Merhaba tuana perşembe günü a kalite embriyolar transfer edildi,2 haziran test günü simdi onu bekliyorum..korku,heyecan hepsi birarada..hep te dua ediyorum Rabbim ben ve benim gibi olan herkese yardim etsin;bu yolda kimseyi bos cevirmesin diye...mrb esila tarnsfer nasıl geçti bebeişler tutundu duamız senle test gününü iple çekiyoruz hadi bakalım
oo maşallah rabbim kucagınada almayı nasip etsinSlm bacılarım 12. Gün beta hcg değerim 1649,hamileyim.rabbime şükürler olsun.irem hanım çoğul gebelik dedi.bilmiyorum bekleyeceğiz.rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Bana diyordun umutsuz olmak yok diye sen nie umutsuz oluyorsun,?güzel düşün güzel olsun hersey...[/QUO
Son 4 yilda o kadar olumsuzluklar yasadim ki sukur Allahima yinede umudumu yitirmedim.Ancak insan bazen ya hic olmazsa diye negatif dusunceye kapiliyor ama buraya uye olmam beni rahatlatti.Hicbir doktora inancim kalmamisken yeniden bir doktora guvenmeye basladim hic olmaz denilen kisilerin bile bebek sahibi olduklarini gordum.Burada ki gebe arkadaslarim ve tedaviye hazirlanan arkadaslarim benim umudum oldu.Sen de gebelik haberinle bizim gibilerin umudunu artiracaksin insallh.)
inşallah canım Rabbim hepimize yardım etsin,yanımızda olsun yardımcımız olsun..hepimiz yaşadık ve büyük çogunlugu pozitifi gördü herkes dua etsin inşallah sıra sende müjde için inşallah bacım sende bize et sag salim alalım kucagımıza
guzel hberlerını beklıyoruzMerhaba tuana perşembe günü a kalite embriyolar transfer edildi,2 haziran test günü simdi onu bekliyorum..korku,heyecan hepsi birarada..hep te dua ediyorum Rabbim ben ve benim gibi olan herkese yardim etsin;bu yolda kimseyi bos cevirmesin diye...
şimdi geçmek gelmek bilmez test günü, yaşayan biri olarak çok iyi anlıyorum canım seni ama hep olumlu düşün....Merhaba tuana perşembe günü a kalite embriyolar transfer edildi,2 haziran test günü simdi onu bekliyorum..korku,heyecan hepsi birarada..hep te dua ediyorum Rabbim ben ve benim gibi olan herkese yardim etsin;bu yolda kimseyi bos cevirmesin diye...
Ben de umut ediyorum. ..ama günler gecmiyor..guzel hberlerını beklıyoruz
Evt geçmiyor günler,çıkacağını bilsem bugün gidip yaptiracagim :)) mecbur bekleyeceğim bakalımşimdi geçmek gelmek bilmez test günü, yaşayan biri olarak çok iyi anlıyorum canım seni ama hep olumlu düşün....
:)) sabır birazcık canım inş olumlu sonuç alırsınEvt geçmiyor günler,çıkacağını bilsem bugün gidip yaptiracagim :)) mecbur bekleyeceğim bakalım
Canım nasılsın? Transferin olmuş hayırlı olsun, 2 haziranda güzel haberlerini alırız inşallah. Heyecanlı bir bekleyiş,güzel geçsin günlerin bebisinin seninle olduğunu unutma:)))Merhaba tuana perşembe günü a kalite embriyolar transfer edildi,2 haziran test günü simdi onu bekliyorum..korku,heyecan hepsi birarada..hep te dua ediyorum Rabbim ben ve benim gibi olan herkese yardim etsin;bu yolda kimseyi bos cevirmesin diye...
Merhaba canım sagol,ins güzel haber veririm..bekliyorum şimdilik.. sen nasılsın nasil gidiyor hamilelikCanım nasılsın? Transferin olmuş hayırlı olsun, 2 haziranda güzel haberlerini alırız inşallah. Heyecanlı bir bekleyiş,güzel geçsin günlerin bebisinin seninle olduğunu unutma:)))
Ins canım hayırlısı bakalım..umarım sonuc güzel olur:)) sabır birazcık canım inş olumlu sonuç alırsın
Az kaldı, dua et hayırlı haberler gelsin canım.Ins canım hayırlısı bakalım..umarım sonuc güzel olur
Selam arkadaşlar,
Tekrarlayan başarısız tüp bebek tedavisinde uygulanan gebelik aşısından haberi olan var mı? Yaptıran var mı?[/QUOTE
Benim haberim var arkadasim duydum ama yaptirmadim daha dogrusu doktorum denemedi bu yontemi gerek duymadi heralde zaten bir suru degisik yontemler var ama bana siradan tedavi yapildi cok merak ediyorum kimlere uygulaniyor acaba bu teknikler.
Sevincim ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH İKİZLERİN OLUR SENİN DE...Kizlar bugun gazetede okudum Almanya da 65 yasindaki bir kadin 4 duz dogurmus.6.5 aylik dunyaya gelmisler kuvezdelermis durumlari da iyiymis.Kadin 20 yil once menapoza girmis tedaviyle hamile kalmis.Harika dimi.Allahim bizlere de nasip et.İkizlerim olmasini coooook istiyorum.:))
İnşallah 2.Haziran'da seni de hamile yazacağım topiğimize canım.Merhaba tuana perşembe günü a kalite embriyolar transfer edildi,2 haziran test günü simdi onu bekliyorum..korku,heyecan hepsi birarada..hep te dua ediyorum Rabbim ben ve benim gibi olan herkese yardim etsin;bu yolda kimseyi bos cevirmesin diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?