Tuanacim biliyorum senin cinsiyet secimiydi kac kizin var cnmmrb kızlar yeni anne adayları olmuş kanama bendede oldu 35 gün sürdü öldüm öldüm dirildim günde iki ayrı doktora bile gittim biliolar zaten kese kenarı düzenliyse söylüyorlar...inşallah seninde kanaman geçer..birde test tarihi bekleyen bacımız var yeni transfer burda müjdenin yankılanacagı anı bekliyoruz duayla...bacılarım aklımıza geldikçe dua edelim belki birimizinki kabul olur....
Allah hepimizin yardimcisi olsun.Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun. Sansin bol olsun arkadasim.arkadaşlar önümüzdeki hafta Kıbrıs yolcusuyum,herşeyin hayırlısı dedim başladım bu yola..Rabbim hepimize yardımcı olsun..
arkadaşlar önümüzdeki hafta Kıbrıs yolcusuyum,herşeyin hayırlısı dedim başladım bu yola..Rabbim hepimize yardımcı olsun..[/QUOTE
hakkında hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberlerle dönersin arkadaşım
Teşekkür ederim canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...Allah hepimizin yardimcisi olsun.Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun. Sansin bol olsun arkadasim.
seninde hayırlısı olsun canım inş bebişlerle dönersin....hem begendim hem katiliyorum bu guzel mesaja
inş canım güzel haberler alıcaz sendende...arkadaşlar önümüzdeki hafta Kıbrıs yolcusuyum,herşeyin hayırlısı dedim başladım bu yola..Rabbim hepimize yardımcı olsun..
4 tane güzel çiçeğe, bir yakışıklı geliyor :)4 tane kızım var gül gibi cennet kokulu rabbim olmayan herkese evlat versin
Allah bagislasin cnm4 tane kızım var gül gibi cennet kokulu rabbim olmayan herkese evlat versin
Kizlar banada yardim edin.yumurta donasyonu yaptiracagim.dr firdevs hanim da karar kıldim. ama gidip görüşme şansım oolmadı teşekkürlerDilerim hepimiz bir sonraki anneler gününü çocuklarımızla kutlarız.
Tedaviye başlayacak olanlara hayırlı tedaviler,test tarihini bekleyenlere pozitif sonuçlar diliyorum.
Canım hayırlı olsun,inşallah sen de anne olursun bu vesileyle.Kizlar banada yardim edin.yumurta donasyonu yaptiracagim.dr firdevs hanim da karar kıldim. ama gidip görüşme şansım oolmadı teşekkürler
Canım hayırlı,güzel sonuçlarını bekliyorum.Slm bacılarım bugün transferim oldu,12 gün sonra test sonucunu bekleyecegız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?