Canım biliyordum zaten,çok sevindim anneliğinin tadını çıkart artık.Slm kizlar kan testimde pozitif cikti 454 denildi hayirlisiyla
Slm kizlar kan testimde pozitif cikti 454 denildi hayirlisiyla
hayırlısı olsun canım allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah allah bizlerede böyle mutluluklar yaşamayı nasip etsin
Kızlar önemli bir duyuru yapmam lazım sizlere.Daha doğrusu çok yeni ve önemli bir gelişmeden haberdar etmem lazım hepinizi,bunu bu topiğin kurucusu olarak yapmak benim için görevdir.
Biliyorsunuz ki sayesinde ilk denemede ikizlere hamile olan ben,Kardelennur,oğluşlarına hamile kalan Özlemts,Tuana ve birçok arkadaşım Firdevs Uğuz Tip Doktorumuzun uğurlu elleriyle ve vesilesiyle,Rabbimin de yardımı ve ol demesiyle,anne olmak için gün sayıyoruz.
Firdevs Hanım biliyorsunuz ki bugüne kadar Doğuş Tüp Bebek Merkezinde hizmet vermekteydi.Ancak yeni bir gelişme kendileri tüm ekip olarak Hit'in ilk çalıştığı Magusa'daki hastanede hizmet vermeye başlamışlar.Eski hastanede biliyorsunuz 2 ayrı ekip vardı,biri Firdevs Hanım ve ekibi,diğeri ise hastanenin sahibi olan diğer ekip.Firdevs Hanım artık Doğuş Tüp Bebek Merkezinde değil,orada artık sadece diğer doktor var.
Bu nedenle bizler Firdevs Uğuz Tipin hastası olduğumuzdan,yani hali hazırda tedaviye başlayanlar ve başlayacak olanlar Hitin ilk başladığı hastane olan Mağusadaki hastanede tedaviye devam edecekler.
Kızlar hastane eğer araştırdıysanız bilirsiniz,çok çok ileri teknoloji embriyoloji laboratuvarına sahip ve eski hastaneyle mukayese edilmeyecek kadar donanımlı.Bu nedenle sakın üzülmeyin,çünkü çok şanslısınız yeni hastane eskisinden kat kat iyi,transferden sonra transfere ait embriolarla ilgili rapor da alabiliyorsunuz artık.Eminim zaten başarı oranları oldukça iyi olan doktorumuz,burada başarı oranlarını daha da artıracaktır.
Web sitesi birkaç güne açılacak,telefonları vs.İrem Hanım'dan alıp ben de sizler için burada yayınlayacağım hiç merak etmeyin.
Şimdilik iletişim kurmak isteyenler Firdevs Hanım'ın Hasta Koordinatörü İrem Hanım'ın 0533 874 00 74 nolu cep telefonundan ve whats uptan iletişim kurabilirler.
Hepiniz adına ,yani tedavidekiler ve tedaviye yeni başlayacak olanlar adına inanın ben de çok sevindim.
İnşallah hepinizi bı topiğe tek tek anne yazacağız canlarım.
Hepiniz adına hayırlı olsun yeni hastane.
Benurde çok sevindim ; sağlıkla kucağına al inşallah :)Slm kizlar kan testimde pozitif cikti 454 denildi hayirlisiyla
Hikayeni okudum Smile... Geçmiş olsun ve Hoşgeldin. Haziran da bir terslik olmazsa bende Olacağım.Haziranda gidecek olan kaç kişiyiz hayırlısıyla :)
Teşekkürler. Gelişmeleri buradan paylaşacağım :)Hikayeni okudum Smile... Geçmiş olsun ve Hoşgeldin. Haziran da bir terslik olmazsa bende Olacağım.
Kızlar önemli bir duyuru yapmam lazım sizlere.Daha doğrusu çok yeni ve önemli bir gelişmeden haberdar etmem lazım hepinizi,bunu bu topiğin kurucusu olarak yapmak benim için görevdir.
Biliyorsunuz ki sayesinde ilk denemede ikizlere hamile olan ben,Kardelennur,oğluşlarına hamile kalan Özlemts,Tuana ve birçok arkadaşım Firdevs Uğuz Tip Doktorumuzun uğurlu elleriyle ve vesilesiyle,Rabbimin de yardımı ve ol demesiyle,anne olmak için gün sayıyoruz.
Firdevs Hanım biliyorsunuz ki bugüne kadar Doğuş Tüp Bebek Merkezinde hizmet vermekteydi.Ancak yeni bir gelişme kendileri tüm ekip olarak Hit'in ilk çalıştığı Magusa'daki hastanede hizmet vermeye başlamışlar.Eski hastanede biliyorsunuz 2 ayrı ekip vardı,biri Firdevs Hanım ve ekibi,diğeri ise hastanenin sahibi olan diğer ekip.Firdevs Hanım artık Doğuş Tüp Bebek Merkezinde değil,orada artık sadece diğer doktor var.
Bu nedenle bizler Firdevs Uğuz Tipin hastası olduğumuzdan,yani hali hazırda tedaviye başlayanlar ve başlayacak olanlar Hitin ilk başladığı hastane olan Mağusadaki hastanede tedaviye devam edecekler.
Kızlar hastane eğer araştırdıysanız bilirsiniz,çok çok ileri teknoloji embriyoloji laboratuvarına sahip ve eski hastaneyle mukayese edilmeyecek kadar donanımlı.Bu nedenle sakın üzülmeyin,çünkü çok şanslısınız yeni hastane eskisinden kat kat iyi,transferden sonra transfere ait embriolarla ilgili rapor da alabiliyorsunuz artık.Eminim zaten başarı oranları oldukça iyi olan doktorumuz,burada başarı oranlarını daha da artıracaktır.
