Sperm donasyonumuydu bende transfer gunumu bekliyorum heyecanla umarim pozitifi gorurum sizin adiniza cok sevindim Allah kucagina almayi nasip etsin insallahArkadaşlar merhaba,
Ben uzun zamandır bu forumu takip ediyorum. Iki kez baştan sona okudum. Aslında okurken, acaba bu insanlar bu doktorun reklamını mı yapıyor, şarlatanlık var mı bu işin içinde diye okudum da okudum. Sonuçta maddi manevi gerçekten insanı çok yaralayan bir süreç.
Önce benim ikna olman gerekiyordu. Bir gece yatarken kısa bir mail attım Irem Hanım'a. Bi taraftan da dua ettim'allahım eğer hayırsızsa bu iş benim için, cevap gelmesin bana'diye. Sabah uyandığımda gayet samimi bir mail vardı inbox'ımda. Biz biraz mailleştikten sonra, ben her durumda bunu DENEYECEĞİM dedim.
Sonuç; gerekli tüm tetkikler yapıldı. Rezervasyonları biz kendi zevkimize göre yaptık.
Gittik,tatil yaptık, geldik gibiydi. Zaten hastaneye girdiğim anda kendimi çok güvende hissettim. Firdevs Hanım'da Irem Hanım'da yıllardır tanıyor gibi hissettim.
Kendimi hiç kasmadım. Hep dedim ki 'allahım hayırlısıysa nasip et 'dedim.
Ve çok şükür hamileyim. Allah kucağıma almayı nasip etsin.
Eğer niyetiniz var ama tedirginseniz Irem Hanım'a mail attın. O sizi rahatlatacaktır.
Kesinlikle işlerini çok iyi yapıyorlar. Allah onlardan binlerce kez razı olsun.
Amin insallahteşekkür ediyorum hoşbulduk...amin inşallah ...transferden sonra sonucu mutlaka paylaşacağım inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız aminnnnn.
Arkadaşlar merhaba,
Ben uzun zamandır bu forumu takip ediyorum. Iki kez baştan sona okudum. Aslında okurken, acaba bu insanlar bu doktorun reklamını mı yapıyor, şarlatanlık var mı bu işin içinde diye okudum da okudum. Sonuçta maddi manevi gerçekten insanı çok yaralayan bir süreç.
Önce benim ikna olman gerekiyordu. Bir gece yatarken kısa bir mail attım Irem Hanım'a. Bi taraftan da dua ettim'allahım eğer hayırsızsa bu iş benim için, cevap gelmesin bana'diye. Sabah uyandığımda gayet samimi bir mail vardı inbox'ımda. Biz biraz mailleştikten sonra, ben her durumda bunu DENEYECEĞİM dedim.
Sonuç; gerekli tüm tetkikler yapıldı. Rezervasyonları biz kendi zevkimize göre yaptık.
Gittik,tatil yaptık, geldik gibiydi. Zaten hastaneye girdiğim anda kendimi çok güvende hissettim. Firdevs Hanım'da Irem Hanım'da yıllardır tanıyor gibi hissettim.
Eğer niyetiniz var ama tedirginseniz Irem Hanım'a mail attın. O sizi rahatlatacaktır.
Arkadaşlar merhaba,
Firdevs hanimimi dusunuyosun sperm donasyonumu bilgi verebilirmisn arkadasim hg aramizamerhaba
bana bu konuda yardımcı olurmusun.
bende Kıbrıs düşünüyorum.
Canim umarım hersey yolunda gider ama tercih ettiğin merkez iyi bir merkezMerhaba;hazirliklar hizla ilerliyor nasipse 10 subatta transferim gerceklesecek hayirlisi ile bebeklerimi alip gelecegim rabbiminde yardimi ile kucagima aldigim gunleride gorurum insallah hastaliklar pesimi birakmiyor bugunde grip oldum umarim transfer gunune kadar atlatirim
Inşallah her şey gönlünce olur. Al gel bebekleri , sağlıklı bir hamilelik geçir, hayırlısıyla kucağına al inşallah...Merhaba;hazirliklar hizla ilerliyor nasipse 10 subatta transferim gerceklesecek hayirlisi ile bebeklerimi alip gelecegim rabbiminde yardimi ile kucagima aldigim gunleride gorurum insallah hastaliklar pesimi birakmiyor bugunde grip oldum umarim transfer gunune kadar atlatirim
Amin canim insallah beni birakmazlarInşallah her şey gönlünce olur. Al gel bebekleri , sağlıklı bir hamilelik geçir, hayırlısıyla kucağına al inşallah...
