- 8 Haziran 2015
- 23
- 37
- 8
- 55
allah senden razı olsun canım ne güzel anlatmışsın bize soracak birşey bırakmadın ama yinede merak ettim size donör bilgisi ne zaman geldi ayrıca inşallah allah emeklerini boşa çıkarmasın arkadaşım güzel haberlerin bize de umut olacakÖZGEÇMİŞ : YUMURTA REZERVİ AZLIĞI TEŞHİSİ İLK KONULDUĞUNDA BÖLÜM BAŞKANI OLAN PROF.DR BANA DİREK VAKİT KAYBETMEDEN KIBRISA GİTMEMİ TAVSİYE ETTİ . FAKAT BİZ O ZAMAN HİÇ SICAK BAKMADIK VE ŞANSIMIZI DENEMEK İSTEDİK. 3 BAŞARISIZ GİRİŞİMDEN SONRA İSTANBUL’A ÖZEL BİR HASTANEYE GİTMEYE KARAR VERDİM. ORDAKİ DR. ÖNCE RAHMİMİN HAZIR HALE GELMESİ GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ. ÇEKİLEN HSG DE TÜPLERDE SIVI GÖZÜKÜYORDU VE ÇİKOLATA KİSTİM VARDI. ÇİKOLATA KİSTİMDEN HABERDARDIM ZATEN AMA RİSKLİ OLDUĞU İÇİN KİMSE AMELİYAT ETMEK İSTEMEDİ.SONRASINDA YAPMAMIZ GEREKENDE YUMURTA BİRİKTİRME TEDAVİSİ FAKAT BU UZUN SÜREBİLİR MALİYETLİDİR VE HAMİLE KALMA OLASILIĞINDA DÜŞÜK DEDİ.
BİR KAÇ GÜN AFALLADIKTAN SONRA KENDİMİ TOPARLADIM ALINDA EN BAŞINDA YAPMAM GEREKENİ YANİ KIBRIS YUMURTA DONASYONUNU DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM. BU DURUMU ORGAN NAKLİ OLARAK GÖRMEYE KARAR VERDİM VE ALLAH İZİN VERİRSE BENDE ANNE OLACAĞIM DİYE BEYNİME KAZIDIM. BİR ARKADAŞIMIN ABİSİNİN TAVSİYESİ İLE DOĞUŞ HASTANESİNİ ARAŞTIRMAYA BAŞLADIM. ONLAR 50 YAŞINDA YUMURTA DONASYONU İLE BEBEK SAHİBİ OLMUŞLAR.
DOĞUŞU ARAŞTIRIRKEN FİRDEVS HANIMI BULDUM FAKAT DİĞER SEÇENEKLER ARASINDADA ÇOK KARARSIZ KALMIŞTIM. İŞTE O SAFHADA SEVGİLİ KANBAR VE KURMUŞ OLDUĞU BU TOPİC SAYESİNDE KESİN KARARIMI VERDİM. HİÇ ÜŞENMEDİM BÜTÜN TOPİĞİ OKUDUM VE ÇOK FAYDASI OLDU. FİRDEVS HANIMLA MART AYINDA TANIŞTIM .BANA TÜPLERDE SIVI BİRİKMESİNİN BEBEĞİN TUTUNMASINA ENGEL OLACAĞINI VE TÜPLERİMİ ALDIRMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ . AMAN ALLAHIM DÜNYAM YIKILMIŞTI SANKİ DOĞAL YOLLA HAMİLE KALAMAYACAKTIMBİR HAFTA BOYUNCA AĞLADIM FİRDEVS HANIMA KÜSTÜM TAVŞAN DAĞA KÜSMÜŞ DAĞIN HABERİ YOK MİSALİ :) TANSİYONUM ÇIKTI YATAKLARDAN KALKAMADIM ..BİR SABAH GÖRDÜĞÜM RÜYA İLE UYANDIM ÜZERİMDE AMELİYAT ELBİSESİ AMELİYAT OLMUŞUM AMA OLMUŞ GİBİ DEĞİLİM HİÇ ACIM YOK. HEMEN KALKIP İNTERNETTEN BU AMELİYATI ARAŞTIRDIM . NEYİN SIZLANMASINDAYDIM Kİ BEN ZATEN TÜP BEBEK TEDAVİSİ DAHİL HAMİLE KALAMAZKEN ANİ BİR KARAR VE 2 GÜN SONRA AMELİYAT OLDUM. TÜPLER NERDEYSE BAĞIRSAĞA YAPIŞMIŞ İKİSİDE ALINDI .ÇİKOLATA KİSTİMSE BOŞALTILDI. FİRDEVS HANIMA AMELİYAT OLDUĞUMU HABER VERDİM BU KADAR ÇABUK OLMASINA ODA ÇOK ŞAŞIRDI BENDE KAYBETCEK VAKTİM OLMADIĞINI SÖYLEDİM. SÜPER SERPİL HANIM BENDE BÖYLE HASTALAR İSTİYORUM İŞTE DEDİ .
