Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Slm kizlar kan testimde pozitif cikti 454 denildi hayirlisiyla
Canım biliyordum zaten,çok sevindim anneliğinin tadını çıkart artık.
Bu arada bilgisayarıma virüs girdi,çöktü,topiği düzenleyemiyorum.
İnşallah tamir ettirmeye vakit bulursak,düzenleyeceğim.

Merhaba öncelikle size teşekkür ederim . Bu grupta paylaşılan yaşanmışlıkların benim kararımda çok etkisi oldu. Kafam Allak bullak olmuşken sizler bana ışık oldunuz.Sizlerin sayesinde ve bir arkadaşımın yakınlarının tavsiyesi üzerine Firdevs hanımla tanıştım.Kıbrıs yumurta donasyonuna karar vermek ayrı bir zor karar , hangi doktor hangi hastane karar vermek ayrı bir zor karar. Aylarca grubunuzu vaktim oldukça takip ettim.Sizinle sevindim ,sizinle üzüldüm ve sizler için dua ettim. 11 senelik evliyim. Tedavimde yumurta rezervi azlığı teşhisi konuldu. Amh 0,01 fsh 28 . Başarısız tüp bebek denemelerim oldu. Yumurta rezervim düşük olduğu için aşılama hiç düşünmediler. Ayrıca çikolata kistim ve her iki tüplerimde salpanjit vardı. İstanbul'da muayene olduğum bir dr. bana bir an önce yumurta biriktirme tedavisine gitmemiz gerektiğini transferden öncede salpanjitin ve çikolata kistinin çaresine bakmamız gerektiğini aksi takdirde tüplerde biriken sıvının rahme asit salgılayacağını ve transferden sonra bebeğin tutunmasına engel olacağını söyledi. bütün bunlardan sonra hamile kalma olasılığımın da düşük olduğunu söyledi. Osmanlı tokadı yemiş gibi evimize döndük . Sonra tedavilerimin en başında bana akıl veren doktorumun söyledikleri aklıma geldi. Açıkça söylemek gerekirse söylediği zaman hiç mantıklı gelmemişti. ''yumurta donasyonu'' Ben boşuna kürek çekiyordum doktorum bana en başta söylemişti yapmam gerekeni. Araştırıp aynı zamanda sayenizde Firdevs hanımda karar verdim. Kendisine telefonundan ulaştım. Firdevs hanım dünya iyisi bir insan her soruma cevap veriyor .Bana tüplerimi aldırmam gerektiğini söylediğinde sanki dünyam yıkıldı bir hafta ölü gibi gezdim vay ben kendiliğimden hamiş kalamayacağım ağla ağla içim dışıma çıktı. Bir hafta sonunda rüyamda ameliyat olduğumu üzerimde ameliyat elbisesi sokaklarda ayaklarım yerden kesilmiş uçarak dolaştığımı hiç acı çekmediğimi gördüm. Uyanır uyanmaz salpanjit rahatsızlığını araştırdım ve doktor hanımın çok haklı olduğunu kendimin saçmaladığım konusunda karar vererek daha önce tedavilerimi yapan dünya iyisi doktoruma gidip durumu anlattım oda hiç vakit kaybetmemiz lazım dedi ve o hafta tüplerim alındı çikolata kistim çok yapışık olduğundan boşaltıldı. Buradaki doktorumun tavsiyesi üzerine Firdevs hanımla konuşarak tedavimin ameliyattan sonra 3. regl dönemimde olmasına karar verdik. Ameliyattan sonra normal dönemimde değil biraz geç regl oldum. Bu arada aynı durumda olanlar varsa bu ameliyattan hiç korkmasınlar hiç sıkıntı yaşamadım.
Firdevs hamım bana adet düzenleyici olarak cyclo progynova başladı iki ay onu kullanacağım. Bir kutusu bitmek üzere .
Bende bu grupta sizin gibi kafası karışık olanlara ışık olmak istiyorum. Lütfen vakit kaybetmeyin. Yumurta donasyonu ,sperm donasyonu veya embrio danosyonu bunu organ bağışı olarak görün . Neden bizde annelik sevgisini tatmayalım ?
yaş 37/yumurta rezervi azlığı/donasyon/haziran 2015 (sanırım haziranın ilk haftası olacak)
Tekrar teşekkürler

Benurde hayirli olsun .Allah kucagina almayida nasip eylesin.cok sevindim .Dualarim seninle ve bebek hasreti ceken herkesle .

