Hayırlı olsun tekrar,hepiniz adına çok sevindim,o küçük yerde bile mucizeler yaratıyordu Firdevs Hanım,bundan sonra çok daha güzel haberler alacağız sizlerden hayırlısıyla.Bugün bende konuştum Firdevs hanımla. Laboratuvarları çok daha iyiymiş. Bizim gibi birkaç denemeleri olanlar için çok iyi oldu. Hayırlı olsun hepimize.
Ben hiç duymadım canım.Neden dersen bizler bu zor kararı hemen vermedik elbette,uzun uzun araştırmalar yapıp,her yönüyle detaylı inceleyip,beynen ve fiziksel olarak (ki en önemlisi beynen kabullenmek) hazır olduğumuzda bu yola girdik.Atkadaslar merhaba.. Arada bir giriyorum buraya ve guzel haberlerinizi aldikca ben de cok mutlu oluyorum.. Abkamin bir arkadasi donasyonla ucuzlerini dogurdu gecenlerde. Donasyon yaptirdigini soylemiyor fakat yillar sonra halil ibrahim firata gitti ve ucuzlere gebe kaldi. Facebook sayfasindan takip ediyorum.. Gayet mutlu gorunuyor. Mesela yaptigim iyligin karsiligini beklemeden yaptim diyor mesajlarinda.. Acaba hala kafasinda ke di dna si olmadigi icin huzursuzluk yasayanlar var mi?? Nasil bir duygu icindesiniz cok merak ediyorum. Yumurta donasyonuyla dogum yapan ve sorun yasayanlar oldu mu? Hic.. Benim de sayili gunlerim kaldi gitmek icin.. Allah hepimizin uardimcisi olsun. Benim icin de dua edin lutfen.. Kanbarcim sen hepimize yol actin ve moral verdin herzaman. Allah kucagina almayi da nasip etsin..
Karaca hadi bakalım hayırlı olsun tedavin,inşallah sen de anne olacaksın,dualarımız seninle canım.Slm arkadaslar uzun sureden beri giremiyorum nete.adetimi bekliyoruz bugun biraz geldi AMA irem hanimla konustum yogun olunca tekrar haberleselim dedi.allah nasip ederse baslicaz.dualarinizi bekliyorum...
Selam Karaca arkadaşım. İnşallah bol gelir. Az gelirse benim gibi iptal olabiliyor. Haber ver durumunu.Slm arkadaslar uzun sureden beri giremiyorum nete.adetimi bekliyoruz bugun biraz geldi AMA irem hanimla konustum yogun olunca tekrar haberleselim dedi.allah nasip ederse baslicaz.dualarinizi bekliyorum...
Selam karaca adet az gelince işlem iptal mi oluyor nedeni nedir yani adet oldukta n sonra miktar onemlimiSlm arkadaslar uzun sureden beri giremiyorum nete.adetimi bekliyoruz bugun biraz geldi AMA irem hanimla konustum yogun olunca tekrar haberleselim dedi.allah nasip ederse baslicaz.dualarinizi bekliyorum...
benim iptal olmadı,ilk gün aradım ben yoğun olmuyor ya genelde 3.veya 4. Gün başlıyorlarmış ıgnelere.benim yoğun olduğu için 2. Gün baslandıSelam karaca adet az gelince işlem iptal mi oluyor nedeni nedir yani adet oldukta n sonra miktar onemlimi
hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsinTs kizlar iyiki varsiniz
Canım tebrik ederim.Slm kizlar kan testimde pozitif cikti 454 denildi hayirlisiyla
Ben hiç duymadım canım.Neden dersen bizler bu zor kararı hemen vermedik elbette,uzun uzun araştırmalar yapıp,her yönüyle detaylı inceleyip,beynen ve fiziksel olarak (ki en önemlisi beynen kabullenmek) hazır olduğumuzda bu yola girdik.
Ben bu konuyu araştırmaya ve düşünmeye başladığımda sene 2010 idi.İlk tüp bebek denememizi yapmıştık ve eşime konuyu açtığımda sıcak bakmamıştı.Geçen yıllar içerisinde sonuncusu pozitif/5.hafta kayıp olmak üzere toplam 3 tüp bebek denemesinden sonra,eşime konuyu açtım,tüm notlarımı,bilgileri onunla da paylaştım ve ne sakıncası olabilir ki,hadi başlayalım dedi ve başladık.