TEDAVİ SÜRECİ :
ASLINDA BAŞTA PAKET GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORDUK SEÇİM DOLAYISIYLA EURONUN FIRLAMASI ,EŞİMİN İZİN DURUMUNDA SIKINTI ÇIKMASI VE NASIL ÇAKTIRMADAN GİDER GELİRİZ DÜŞÜNCESİ İLE PAKETTEN VAZGEÇTİK.
EŞİM 17 HAZİRANDA AYNI GÜN GİTTİ VE DÖNDÜ 5. GÜN YANİ 22 HAZİRANDA TRANSFER İÇİN GİTTİK 3 YUMURTA TRANSFER EDİLDİ ERTESİ GÜN SABAH UÇAĞI İLE DÖNDÜK .
HASTANE FİRDEVS HANIM VE ÇALIŞANLAR HAKKINDA DUYGULARIM : HASTANEYE GİRER GİRMEZ BİZİ SEVİMLİ BİR HOSTES KARŞILADI VE GİRER GİRMEZ İLGİDEN GÜLER YÜZDEN DOLAYI AYAKLARIM SANKİ YERDEN KESİLDİ UÇARAK GİRDİM VE UÇARAK ÇIKTIM DİYEBİLİRİM. İLK GÜNDE YAZDIĞIM GİBİ KENDİNİZİ PRENSES ZANNEDECEKSİNİZ. BEN DAHA ÖNCE TEDAVİ OLDUĞUM YERLERDE BÖYLE İLGİYE RASTLAMADIM GÜLER YÜZÜ BIRAKIN SORU SORMAYA KORKUYORDUM .HOSTES HANIMA SELDA HANIMI ARADIĞIMIZI SÖYLEDİK HABER VERDİ VE SELDA HANIM ANINDA YANIMIZDA BİTTİ .
SELDA HANIM HASTANEYE YENİ BAŞLAMIŞ .GÜLER YÜZLÜ TEMİZ KALPLİ ÇOK SEVECEN. DÜŞÜNÜN KÜPELERİNİZ ÇOK GÜZELMİŞ DEDİM ADRESİMİ İSTEDİ AYNISINI ALIP GÖNDERECEĞİM DEDİ AY GÜZEL DEDİĞİME PİŞMAN OLDUM :) ÇOK İSTEDİ AMA BEN YOK OLMAZ DEDİM. BİZİ ODAMIZA YERLEŞTİRDİ VE SÜREKLİ KONTROL ETTİ NASIL OLDUĞUMUZU BİR İHTİYACIMIZIN OLUP OLMADIĞINI SORDU . GİDERKENDE BİZİ KAPILARA KADAR UĞURLADI VE KIBRISA GELİRSENİZ HER ZAMAN UĞRAYIN ÇOCUKLARI EL ÖPMEYE GETİRİN İKİZ İSTİYORUM DEDİ :)
****HİÇ DEĞİŞME SELDA HANIM HEP BÖYLE KAL BİZİM DURUMUMUZDA OLANLARIN TAMDA BUNA İHTİYACI VAR. ***
İREM HANIM : ODAMIZA GELDİ AMAN ALLAHIM BİRİ TOPİCTE KUCAKLAYASIM GELDİ YAZMIŞTI KUCAKLAMAK NE KELİME YARAMAZ BİR HAYLAZ KIZ ÇOCUĞU SANKİ YANAKLARINI SIKASINIZ GELİR O DERECE TATLI VICIR VICIR VICIR SİZİ HİÇ SIKMADAN KONUŞAN HAYRANLIK BIRAKAN BİR