Kızlar Doktorumuz Firdevs Uğuz Tip'in telefonları aynı.
KIBRIS TÜP BEBEK MERKEZİ

Son düzenleyen: Moderatör:
Uğurlu Topiğimiz,hepimizi hayırlısıyla ve de sağlıkla bebeklerimize kavuşturacak...Kendimize ve birbirimize 41 gün 41 adet Meryem Suresi okumaya devam ediyoruz.26 kişiyiz,13 annemiz hamile çok şükür,beş tane ikizimiz var,darısı hepinizin başına...
Dilerim tüm arkadaşlar birer birer anne olurlar,
dualarınızı eksik etmeyin ,özellikle Meryem Suresi okuyalım birbirimize lütfen,Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun,bizi bebeklerimize sağlıkla kavuştursun,kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin ,Amin...

Adı/İL/Yaşı/SorunHikayesi/Merkez/Kaçıncı Deneme /Tedavi Başlangıcı/SONUÇ
  1. Kanbar /İSTANBUL /45 /Sebebi Belirsiz İntertifilite/3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif/6 haftalıkken kayıp/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/20.Ocak'15 transfer/1.Şubat.2015 test tarihi/Hamile(Bebeklerimiz ikizbir kız/bir erkek)
  2. Mmucizem /İSTANBUL 37/ Sebebi Belirsiz İntertifilite /6 Tüp bebek denemesi /Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım-ilk deneme :negatif/2.deneme Şubat'15/2.deneme Negatif
  3. Özlemt /İSTANBUL 44 /Yumurta donasyonu/ Doğuş T.B.M/Firdevs Hn/Testtarihi:23.Kasım.2014/Pazar/Hamile/Erkek
  4. Kardelennur /İSTANBUL 30/ Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/10.Ocak'15 Transferi oldu/Beta HCG:800/Hamile(Bebeklerimiz üçüz/ikize indirgendi)
  5. Tuana_808080/ Hatay 34 /Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım 17.Kasım.2014 Transfer-3 embriyo Erkek/Test Tarihi:27.Kasım.2014-Perşembe/Hamile (Bebeğimiz Erkek)
  6. Duruada/ 32 /haşimato tiroidi /3.denemesi /sperm donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/7.Nisan.2015 transfer/Hamile
  7. Mazharfuatözkan /37 /yumurta rezerv azlığı /yumurta donasyonu/ ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık/1.561-12.gün BHCG/Hamile (Bebeklerimiz üçüz/ikize indirgendi)
  8. Fisay /Yumurta donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs hanım/Haziran'15
  9. Birumutt /36 /yumurta donasyonu/Tedaviye başladı /Dünya T.B.M./Firdevs Hanım/ Hamile
  10. Mehmah/ 39/ yumurta donasyonu /3 tüp bebek/1 donasyon Şevket Alptürk/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım /Hamile (Bebeğimiz doğal yoldan geldi)
  11. Legacy12/ 31 /Cinsiyet seçimi /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Aralık'14-Hamile/ikiz erkek
  12. Karaca3521/ 24 /Klinefelter Sendromu/ Sperm Donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan'2014
  13. Sevinnc74/İst/Pendik 40 yaş / 2 tüp bebek/ 1 çocuğu var/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan veya Mayıs'2014
  14. Seyhan-Ceyhan/G.Antep /26/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/19.Ocak'15 transfer/31.Ocak.2015 test tarihi/Hamile
  15. Gülnaz1980/34/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Şubat'15/Negatif(inşallah birdahaki sefere)
  16. Mutlu Oll /İzmit/26/Azo sperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Çok Yakında
  17. Kivfa/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/27.Aralık'14/Hamile/bebeklerimiz üçüzdü,ikize indirgendi
  18. Patasana28/Ist./31/Erken menapoz/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Haziran'2015
  19. Britian/Adana/29/Azosperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M. veya HİT./20.Nisan'2015 Transfer
  20. Cemzümra/Sakarya /29/sperm sayısı düşüklüğünden dolayı/1. Tüp bebek yapımı cinsiyet secimini deneyeceğim/Dr. Mürüde çakartaş dağdelen/26 Ocak transfer tarihi/Negatif(Inşallah birdahaki sefere)
  21. Frida 71/İst./43/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Yakında
  22. Kyra34/İstanbul/ 41 yaş/ 3 tüp bebek/ 1. Tüp bebek 4.5 aylık düşük/ yumurta donasyonu/ Doğuş T.B.M/ Firdevs hanım/ Haziran 2015
  23. Espoirs/İstanbul/36 yaş/2 tüp bebek/Erken menapoz/Firdevs Hn./Nisan'15 Hamile(Bebeğimiz doğal yoldan geldi)
  24. Benurde/İngiltere/29 yaş/İlk deneme/Doğuş T.B.M. Firdevs Hn./26.Mart.15 tedavi/21.Nisan.15 test tarihi/Hamile
  25. Esila_79/35 yaş/2 tüp bebek negatif/eşi azosperm/sperm donasyonu/Doğuş T.B.M Firdevs Hn./Mayıs'15.
  26. Smile-Life/37 yaş/yumurta rezervi azlığı/yumurta donasyonu/Firdevs Hn./Haziran'15 ilk haftası
( Listemiz topikte yeralan arkadaşlarımızın beyanına göre yapılan değişikliklerle oluşturulan en son güncel listedir.)

