Hayırlı olsun kaç doz vuruyosunBugün menagon iğneye başladık göbekten korktugum gibi değilmiş :) yaklaşık 10 gün sonra bi sorun çıkmazsa kibristayim arkadaşlar siz neler yapıyorsunuz
Teşekkürler 225mg yapıyorum 3toz 1su seklindeHayırlı olsun kaç doz vuruyosun
Ben ignelerle başım dertte çok fena acıyo aslında yapayım diyorum ama negatif çıkarsa da çok üzülürüm kafaya takarım o yüzden en garantisi kan tahlili onu bekliyorum az kaldı zaten 4 günüm var sende ne gibi belirtiler vardı
Evet haberler güzel bebişler ikiz allaha şükür ama malesef ohss olmuşum bu yüzden bu aralar biraz problemim varEsira, test yaptın mı? Güzel haberler ver bize hadi :)
Hayirli olsun :) donasyon sonrasi neler yaptin anlatirmisinEvet haberler güzel bebişler ikiz allaha şükür ama malesef ohss olmuşum bu yüzden bu aralar biraz problemim var
Hayırlı olsun çok sevindim. Ohss nedir??Evet haberler güzel bebişler ikiz allaha şükür ama malesef ohss olmuşum bu yüzden bu aralar biraz problemim var
Tüp bebek sonrası oluşan bi durum yumurtalıklar ım çok çalıştıgı için sıVI toplanması oldu akciğer de falan nefes almakta zorlanıyorum bunun için 4 gün hastanede yattım büyük ihtimal yine yatıcam
Çok geçmiş olsun, umarım hemen iyileşirsin. Bize gelişmeleri bildir lütfen. Acil şifalar dilerim...Tüp bebek sonrası oluşan bi durum yumurtalıklar ım çok çalıştıgı için sıVI toplanması oldu akciğer de falan nefes almakta zorlanıyorum bunun için 4 gün hastanede yattım büyük ihtimal yine yatıcam
bende cok merak edıyorum takıp edıyorum ama hıc haber yok acaba kötü bısey mı oldu dıye aklıma gelıyor dusunmek ıstemıyorum bıle bunuArkadaşlar, kanbar'dan haberi olan var mı?
ben de mesaj attım çok oldu, yanıt yok, ses yok... Bilen varsa bi haber verse bize debende cok merak edıyorum takıp edıyorum ama hıc haber yok acaba kötü bısey mı oldu dıye aklıma gelıyor dusunmek ıstemıyorum bıle bunu
Canım zaten sana yapılması gereken herşeyi anlatıyorlar bol bol dinlenicen Agır kaldırmıyacan Agır işler yapmıyacam bol bol proteinli ve vitaminli beslenicen o kadarDonasyon sonrasi neler yaptiniz anlatirmisiniz
Gidiş tarihin belli oldu mu?Donasyon sonrasi neler yaptiniz anlatirmisiniz
Dinlenme isine kafam takildi oyuzden soruyorum normal hayatima donmem gerektigini soyluyorlar birde size sorayim dedimCanım zaten sana yapılması gereken herşeyi anlatıyorlar bol bol dinlenicen Agır kaldırmıyacan Agır işler yapmıyacam bol bol proteinli ve vitaminli beslenicen o kadar
Pazartesi son kontrolum var kontrolden sonra belli olacakGidiş tarihin belli oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?