MELEK POZİTİF ENERJİ DAĞITIYOR .SÜREKLİ GELİP SIKIŞIP SIKIŞMADIĞIMI TAKİP ETTİ .SIKIŞTIP ZANNEDİP SIKIŞTIM DEMEYİN ELLERİYLE YOKLUYOR VE ANLIYOR :) AY ŞİMDİ ALTIMA YAPICAM OLANA KADAR DOLAŞIN SONRASINDA OTURUN. İREM HANIM SIKIŞINA KADAR GELDİ GİTTİ SORDU VE HER GELDİĞİNDE MORAL VERDİ . TRANSFER SONRASINDA YANIMIZA GELDİ YAPMAM GEREKENLER YAPMAM GEREKENLER VE KULLANILACAK İLAÇLAR HAKKINDA ANLATTI ANLAMADAN GİTMEM DEDİ :) ÜSTÜNEDE ANLATTIKLARINI YAZILI HALDE VERDİ KAĞIDIN ALTINADA BİR OĞLAN BİR KIZ İKİZ ÇİZMİŞ BUNDAN İSTİYORUM DEDİ :) ****HİÇ DEĞİŞME İREM HANIM HEP BÖYLE KAL BİZİM DURUMUMUZDA OLANLARIN TAMDA BUNA İHTİYACI VAR. ***
FİRDES HANIM: SELDA HANIM VE İREM HANIMLA TANIŞTIKTAN SONRA FİRDEVS HANIM GELDİ .SANKİ KALBİM YERİNDEN FIRLAYACAKTI. O KONUŞMALARIYLA BENİ MOTİVE ETTİ .HERŞEYİN YOLUNDA GİDECEĞİNİ SÖYLEDİ MORAL DEPOSU YAPTI .FİRDEVS HANIM İNTERNETTEKİ RESİMLERİNDEN DAHA GÜZEL VE DAL GİBİ GÖRÜNCE ŞAŞIRACAKSINIZ ÇÜNKÜ RESİMLERİNDE TOMBUL GİBİ :) VE ÇOOOK ŞEKER HASTALARI İÇİN DUA EDEN ONLARIN HİKAYELERİ İÇİN GÖZLERİ DOLAN BİR DOKTOR DÜŞÜNÜN . BENDE 15 SENE DOKTORLARLA ÇALIŞTIM HİÇ BÖYLESİNE RASTLAMADIM .FİRDEVS HANIM OLSA OLSA BİR MELEK OLABİLİR :)HASTASINI İNANILMAZ MOTİVE EDİYOR NE SORMAK İSTİYORSANIZ HİÇ ÇEKİNMEDEN SORABİLİRSİNİZ. FİRDEVS HANIMDA DA ÇENE SAĞLAM ZATEN SORMADAN BİR ÇOK SORUNUN CEVABINI KENDİ VERİYOR. TRANSFERDE SÜREKLİ ANLATIYOR RAHİM DUVARI GÜZELLL ÖLÇÜSÜ ŞU ŞUKADAR YUMURTA NAKLEDİYORUZ HAYDİ BAKALIM DUALRIMIZ KABUL OLACAK CANIN YANARSA SÖYLE BANA HEMEN SONRA YAVRUCAKLAR GELİYOR EKRANA BAKARSANIZ PIT DİYE DÜŞTÜKLERİNİ GÖRÜRSÜNÜZ :) NOKTA VURUŞ YAPILIYOR HAYDİ BAKALIM ÇIKIYORUZ :) TRANSFERDEN SONRA FİRDEVS HANIM GÜZEL HABERLERİNİZİ BEKLİYORUM DİYEREK UĞURLUYOR.
