Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Takvim olusturuyorim hata mesaji olarak gerekli formatla uyusan bir değer giriniz diyor.dogacagi gun ay yil olarakda giriyorum. Nerde hata yapıyorum arkadaslar?​

İncikulcum transfer tarihin nedir,bebişlerinin transfer edildiği tarih yani.
Bir de 5.gün,yani blastosist embriyo muydu?
Bunları bana yaz,bir de ben hesaplayayım tatlım,endişelenme lütfen,çözeriz.
5.gun embriyo su 6 temmuz transfer oldu.sat ise 19 haziran. Sağol simdiden

Dr.um dünkü muayenede salı gunune kadar kalp atisi duymassak sıkıntı var dedi.lekelenmemd var onun için gittim dr.a acile.hesabima gorede daha erken gb.hic bu aşamaya gelmedigimden bilmiyorum da.moralen kötü oldum.

Dr.um dünkü muayenede salı gunune kadar kalp atisi duymassak sıkıntı var dedi.lekelenmemd var onun için gittim dr.a acile.hesabima gorede daha erken gb.hic bu aşamaya gelmedigimden bilmiyorum da.moralen kötü oldum.
Boşuna stres yapma inşallah duyacaksın kalp atışlarını henüz erken bana dr.m 6 .haftanın sonuna doğru demişti .6+5 de duyamadık 7.haftada duyduk ben bu konuyu çok araştrdm sekizinci haftaya kadar duyulmadığı olabiliyormuş.Değerlerinde çok güzel.Dua et onlar seninle .Pıt pıt kalp atışlarınıda göreceksin inşallah

Ben adet tarihini sormadım. Vermiş olduğu tarihi transfer tarihi olarak yazarak cevap verdim. Zaten nasıl hesaplanacağını da kendisi yapar diye linkinide attım. Sende daha dikkatli oku.

Canim lekelenmede coraspin.kesiyor doktir diye biloyorum bide proluton depot ignesi vurduruyormusun

Ben adet tarihini sormadım. Vermiş olduğu tarihi transfer tarihi olarak yazarak cevap verdim. Zaten nasıl hesaplanacağını da kendisi yapar diye linkinide attım. Sende daha dikkatli oku.
Arkadasim ben burda kimseyi yargilamiyorum sorgulamiyorum.belki sen yanlis anladin belki ben.bunun ne önemi var.sagol yinede.smile life arkafas son adeti sordu bende cevapladim.onun altina sen yorum yapinca..kaldi ki dr.dan gelmisim vajinal muayenede 6 haftalik ama içi boş gb dedi.duntam yıkıldı. Algilarim zayifladi.agzinizdan cikacak bi cümleye muhtacim.sorgulamak ne hattime.bugun kendi doktoruma gittim.cok şükür kalp atışını diyduk.4 gündür yemek yemiyorum.uzuntuden bi noktaya bakar durum dayim
Neyse ki kisa sürdü. Kimse yanlis

Kimse yanlış anlamasin.hepinizin niyeti burda birbirine yardimci olmak.cok sik yazmasamda takipteyim.neyseki 6+2 itibari ile gördüm kalp atisini. Dünyalar benim oldu.iyi ki varsiniz.hic cesaretim yokken vede sayisiz sorularla ugrasirken sayenizde haritam cizildi. allah hepimize sağ salim kucaginima almayı nasip etsin

5.gun embriyo su 6 temmuz transfer oldu.sat ise 19 haziran. Sağol simdiden
Bugün itibarıyla 6 hafta 2 günlük hamilesin canım.
Ayy yaptimm nekadar sevimli duruyorrr
Icim bi tuhaf oldu yaaaa
Çok güzel olmuş tatlım.
Kyra sen sormamışsın haklısın,Smile life sormuş.Sen adet tarihi üzerinden hesaplamışsın,hata burada.Olabilir ,hepimiz insanız,hata da yapabiliriz.Senin de benim de İncikul'a yardımcı olmaya çalıştığımızdan kimsenin şüphesi yok zaten.Kimse seni suçlamıyor ki,hatayı düzeltiyoruz,arkadaşımıza doğru bilgi verebilmek için.
Birbirimize emir kipiyle cümleler kurmayalım ve germeyelim ortamı,önemli olan bu.
Hepimiz anne olma yolunda birbirimize destek olmak amacıyla buradayız.
İnşallah sen de,kalan tüm arkadaşların da anne olması için hepimize dua ediyorum,topiğimi kalan 1 aylık zorlu hamilelik sürecimde bırakmamamın sebebi tecrübelerimi mümkün olduğunca aktarıp, anne olacaklara faydalı olmak.
İncikul gözünaydın.Hepimiz birbirimize yardımcı olmak için buradayız.Hamilelik zor bir süreç,Allah hepimize yardım etsin,sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin.Benim de bugün kontrolüm vardı.Zaten ne kadar zorlu bir hamilelik geçirdiğimi artık hepiniz biliyorsunuz,doktor 1.Eylülde doğumunu planlıyorum dedi,yani 1 ay kaldı,çok heyecanlıyım.

