Ceylin Amin Rabbim hepimizin dualarımızı kabul etsin,bebeklerimizi sağlıklı olarak kucaklarımıza almamızı nasip etsin,Amin.kanbar Allah tüm dualarını kabul etsın .İnşallah ıkızlerınle eşinle mutlu gunler sızın olsun.
merhaba duruada teşekkür ederim cevabın için sen 3 denemendede mi firdevs hanıma gittin. her devasında yumurtaların 5 güne gidiyormuydu. ben ilk denememi firdevs hanıma yaptırdım ama şimdi hitin hastasıyım hayırlısı bakalım .donmuşların var mı kaç embriyo kondu.inşallah haftaya keseleri görürüsün canım sonra da kalp atışlarını cevapların için şimdiden teşekkürler.Espois muhtesemsin hayırlı olsun meleğintomris benim 5 gün emriyosuydu ilaç dozlarını bence firdevs hanıma bırak herkesin bunyesi farklı ben tiroid hastasıyım canım tavsiyem firdevs hanıma güven ve bulunduğun şehirde iyi bir doktor edin kafanı mümkün olduğunca rahat tut herkeze çok teşekkürederim iyi dilekleriniz için
merhaba duruada teşekkür ederim cevabın için sen 3 denemendede mi firdevs hanıma gittin. her devasında yumurtaların 5 güne gidiyormuydu. ben ilk denememi firdevs hanıma yaptırdım ama şimdi hitin hastasıyım hayırlısı bakalım .donmuşların var mı kaç embriyo kondu.inşallah haftaya keseleri görürüsün canım sonra da kalp atışlarını cevapların için şimdiden teşekkürler.
Cnm benim ilk kontrollerim dogusta oldu ama opu ve transfer magusada yasamda yapildi yeni gelenleri buraya aliyoruz dedi irem hanimKızlar önemli bir duyuru yapmam lazım sizlere.Daha doğrusu çok yeni ve önemli bir gelişmeden haberdar etmem lazım hepinizi,bunu bu topiğin kurucusu olarak yapmak benim için görevdir.
Biliyorsunuz ki sayesinde ilk denemede ikizlere hamile olan ben,Kardelennur,oğluşlarına hamile kalan Özlemts,Tuana ve birçok arkadaşım Firdevs Uğuz Tip Doktorumuzun uğurlu elleriyle ve vesilesiyle,Rabbimin de yardımı ve ol demesiyle,anne olmak için gün sayıyoruz.
Firdevs Hanım biliyorsunuz ki bugüne kadar Doğuş Tüp Bebek Merkezinde hizmet vermekteydi.Ancak yeni bir gelişme kendileri tüm ekip olarak Hit'in ilk çalıştığı Magusa'daki hastanede hizmet vermeye başlamışlar.Eski hastanede biliyorsunuz 2 ayrı ekip vardı,biri Firdevs Hanım ve ekibi,diğeri ise hastanenin sahibi olan diğer ekip.Firdevs Hanım artık Doğuş Tüp Bebek Merkezinde değil,orada artık sadece diğer doktor var.
Bu nedenle bizler Firdevs Uğuz Tipin hastası olduğumuzdan,yani hali hazırda tedaviye başlayanlar ve başlayacak olanlar Hitin ilk başladığı hastane olan Mağusadaki hastanede tedaviye devam edecekler.
Kızlar hastane eğer araştırdıysanız bilirsiniz,çok çok ileri teknoloji embriyoloji laboratuvarına sahip ve eski hastaneyle mukayese edilmeyecek kadar donanımlı.Bu nedenle sakın üzülmeyin,çünkü çok şanslısınız yeni hastane eskisinden kat kat iyi,transferden sonra transfere ait embriolarla ilgili rapor da alabiliyorsunuz artık.Eminim zaten başarı oranları oldukça iyi olan doktorumuz,burada başarı oranlarını daha da artıracaktır.