****HİÇ DEĞİŞME FİRDEVS HANIM HEP BÖYLE KAL BİZİM DURUMUMUZDA OLANLARIN TAMDA BUNA İHTİYACI VAR. ***
SEMRA VE PINAR HEMŞİRE : GÜLER YÜZLÜ HEMŞİRELER NADİRDİR .İKİSİDE GÜLER YÜZLÜ POZİTİF ENERJİ SAÇIYORLAR. MOTİVE EDİYORLAR .TRANSFER SIRASINDA KANBARIN SÖYLEDİĞİ GİBİ ELLERİMİ BİRLEŞTİRMEMİ SÖYLEDİLER BİRİ ELİMİ TUTTU DESTEK OLMAK İÇİN İKİSİNİDE ÇOK SEVDİM. AMALİYAT MASASINA YERLEŞTİRİRKEN UTANMA TAMAM MI BİZ SENİ ÖRTECEĞİZ DEDİLER.
****HİÇ DEĞİŞMEYİN SEMRA VE PINAR HANIM HEP BÖYLE KALIN BİZİM DURUMUMUZDA OLANLARIN TAMDA BUNA İHTİYACI VAR. ***
POZİTİF OLMAK : EVET POZİTİF OLMALIYIZ TABİKİ AMA AKLIMIZIN BİR KÖŞESİNDEDE OLMAMA OLASILIĞIDA DURMALI DAHA ÖNCEKİ TEDAVİLERİMDEN TECRÜBE İLE AŞIRI POZİTİF OLUNCA VE BU SEFER OLACAK DİYE ODAKLANILDIĞINDA EĞER SONUÇ NEGATİF OLURSA DEPROSYON KAÇINILMAZ OLUYOR . BU SEBEPLE TAVSİYEM POZİTİF OLUN AMA BİR İHTİMALDE OLMAYABİLİR DÜŞÜNCESİ OLSUN AMA ONU HER ZAMAN DÜŞÜNMEYİN :) SİZ BUNUN İÇİN ÇABALIYORSUNUZ, FİRDEVS HANIM VE EKİBİ OLMASI İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPIYORLAR. ALLAH İSTERSE VE BU BİZİM İÇİN HAYIRLISIYLA OLUR .SİZ BUNUN İÇİN SÜREKLİ DUA ETMEKTEN VAZGEÇMEYİN.
TRANSFERDEN ÖNCE : GÜZEL BİR KAHVALTI YAPIN SIKIŞMAK İÇİN 6 BARDAKTAN FAZLA İÇMEYİN SONRA ONLARI BİRDE ÇIKARMASI VAR :) AY ŞİMDİ ALTIMA YAPICAM DİYENE KADAR HOPLAYIN ZIPLAYIN DOLAŞIN SIKIŞTIKTAN SONRA OTURUP BACAK BACAK ÜSTÜNE ATIN. EŞİNİZ SIKIŞTIĞINIZI HABER VERSİN.
TRANSFERDE : ELLERİNİZİ GÖĞSÜNÜZDE BİRLEŞTİRİN. KENDİNİZİ SIKMAYIN RAHAT OLUN VE SÜREKLİ NAS DUASINI OKUYUN AYRICA ALLAHIM BANA YARDIM ET EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMA SEN BÜYÜKSÜN OL DESEN OLUR BANA HAYIRLI EVLAT NASİP EYLE DİYE DUA EDİN. EKRANA BAKIN VE YAVRUCUKLARINIZIN RAHMİNİZE NASIL DÜŞTÜKLERİNİ GÖRÜN :)
TRANSFERDEN SONRA : İYİCE SIKIŞMIŞ OLUYORSUNUZ AMA DAYANMANIZ GEREKLİ LÜTFEN YARIM SAAT DAYANIP TUTUN.BEN 10 DAKİKA SONRA DAYANAMIYACAĞIMI SÖYLEDİM ALTIMA SÜRGÜYÜ KOYDULAR AMA DAYANDIM YAPMADIM . EŞİNİZ SİZE BİŞEYLER ANLATSIN SÜREKLİ SIKIŞTIĞINIZI DÜŞÜNMEYİN VEYA MÜZİK DİNLEYİN AMA SİZ KONUŞMAYIN KONUŞTUKÇA DAHA ÇOK GELİYOR :) TRANSFERDEN SONRA AYAKLARINIZI UZATMAYIN ONLAR ZATEN SÖYLİYECEKTİR. 4 SAAT HASTANEDE YATTIM OTELE GEÇTİK TRANSFER GÜNÜ GEZMEK TOZMAK YOK YATTIM ERTESİ GÜNDE EVİMİZE GELDİK . YAPMANIZ GEREKENLER VE YAPMAMNIZ GEREKENLER LİSTESİ VERİLİYOR.
