Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Canlar hepinize merhaba...
Sevgiler,mutluluklar,bol bol bebişler diliyorum hepinize...
Ben ancak şu an fırsat bulabildim,bir daha da kimbilir ne zaman girebilirim.
4.Eylül.2015 Cuma günü meleklerim,cennet kokulu yavrularım kızım ve oğluma kavuştum.
Bugün 99 günlük oldular...
Böyle bir sevgi yok arkadaşlar....
Yaşamanız lazım,anlatılmaz...kelimeler kifayetsiz kalır...
Çok zor ,çünkü ikiz,uyku yok,yemek 2 öğün,doktora gitmeye vakit yok vs.vs...
...Ama değer be kardeşlerim,onlar için herşeye değer.
Bundan önceki hayatım meğer ne boşmuş...ki kariyeri olan,sosyal bir insandım...
Ama evlat başka..
Cennet kokulularım benim...
Kızım gülücükler saçarak uyandı,darısı hepinizin başına...
Birazdan oğluşum da kalkar,onları besleyeyim...
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum...

Kanbar, senden haber almak çok güzel. Sen benim esin kaynağımsın. Çok uzun zamandır, seni takip ediyorum. Seni can-ı gönülden tebrik ederim. Bebeklerine ve sana sağlıklı, mutlu, şanslı bir ömür dilerim.

Selam tekrar bugun son kontrolum vardi toplamda 6yumurta olusmus en kucugu 8mm digerlerinin boyutu iyi oldukca nasipse persembe sabah toplama islemi olacak hayirli dualarinizi bekliyorum

Selam tekrar bugun son kontrolum vardi toplamda 6yumurta olusmus en kucugu 8mm digerlerinin boyutu iyi oldukca nasipse persembe sabah toplama islemi olacak hayirli dualarinizi bekliyorum
Yarın için bol şans diliyorum, umarım her şey çok güzel olacak. Emeklerinizin karşılığını alacaksınız.

arkadaslar merhaba bu topiği çok takip ettim :) ben 23 eşim 33 kızımda 5 yaşında dünyalar tatlısı bir ayçiçeğim var :) allah herkese nasip etsin evlat sevgisini . allaha şükür . ben ikinci çocugumu erkek istiyorum ve işimi sansa bırakmak istemiyorum . cinsiyet tayini çok mantıklı ama çokta pahalı . ne yapıcam bilmiyorum . cinsiyet tayini yaptıran arkadaslar banada yardımcı olup deneyimlerini paylaşsınlar lütfen . yada erkek bebek için öneriler varsa uygulamış arkadaslar lütfen bu topik benim içinde uğurlu gelsin bende erkeğimi kucağıma aldım diye yazayım rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Selam arkadaslar bildiginiz gibi bugun kibristaydik yumurta tiplama islemim vardi okadar cok korktumki anlatamam fakat bosunaymis uyandigimda odamda yatiyordum :) 7yumurtadan 6si kaliteliymis fakat hormanlarim tavan yaptigi icin bu ay ertelendi bidahaki ay yapilacak donasyonum yumurtalarim donduruldu cok yorucu bir gundu dun gece bindik otobuse ve hala ayaktayiz ama bu guzel haberi aldik ya yorgunluk falan kalmadi cok iyi karsilandik heleki iremim pervane oldu etrafimda hic yalniz birakmadi sagolsun 1ay nasil gececek onuda bilmiyorum ya Allah'imin vardir bi bildigi elbet bundada vardir hayir simdilik bukadar :)sormak istediginiz birsey olursa herzaman cevaplamaya hazirim

Hayırlı ve geçmiş olsun iyi olmuş ertelendigi ben ne çektim bu hormonlar yüzünden kaç gün hastanede yattım ama yumurta sayın az senin muhtemelen e2 hormonu yüksek oldugu için ertelenmiştir oda yumurta çok olursa yükseler seninle aynı dozda ilaçları kullandim hatta daha sonra düşürdüler ona ragmen 24 tane yumurta toplandı onda bile transferim gerçekleşti iremede söyledim ama böle riskli bi durum oldugunu bilseydim bende ertelerdim tedaviyi allah korusun anne ölümleri bile oluyomuş böle durumlarda

Hormanlarin yuksek olmasi tutmamasina bir sebepmis canim firdevs hanim oyuzden transferi istemedi bu ay okadar riskli oldugunu bilmiyordum fakat bidahaki ay igne kullanmayacagim icin duser dediler anlamadigim su icerde diger adetten sonra dollenmeyi bekleyen yumurtalarim onacak onlar nasil olcak bilmiyorum bide yasima gore oldukca az yumurtam ama sukurki 6si saglikliymis bide dollenirlerse ne mutlu bana

