbar İSTANBUL 45 Sebebi Belirsiz İntertifilite. 3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif. Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım ARALIK veya 2015
Mmcizem İSTANBUL 37 Sebebi Belirsiz İntertifilite. 6 Tüp bebek denemesi Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım YAKINDA
Özlemt İSTANBUL 44 Yumurta donasyonu Doğuş T.B.M/Firdevs Hn. YAKINDA
Kardelennur İSTANBUL 30 Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/2.Deneme YAKINDA
Tuana_808080 Hatay 34 Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım
17.Kasım.2014 Transfer
Duruada 30 haşimento 3.donasyon denemesi yumurta donasyonu Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım yakında
Mazharfuatözkan 37 yumurta rezerv azlığı yumurta donasyonu ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık
Fisay Yumurta donasyonu. Doğuş T.B.M./Firdevs hanım yakında
Birumutt 36 yumurta donasyonu. Tedaviye başladı Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım
Limon 1975 sperm donasyonu/sperm morfoloji bozukluğu Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım (inşallah yakında)
Mehmah yumurta donasyonu 3 tüp bebek/1 donasyon Şevket Alptürk
Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım (inşallah yakında)

UOTE="gulneva77, post: 37812353, member: 470797"]canım senin ilk mesajını okudum memeorialde 3 denemende pozitif sonuç almışsın neden tekrar denemiyorsun bence yılma önce kendi yumurtalrınla dene..bir kere hamiş kalmışsın neden kalmayasın yine..donasyona bira uzak bakıyorum dini açıdan düşününce Rabim bu yollara düşürmesin beni..şöyle düşünüyorum canımcığım ya yumurtasını aldığın kadınla ilerde kardeş karşılaşıp evlenirse nolucak bir sürü kadın var böyle hamile kalan tesadüf buya karşılaşıp evlenirlerse..ama bu yola başvuranları hiçkimseyi kınamıyorum yanlış anlamayın beni lütfen..çünkü sizi benden kimse daha iyi anlayamaz annelik duygusu o kadar ağır basıyorki bazen tamam donasyonda olabilir diyorum içimden bir seste kendi yumurtaların bitene kadar tüp bebekte devam diyorum..Allah yar ve yardımcımız olsun doğru yolu göstersin bizlere..tekrar belirtiyorum bu yola başvuranları kesinlikle kınamıyorum..[/QUOTE]

Yaşımdan ötürü..3 tüp bebek başarılı olmadı sadece sonuncusu pozitif oldu,yani bu Ekimde Memorialde olan...Ekimde hamile kaldım ilk kez,6 haftalıkken kaybettim.....Çünkü ilk merkez ilk ikisi Fulya da Bahçecidekiler 41 ve 43 yaşımdakiler negatifti...Olabilir de ...Ama benim garip bir şekilde herşey içime doğar,hislerim çok kuvvetlidir...Kendi yumurtalarımla 45 yaşımda zaten zor...Ve benim için bunun hayırlı olduğunu hissediyorum,ve bebeğime bu yoldan kavuşacağıma inanıyorum...o yüzden son kez denedik,ben ilk başarısız tüp bebek denemesinden sonra donasyon istemiştim aslında,ama eşimi ancak razı edebildim..Kim kendi yumurtalarınla olan evladının çok daha hayırlı ve sağlıklı olacağını garanti edebilir?Bu senin düşüncen tabi saygı duyarım,tıpkı senin de bana saygı duyduğun gibi.. Rabbim bu yollara düşürmesin beni demişsin,yarın senin de burada olmayacağının garantisini sana kim verebilir?Sonuçta kökenimize bakarsak hepimiz Ademle Havva'dan geldik ve hepimiz kardeş değil miyiz?Bu bebeği biz dokuz ay karnımızda taşımayacak mıyız?Sütümüzle beslemeyecek miyiz?Cinsiyetini ve baskın karakterlerini babası belirleyecek zaten,büyük bir parçasını babasından alacak..o yumurtasını aldığımız anne,zaten daha önceden çocuk sahibi olmuş biri,benim ondan onun benden ne eksiğimiz veya fazlamız olabilir ki?Bu daha mı az bizim evladımız olacak?Ben bu soruların hepsini kendi içimde cevapladım.Herhangi bir şüphem,huzursuzluğum,inançsızlığım yok bu yolda,netim,eminim ve Allah nasip eder de hamile kalırsam,o çocuğun mahşere kadar annesi benim..Umarım kendi yumurtalarınla anne olursun,bunu hepimiz isterdik,ama olmadı,Allah demek ki bu yolla anne olmamızı (ki bunun da garantisi yok,hayatta hiçbirşeyin garantisi olmadığı gibi,tek doğum ve ölüm dışında,bu ikisi garanti) hayırlı gördü ki,bize bu yolu gösterdi ve bu değerli kader arkadaşlarımla da bizi buluşturdu,şimdi birbirimize dua ederek,sımsıkı sarıldık ve sarmaladık.Yazdıklarında iyi niyetli olduğundan ve kalbinin temiz olduğundan eminim,Allah gönlüne göre versin...Umarım hepimiz anne oluruz..