Hosgeldin aramiza :) her ilde farkli doktor oneriyorlar onerdikleri uzman oluyor zaten ve genelde tup bebek diye biliyorlar biz soylememistik donasyon oldugunu sperm donasyonumu olcak firdevs hanim cok basarili bi doktor benimde 3gun once transferim gerceklesti test gunumu bekliyorum sormak istedigin bisey olursa sorabilirsin :) sansin acik olsunMerhaba,
Sizi çok uzun zaman takip ediyorum :) Mesajlarınızı okuyarak çok güzel bilgilere sahib oldum. Bende inşallah Firdevs hanımın hastası olacağım. İlaçlarım geldi ve beklemedeyim şu anda. Merak ediyorum... İlaçları almaya başladığınızda hangi doktora gidiyordunuz? Firvdes hanım bana Dr. Deniz Gökalp'ı tavsiye etti Koşuyolunda
bu doktor hakkında bilginiz var mı ve oraya gittiğinizde neler yapılıyor çok merak etmekteyim.Bu heycanlı süreçte umarım bana da destek olursunuz. Şimdiden çok çok teşekkürler:)
Hosgeldin aramiza :) her ilde farkli doktor oneriyorlar onerdikleri uzman oluyor zaten ve genelde tup bebek diye biliyorlar biz soylememistik donasyon oldugunu sperm donasyonumu olcak firdevs hanim cok basarili bi doktor benimde 3gun once transferim gerceklesti test gunumu bekliyorum sormak istedigin bisey olursa sorabilirsin :) sansin acik olsun
Canim benim ilcedeki doktoru ister ozel hastaneden seciyorsun ister dewlet hastanesinden ben devlet sorun olur diye ozelden secmistim ignelerden hic korkma yersiz bi korku olur hic acimiyor transfer sonrasi kullanilan igne azcik zorluyor yanma oluyor birde yan etkileri oluyor bel agrisi kasik agrisi gibi buda beni sevindiriyor gebelik belirtisi gibi geliyor :) firdevs hanim besmele ile koydu bebislerimi buda bana guven verdi verdikleri oranda hafife alincak gibi degildi %95 dediler hayirlisi artik darisi basina arkadasim :) he buarada isin yorucu deilse ertesi gun ise dewam edebiliyorsun. Senin tercihinSabah kalktığımda ve cevapı gördüğümde çok mutlu oldum!!!
Çok Teşekkürler :) Hoş buldum! İrem hanımı ve Firvdes hanımı çok beğendim. Bir ay once tanışmak için oraya gittik ve çok memnun kaldık. Bende de sperm donasyonu olacak ve çoook heyecanlıyım. Donorumuzu de seçtik çoook tatlış biri ve şu anda yoldadır! İnşallah hayırlısıyla gelir! :)
Sende inşallah pozitif sonuç alırsın ve bebeğin sağlıkla ve mutlulukta kucağına gelir!!!
İlçemizdeki doktora gitiğimizde ekstra bir ödeme yapılıyor mu? Sonuçta biliyorsun bu baya masraflı bir işlem :)
İğneleri başladığında çok mu acıyor ve yan etkileri çok mu etkiliyor hayatı ? Ben çalışıyorum ve umudum sağlıklı olmak ve işe devam etmek İNŞALLAH! :)
Şimdiden Çooook Teşekküler!
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşSelamlar pozitifi gordum arkadaslar Allahima sukurler olsunndarisi butun isteyenlerinn basina insallah buyuk ihtimalle ikizmis cuma gunu keseyi gorcez Allahin izniyle 2haftayada kalp atislari duyulcak insallah
Amin ins o gunleride goruruz hep beraberHayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?