Amiiinnn cnm rabbim dualarımızı kabul eylesin..Tedaviye henüz başlamayan,başlayacak olan ve başlamış olan tüm arkadaşlarım ve bana ,Rabbim gönlümüzdeki güzel dileğimizi ,canımızdan çok sevdiğimiz eşimizle anne/baba olmayı nasip et.Rabbim yavrumuz bize sıkı sıkı tutunsun 9 ay yeter ki,biz o dünyaya geldiğinde ona öyle sıkı sıkı sarılıp,sahip çıkacak,daima onu karşılık beklemeden sevecek,iyi ve kötü gününde bir gölge gibi arkasında olacağız.Rabbim bu mübarek Cuma günü kollarımı açtım senden diliyorum:Sen koruyansın,sen gözetensin,sen benim dularımı kabul et,bu topikte yeralan ve Yüreği çocuk hasretiyle yanan tüm inançlı kadınlarımıza ve bana evladının cennet kokularını koklamayı nasip et.Rabbim sen yoktan var edersin,bizim de evlerimizi çocuk kahkahalarıyla şenlendir...Evladımızın okul hayatını,doğum günlerini,Sünnet düğününü,düğününü Görmeyi,en önemlisi anneler Günü'nde anneler günün kutlu olsun canım annem deyip,sarılıp öpen cennet kokulumuzu bağışla bize,anneler Günü'nde yanımızda evladımız olsun....Rabbim sen bizi canımız ,kanımız,meleğimize kavuştur.Amin....işte öyle birşey....
mazharfuatözkan adının nerden geldiğini de yazayım :)
4 embriyo transfer edildi. Eşimin hayali üçüz olması ve dördünün tutunma olasılığı az dediklerinden "biri tutunmasa geriye kalanlar mazharfuatözkan olur diyor" :) ben de izekçelikercan olsun diyorum olmaz diyor o grubu sevmiyormuş:)[/
Bahçedeki kedi üç yavru getirmiş sen geldin aklıma ne olur dedim mazharfuatözkan larda doğsun böyle ::9
Şimdiden tedavin hayırlı olsun arkadaşım :)Beni de yazın ben de ocakta Firdevf'se gideceğim .. kardeşlerim bana da dualarını gönderin Üç tüp kendi yumurtaları başarısız , bir donasyon Şevket bey olumsuz
aminnnnnnn allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallahTedaviye henüz başlamayan,başlayacak olan ve başlamış olan tüm arkadaşlarım ve bana ,Rabbim gönlümüzdeki güzel dileğimizi ,canımızdan çok sevdiğimiz eşimizle anne/baba olmayı nasip et.Rabbim yavrumuz bize sıkı sıkı tutunsun 9 ay yeter ki,biz o dünyaya geldiğinde ona öyle sıkı sıkı sarılıp,sahip çıkacak,daima onu karşılık beklemeden sevecek,iyi ve kötü gününde bir gölge gibi arkasında olacağız.Rabbim bu mübarek Cuma günü kollarımı açtım senden diliyorum:Sen koruyansın,sen gözetensin,sen benim dularımı kabul et,bu topikte yeralan ve Yüreği çocuk hasretiyle yanan tüm inançlı kadınlarımıza ve bana evladının cennet kokularını koklamayı nasip et.Rabbim sen yoktan var edersin,bizim de evlerimizi çocuk kahkahalarıyla şenlendir...Evladımızın okul hayatını,doğum günlerini,Sünnet düğününü,düğününü Görmeyi,en önemlisi anneler Günü'nde anneler günün kutlu olsun canım annem deyip,sarılıp öpen cennet kokulumuzu bağışla bize,anneler Günü'nde yanımızda evladımız olsun....Rabbim sen bizi canımız ,kanımız,meleğimize kavuştur.Amin....işte öyle birşey....
Seni benden ve bu topikteki herkesten daha iyi kimse anlayamaz inan.Allah senin de yolunu açsın,biran evvel bebeğine kavuş inşallah Gulneva..hoşbulduk canım benimde yumurta rezervim az 3 tüp denemem oldu tutmadı emriyo kalitesidi hep..ben donasyon düşünmüyorum ama yinede merak etim yaşadıklarınızı..aslnda düşünsem iyi olur donasyon durumum vahim bazen hiç yumurtam olmuyor..ama bunu kabullenmek çok zor..
Tuanacım hayırlı haberlerle döneceksin.kızlar yarın pazar yola çıkıyorum dilerim rabbimden pazartesi müjdeyi alır ve transferim olur...
İnşallah kardelencim..aminnnnn canım ağzına yüreğine sağlık canım,Rabbim bu topikte hepimizi anne yapsın.hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah......
amin canım..Amiiinnn cnm rabbim dualarımızı kabul eylesin..
kızlar yarın pazar yola çıkıyorum dilerim rabbimden pazartesi müjdeyi alır ve transferim olur...
