Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım bize de en kısa zaman da bu günleri göstersin inşallah

Herkese mrb. Ucuz bebekten ikize indirgeme islemi ozel bir merkezde yaptirilirsa ucreti nekadar? Yaptiranlar islem hakkinda bilgi verirse seviniriz. Bizi neler bekliyo merak ediyoruz tesekkurler...

slm ben hala bu igneyi kullanıyorum kan pıhtılaşma sorunum yok ama doktorum 2 güne bir bir doz vurduruyor önceleri hergün coraspirin ve iki günde bir bu igneydi sonra 33 hafta olunca coraspirini iptal ettirdi iki güne bir bu igne ben göbege yapmıyorum dizimden 1 karış yukarıya yapıyorum bi sefer bi bacaga diger sefer diger bacaga ve doguma iki yadaüç gün kala bu igneyi kesecekmiş.

Herkese mrb. Ucuz bebekten ikize indirgeme islemi ozel bir merkezde yaptirilirsa ucreti nekadar? Yaptiranlar islem hakkinda bilgi verirse seviniriz. Bizi neler bekliyo merak ediyoruz tesekkurler...
canım ben izmirde oturuyorum bu işlem için 2000 Tl isteniyor,muayene ayrı tabi Bi kez gıttım Bi kez daha gitcem 600 Tl de öyle.istese üniversitede yapabilirler ama yapmıyorlar cogu

Selam arkadaşlar,
Cyclo Progynova veya doğum kontrol kullananların bazılarına ilacın 18. Günü'nde Lucrin depot iğnesi yaptırmaları gerekiyor. Önceden doktorunuzla kouşun ve durumu netleştirin. İlaç bitiminden sonra (kişiye göre değişebiliyor) 3-4 gün sonra adet olduğunuzda doktorunuza haber verin. Sizin adetinizin başlaması ile donör hazırlanmaya başlatılır.

Kyra34 canım benim,bende doğum kontrol hapının 18.günü Lucrin Depot 3.75 iğnesini yaptırdım.Adet olduğumda Firdevs Hanıma haber verdik ve bize bir ilaç kullanım protokolü hazırladı.2 gündür kullanıyorum.Allah nasip ederse 1-2 hafta içinde bebeğimi veya bebeklerimi karnımda büyütmeye başlayacağım inşallah... :)))) Dualarımızı eksik etmeyelim bir birimizden arkadaşlar...

Hayırlı olsun canım. Inşallah her şey yolunda gider ve hamile kalırsın. Dualarımız seninle.

Merhaba Kanbar, ben de yeni üyeyim. Firdevs Hanım ve donasyonla ilgili kafamda deli sorular var, özel mesaj ile görüşebilir miyiz?
Benimde yumurta donasyonu.yarin donorun durumuna göre hareket edecekmisiz.muhtemelen carsambaya dedi iremcik
iyi canım hayırlı olsun inşallah ben hiç irem hanımla görüşemedim hep firdevs hanım cvb veriyor bana donordanda bir bilgim yok zaten varmı yokmu bilmiyorum ama 30 haziran kıbrısa çagırdılar sperm verecek eşim bende gidecem bi bakayım etrafa

Herkese merhaba
Öncelikle kendimi tanıtayım; 29 yaşındayım ve erken menopazdayım. Cylo progynova ile adet olabiliyorum. 1 adet tüp bebek denemem var malesef hiç yumurta gelişmedi. Donasyon uzun süredir aklımda fakat bir türlü cesaretimi toplayamıyordum. Artık yaptırmaya karar verdik eşimle. Ağustos ayında izne çıktığımda gitmeyi dğşünüyoruz şu an cylo kullanıyorum ve Temmuz'un sonuna doğru adet olucam henüz rahim filmim vs yok. Herşey normal çıkarsa yetişebilir miyim Ağustos a?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…