Türkiye'de birçok tüp bebek merkezinde yapıldığını biliyorum.Selam arkadaşlar,
Tekrarlayan başarısız tüp bebek tedavisinde uygulanan gebelik aşısından haberi olan var mı? Yaptıran var mı?
İşte bu da hepinize umut olsun,enerji versin,inançlı olun.Kizlar bugun gazetede okudum Almanya da 65 yasindaki bir kadin 4 duz dogurmus.6.5 aylik dunyaya gelmisler kuvezdelermis durumlari da iyiymis.Kadin 20 yil once menapoza girmis tedaviyle hamile kalmis.Harika dimi.Allahim bizlere de nasip et.İkizlerim olmasini coooook istiyorum.:))
Onların hepsi bende de yapıldı canım. Tedavimize az kaldı, hala eksik birşey kalmasın diye araştırıyoruz işte.Türkiye'de birçok tüp bebek merkezinde yapıldığını biliyorum.
Kıbrıs'ta Firdevs Hanımda tutunma için iğne ve transfer sonrası serum ve fitil veriyorlar.
hiç bilmiyorum canım neden lefkoşa dedi ayrıntıları konuşacağız daha , siz nerede kaldınız onlar mı ayarladı siz mi buldunuz kalacağınız yeri , kaç gün kaldınız canım , transferden sonra zor olmuyor mu girneye gitmekHayırlı olsun canım. Irem neden Lefkoşede olsun dedi ki. Firdevs hanım Magosa'ya taşındı. Transferden sonra 2 saat klinikte dinleniyorsun. Bende transferden sonra Girne'ye gitmiştim. Hemen hemen herkes aynı yerde kalıyor canım.
İnşallah kanbarcim ama bugun transfer sonrası 5.gun ve sanki hic bi belirtim yok gibi..bilmiyorum belirti olması lazim mi ayin 2 sini bekleyemezsem öncesinde versem cikar mi acabaİnşallah 2.Haziran'da seni de hamile yazacağım topiğimize canım.
İnşallah canim ama korkuyorumAz kaldı, dua et hayırlı haberler gelsin canım.
Ben geçen hafta kibristaydim, hastane Lefkose de kolon diye bi hast.o yüzden lefkose demistir..biz paket programa anlaştık otel ve ucak dahildi..girne de otel güzel di..zaten hastaneyle arasi da 20 dk falan..hiç bilmiyorum canım neden lefkoşa dedi ayrıntıları konuşacağız daha , siz nerede kaldınız onlar mı ayarladı siz mi buldunuz kalacağınız yeri , kaç gün kaldınız canım , transferden sonra zor olmuyor mu girneye gitmek
Cok uzun yol gitmiyorsun,zaten 2 saat klinikte kalıyorsun..ins senin tedavinde hayirli olur..Ben geçen hafta kibristaydim, hastane Lefkose de kolon diye bi hast.o yüzden lefkose demistir..biz paket programa anlaştık otel ve ucak dahildi..girne de otel güzel di..zaten hastaneyle arasi da 20 dk falan..
Çoğu kişide belirti olmuyor,içini ferah tut.İnşallah kanbarcim ama bugun transfer sonrası 5.gun ve sanki hic bi belirtim yok gibi..bilmiyorum belirti olması lazim mi ayin 2 sini bekleyemezsem öncesinde versem cikar mi acaba
Biliyorum tatlım,topiği kastediyorsan yenileyeceğim.Kanbarcığım artık Doğuş Tüp bebek merkezine gitmiyoruz biliyorsun. Firdevs Hanım'a gidiyoruz.
Herşeyi onlara da bıraksan , güvenebilirsin.Kendin de ayarlayabilirsin.arkadaşlar artık yavaş yavaş tedaviye başladık sayılır hayırlısıyla , irem hanımla görüştüm mayıs adetimle kan testlerimi yaptırdım perşembe günüde radyotomda rahim filmim var eşimde testlerini tamamladıktan sonra sonuçları irem hanıma göndericem ve tedaviye başlama zamanımızı konuşucaz bu arada tecrübeli arkadaşlar yapmam gereken birşey varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. irem hanım tedaviyi lefkoşa da yaparız sizde girnede kalırsınız dedi ama transferden sonra yol gitmek doğrumu bilemedim acaba kalma işinide mi lefkosa da yapsak , sizler nasıl hallettiniz bu durumu bana yardımcı olur musunuz , gitmeden önce yapacağım birşey varmı yoksa herşeyi onlara mı bırakayım
Canım hoş geldin aramıza.merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip adiyorum konuşmalarınızı ve tecrübelerinizden yararlanmak için bende üye oldum özellikle sperm donosyonu yaptıranlar benim eşimde azosperm ve sperm donosyonu düşünüyoruz firdevs hanımda bizi ne gibi şeyler bekliyor hiç bilmiyorum ilk defa tüp bebek denemesi yaptıracagım o yüzden biraz korku ve endişe var bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?