Arkadaslar mrb transferden sonra 3.gunum vajinada acayip bi kizariklik ve kasinti var.progestandan mi kaynaklaniyo acaba?embriyolara zarar vermez dimi? Aynisini yadayan var mi?
Kizlar mantardir kesin.bende transferden önce olmustu 1ay tedavi ile gecti doktor antibiyotik fitil ve hap verdi anca gecti birdahada olmadi progestandan degil hamilelikte oluyormuş genelde hamileler icin fitil veriyor doktorDünden beri bende de inanılmaz bir kaşıntı ve kızarıklık hatta hafif yanma var. Ben de progestandan şüpheleniyorum ama bir yandan da mantardan korkmuyor değilim. Dr.um ile görüşmek en iyisi galiba
Canim ben ireme soyledim durumu progestan yapiyormus bazi bunyelerde gecmezse ilaci degistiririz dedi.merak etme.zaten progestanin yan etkileri arasinda bu kadinti var. Birkac gun daha gecmezse ben ilaci degistiricem...Dünden beri bende de inanılmaz bir kaşıntı ve kızarıklık hatta hafif yanma var. Ben de progestandan şüpheleniyorum ama bir yandan da mantardan korkmuyor değilim. Dr.um ile görüşmek en iyisi galiba
Tuanacım inşallah canım,o günler bir gelsin sağlıkla kucağıma alayım bebişlerimikızlar nasılsınız okudumyazılanları mujde çok maşallah:)kanbar kahve sözünü unutma bebeklerdogumbiraz büyüyünce yanındayım:)
Yine de kadın doğum doktorunuza muayene olun ,çünkü kaşıntıya kızarıklık ve yanma eşlik ediyorsa mantar gibi görünüyor.(inşallah değildir,ama önlem alın,mantarsa yayılmadan tedavi edilmeli)Canim ben ireme soyledim durumu progestan yapiyormus bazi bunyelerde gecmezse ilaci degistiririz dedi.merak etme.zaten progestanin yan etkileri arasinda bu kadinti var. Birkac gun daha gecmezse ben ilaci degistiricem...
Canım bunlar hepimizin yaşadığı şikayetler dayan canım bebişler için sonu güzel olsun yeterki ben sıcağı seven bir insan olarak bu seneki kadar hiç terlemedim resmen uyuyamiyorum ama herseye dayanıyorumHerkese mrb transferden sonra 6.gunum inanilmaz bir karin sisligim var.asiri terleme kalp carpintisi bas donmedi de dahil. Butun ilaclari birakasim geldi psikolojim altust oldu.ayni seyleri yasaysn var mi? Tesdkkurler...
Gözün aydın canım çok sevindim allah hepimizin evlatlarimizi kucağımiza almayi nasip etsinKızlaaaarrr, 9. Gün sonucum 51.6 çıktı. Hamileyim ve Çığlık atamıyorum. Ağlıyorum. Rabbim sağsalim kucağıma verir inşallah. Darısı isteyen herkese.
Hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bitanem çok mutlu oldumKızlaaaarrr, 9. Gün sonucum 51.6 çıktı. Hamileyim ve Çığlık atamıyorum. Ağlıyorum. Rabbim sağsalim kucağıma verir inşallah. Darısı isteyen herkese.
Buradaki doktora bir görün canım yine de.Herkese mrb transferden sonra 6.gunum inanilmaz bir karin sisligim var.asiri terleme kalp carpintisi bas donmedi de dahil. Butun ilaclari birakasim geldi psikolojim altust oldu.ayni seyleri yasaysn var mi? Tesdkkurler...
Kyra'cım canım ne kadar sevindim bilemezsin,ben de seninle beraber ağlıyorum şu an,çünkü ne hissettiğini çok iyi biliyorum birtanem.Ben hep inanmıştım zaten anne olacağına,tadını çıkar artık sen de hamilesin,şükürler alsun Rabbimize,sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin,amin.Kızlaaaarrr, 9. Gün sonucum 51.6 çıktı. Hamileyim ve Çığlık atamıyorum. Ağlıyorum. Rabbim sağsalim kucağıma verir inşallah. Darısı isteyen herkese.
Benurde maşallah,senin de benim gibi bir kız/bir erkek gözünaydın,,Allah sağlıkla kucağına,kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah canım.Kizlar bebeklerim bir kiz bir erkek sagliklarida cok sukur iyi
Sağol canım. Benim hamileliğim gerçekten bir mucize. Endometriumum 4,7mm kalınlığa ulaşabildi ve bu kalınlıkta tutundu. Yalnız benim doktorum Halil İbrahim bey. Meltem hanım özel fizik tedavi uyguladı rahmime. Halil İbrahim ve ekibine çok teşekkür ederim. Bana bu Mutluluğu yaşattılar.Buradaki doktora bir görün canım yine de.
Kyra'cım canım ne kadar sevindim bilemezsin,ben de seninle beraber ağlıyorum şu an,çünkü ne hissettiğini çok iyi biliyorum birtanem.Ben hep inanmıştım zaten anne olacağına,tadını çıkar artık sen de hamilesin,şükürler alsun Rabbimize,sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin,amin.
Benurde maşallah,senin de benim gibi bir kız/bir erkek gözünaydın,,Allah sağlıkla kucağına,kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah canım.
Eeee artık yeni topik düzenlemem lazım benim de...
Sağol canım. Allah çok isteyen canım arkadaşıma da versin artık. Herkese yardım ediyor aylardır ve yardım ettiği herkes hamile. Canım benim sen biliyorsun.ooooooooooo maşallah hamişimiz var hayırlı olsun bacım:)
Hayırlı olsun Canım. Kalabalık aile oluyorsunuz. Hayırlı gebeliğin olsun.Kizlar bebeklerim bir kiz bir erkek sagliklarida cok sukur iyi
Rabbim yeter ki ol desin,şükürler olsun sana da ol dedi bu defa.Sağol canım. Benim hamileliğim gerçekten bir mucize. Endometriumum 4,7mm kalınlığa ulaşabildi ve bu kalınlıkta tutundu. Yalnız benim doktorum Halil İbrahim bey. Meltem hanım özel fizik tedavi uyguladı rahmime. Halil İbrahim ve ekibine çok teşekkür ederim. Bana bu Mutluluğu yaşattılar.
İnşallah tüm arkadaşlarımız en kısa sürede anne alırlar. Kanbarcığım seninde az kaldı bebişlerini kollarına almaya. Allah yardımcınız olsun. Sağlıkla Dünya'ya gelsinler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?