Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Arkadaslar mrb transferden sonra 3.gunum vajinada acayip bi kizariklik ve kasinti var.progestandan mi kaynaklaniyo acaba?embriyolara zarar vermez dimi? Aynisini yadayan var mi?

Dünden beri bende de inanılmaz bir kaşıntı ve kızarıklık hatta hafif yanma var. Ben de progestandan şüpheleniyorum ama bir yandan da mantardan korkmuyor değilim. Dr.um ile görüşmek en iyisi galiba

Dünden beri bende de inanılmaz bir kaşıntı ve kızarıklık hatta hafif yanma var. Ben de progestandan şüpheleniyorum ama bir yandan da mantardan korkmuyor değilim. Dr.um ile görüşmek en iyisi galiba
Kizlar mantardir kesin.bende transferden önce olmustu 1ay tedavi ile gecti doktor antibiyotik fitil ve hap verdi anca gecti birdahada olmadi progestandan degil hamilelikte oluyormuş genelde hamileler icin fitil veriyor doktor

kızlar nasılsınız okudumyazılanları mujde çok maşallah:)kanbar kahve sözünü unutma bebeklerdogum biraz büyüyünce yanındayım:)

Canim ben ireme soyledim durumu progestan yapiyormus bazi bunyelerde gecmezse ilaci degistiririz dedi.merak etme.zaten progestanin yan etkileri arasinda bu kadinti var. Birkac gun daha gecmezse ben ilaci degistiricem...

kızlar nasılsınız okudumyazılanları mujde çok maşallah:)kanbar kahve sözünü unutma bebeklerdogumbiraz büyüyünce yanındayım:)
Tuanacım inşallah canım,o günler bir gelsin sağlıkla kucağıma alayım bebişlerimi ondan sonrası ikizlerin bakımı zor da olsa,bu kadar zor gebelikten sonra şükredeceğim.
İnşallah keyifle kahvelerimizi yudumlarız beraber dua et canım bana.
Canim ben ireme soyledim durumu progestan yapiyormus bazi bunyelerde gecmezse ilaci degistiririz dedi.merak etme.zaten progestanin yan etkileri arasinda bu kadinti var. Birkac gun daha gecmezse ben ilaci degistiricem...
Yine de kadın doğum doktorunuza muayene olun ,çünkü kaşıntıya kızarıklık ve yanma eşlik ediyorsa mantar gibi görünüyor.(inşallah değildir,ama önlem alın,mantarsa yayılmadan tedavi edilmeli)

Herkese mrb transferden sonra 6.gunum inanilmaz bir karin sisligim var.asiri terleme kalp carpintisi bas donmedi de dahil. Butun ilaclari birakasim geldi psikolojim altust oldu.ayni seyleri yasaysn var mi? Tesdkkurler...

Herkese mrb transferden sonra 6.gunum inanilmaz bir karin sisligim var.asiri terleme kalp carpintisi bas donmedi de dahil. Butun ilaclari birakasim geldi psikolojim altust oldu.ayni seyleri yasaysn var mi? Tesdkkurler...
Canım bunlar hepimizin yaşadığı şikayetler dayan canım bebişler için sonu güzel olsun yeterki ben sıcağı seven bir insan olarak bu seneki kadar hiç terlemedim resmen uyuyamiyorum ama herseye dayanıyorum

Kızlaaaarrr, 9. Gün sonucum 51.6 çıktı. Hamileyim ve Çığlık atamıyorum. Ağlıyorum. Rabbim sağsalim kucağıma verir inşallah. Darısı isteyen herkese.
Gözün aydın canım çok sevindim allah hepimizin evlatlarimizi kucağımiza almayi nasip etsin

Kızlaaaarrr, 9. Gün sonucum 51.6 çıktı. Hamileyim ve Çığlık atamıyorum. Ağlıyorum. Rabbim sağsalim kucağıma verir inşallah. Darısı isteyen herkese.
Hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bitanem çok mutlu oldum

Buradaki doktora bir görün canım yine de.
Kyra'cım canım ne kadar sevindim bilemezsin,ben de seninle beraber ağlıyorum şu an,çünkü ne hissettiğini çok iyi biliyorum birtanem.Ben hep inanmıştım zaten anne olacağına,tadını çıkar artık sen de hamilesin,şükürler alsun Rabbimize,sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin,amin.
Kizlar bebeklerim bir kiz bir erkek sagliklarida cok sukur iyi
Benurde maşallah,senin de benim gibi bir kız/bir erkek gözünaydın,,Allah sağlıkla kucağına,kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah canım.
Eeee artık yeni topik düzenlemem lazım benim de...