Son düzenleme:
Şimdi bir görüntü gözümün önüne geldi...Bir kız/bir erkek 2/3 yaşında filan ikizler...
Salonda hani dünyanın en güzel sesi bebek kahkahaları vardır ya,kahkaha atarak koşuşuyorlar...
Kız tıpkı ben.. ince yapılı,sarışın,beyaz tenli,renkli gözlü..Erkekse tıpkı eşim renkli gözlü,siyah saçlı...çok güzel bebekler bunlar..sanki ben de koltukta oturmuş büyük bir gururla;Allahıma şükrederek eşimle beraber oturmuş onları izliyorduk,umarım bu bir anlık güzel hayalim gerçek olur....
Umarım mucizem,özlem,kardelennur,tuana, duruada,mazharfuatözkan,fisay,birumut,limon,mehmah sizin de hayalleriniz gerçek olur,dualarımız kabul olur ...

Son düzenleme:

Yaşımdan ötürü..3 tüp bebek başarılı olmadı sadece sonuncusu pozitif oldu,yani bu Ekimde Memorialde olan...Ekimde hamile kaldım ilk kez,6 haftalıkken kaybettim.....Çünkü ilk merkez ilk ikisi Fulya da Bahçecidekiler 41 ve 43 yaşımdakiler negatifti...Olabilir de ...Ama benim garip bir şekilde herşey içime doğar,hislerim çok kuvvetlidir...Kendi yumurtalarımla 45 yaşımda zaten zor...Ve benim için bunun hayırlı olduğunu hissediyorum,ve bebeğime bu yoldan kavuşacağıma inanıyorum...o yüzden son kez denedik,ben ilk başarısız tüp bebek denemesinden sonra donasyon istemiştim aslında,ama eşimi ancak razı edebildim..Kim kendi yumurtalarınla olan evladının çok daha hayırlı ve sağlıklı olacağını garanti edebilir?Bu senin düşüncen tabi saygı duyarım,tıpkı senin de bana saygı duyduğun gibi.. Rabbim bu yollara düşürmesin beni demişsin,yarın senin de burada olmayacağının garantisini sana kim verebilir?Sonuçta kökenimize bakarsak hepimiz Ademle Havva'dan geldik ve hepimiz kardeş değil miyiz?Bu bebeği biz dokuz ay karnımızda taşımayacak mıyız?Sütümüzle beslemeyecek miyiz?Cinsiyetini ve baskın karakterlerini babası belirleyecek zaten,büyük bir parçasını babasından alacak..o yumurtasını aldığımız anne,zaten daha önceden çocuk sahibi olmuş biri,benim ondan onun benden ne eksiğimiz veya fazlamız olabilir ki?Bu daha mı az bizim evladımız olacak?Ben bu soruların hepsini kendi içimde cevapladım.Herhangi bir şüphem,huzursuzluğum,inançsızlığım yok bu yolda,netim,eminim ve Allah nasip eder de hamile kalırsam,o çocuğun mahşere kadar annesi benim..Umarım kendi yumurtalarınla anne olursun,bunu hepimiz isterdik,ama olmadı,Allah demek ki bu yolla anne olmamızı (ki bunun da garantisi yok,hayatta hiçbirşeyin garantisi olmadığı gibi,tek doğum ve ölüm dışında,bu ikisi garanti) hayırlı gördü ki,bize bu yolu gösterdi ve bu değerli kader arkadaşlarımla da bizi buluşturdu,şimdi birbirimize dua ederek,sımsıkı sarıldık ve sarmaladık.Yazdıklarında iyi niyetli olduğundan ve kalbinin temiz olduğundan eminim,Allah gönlüne göre versin...Umarım hepimiz anne oluruz..[/QUOTE]
canım o kadar zor günler atlatımki anlatsam roman olur 3 seneden beri tedavi oluyorum evliliğimin 3 ayında öğrendim durumumu fsh tavan amh o değerler yerlerdeydi kaç tedavim yarı kaldı sayısını hatırlamıyorum..32 yaşımda erken menopozla karşı karşıya kaldım..bazen hiç yumurtam olmuyor ve en çok benim ihtiyacım var donasyona çünkü erken menopozun tedavisi yok mallesef..şuan 35 yaşşımdayım ve annem 39 menopoza girmiş heran menopoza girdim giricem..senin duygularına saygı duyuyorum belkide yanlış bir kelime oldu Allahım beni bu yola düşürmesin diye..kötü niyetli demedim canım bunu önce benim kabullenmem gerek..bazen eşimlede konuşuyorum donasyon olursa ben besliycem karnımda doğurcam emzircem büyütücem diye eminim kendi evladımdan tabiki farkı olamaz..ama ben benim ve eşimin genlerini taşıyan bir bebek istiyorum hayaler kurucam banamı benciycek babasınamı..belki beş sonra benimde fikrim değişir bu yolla başvururm Allahım bize doğru yolu göztersin..Hakımızda hayırlısı neyse o olsun..benim eşimin ilk evliliğinden bir kızı var anne vefat etmiş cici kızım bizimle kalıyor bana anne diyor biyolojik olmasada annelik duyugusunu o bana tatırıyor çok şükür..belki birazda o yüzden donör düşünmüyorum..ama anne olmayıda çook istiyorum karnımda onu hisetme kendi sütümle beslemek büyütmek nasıl bir duygudur Allahım nasip eder inş..

