Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Bugün menagon iğneye başladık göbekten korktugum gibi değilmiş :) yaklaşık 10 gün sonra bi sorun çıkmazsa kibristayim arkadaşlar siz neler yapıyorsunuz

Esira, test yaptın mı? Güzel haberler ver bize hadi :)

Tüp bebek sonrası oluşan bi durum yumurtalıklar ım çok çalıştıgı için sıVI toplanması oldu akciğer de falan nefes almakta zorlanıyorum bunun için 4 gün hastanede yattım büyük ihtimal yine yatıcam

geçmiş olsun diyelim ama en güzeli ve önemlisi gözünaydın diyelim :) İkiz gebelik zaten zor bir süreç, Allah sabır ve güç versin

Çok geçmiş olsun, umarım hemen iyileşirsin. Bize gelişmeleri bildir lütfen. Acil şifalar dilerim...

Selam bugun muayene gunumdu 6 yumurtam varmis yeni buyumeye basladigi icin supriz yumurtalarda cikabilirmis menagon dozu arttirildi 300oldu yavas buyuyormus pazartesi tekrar bakilcak

Canım zaten sana yapılması gereken herşeyi anlatıyorlar bol bol dinlenicen Agır kaldırmıyacan Agır işler yapmıyacam bol bol proteinli ve vitaminli beslenicen o kadar
Dinlenme isine kafam takildi oyuzden soruyorum normal hayatima donmem gerektigini soyluyorlar birde size sorayim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…