- 17 Kasım 2014
- 95
- 121
- 18
- 35
anladım canım inşallah pozitifi görürsün,ama ucuz olmasın.cok zor anne için gerçekten.ucununde kalp atışlarını duyduktan sonra insan çok kotu oluyor annelik işte,rabbim isteyen herkese nasip etsin.cok farklı anlatılmaz yaşanır ancak.herseyden önce evlatların gelıyor.bilmiyorum ben öyle düşünüyorum.cok düşkünüm onlara sımdıden...Ben Daha test aşamasına bile gelmedim ki, transferim yeni oldu. :)
Önemli olan hayırlı sonuç alacağın ayda olması canım,hoşgeldin aramıza.Herkese merhaba
Öncelikle kendimi tanıtayım; 29 yaşındayım ve erken menopazdayım. Cylo progynova ile adet olabiliyorum. 1 adet tüp bebek denemem var malesef hiç yumurta gelişmedi. Donasyon uzun süredir aklımda fakat bir türlü cesaretimi toplayamıyordum. Artık yaptırmaya karar verdik eşimle. Ağustos ayında izne çıktığımda gitmeyi dğşünüyoruz şu an cylo kullanıyorum ve Temmuz'un sonuna doğru adet olucam henüz rahim filmim vs yok. Herşey normal çıkarsa yetişebilir miyim Ağustos a?
Hayırlısıyla gidip hayırlısıyla bebişlerini alıp gelirsin inşallahVakit geldi sabah 6.30 kıbrısa sperm vermeye Yumurta toplanmasına gidiyorum içimde bir heyecan var inşallah bu defa kesin olacak diyorum beni dualarınıza katın arkadaşlar
allahın izniyle bebişlerinle döneceksin herşey hakkında hayırlısı olsunVakit geldi sabah 6.30 kıbrısa sperm vermeye Yumurta toplanmasına gidiyorum içimde bir heyecan var inşallah bu defa kesin olacak diyorum beni dualarınıza katın arkadaşlar
Vakit geldi sabah 6.30 kıbrısa sperm vermeye Yumurta toplanmasına gidiyorum içimde bir heyecan var inşallah bu defa kesin olacak diyorum beni dualarınıza katın arkadaşlar
Güle güle git bebislerle gelVakit geldi sabah 6.30 kıbrısa sperm vermeye Yumurta toplanmasına gidiyorum içimde bir heyecan var inşallah bu defa kesin olacak diyorum beni dualarınıza katın arkadaşlar
Dualarım seninle,bebişini alıp geleceksin hayırlısıyla seni de topiğe hamile yazacağım.Vakit geldi sabah 6.30 kıbrısa sperm vermeye Yumurta toplanmasına gidiyorum içimde bir heyecan var inşallah bu defa kesin olacak diyorum beni dualarınıza katın arkadaşlar
Amin insallahDualarım seninle,bebişini alıp geleceksin hayırlısıyla seni de topiğe hamile yazacağım.
Hoş geldin aramıza arkadaşlar müsait olunca mutlaka cevaplarlar.Merhaba kızlar bende sperm donasyonu yaptırmak istiyorum.Çok araştırdım ama çok kararsızım merkez konusunda. Bir kaç merkezle konuştum ama içime sinmedi, çok baştan savma cevaplar verdiler, güvenemedim. En çok dr firdevs hanım ve irem hanımın isimlerini duyuyorum sizden. Bir de hit duyuyorum. Firdevs hanım daha ağır basıyor yorumlardan ötürü. O yüzden onları en sona bıraktım aramak için, bugün iki merkezi de arayıp konuşacağım inşallah. Firdevs hanımda sperm donasyonu yapanlar bana fikir verebilirler mi? Çok tedirginim, biraz daha rahatlamış olurum belki
hayırlı olsun canım inş bebeklerinle dönAmin insallah
Hiç merkez merkez arama canım doğru adres firdevs hanım sen bu topiciği baştan sona oku ozaman karar vermen daha kolay olur.Merhaba kızlar bende sperm donasyonu yaptırmak istiyorum.Çok araştırdım ama çok kararsızım merkez konusunda. Bir kaç merkezle konuştum ama içime sinmedi, çok baştan savma cevaplar verdiler, güvenemedim. En çok dr firdevs hanım ve irem hanımın isimlerini duyuyorum sizden. Bir de hit duyuyorum. Firdevs hanım daha ağır basıyor yorumlardan ötürü. O yüzden onları en sona bıraktım aramak için, bugün iki merkezi de arayıp konuşacağım inşallah. Firdevs hanımda sperm donasyonu yapanlar bana fikir verebilirler mi? Çok tedirginim, biraz daha rahatlamış olurum belki
bende kullandım lekelenme şeklinde oldu sendede öyleyse sıkıntı yok ben firdevs hanıma sormştum doğal olduğunı söyledi sizde doktorunuza sorun mutlakaMrblar yasmin hapi kullanip ara kanama geciren oldumu ? Normal mi ? Tesekkurler....
slm kartopuMerhaba kızlar bende sperm donasyonu yaptırmak istiyorum.Çok araştırdım ama çok kararsızım merkez konusunda. Bir kaç merkezle konuştum ama içime sinmedi, çok baştan savma cevaplar verdiler, güvenemedim. En çok dr firdevs hanım ve irem hanımın isimlerini duyuyorum sizden. Bir de hit duyuyorum. Firdevs hanım daha ağır basıyor yorumlardan ötürü. O yüzden onları en sona bıraktım aramak için, bugün iki merkezi de arayıp konuşacağım inşallah. Firdevs hanımda sperm donasyonu yapanlar bana fikir verebilirler mi? Çok tedirginim, biraz daha rahatlamış olurum belki
Canım ben kullanıyorum. Rahim duvarini kalinlastirmak icin.yarin esim kibrista bende burda son kontrolu yaptiracagimIyi akşamlar canlar bi şey sormak istiyorum vajinal estrofem kullanan oldumu aranızda ne işe yaradı bi zararı varmı, ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?