Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Amin canim.
Bugünkü değerim de 2 ye katlanmış. Benim Minik mucizem tutundu bana. Bende onu ömrüm yettiğince sıkıca tutacağım. Benim ilk ay heyecanım seninde son ay heyecanın. İnşallah sen ve bebeklerinde sağlıklı bir doğum gerçekleştirirsiniz. Bu arada bebişlerin benim burcumdan olacaklar.

Ay maaşallah,tabi tutunacak,bulmuş böyle güzel anneyi bırakır mı hiç?
Allah sizi bir ömür ayırmasın canım,çok çok sevindim.
Bizimkiler Başak Burcu olacaklar,sen de Başaksın galiba,ne güzel.
Allah,sana da bana da sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin meleklerimizi,amin.
Bunu siz de dilinize pelesenk edin kızlar,neler çektik ,çekiyoruz bu yolda,ama en önemlisi sağlıkla kucağımıza almak meleğimizi,meleklerimizi.
Kyra'cım çok güzel bir anne olacaksın,o fotoğrafı görebiliyorum.sen,eşin ve bebeğinizle mutlulukla gülümseyişinizi...

Gözünaydin arkadaşım inşallah güzel bi hamilelik gecirip bebegini kucaklarsin bu günleri belli belirsiz hatirlarsin

Arkadaslar merhaba...
Oncelikle hepinizi tebrik ederim...
Burda bol bol bebisini bekleyen anne var
Ben de donasyon yoluna girdim doktorum berk bey, burdaki doktorum tavsiyesi ile gidecegiz
Tahminen 1hafta 10 gun sonra biz de kibrisdayiz
Grubunuz belki bana da ugur getirir diye yazmak istedim :)
Hepinize sevgiler...

Arkadaslar topik maşallah costu.allah hhepimihepimiz tum isteyenlere bu duyguyu yaşatsin.benim 7.haftaya girdik fakat kanamam coktu.iki gunde bir acillerdeyim.proluton igne oluyorum.camur gb kanama. Canimi cok sıktı. Neyseki bebiste bisey yok.annemleri getirdim.yatacakmisim.uc gün durde bulanti basladi.yemek yiyemiyorum
Bir kilo vermisim.sukrediyorum yinede ama canım burnumda.kanbarcim az kalmis seninde mutlu sona ermeye.dogum sonrasi da yazarsin umarım bizlere.topigi bırakmayalim.bizden sonralara yol olsun

Ca
Canım dikkat et kendine yat canım hiçbir is yapma şu an bebislerimizden değerli birsey yok allah bu yolda hepimize yardım etsin bebeklerimizi sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin

Canım burasi öyle ugurlu bir topik ki inşallah sana da uğur getirecek hep olacakmış gibi düşün hep dua et allah inşallah bizim yaşadigimiz mutlulukları isteyen herkese yaşatsın

Canım burasi öyle ugurlu bir topik ki inşallah sana da uğur getirecek hep olacakmış gibi düşün hep dua et allah inşallah bizim yaşadigimiz mutlulukları isteyen herkese yaşatsın
Cok tesekkurler walla sabirsizlia bekliyorum cagirmalarini ondan sonra da gunleri saymaya basliycam insallaaahh 9 ay boyunca sayarim bende hamilelik takvimini koyarim :)

Ev

evet canım oldu çok güzelmiş bunları görmek
Sağ taraftaki resmi her gün görmek çok güzel değil mi canım. Günlük ne kadar olduğunu görüyorsun. Ne kadar çabuk büyüyorlar değil mi. Allah'ım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. Âmin.

Çok geçmiş olsun canım. Aman dikkat et. Bende de progesteron düşük Çıktığı için ve daha önce düşük geçirdiğim için günde 2 defa progestan iğnesi oluyorum. Bebeğim için her şeye katlanıyoruz. Yeterki sağlıklı olsunlar.

Arkadaslar ben bugün 5+5 doktora.gittim kesemi göremedi bir aksilik var gorunmesi gerekti.neden cok üzgünüm tekrar.kan testi aldi bu durumda olan varmiydi normalde gorunmesi gerekmezmiydi

Arkadaslar ben bugün 5+5 doktora.gittim kesemi göremedi bir aksilik var gorunmesi gerekti.neden cok üzgünüm tekrar.kan testi aldi bu durumda olan varmiydi normalde gorunmesi gerekmezmiydi
En son kan degerin kacti.okudugum kadariyla normal.6 da gorende cok.doktor ne dedi peki

Kyra günde iki kere proluton mu vuruluyosun sende.carsamba vuruldul perşembe aksami yani dun kanamam oldu. Psikolojim cok bozuldu. Geriliyorum.bundan sonra haftada bir vurulacakmisim.sende transfer den sonra kanama filan olmadi ama önlem amacli sanirim vuruluyosun.kibrismi onerdi yoksa ilindeki doktorun mu?

, post: 42063445, member: 660376"]Kyra günde iki kere proluton mu vuruluyosun sende.carsamba vuruldul perşembe aksami yani dun kanamam oldu. Psikolojim cok bozuldu. Geriliyorum.bundan sonra haftada bir vurulacakmisim.sende transfer den sonra kanama filan olmadi ama önlem amacli sanirim vuruluyosun.kibrismi onerdi yoksa ilindeki doktorun mu?[/QUOTE]
Canim ben de ilk etapta senin gibi proluton igne ve progrstan hapla gebeligimi dort aya kadar getirnestim haftada bir proluton igne ve gunde uc defa progrstan hap 100mg ve tuvalet ve dus ihtiyaci disinda hep yatmistim uc ay sonunda rahatlarsin bebek sana tutunur benim uc ay sonunda kanama ve kasik agrisi kalmamisti bu soylediklerim birebir etkili fakat benim bebek sorunlu oldugu icin dotduncu ayda alindi bu arada dogal hamilelikti cok gecmis olsun belki bir faydam olur diye yazmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…