Son düzenleme:
Uğurlu Topiğimiz,hepimizi hayırlısıyla ve de sağlıkla bebeklerimize kavuşturacak...Kendimize ve birbirimize 41 gün 41 adet Meryem Suresi okumaya devam ediyoruz.
33 kişiyiz,22 annemiz hamile , bunların içinde 7 tane ikizimiz var,ayrıca 2 tane oğlumuz doğdu çok şükür Tuana ve Masmaviderin arkadaşlarımızın,darısı kalan tüm anne adaylarının,yani 9 kişinin de başına...
Dilerim tüm arkadaşlar birer birer anne olurlar,
dualarınızı eksik etmeyin ,özellikle Meryem Suresi okuyalım birbirimize lütfen,Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun,bizi bebeklerimize sağlıkla kavuştursun,kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin ,Amin...

Adı/İL/Yaşı/SorunHikayesi/Merkez/Kaçıncı Deneme /Tedavi Başlangıcı/SONUÇ
  1. Kanbar /İSTANBUL /45 /Sebebi Belirsiz İntertifilite/3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif/6 haftalıkken kayıp/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/20.Ocak'15 transfer/1.Şubat.2015 test tarihi/Hamile(Bebeklerimiz ikizbir kız/bir erkek)
  2. Mmucizem /İSTANBUL 37/ Sebebi Belirsiz İntertifilite /6 Tüp bebek denemesi /Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım-ilk deneme :negatif/2.deneme Şubat'15/2.deneme Negatif
  3. Masmaviderin(eski nicki:Özlemts) /İSTANBUL 44 /Yumurta donasyonu/ Doğuş T.B.M/Firdevs Hn/Test tarihi:23.Kasım.2014/Pazar/Hamile/Bebeğimiz Erkek/10.Temmuzda nurtopu gibi bir oğlumuz oldu
  4. Kardelennur /İSTANBUL 30/ Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/10.Ocak'15 Transferi oldu/Beta HCG:800/Hamile/(Bebeklerimiz üçüz/ikize indirgendi)(Bebeklerimiz ikizbir kız/bir erkek)Haz.15-22 haftalık Bebeklerini kaybetti,en kısa zamanda anne olacağına inanıyoruz.Dualarımız seninle.
  5. Tuana_808080/ Hatay 34 /Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım 17.Kasım.2014 Transfer-3 embriyo Erkek/Test Tarihi:27.Kasım.2014-Perşembe/Hamile (Bebeğimiz Erkek)15.Temmuzda nurtopu gibi bir oğlumuz oldu
  6. Duruada/ 32 /haşimato tiroidi /3.denemesi /sperm donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/7.Nisan.2015 transfer/Hamile/bebeklerimiz ikiz
  7. Mazharfuatözkan /37 /yumurta rezerv azlığı /yumurta donasyonu/ ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık/1.561-12.gün BHCG/Hamile (Bebeklerimiz üçüz/ikize indirgendi)
  8. Fisay /Yumurta donasyonu/Firdevs hanım/30.Temmuz.2015 Hamile
  9. Birumutt /36 /yumurta donasyonu/Tedaviye başladı /Dünya T.B.M./Firdevs Hanım/ Hamile/Bebeğimiz erkek
  10. Mehmah/ 39/ yumurta donasyonu /3 tüp bebek/1 donasyon Şevket Alptürk/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım /Hamile (Bebeğimiz doğal yoldan geldi)
  11. Legacy12/ 31 /Cinsiyet seçimi /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Aralık'14-Hamile/ikiz erkek
  12. Karaca3521/ 24 /Klinefelter Sendromu/ Sperm Donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan'2014/Hamile/Bebeklerimiz üçüzdü ikize indirgendi.bir erkek/bir kız
  13. Sevinnc74/İst/Pendik 40 yaş / 2 tüp bebek/ 1 çocuğu var/Yumurta Donasyonu/Firdevs Hanım/Nisan veya Mayıs'2014
  14. Seyhan-Ceyhan/G.Antep /26/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/19.Ocak'15 transfer/31.Ocak.2015 test tarihi/Hamile Bebeğimiz kız
  15. Gülnaz1980/34/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Şubat'15/Negatif(inşallah birdahaki sefere)
