- 10 Haziran 2016
- 25
- 26
- 18
- 35
Merhaba gamzem25 1.si benim ilk yazıma bakarsan kesinlikler isim vermedim burdan birisi sordu öyle söyledim merkezi 2.si evet 2.denemeyide aynı merkezde yaptırdım çünkü ilk deneme tuttu düşük yaptım ilk 3 ayda olur düşük dediler tabi dedik o zaman hala güveniyordum merkeze hemen tekrar yaptırbildim çünkü 1000 euroya donmuş yaptırdım tekrar 5000 olsa yatıramazdım ama ikinciden sonra bazı şeylerin farkına daha çok vardık çünkü artık tecrubeliydik bunların neler olduğunu anlatmicam amacım asla karama deil gidip memnun olanlarda vardir ben kimsenin adını büyük harflerle yazmadım..2 günde firdevs hanıma karar vermedim canım ben ben kaç aydır burayı takip ediyorum kaç kişi ile görüştüm konuştum araştırma yaptım biliyor musun ve emin ol ilk gidecek olan kişilerden daha çok ve daha detaylı araştırmak zorundayım çünkü yıkılmışım iki toparlanıp tekrar hayal kurmaya heves etmeye başlamışım ve son şansım..milli piyangoda çıkmadı canım hala diğer gittiklerimin borcunu ödüyoruz evet firdevs hanıma karar verdim ama dikkat edersen maddiyatı toplayalim die dua istemisim bende yarın gidemiyorum canım beklemedeyim ve beklerkende en ince detayına kadar araştırma yapıp merkez karar veriyorum bu en doğal hakkım sanırım