Web sitesi birkaç güne açılacak,telefonları vs.İrem Hanım'dan alıp ben de sizler için burada yayınlayacağım hiç merak etmeyin.
Şimdilik iletişim kurmak isteyenler Firdevs Hanım'ın Hasta Koordinatörü İrem Hanım'ın 0533 874 00 74 nolu cep telefonundan ve whats uptan iletişim kurabilirler.
Hepiniz adına ,yani tedavidekiler ve tedaviye yeni başlayacak olanlar adına inanın ben de çok sevindim.
İnşallah hepinizi bı topiğe tek tek anne yazacağız canlarım.
Hepiniz adına hayırlı olsun yeni hastane.
Smile Life hoş geldin aramıza.Senin satırlarını okurken şöyle bir geçmişe gittim ve sende kendimi gördüm.Merhaba öncelikle size teşekkür ederim . Bu grupta paylaşılan yaşanmışlıkların benim kararımda çok etkisi oldu. Kafam Allak bullak olmuşken sizler bana ışık oldunuz.Sizlerin sayesinde ve bir arkadaşımın yakınlarının tavsiyesi üzerine Firdevs hanımla tanıştım.Kıbrıs yumurta donasyonuna karar vermek ayrı bir zor karar , hangi doktor hangi hastane karar vermek ayrı bir zor karar. Aylarca grubunuzu vaktim oldukça takip ettim.Sizinle sevindim ,sizinle üzüldüm ve sizler için dua ettim. 11 senelik evliyim. Tedavimde yumurta rezervi azlığı teşhisi konuldu. Amh 0,01 fsh 28 . Başarısız tüp bebek denemelerim oldu. Yumurta rezervim düşük olduğu için aşılama hiç düşünmediler. Ayrıca çikolata kistim ve her iki tüplerimde salpanjit vardı. İstanbul'da muayene olduğum bir dr. bana bir an önce yumurta biriktirme tedavisine gitmemiz gerektiğini transferden öncede salpanjitin ve çikolata kistinin çaresine bakmamız gerektiğini aksi takdirde tüplerde biriken sıvının rahme asit salgılayacağını ve transferden sonra bebeğin tutunmasına engel olacağını söyledi. bütün bunlardan sonra hamile kalma olasılığımın da düşük olduğunu söyledi. Osmanlı tokadı yemiş gibi evimize döndük . Sonra tedavilerimin en başında bana akıl veren doktorumun söyledikleri aklıma geldi. Açıkça söylemek gerekirse söylediği zaman hiç mantıklı gelmemişti. ''yumurta donasyonu'' Ben boşuna kürek çekiyordum doktorum bana en başta söylemişti yapmam gerekeni. Araştırıp aynı zamanda sayenizde Firdevs hanımda karar verdim. Kendisine telefonundan ulaştım. Firdevs hanım dünya iyisi bir insan her soruma cevap veriyor .Bana tüplerimi aldırmam gerektiğini söylediğinde sanki dünyam yıkıldı bir hafta ölü gibi gezdim vay ben kendiliğimden hamiş kalamayacağım ağla ağla içim dışıma çıktı. Bir hafta sonunda rüyamda ameliyat olduğumu üzerimde ameliyat elbisesi sokaklarda ayaklarım yerden kesilmiş uçarak dolaştığımı hiç acı çekmediğimi gördüm. Uyanır uyanmaz salpanjit rahatsızlığını araştırdım ve doktor hanımın çok haklı olduğunu kendimin saçmaladığım konusunda karar vererek daha önce tedavilerimi yapan dünya iyisi doktoruma gidip durumu anlattım oda hiç vakit kaybetmemiz lazım dedi ve o hafta tüplerim alındı çikolata kistim çok yapışık olduğundan boşaltıldı. Buradaki doktorumun tavsiyesi üzerine Firdevs hanımla konuşarak tedavimin ameliyattan sonra 3. regl dönemimde olmasına karar verdik. Ameliyattan sonra normal dönemimde değil biraz geç regl oldum. Bu arada aynı durumda olanlar varsa bu ameliyattan hiç korkmasınlar hiç sıkıntı yaşamadım.
Firdevs hamım bana adet düzenleyici olarak cyclo progynova başladı iki ay onu kullanacağım. Bir kutusu bitmek üzere .
Bende bu grupta sizin gibi kafası karışık olanlara ışık olmak istiyorum. Lütfen vakit kaybetmeyin. Yumurta donasyonu ,sperm donasyonu veya embrio danosyonu bunu organ bağışı olarak görün . Neden bizde annelik sevgisini tatmayalım ?
yaş 37/yumurta rezervi azlığı/donasyon/haziran 2015 (sanırım haziranın ilk haftası olacak)
Tekrar teşekkürler
bende gidiyorum pazar veya pazartesi :)Slm ablalarim mayis 3 pazar kibris yolcusuyum.p.tesi yumurtalar toplancak Allah in izniyle.dualarinizi bekliyorum.ozellikle hamile anneler.cunku hamilelerin duasi cabuk Kabul olurmus.buarada mayista giden varmi
Slm ablalarim mayis 3 pazar kibris yolcusuyum.p.tesi yumurtalar toplancak Allah in izniyle.dualarinizi bekliyorum.ozellikle hamile anneler.cunku hamilelerin duasi cabuk Kabul olurmus.buarada mayista giden varmi
Kızlar dualarım sizinle,inanıyorum ki bebeklerinizle dönecek,sizi de bu topiğe hamile yazacağım.bende gidiyorum pazar veya pazartesi :)
benım kesınlestı,pazar sabah 8:50 uçağı.senın kesınlestimi.bide yumurta donasyonumuydu,sperm mı.bende gidiyorum pazar veya pazartesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?