Hepimizin bebek sahibi olduğumuzu görene kadar dualarımız birbirimize...birimiz hepimiz,hepimiz birimiz için..seni de ekleyeceğim mehmah..Beni de yazın ben de ocakta Firdevf'se gideceğim .. kardeşlerim bana da dualarını gönderin Üç tüp kendi yumurtaları başarısız , bir donasyon Şevket bey olumsuz
amin canım..aminnnnnnn allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
canım senin ilk mesajını okudum memeorialde 3 denemende pozitif sonuç almışsın neden tekrar denemiyorsun bence yılma önce kendi yumurtalrınla dene..bir kere hamiş kalmışsın neden kalmayasın yine..donasyona bira uzak bakıyorum dini açıdan düşününce Rabim bu yollara düşürmesin beni..şöyle düşünüyorum canımcığım ya yumurtasını aldığın kadınla ilerde kardeş karşılaşıp evlenirse nolucak bir sürü kadın var böyle hamile kalan tesadüf buya karşılaşıp evlenirlerse..ama bu yola başvuranları hiçkimseyi kınamıyorum yanlış anlamayın beni lütfen..çünkü sizi benden kimse daha iyi anlayamaz annelik duygusu o kadar ağır basıyorki bazen tamam donasyonda olabilir diyorum içimden bir seste kendi yumurtaların bitene kadar tüp bebekte devam diyorum..Allah yar ve yardımcımız olsun doğru yolu göstersin bizlere..tekrar belirtiyorum bu yola başvuranları kesinlikle kınamıyorum..Seni benden ve bu topikteki herkesten daha iyi kimse anlayamaz inan.Allah senin de yolunu açsın,biran evvel bebeğine kavuş inşallah Gulneva..
Tuanacım hayırlı haberlerle döneceksin.
İnşallah kardelencim..
amin canım..
Hepimizin bebek sahibi olduğumuzu görene kadar dualarımız birbirimize...birimiz hepimiz,hepimiz birimiz için..seni de ekleyeceğim mehmah..
amin canım..
UOTE="gulneva77, post: 37812353, member: 470797"]canım senin ilk mesajını okudum memeorialde 3 denemende pozitif sonuç almışsın neden tekrar denemiyorsun bence yılma önce kendi yumurtalrınla dene..bir kere hamiş kalmışsın neden kalmayasın yine..donasyona bira uzak bakıyorum dini açıdan düşününce Rabim bu yollara düşürmesin beni..şöyle düşünüyorum canımcığım ya yumurtasını aldığın kadınla ilerde kardeş karşılaşıp evlenirse nolucak bir sürü kadın var böyle hamile kalan tesadüf buya karşılaşıp evlenirlerse..ama bu yola başvuranları hiçkimseyi kınamıyorum yanlış anlamayın beni lütfen..çünkü sizi benden kimse daha iyi anlayamaz annelik duygusu o kadar ağır basıyorki bazen tamam donasyonda olabilir diyorum içimden bir seste kendi yumurtaların bitene kadar tüp bebekte devam diyorum..Allah yar ve yardımcımız olsun doğru yolu göstersin bizlere..tekrar belirtiyorum bu yola başvuranları kesinlikle kınamıyorum..
canım o kadar zor günler atlatımki anlatsam roman olur 3 seneden beri tedavi oluyorum evliliğimin 3 ayında öğrendim durumumu fsh tavan amh o değerler yerlerdeydi kaç tedavim yarı kaldı sayısını hatırlamıyorum..32 yaşımda erken menopozla karşı karşıya kaldım..bazen hiç yumurtam olmuyor ve en çok benim ihtiyacım var donasyona çünkü erken menopozun tedavisi yok mallesef..şuan 35 yaşşımdayım ve annem 39 menopoza girmiş heran menopoza girdim giricem..senin duygularına saygı duyuyorum belkide yanlış bir kelime oldu Allahım beni bu yola düşürmesin diye..kötü niyetli demedim canım bunu önce benim kabullenmem gerek..bazen eşimlede konuşuyorum donasyon olursa ben besliycem karnımda doğurcam emzircem büyütücem diye eminim kendi evladımdan tabiki farkı olamaz..ama ben benim ve eşimin genlerini taşıyan bir bebek istiyorum hayaler kurucam banamı benciycek babasınamı..belki beş sonra benimde fikrim değişir bu yolla başvururm Allahım bize doğru yolu göztersin..Hakımızda hayırlısı neyse o olsun..benim eşimin ilk evliliğinden bir kızı var anne vefat etmiş cici kızım bizimle kalıyor bana anne diyor biyolojik olmasada annelik duyugusunu o bana tatırıyor çok şükür..belki birazda o yüzden donör düşünmüyorum..ama anne olmayıda çook istiyorum karnımda onu hisetme kendi sütümle beslemek büyütmek nasıl bir duygudur Allahım nasip eder inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?