Cnm adetin 2. Gnü estrafeme baslatıcak yumurtaların gelişmesin die dondurulmuşlarda yumurtaları bastırıolar ilaclarla ama rahim duvarnn kalın olması lazım bol bol nar sık ic suyunu günde 2 kere smdıden basla

Adetin ilk gunu baslanacakmis ilaca bu ay 9.3 tu rahim kalinligim ama ilaclardanmi bilmiyorum tesekkur ederim canim tavsiyen icin uygulayacagim

Kizlar bugun cok guzel bi haber aldim 3tane embriyo 5.gune ulasmis fotograflarini gordum cok duygulandim muthis bi duyguymus rabbim tuttugu gunleride gosterir insallah bu arada hepinizin kandili mubarek olsun

Çok sevindim, hayırlı uğurlu olsun. Senin de kandilin mübarek olsun...
Kizlar bugun cok guzel bi haber aldim 3tane embriyo 5.gune ulasmis fotograflarini gordum cok duygulandim muthis bi duyguymus rabbim tuttugu gunleride gosterir insallah bu arada hepinizin kandili mubarek olsun

Kimsenin sesi cikmiyor gidenler gelenler gitmeyi dusunenler hamile olanlar nasilsiniz bizede umut olun lutfen birakmayin bizleri

Kimsenin sesi cikmiyor gidenler gelenler gitmeyi dusunenler hamile olanlar nasilsiniz bizede umut olun lutfen birakmayin bizleri
kanbardan sonra sankı kımse hıcbır ıslem yapmadı kımse gıdıp gelmedı gıbı kımse yazmıyor oylece duruyor kımse yok mu gıdıp gelen gıdıpde mutlu haber veren yok mu

kanbardan sonra sankı kımse hıcbır ıslem yapmadı kımse gıdıp gelmedı gıbı kımse yazmıyor oylece duruyor kımse yok mu gıdıp gelen gıdıpde mutlu haber veren yok mu
An ve an butun haberleri veren tek benim galiba :) herkes sayfayi birakmis sanirim ben asla birakmicam cunku bu sayfanin sayesinde kararimi verdim umut oldu bana umarim bnde baskalarina umut olurum

merhabalar bir kaç aydır sizi takip ediyorum normal gebe kalamadığım için tüp bebek tedavisi önermişti doktorum bizde tüp bebek yaptırmışken erkek istediğimiz için cinsiyet belirlemek istedik ve sizin yazdıklarınızı okuyup firdevs hanımdan herkes çok memnun olduğu için bizde firdevs hanımı seçtik.Gerçekten firdevs hanım ve irem hanım anlatıldığı gibi çok iyi ve çok şeker insanlar çok ilgililer sağolsun İrem hanım hastanede çok ilgilendi her sorumuza yanıt alabildik hepsine çok teşekkür ediyorum...Onları tanıdığım için çok mutluyum...
10 gün önce bizde kıbrıstaydık 21 adet yumurtam toplanmış 16 tanesi sağlıklı döllenmiş 5.güne ulaştığında ise 12 tanesi kalmış fakat sadece 4 tanesi sağlıklı idi diğerlerinde kromozom bozukluğu varmış...sonuç olarak 3 kız bir erkek kalmış...
Transferim bu ay yapılacak inşallah herşey yolunda gider ...çok zor bir süreç Allah herkesin yardımcısı olsun ben çok duygusal bir yapıya sahip olduğum için biraz zor dönemler geçiriyorum hormonlar falanda etkisi vardır tabi Allah hepimizin sonuçlarını pozitif görmeyi ve sonunda bebişlerimizi kucağımıza almayı kısmet eder inşallah..
transferim gerçkeleştikten sonra sonucu mutlaka buradan paylaşacağım sizlerede teşşekkür ediyorum yaptığınız paylaşımlar gerçekten önemli ve insanları yönlendirici oluyor hoşçakalın...

Aramiza hosgeldin arkadasim bizi birtek bizim gibiler anliyor dogru yerdesin hic stres yapma hersey çabucak olup bitiyor ilaclarini duzenli kullan bnde transferi bekliyorum hakkimizda hayirlisi olsun gelismeleri yazarsan sevinirim Allah kolayliklar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…