MASRAFLAR:
17 HAZİRAN EŞİMİN UÇAK BİLETİ (ÇOK YAKIN BİR TARİHE ALDIĞIMIZ İÇİN MASRAFLI OLDU) : 401,98
22 HAZİRAN UÇAK BİLETLERİ : 433,96 TL
17 HAZİRAN : EŞİM KAHVALTI ,YEMEK VE SU 50,00 TL
17 HAZİRAN pickupnorthcyprus transfer şirketi : GİDİŞ DÖNÜŞ 37,00 TL (eşimi hava alanından aldılar hastaneye götürdüler .Yazdığım adresten randevu alıyorsunuz sizi hava alanı çıkışı a4 kağıda yazılmış isminizle karşılıyorlar. Bu şirket ets turun transferini sağlıyor ek olarak bu şekilde transfer yapıyorlar.Randevu alırken paylaşımlı ulaşımlı seçerseniz böyle uygun oluyor gidiş dönüş randevunuzuda alın biz orada telefonlarımızı kapattık ulaşamamışlar sizde kapatacaksanız facete pickupnorthcyprus u bulun ordan sorularınıza cevap verirler . Randevu alsanızda her iksinide bir gün önceden MUTLAKA faceten hatırlatın ) BU ŞİRKETİ MUTLAKA KULLANIN ÇÜNKÜ NORMALDE TRANSFER ÇOK PAHALI .
22 HAZİRAN pickupnorthcyprus transfer şirketi : GİDİŞ DÖNÜŞ 60,00 TL
HASTANEDEN OTELE TAKSİ ÜCRETİ : PAKET GİTMİYORSANIZ GİRNE UZAK LEFKOŞA MERKEZDEN OTEL SEÇİN . 30,00 TL
KONAKLAMA : CİTY ROYAL 2 KİŞİ ODA KAHVALTI 250,00 TL
OTEL ÇOK ŞİRİN KLİMALI SESSİZ YENİ TADİLAT OLMUŞ MOBİLYALAR SIFIR . KAHVALTI AÇIK BÜFEYDİ VE GÜZELDİ. BEN MEMNUN KALDIM ZATEN GEREKLİ OLAN BİR GECE KONAKLAMA .YEMEKLERE GÜVENEMEDİĞİMİZ İÇİN DIŞARDAN PAKET YEMEĞİ TERCİH ETTİK. OTELE DIŞARIDAN BİR ŞEYLER SOKMAKTA SIKINTI YOK. MİNİ BAR EKSTRA. HAVUZ YOK ZATEN SİZİNDE MİKROP KAPMAMAK İÇİN ÖNCESİNDE VE SONRASINDA HAVUZA VE DENİZE GİRMEMENİZ GEREK.
ÖĞLE YEMEĞİ : HASTANEDE VERDİLER
AKŞAM YEMEĞİ : EŞİM ORUÇLUYDU OTEL ZATEN MERKEZDE 10 DAKİKA YÜRÜYEREK BİR KEBAPÇI BULMUŞ . OTELDEN ÇIKINCA SOLA KAVŞAĞA GELİNCE AŞAĞI DOĞRU YÜRÜNECEK. ETLERE GÜVENEMEDİĞİ İÇİN TAVUK ŞİŞ ALMIŞ J PAKET İÇİNDE TAVUK ŞİŞ GAYET DOYURUCU SOĞAN VE MAYDONOZ SALATASI,( BEN MAYDONOZ SAKINCALI OLDUĞU İÇİN YEMEDİM ) AYRAN , YOĞURT,TURŞU ,PATETES KIZARTMASI VE PİLAV VARDI . İKİ KİŞİLİK 30,00 TL.