Smile Life hoş geldin aramıza.Senin satırlarını okurken şöyle bir geçmişe gittim ve sende kendimi gördüm.
Aynı senin gibi bu konuyla ilgili topikleri sessiz ve uzun zaman incelemiş,kesin kararımı verince,paylaşmıştım topikte.Sonra Firdevs Hanımda karar kılınca kendi topiğimizi açmış,bize ve bizden sonra gelenlere faydalı olması için paylaşımda bulunmaya başlamıştım.
Ayrıca bu topiğin senin için faydalı olması beni çok mutlu etti.Ben de bu topikler sayesinde karar vermiştim bu yola girmeye eşimle ve şimdi Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 4 aylık ikizlerime hamileyim.Bu yüzden topiğimi hamile olmama rağmen bırakmıyorum,yazmaya devam ediyorum ki,anne olmak isteyenlere faydalı olayım paylaşımlarımla ve topikteki tüm arkadaşlarım da aynı şekilde.
İNŞALLAH duama seni de kattım,sen de ilk denemende hamile kalır,annelik duygusunu tadarsın,bunu tüm kalbimle diliyorum.Seni en iyi ben anlarım,ve benim gibi şu an hamile anne adayları anlar,neler yaşadığını,neler hissettiğini,içinde kopan fırtınaları,anne olma özlemini...Sadece inan ve dua et,tedavinin takipçisi ol,gerisini RABBİMİZE bırak,o sesimizi mutlaka duyuyor.
Seni ve güzel gelişmelerini takip ediyor olacağım,hertürlü soruyu buradan da özelden de sorabilirsin bana,seve seve cevaplarım.

Slm ablalarim mayis 3 pazar kibris yolcusuyum.p.tesi yumurtalar toplancak Allah in izniyle.dualarinizi bekliyorum.ozellikle hamile anneler.cunku hamilelerin duasi cabuk Kabul olurmus.buarada mayista giden varmi

Slm ablalarim mayis 3 pazar kibris yolcusuyum.p.tesi yumurtalar toplancak Allah in izniyle.dualarinizi bekliyorum.ozellikle hamile anneler.cunku hamilelerin duasi cabuk Kabul olurmus.buarada mayista giden varmi
bende gidiyorum pazar veya pazartesi :)
Kızlar dualarım sizinle,inanıyorum ki bebeklerinizle dönecek,sizi de bu topiğe hamile yazacağım.

Arkadaşlar Merhabalar benim merak ettiğim bir konu var biz aslında eylül ayında tedaviye başlamayı düşünüyorduk ama eşimin kafası okadar karisikki herhangi vazgeçti geçecek gibiydi dün akşam konuştuk ve kararının olumsuz olduğunu bana birsekilde belirtti korkusunun neden dolayı olduğunu sorduğumda benden sperm alınacak senden yumurta ve bunlar dollenip pgt işlemine gidicek yani x ve y ler ayristirilacak bize y leri verip x leride başka birine vermiycekleri ne malum güven sorunu yaşıyoruz çok canım sıkıldı kibrisa pek guvenmiyorum dedi birde dinen caiz değil dedi biz cinsiyet tayini yaptiricaz Susup kaldım hiç birşey diyemedim biri bana yardımcı olsun lutfen

Merhaba Arkadaşlar ; 12. gün gebelik testim 1.189 çıktı. Umarım bundan sonra her şey yolunda gider.
Bugün sıkıntılı ve zorlu bir süreci atlattım ama bugünden sonra tempolu yeni bir döneme giriyorum. Bu sayfa ve sizlerin yazdıkları bana çok şey öğretti , en azından bu dünyada tek olmadığımı ; bu sıkıntının sadece bize değil çoğunluğun başında olduğunu anladım. Yazdığımı yanlış anlamayın lütfen ; eşimin azosperm olduğunu öğrendiğimde neden bizim başımıza geldiğini defalarca sorguladım ama yalnız değilmişiz ki...

Hit 'e ve ekibine sonsuz teşekkürler. Bu süreçte sorularımı sıkılmadan cevapladılar ; her detayla ilgilendiler.

Allah Hepimize Anne olmayı göstersin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…