Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Hayırlısı olsun inşallah hemen dönicektirler sormak isteyin birşey olursa biz burdayız

Hayırlısı olsun inşallah hemen dönicektirler sormak isteyin birşey olursa biz burdayız
Teşekkürler seecik. İrem Hanım hafta sonu aradı.Çok sevecek bir tavrı var, güven verdi. Eşimi ikna için uğraşıyorum ben de

Kızlar selamlar bende sizlerden bilgi istiyorum kacıncı tüp bebek denemenizde hamile kaldınız birde donörlemi gebelik oldu bende gitmek istiyorum cok yoruldum artık çaresizim neler yaptınız nasıl yollardan geçtiniz banada yardımcı olun lütfen

Hoşgeldin aramıza, bence sen formu baştan başlayarak oku.herkes adım adım anlatıyor. Ama işlemler zor değil, başlayınca yani karar verince hersey hallolur. .kolay gelsin

Dua edin kızlar doktora gidiyoruz yine bakalım cuma ya kadar zaman verdiler

Amin insallah canim.. Allahim Ol der ve yavrun olur.. Insallah bu emeklerinin, zorluklarin mükafati gece seni tatli uykundan uyandiran bebek aglayislari olur... (Amiiiiiiiinnnn)... Ve bu zorlu sürecin sonunda yavrunuza kavusursunuz insallah canim.. Iyi haberini bekliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…