Web sitesi birkaç güne açılacak,telefonları vs.İrem Hanım'dan alıp ben de sizler için burada yayınlayacağım hiç merak etmeyin.
Şimdilik iletişim kurmak isteyenler Firdevs Hanım'ın Hasta Koordinatörü İrem Hanım'ın 0533 874 00 74 nolu cep telefonundan ve whats uptan iletişim kurabilirler.
Hepiniz adına ,yani tedavidekiler ve tedaviye yeni başlayacak olanlar adına inanın ben de çok sevindim.
İnşallah hepinizi bı topiğe tek tek anne yazacağız canlarım.
Hepiniz adına hayırlı olsun yeni hastane.
Bide cnm idrar testi yaptim ikinci cizgi cok silik cikti ama baya bi silik yarin Kan verecem carsamba buyuk gunKızlar önemli bir duyuru yapmam lazım sizlere.Daha doğrusu çok yeni ve önemli bir gelişmeden haberdar etmem lazım hepinizi,bunu bu topiğin kurucusu olarak yapmak benim için görevdir.
Biliyorsunuz ki sayesinde ilk denemede ikizlere hamile olan ben,Kardelennur,oğluşlarına hamile kalan Özlemts,Tuana ve birçok arkadaşım Firdevs Uğuz Tip Doktorumuzun uğurlu elleriyle ve vesilesiyle,Rabbimin de yardımı ve ol demesiyle,anne olmak için gün sayıyoruz.
Firdevs Hanım biliyorsunuz ki bugüne kadar Doğuş Tüp Bebek Merkezinde hizmet vermekteydi.Ancak yeni bir gelişme kendileri tüm ekip olarak Hit'in ilk çalıştığı Magusa'daki hastanede hizmet vermeye başlamışlar.Eski hastanede biliyorsunuz 2 ayrı ekip vardı,biri Firdevs Hanım ve ekibi,diğeri ise hastanenin sahibi olan diğer ekip.Firdevs Hanım artık Doğuş Tüp Bebek Merkezinde değil,orada artık sadece diğer doktor var.
Bu nedenle bizler Firdevs Uğuz Tipin hastası olduğumuzdan,yani hali hazırda tedaviye başlayanlar ve başlayacak olanlar Hitin ilk başladığı hastane olan Mağusadaki hastanede tedaviye devam edecekler.
Kızlar hastane eğer araştırdıysanız bilirsiniz,çok çok ileri teknoloji embriyoloji laboratuvarına sahip ve eski hastaneyle mukayese edilmeyecek kadar donanımlı.Bu nedenle sakın üzülmeyin,çünkü çok şanslısınız yeni hastane eskisinden kat kat iyi,transferden sonra transfere ait embriolarla ilgili rapor da alabiliyorsunuz artık.Eminim zaten başarı oranları oldukça iyi olan doktorumuz,burada başarı oranlarını daha da artıracaktır.
Web sitesi birkaç güne açılacak,telefonları vs.İrem Hanım'dan alıp ben de sizler için burada yayınlayacağım hiç merak etmeyin.
Şimdilik iletişim kurmak isteyenler Firdevs Hanım'ın Hasta Koordinatörü İrem Hanım'ın 0533 874 00 74 nolu cep telefonundan ve whats uptan iletişim kurabilirler.
Hepiniz adına ,yani tedavidekiler ve tedaviye yeni başlayacak olanlar adına inanın ben de çok sevindim.
İnşallah hepinizi bı topiğe tek tek anne yazacağız canlarım.
Hepiniz adına hayırlı olsun yeni hastane.