Incikul....öncelikle çok sevindim, Bebeğinin kalp atışını duymana. Allah kimseye yaşatmasın tatsızlıkları.
Amacımız tabiki sana yardımcı olmaktır. Uzun zamandır bende yazmıyorum. Taki senin durumunu görünce dayanamadım. Bu sayede birçok kişide öğrenmiş oldu tüp bebek blastosit hesaplamasını. Kendine iyi bak, dinlenmeye çalış.

Cnm niye cok erken oluyorki bebekler daha bir ayi gecik var

Cnm niye cok erken oluyorki bebekler daha bir ayi gecik var
Tatlım erken değilmiş,tekizlerde hamilelik takvimimdeki gibi 8 de değil,doktorun hesapladığı 9.Ekimde doğacaklardı.Yani 40 haftalıkken doğacaklardı.Ancak ikizlerde durum farklıymış,34.haftada tüm gelişimlerini tamamladıklarından,alıyorlar,çünkü rahim taşımıyormuş.36.haftaya gidebilsek,yani 15.Eylüle gidebilsek iyi olurdu ama,doktor baktı ve 1.Eylülü bulursak iyi dedi.
Bebeklerin şu andaki normal kiloları toplamı zaten 3 kilo,normal doğum vakti gelmiş bebek kadar,bir o kadar da eşleri ve keseleri var,ben şu an 10/12 kilo civarı taşıyorum,karnım kocaman,o kadar zorlanıyorum ki anlatamam.
Nefes darlığı,kalp çarpıntısı,miğde ve bağırsaklarım zaten sorunlu,bir sürü zorluğum var.
Bu hafta 8.Temmuzdaki kontrolüme göre 1 kg.vermişim.Protein ve albüminim çok düşmüş,sıvı ancak 1 en fazla 1,5 kilo tüketiyorum ki doktor en az 2 kilo olacak dedi.Bana vitamin ve sıvı takviyesi verdi,çilekli süt tadında.
14.Ağustostaki kontrolümde yine sıvı,albümin ve proteinim düşük çıkarsa ;doğuma kadar 2 günde bir hastaneye yatıracağım 2.000 cc serumla besleyeceğim seni dedi.İnşallah gerek kalmaz.İkiz gebeliği çok çok zor.Ama değiyor işte,yeter ki bebişlerimi sağlıkla kucağıma alayım.

Arkadaslar mrb transferden sonra 3.gunum vajinada acayip bi kizariklik ve kasinti var.progestandan mi kaynaklaniyo acaba?embriyolara zarar vermez dimi? Aynisini yadayan var mi?

Kanbarcim sen ve bebekler iyi olun gerisi boş canım sağlıkla bebeklerini kucağına al yeterki senin ne kadar zorlandığini hepimiz biliyoruz kendine dikkat et havalar çok sıcak bol bol sıvı tüketmek gerekir zorla biraz kendini canım yüzdun yuzdun kuyruğuna geldin biraz daha gayret arkadaşım sen al bebeklerini kucağına bak bizde arkandan geliyoruz

Fisaycım zorluyorum canım ama ne yiyorum ki,o kadar suyu miğdem alsın.En fazla 1 ila 1,5 kilo su içebiliyorum.Karnım patlayacak gibi geriliyor bu kadar suyu bile zorla içebiliyorum,inan çok zor.
Allah hepinize rahat bir hamilelik nasip etsin inşallah.İnşallah 1.Eylülü sağlıkla görelim de , gelişimleri devam etsin , ben 15.Eylülü zorlamaya çalışacağım.Ama inan bu satırları yazarken kendim bile inanamıyorum,çünkü çok fazla zorluyor beni.
Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsin , amin.

Arkadaslar mrb transferden sonra 3.gunum vajinada acayip bi kizariklik ve kasinti var.progestandan mi kaynaklaniyo acaba?embriyolara zarar vermez dimi? Aynisini yadayan var mi?
Normal bir durum değil bebemavisi,vajinal mantar olabilir,acile gidip göster,önlemini alsınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…