MARKET VE 22 HAZİRAN BENİM SABAH KAHVALTIM : (EŞİM SAVURA KALKTIĞI İÇİN KONSERVE ,KAHVALTILIK SU MEYVE SUYU ) 20,00 TL
UÇAKTA SU 3 EURO BU ARADA PEGASUS
HAVAALANINA KADAR KENDİ ARACIMIZLA GİTTİK HER İKİ GİDİŞ İÇİN : MOZOT 100 TL
HAVA ALANI OTOPARK İS PARK ŞİRKETİ GÜNLÜK 8 TL 2 GÜNDEN SONRASI %20 İNDİRİMLİ .ARACINIZI BIRAKIYORSUNUZ HAVA ALANINA 15 DAKKADA BİR ÜCRETSİZ SERVİSLERİ VAR HEM GİDİŞ HEM DÖNÜŞ İÇİN. 15,00 TL .
Tedavi ücretini euro olarak eşiniz gittiği zaman yatırıyor .Euroyu burada alın orada kur daha yüksek.
401,98 + 433,96 +50,00 +60,00 +30,00 +37,00 +250 +30,00 +20,00 +100,00 +15,00 = 1 ,427,94
BUGÜNKÜ DEĞER İLE 800 EURO : 2,99*800 =2.392 TL (paket)
)biz gittiğimizde euro 3,074 tl idi L)
Şuanda Paket 2,392 tl – paketsiz 1,427,94 = 964,06 FARK
Canım bende bu işi ilk araştırmaya başladığımda kafamda bir sürü soru vardı o yüzden yeni başlayanlara bu konuda sonuna kadar yardımcı olmak isityorum.Bunun için elimden geleni yapacağım.Donor bilgileri ilaca başladığım zaman geldi. Gelmezse İrem hanıma hatırlatın. inşallah test gününü iple çekiyorum ama bir yandan da testin sonucuna nasıl bakacağım diye düşünüyorum.allah senden razı olsun canım ne güzel anlatmışsın bize soracak birşey bırakmadın ama yinede merak ettim size donör bilgisi ne zaman geldi ayrıca inşallah allah emeklerini boşa çıkarmasın arkadaşım güzel haberlerin bize de umut olacak
hayırlısı olsun canım allah emeklerinizi boşa çıkartmasın hepimizin kucaklarını doldursun inşallah güzel haberlerle topiğimizde hamilleler çoğalacakarkadaşlar, dün transferimiz gerçekleşti ve şu an evimizdeyiz.
Smile Life gayet güzel yazmış, her şeyi en ince noktasına kadar. Ellerine sağlık arkadaşım. Biz bebişlerimizi aldık geldik, sıra sizlerde. İnşallah 15 güne kadar güzel haberlerimizi de paylaşmak nasip olur.
Gidecek olan arkadaşlar, akıllarına takılan herhangi bir soruyu çekinmeden sorabilirler.
Hepimiz için hayırlısı olsun.