Benurde canım gözünaydın,benim de öyle çıkmıştı ve ikizlere hamileyim.Firdevs Hanımı aradığımda bekleme git hemen kanda Beta HCG baktır,sonucu hemen Öğrenelim demişti ve hamile çıkmıştım.Hadi canım benim hemen git güzel haberlerini de bizimle paylaş lütfen,gerek yok Gününü beklemene.Bide cnm idrar testi yaptim ikinci cizgi cok silik cikti ama baya bi silik yarin Kan verecem carsamba buyuk gun
Srnin kacinci gunde silik cikmistiBenurde canım gözünaydın,benim de öyle çıkmıştı ve ikizlere hamileyim.Firdevs Hanımı aradığımda bekleme git hemen kanda Beta HCG baktır,sonucu hemen Öğrenelim demişti ve hamile çıkmıştım.Hadi canım benim hemen git güzel haberlerini de bizimle paylaş lütfen,gerek yok Gününü beklemene.
Demek ilk hamilelerden biri sen olacaksın canım,çok sevindim.Cnm benim ilk kontrollerim dogusta oldu ama opu ve transfer magusada yasamda yapildi yeni gelenleri buraya aliyoruz dedi irem hanim
Cnm Ben yurtdisindayim burda sistem far,li yarina randevu aldim ama sonucu carsamba ogleden sonra alirsiniz dediler oda biz acil dedik normalde test sonuclari 5 gun sonra cikiyormusBenurde canım gözünaydın,benim de öyle çıkmıştı ve ikizlere hamileyim.Firdevs Hanımı aradığımda bekleme git hemen kanda Beta HCG baktır,sonucu hemen Öğrenelim demişti ve hamile çıkmıştım.Hadi canım benim hemen git güzel haberlerini de bizimle paylaş lütfen,gerek yok Gününü beklemene.
7. Günde çok silik çıkmıştı ikinci çizgi,gece 12 de hemen hastaneye koşmuştuk ve 12:45 te de ilk 186,30 olan pozitif müjdemizi almıştık canım.Darısı eminim,bak eminim diyorum başına,güzel haberlerini bekliyorum,hadi git daha ne duruyorsun tatlım.Srnin kacinci gunde silik cikmisti
Belkide bakalim hayirlisi ewet gercekten yasam hastanesi cok guzel ilgililer gercektenDemek ilk hamilelerden biri sen olacaksın canım,çok sevindim.
Hepimizin amacı iyi bir hastane,emrioloji Laboratuvarı ve embriyologları olan ,başta da iyi bir doktorun ekibiyle anne olmak zaten,inşallah artık eskisinden de çok çok güzel haberler alacağız.
Olsun geç olsun,pozitif olsun canım,bekleriz ne yapalım,yıllardır bekledik zaten hepimiz.Cnm Ben yurtdisindayim burda sistem far,li yarina randevu aldim ama sonucu carsamba ogleden sonra alirsiniz dediler oda biz acil dedik normalde test sonuclari 5 gun sonra cikiyormus
Yarina artik7. Günde çok silik çıkmıştı ikinci çizgi,gece 12 de hemen hastaneye koşmuştuk ve 12:45 te de ilk 186,30 olan pozitif müjdemizi almıştık canım.Darısı eminim,bak eminim diyorum başına,güzel haberlerini bekliyorum,hadi git daha ne duruyorsun tatlım.
Ewet cnm haklisin kizima soruyorum kardesler varmi diye bir olsun yeter diyorOlsun geç olsun,pozitif olsun canım,bekleriz ne yapalım,yıllardır bekledik zaten hepimiz.
Çocukların içine doğar zaten,melek oldukları için.Ewet cnm haklisin kizima soruyorum kardesler varmi diye bir olsun yeter diyor
Ama erkek istiyor kiz var diyoÇocukların içine doğar zaten,melek oldukları için.
Demek bir istiyor,Allah meleğinin ve senin gönlünüze göre versin inşallah.
E haklı tabii,biz bile ilk kız olursa erkek,erkek olursa kız için 1 sene sonra tekrar cinsiyet seçimi için Kıbrıs'a gideriz diye konuşmuştuk eşimle.Ama erkek istiyor kiz var diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?