Teşekkürler seecik. İrem Hanım hafta sonu aradı.Çok sevecek bir tavrı var, güven verdi. Eşimi ikna için uğraşıyorum ben deHayırlısı olsun inşallah hemen dönicektirler sormak isteyin birşey olursa biz burdayız
Hoşgeldin aramıza, bence sen formu baştan başlayarak oku.herkes adım adım anlatıyor. Ama işlemler zor değil, başlayınca yani karar verince hersey hallolur. .kolay gelsinKızlar selamlar bende sizlerden bilgi istiyorum kacıncı tüp bebek denemenizde hamile kaldınız birde donörlemi gebelik oldu bende gitmek istiyorum cok yoruldum artık çaresizim neler yaptınız nasıl yollardan geçtiniz banada yardımcı olun lütfen
Allah yar ve yardımcın olsun inşallah bebeğin seninle kalırDua edin kızlar doktora gidiyoruz yine bakalım cuma ya kadar zaman verdiler
Cok üzüldum canim benim yaaa.. Ama umudunu kirma lütfen.. Sizin yasiniz daha genc.. Olur Allahin izniyle..İyi değil malesef kalbi atmiyor bebeğimin
Canim allah yardımcınız olsun.moralini bozma inşallah hersey yoluna giricek.dualarım seninle.İyi değil malesef kalbi atmiyor bebeğimin
Canim benim.. Sonraki MSG görmemistim.. Insallah bebegin seninle kalir.. Senin icin dua edecegim.. Insallah Allahtan Ümit kesilmez.. Iyi haberini aliriz insallahCok üzülkalanim benim yaaa.. Ama umudunu kirma lütfen.. Sizin yasiniz daha genc.. Olur Allahin izniyle..
Hayırlısı olsun hepimiz için birbirimize dua edelim. İnşallah bebeğim beni bırakmaz ve yaşama tutunurCanim allah yardımcınız olsun.moralini bozma inşallah hersey yoluna giricek.dualarım seninle.
Amin ya Rabbim. Saol inşallah Rabbime siginiyorumCanim benim.. Sonraki MSG görmemistim.. Insallah bebegin seninle kalir.. Senin icin dua edecegim.. Insallah Allahtan Ümit kesilmez.. Iyi haberini aliriz insallah
İyi değil malesef kalbi atmiyor bebeğimin
Amin olimpia saol.Çok çok üzüldüm . Hepimizin içi anne olmak için nasıl yanıyor biliyorum. Rabbim ne eylerse güzel eyler İnşallah bebişine kavuşursun
Canim bugün tekrar ultrason giriceksiniz. Ne oldu merakla bekliyorum..insallah hersey yolundadorAmin olimpia saol.
Saol çok teşekkür ederim. Biraz daha beklicez inşallah hayırlı bir haber vermek isterim.Sezeecik..aklim sende canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?