Çok Sağol bitanem yan etkilerinden korktum ondan kafama takıldı vajinal olarak hastalık felan yaratirmi diye düşündüm malum estrofem x kategori ilaçtırCanım ben kullanıyorum. Rahim duvarini kalinlastirmak icin.yarin esim kibrista bende burda son kontrolu yaptiracagim
Bacım sağlıcakla al oğlunu kucağına.mrb bayanlar umut yolculukları olmuş listemiz yenilenecek inş...bendende mutlu haber var rabbim dilerse bayramdan sonraki hafta bebegime kavuşacagım amaliyat tahlilleri bitti.35 haftalık oldum 38 bitip 39 a girdigim gün doktor alacagım bebegi dedi.şu mubarek günde okuyan kim varsa bu satırlarımı sag salim girip sag salim amaliyattan çıkmak ve ogluma inş saglıcakla kavuşmak için dua istiyorum hepinizden.ben son günlerimi sayarken inşşş her kes bu yıl müjdesini alır anne adayı oldugunun müjdesini amin....
Çok az kalmış canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Dualarımız seninle.Bacım sağlıcakla al oğlunu kucağına.
Forumda bebeklerini bekleyen arkadaşlar sizlerde inşallah sağlıcakla alın bebişlerinizi...
Bendede yok. Şimdi baktım internetten lekelenme olmadan hamiş olanlar var.Arkadaşlar,
transfer sonrası lekelenme, kanama vs. olmaması normal bir durum dimi?
Hayırlısıyla kimseler duymadan bebişlerini al gel canım.Dualarımız kıbrısta sizlerle .Arkadaş lar benimde esim yeni dondu kıbrıs tan .pazartesinede transferi icin ucak bileti aldim ordayim.insallah sikintisiz doneriz.yalan yalan üstüne cok yoruldum.basim agrimadan ciksak iyi yani :)
Hayırlı olsun tatlım güzel haberlerini bekliyoruz.14 Yumoş toplandı 11 döllenme 8-i devam ediyor pazar günü transferim var şimdiden kendimi hamile his ediyorum :)
Incikul beni beklemedin sen birlikte gidecektikArkadaş lar benimde esim yeni dondu kıbrıs tan .pazartesinede transferi icin ucak bileti aldim ordayim.insallah sikintisiz doneriz.yalan yalan üstüne cok yoruldum.basim agrimadan ciksak iyi yani :)
Allah razı olsun canım benim inşallah hepimizin kurduğu hayaller gerçek olsunHayırlı olsun tatlım güzel haberlerini bekliyoruz.
Hayırlı olsun canım benim de transfer pazar günü pazartesi dönecem yani aynı tarihli bebeklerimiz varArkadaş lar benimde esim yeni dondu kıbrıs tan .pazartesinede transferi icin ucak bileti aldim ordayim.insallah sikintisiz doneriz.yalan yalan üstüne cok yoruldum.basim agrimadan ciksak iyi yani :)
Canım siz hangi doktorda yaptırdınız.ilk denemede tuttumu.İnşallah çocuklarınla çok mutlu ol.Mrb ablalarim Rabbim herkesi duasına ,meleklerin e kavuştursun cümlemızı insallah.cinsiyet tayini yaptirmistık.şükür ikiz erkek...başlarda yorucu bulantı falan şimdi biraz daha iyi şükür.ben sürekli giremiyorum siteye ama aklıma her geldiğinde hepimiz için dua ediyorum..Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah hr konuda....
Merhaba Tuana Maşallah çocuklarınla hep mutlu ol İnşallah.siz hangi doktorda yaptırdınız.ilk denemede tuttumu.çok teşekkürlermrb kızlar umarım herşey yolundadır umarım hamile kalır kucvagınıza alırsınız dua edin dua edelim benide unutmayın ne olur
Oncelikle hayırlı olsun canım inşallah zamanin nasıl geçtiğini bilmeden muradin olur biz kıbrısa gittik düşündüğün gibi fazla abartılı yer değil mutavazi sesiz bi yer hastanede aynen sesiz temiz küçük şirin yer doktoru hemşire si çalışanları hepsi ilgili güleryüzlü ekip yapılan işlemler tüm hastanelerde yapılanlara aynı bende salı gitim oraya sperm ve yumurta alındı şimdi pazar günü transferim var masraflardan korkma biz eşimle giderken aynı gün döndük bilet 600 lira tuttu gidiş dönüş olarak taksi 100 lira kalmadığımız için Otel tutmadik iyi oldu aslında aynı gün herşey bittimerhaba arkadaşlar benimde ilaç protokolüm bugün elime geçicek hayırlısı ile başlıyoruz rahim kalınlaşması gibi bir sorunum yok ama yinede takviye olsun diye bitkilerden yararlansam mı acaba ne dersiniz nar suyu demişlerdi ama bu mevsimde nar yok başka tavsiyesi olan var mı sizler neler kullandınız bu arada kıbrısta olan arkadaşlar tecrübelerinizi bekliyoruz gözlemlerinizi ve kaldığınız yerleri falan paylaşırsanız seviniriz herşey yolunda giderse allahın izniyle ay ortasında bizde oradayız inşallah
Rahim kalınlığın takma kafaya zaten protokolüne herşey için ilaç verilecek rahimi hazırlayacak bu ilaçlar sen sadece herşeyi zamanında yap ilaçları iç pozitif düşün kafanı onlara yorma sonuç çok güzel olacakmerhaba arkadaşlar benimde ilaç protokolüm bugün elime geçicek hayırlısı ile başlıyoruz rahim kalınlaşması gibi bir sorunum yok ama yinede takviye olsun diye bitkilerden yararlansam mı acaba ne dersiniz nar suyu demişlerdi ama bu mevsimde nar yok başka tavsiyesi olan var mı sizler neler kullandınız bu arada kıbrısta olan arkadaşlar tecrübelerinizi bekliyoruz gözlemlerinizi ve kaldığınız yerleri falan paylaşırsanız seviniriz herşey yolunda giderse allahın izniyle ay ortasında bizde oradayız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?