Biz o konuyu orada bıraktık ve geldik canım,bizim evde o kelime kullanılmıyor bile,karnımda büyüyen kızım ve oğlumu ilk gördüğümüzde gözyaşları içinde sarıldık eşimle.Dünyanın en mutlu insanı biziz bize göre.Şimdiyse kontrole gittiğimizde kızın başparmağını emerkenki sırtüstü yatışı,Oğlanın aşırı hareketli oluşu,adeta dans etmesi,sonra yüzüstü yatması,eşimle beni kahkahalara boğuyor,keyfini ve mutluluğunu yaşıyoruz doyasıya yani,onlar Rabbim 9 ay sonunda akıl,beden,ruh sağlığı yerinde,şansı,bahtı açık ,hayırlı evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin,bizim yaşadığımız sürece canımız,kanımız,evladımız,meleğimiz.Karnımı okşayıp onlarla konuşuyorum,onlar da hareket ediyor ya,çıldırıyorum sevinçten,böyle bir mutluluk yok,Allah hepinize yaşatsın.
Hayat öylesine kısa ki,ne hesap kitap yapmaya,ne de çok fazla düşünmeye zamanımız olmayabilir.Ben hayatta her anlamda şükür ki istediğim herşeye sahibim.Yapabileceğimizin en iyisini yaptık Hayatımızda.Tabii ki zor günlerimiz olmadı mı oldu,ama aştık elele verip,hayat her zaman güllük gülistanlık değil.Tek anne olma özlemi içindeydim yıllardır,eşim de baba olma özlemi içindeydi,artık tatiller,alışverişler,kariyerdeki güzel gelişmeler yetmiyordu,anne-baba olmak istiyorduk.O kadar mutluyum ki verdiğimiz karara ve aldığımız sonuca.
Allahım eşimle bana kızımız ve oğlumuzu sağlıkla kucağımıza da almayı nasip etsin,tek duamız ve dileğimiz bu canım.
Rabbim isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın,tabi ki sana da.[/QU
Slm kizlar kan testimde pozitif cikti 454 denildi hayirlisiyla
gözün aydın.. allah kucağına da almayı nasip etsin Benurde.. ve allahım bizlerin de kucaklarını boş bırakmasın inşallah..Slm kizlar kan testimde pozitif cikti 454 denildi hayirlisiyla
canım hayırlı olsun,Rabbim sonunu getirsin inş..Cok ts kizlar allahim isteyen herke,se versin amin
aynen Kanbarcım dediğin herşeye katılıyorum....Ben hiç duymadım canım.Neden dersen bizler bu zor kararı hemen vermedik elbette,uzun uzun araştırmalar yapıp,her yönüyle detaylı inceleyip,beynen ve fiziksel olarak (ki en önemlisi beynen kabullenmek) hazır olduğumuzda bu yola girdik.
Ben bu konuyu araştırmaya ve düşünmeye başladığımda sene 2010 idi.İlk tüp bebek denememizi yapmıştık ve eşime konuyu açtığımda sıcak bakmamıştı.Geçen yıllar içerisinde sonuncusu pozitif/5.hafta kayıp olmak üzere toplam 3 tüp bebek denemesinden sonra,eşime konuyu açtım,tüm notlarımı,bilgileri onunla da paylaştım ve ne sakıncası olabilir ki,hadi başlayalım dedi ve başladık.
Biz o konuyu orada bıraktık ve geldik canım,bizim evde o kelime kullanılmıyor bile,karnımda büyüyen kızım ve oğlumu ilk gördüğümüzde gözyaşları içinde sarıldık eşimle.Dünyanın en mutlu insanı biziz bize göre.Şimdiyse kontrole gittiğimizde kızın başparmağını emerkenki sırtüstü yatışı,Oğlanın aşırı hareketli oluşu,adeta dans etmesi,sonra yüzüstü yatması,eşimle beni kahkahalara boğuyor,keyfini ve mutluluğunu yaşıyoruz doyasıya yani,onlar Rabbim 9 ay sonunda akıl,beden,ruh sağlığı yerinde,şansı,bahtı açık ,hayırlı evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin,bizim yaşadığımız sürece canımız,kanımız,evladımız,meleğimiz.Karnımı okşayıp onlarla konuşuyorum,onlar da hareket ediyor ya,çıldırıyorum sevinçten,böyle bir mutluluk yok,Allah hepinize yaşatsın.
Hayat öylesine kısa ki,ne hesap kitap yapmaya,ne de çok fazla düşünmeye zamanımız olmayabilir.Ben hayatta her anlamda şükür ki istediğim herşeye sahibim.Yapabileceğimizin en iyisini yaptık Hayatımızda.Tabii ki zor günlerimiz olmadı mı oldu,ama aştık elele verip,hayat her zaman güllük gülistanlık değil.Tek anne olma özlemi içindeydim yıllardır,eşim de baba olma özlemi içindeydi,artık tatiller,alışverişler,kariyerdeki güzel gelişmeler yetmiyordu,anne-baba olmak istiyorduk.O kadar mutluyum ki verdiğimiz karara ve aldığımız sonuca.
Allahım eşimle bana kızımız ve oğlumuzu sağlıkla kucağımıza da almayı nasip etsin,tek duamız ve dileğimiz bu canım.
Rabbim isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın,tabi ki sana da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?