  16. Mutlu Oll /İzmit/26/Azo sperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Çok Yakında
  17. Kivfa/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/27.Aralık'14/Hamile/bebeklerimiz üçüzdü,ikize indirgendi(Bebeklerimiz ikizbir kız/bir erkek)
  18. Patasana28/Ist./31/Erken menapoz/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Temmuz'2015 Hamile
  19. Britian/Adana/29/Azosperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M. veya HİT./20.Nisan'2015 Transfer/Hamile
  20. Cemzümra/Sakarya /29/sperm sayısı düşüklüğünden dolayı/1. Tüp bebek yapımı cinsiyet secimini deneyeceğim/Dr. Mürüde çakartaş dağdelen/26 Ocak transfer tarihi/Negatif(Inşallah birdahaki sefere)
  21. Frida 71/İst./43/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Yakında
  22. Kyra34/İstanbul/ 41 yaş/ 3 tüp bebek/ 1. Tüp bebek 4.5 aylık düşük/ yumurta donasyonu/ Firdevs hanım/ 4.Ağustos.2015 Hamile
  23. Espoirs/İstanbul/36 yaş/2 tüp bebek/Erken menapoz/Firdevs Hn./Nisan'15 Hamile(Bebeğimiz doğal yoldan geldi)
  24. Benurde/İngiltere/29 yaş/İlk deneme/Doğuş T.B.M. Firdevs Hn./26.Mart.15 tedavi/21.Nisan.15 test tarihi/Hamile/(Bebeklerimiz ikiz bir kız,bir erkek)
  25. Esila_79/35 yaş/2 tüp bebek negatif/eşi azosperm/sperm donasyonu/Firdevs Hn./Mayıs'15./2.Haz.15 test tarihi/Haziran'15 Hamile
  26. Smile-Life/37 yaş/yumurta rezervi azlığı/yumurta donasyonu/Firdevs Hn./Haziran'15 ilk haftası/Hamile
  27. Pozitif85/28 yaş/sperm donasyonu/2.deneme/Firdevs Hanım/Mayıs'15 Hamile
  28. AED/Yumurta Donasyonu/Kimyasal Gebelik/2.dondurulmuş transferi/Dünya Tüp Bebek Merkezi Berk Angün/Mayıs'15 Hamile
  29. İncikul/Elazığ/37 yaş/7 tüp bebek denemesi/ilk yumurta donasyonu/Firdevs Uğuz Tip/Temmuz'15 İlk Haftası/Temmuz'15 Hamile
  30. Princessinromance/45 yaş/yumurta rezerv azlığı/Firdevs Uğuz Tip/Yakında
  31. Ourdreams/35 yaş/ Yumurta rezerv azlığı / 1 tüp bebek denemesi /Firdevs Uğuz Tip/18.Haziran.2015 tedavi/Temmuz'15 Hamile
  32. Umutnur/Antalya/42 yaş/tiroid haşimoto/3 başarısız tüp bebek ankarada 1 antalyada/5.tup bebek denemesi Firdevs hanım/5.Temmuz.15 Pazar günü transfer/Temmuz'15 Negatif(inşallah bir dahaki sefere)
  33. Buket63/Ş.Urfa/Yumurta Donasyonu/27.Temmuz'15 Hamile
( Listemiz topikte yeralan arkadaşlarımızın beyanına göre yapılan değişikliklerle oluşturulan en son güncel listedir.)

Sağol canım. Benim hamileliğim gerçekten bir mucize. Endometriumum 4,7mm kalınlığa ulaşabildi ve bu kalınlıkta tutundu. Yalnız benim doktorum Halil İbrahim bey. Meltem hanım özel fizik tedavi uyguladı rahmime. Halil İbrahim ve ekibine çok teşekkür ederim. Bana bu Mutluluğu yaşattılar.

İnşallah tüm arkadaşlarımız en kısa sürede anne alırlar. Kanbarcığım seninde az kaldı bebişlerini kollarına almaya. Allah yardımcınız olsun. Sağlıkla Dünya'ya gelsinler..

Rabbim yeter ki ol desin,şükürler olsun sana da ol dedi bu defa.
Hangi doktor olursa olsun Kyra cım ,yeterki bizi bebeklerimize kavuştursun.Allah onlardan razı olsun.
İçimde hep umut vardı ve ben senin anne olacağına hep inanıyordum.
Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin canım.
Benim de 1 aydan az zamanım kaldı,bana da bebeklerimi sağlıkla kucağıma almamı nasip etsin Rabbim,amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…