arkadaşlar cylo bittikten sonra kaç gün içinde adet oldunuz benim 4 günüm var ilacın bitmesi için ilaç biter bitmez irem hanıma haber mi vermem gerekli acaba diğer ilaç protokolünü göndermesi için
Ben genelde bittikten sonra 3. Veye 4. Gün oluyorum bence adetin ilk günü iletisime gec ben oyle yapacam ozaman daha iyi olur sonucta onlarda cok yogunlararkadaşlar cylo bittikten sonra kaç gün içinde adet oldunuz benim 4 günüm var ilacın bitmesi için ilaç biter bitmez irem hanıma haber mi vermem gerekli acaba diğer ilaç protokolünü göndermesi için
İlaç bittikten 2 gün sonra adet oluyorsun.Adet olunca da hemen İrem Hanıma haber veriyorsun ki,sen ve donörün ilaç protokolünü hemen göndersin ve eşzamanlı tedaviniz başlasın canım.arkadaşlar cylo bittikten sonra kaç gün içinde adet oldunuz benim 4 günüm var ilacın bitmesi için ilaç biter bitmez irem hanıma haber mi vermem gerekli acaba diğer ilaç protokolünü göndermesi için
Ben antalyada yaşıyorum ve hastanede çalışıyorum Firdevs hanım tedavim başladığı gün kendi kadın doğum doktoruna yolladı beni onunla devam ediyorum her yerde var onların çalıştığı doktorlar bunu kendinde sora bilirsinarkadaşlar burada ki kontrollerinizi kime yaptırdınız size istanbuldan doktor önerisi sundular mı yoksa herkes kendi bulundurğu yerde bir doktora mı yaptırdı
Adet olduğunuz gün ilaç protokolünüzü isteyin. Cylo bittikten sonra genelde 4. gün regl olunuyor ama değişebilir ben iki ay kullandım ilk ay 4. gün olmadım. 2. ay 4.gün oldum.arkadaşlar cylo bittikten sonra kaç gün içinde adet oldunuz benim 4 günüm var ilacın bitmesi için ilaç biter bitmez irem hanıma haber mi vermem gerekli acaba diğer ilaç protokolünü göndermesi için
Herhangi bir kadın doğum doktoruna gidebilirsin sadece rahim duvarı ölçümünü yapacak ve rahimde bir sıkıntı var mı bakacak canımarkadaşlar burada ki kontrollerinizi kime yaptırdınız size istanbuldan doktor önerisi sundular mı yoksa herkes kendi bulundurğu yerde bir doktora mı yaptırdı
kart olmasa bile otelin interneti iel telefon üzerinden watsap falan çekio ben leptop götürdüm otelin interneti ile baglanıp internet üzerinden konuştuk birde telefondan kartı çıkarsan bile eger iyi bi telefonun varsa watsap yada skaypi ile konuşursunuz.sağ ol canım teşekkürler tabii ki bizim için telefonda çok önemli çünkü eşim de bende avea kullanıyoruz bu işin bir de çaktırmadan gidip gelme durumu var onu nasıl halledicez bilemedik
Hiç anlamadan kolayca bebişini kucakla inşallahmrb bayanlar umut yolculukları olmuş listemiz yenilenecek inş...bendende mutlu haber var rabbim dilerse bayramdan sonraki hafta bebegime kavuşacagım amaliyat tahlilleri bitti.35 haftalık oldum 38 bitip 39 a girdigim gün doktor alacagım bebegi dedi.şu mubarek günde okuyan kim varsa bu satırlarımı sag salim girip sag salim amaliyattan çıkmak ve ogluma inş saglıcakla kavuşmak için dua istiyorum hepinizden.ben son günlerimi sayarken inşşş her kes bu yıl müjdesini alır anne adayı oldugunun müjdesini amin....
İstanbul'da Ali Osman Koyuncuoğlu'na yönlendirdi,ben onunla devam ettim,çok ta iyi bir doktor,çok memnun kaldım.arkadaşlar burada ki kontrollerinizi kime yaptırdınız size istanbuldan doktor önerisi sundular mı yoksa herkes kendi bulundurğu yerde bir doktora mı yaptırdı
Tahmini olarak bizim de salı. Sizin tam netlestimi.bende yarin dr.muayenesine gidecegim.ilk muayene.yarin günümüz netlesirmi metak ettim??Tedavi döneminde ilk muayene yapıldı. ..
Adetin 7.günü rahim kalınlığı 7.5 SM olmuş 3 kat görünümü almış sağ yumurtalık ta 4.sm kadar ufak bir kist 6 var
Tsh 3.45
Akş 117 ((( malesef diyabeti yenemiyorum ama umudumu kayb etmiyorum yola devam biletleri aldım 30 haziran sabah 6.35 yolcusuyum eşim sperm verecek donörden yumurtaları toplayacaklar.sukurler olsun
Tahmini olarak bizim de salı. Sizin tam netlestimi.bende yarin dr.muayenesine gidecegim.ilk muayene.yarin günümüz netlesirmi metak ettim??
Tsh si irem hanim mi istedi yoksa siz mi yaptirdiniz.dr.a geldim ireme msj attım girmedi henüz de?Evet benım tam netleşti muayene oldum biletleri aldım salı yolcuyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?