canım o kadar zor günler atlatımki anlatsam roman olur 3 seneden beri tedavi oluyorum evliliğimin 3 ayında öğrendim durumumu fsh tavan amh o değerler yerlerdeydi kaç tedavim yarı kaldı sayısını hatırlamıyorum..32 yaşımda erken menopozla karşı karşıya kaldım..bazen hiç yumurtam olmuyor ve en çok benim ihtiyacım var donasyona çünkü erken menopozun tedavisi yok mallesef..şuan 35 yaşşımdayım ve annem 39 menopoza girmiş heran menopoza girdim giricem..senin duygularına saygı duyuyorum belkide yanlış bir kelime oldu Allahım beni bu yola düşürmesin diye..kötü niyetli demedim canım bunu önce benim kabullenmem gerek..bazen eşimlede konuşuyorum donasyon olursa ben besliycem karnımda doğurcam emzircem büyütücem diye eminim kendi evladımdan tabiki farkı olamaz..ama ben benim ve eşimin genlerini taşıyan bir bebek istiyorum hayaler kurucam banamı benciycek babasınamı..belki beş sonra benimde fikrim değişir bu yolla başvururm Allahım bize doğru yolu göztersin..Hakımızda hayırlısı neyse o olsun..benim eşimin ilk evliliğinden bir kızı var anne vefat etmiş cici kızım bizimle kalıyor bana anne diyor biyolojik olmasada annelik duyugusunu o bana tatırıyor çok şükür..belki birazda o yüzden donör düşünmüyorum..ama anne olmayıda çook istiyorum karnımda onu hisetme kendi sütümle beslemek büyütmek nasıl bir duygudur Allahım nasip eder inş..

Gülneva ben anlıyorum seni,içindeki gel-gitleri,kararsızlığı,huzursuzluğu sezdim zaten yazdıklarından,o yüzden son cümlemde dedim ya kalbinin temiz olduğundan eminim ..Senin de farkettiğin gibi o cümle pek uygun düşmedi...Hele ki sen ne mutlu sana ki bana göre zaten anne olmuşsun...Hepimiz istiyoruz anne olmayı,ama Rabbim hangi yoldan bize anne olmayı hayırlı görüyorsa o yoldan anne olacağız canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…