- 1 Mayıs 2013
- 347
- 925
- 303
Canimsin yaaaaaa... Allahim dualarimizi karsiliksiz birakmadi cok sükür.. Temmuzun da güzel haberini aliriz insallah... Sonra da beeenn... Bebislerimizi 2017 de kucagimiza alip... Bu tedirgin günlerimizi tebessümle animsayip.. Yavrularimiza daha cok daha icten sarilip.. Mis kokularini icimize cekecegiz.. Yuvamiz senlenecek.. Allahim bugünleri gösterir bize insallah.. Yaaa inanmiyacaksiniz belki.. Ama sizin bu güzel haberlinizi o kadar cok duygulandim o kadar cok sevindimki.. Kendine hamileligimi ögrenirsem kalpten giderim diye herhalde.. Allahim sizleri nazar dan saklasin.. (saydim tam 41)
Canimsin yaaaaaa... Allahim dualarimizi karsiliksiz birakmadi cok sükür.. Temmuzun da güzel haberini aliriz insallah... Sonra da beeenn... Bebislerimizi 2017 de kucagimiza alip... Bu tedirgin günlerimizi tebessümle animsayip.. Yavrularimiza daha cok daha icten sarilip.. Mis kokularini icimize cekecegiz.. Yuvamiz senlenecek.. Allahim bugünleri gösterir bize insallah.. Yaaa inanmiyacaksiniz belki.. Ama sizin bu güzel haberlinizi o kadar cok duygulandim o kadar cok sevindimki.. Kendine hamileligimi ögrenirsem kalpten giderim diye herhalde.. Allahim sizleri nazar dan saklasin.. (saydim tam 41)
Hayırlısı olsun inşallah çook sevindimHamileyimmmmmm hamileyim hamile H A M I L E Y I M
Darısı isteyen dinleyenlerin başına çok teşekkür ederim. Sırada sizler varsınız. Bizde sizin güzel haberlerinizi alıcaz inşallah iyki gitmişim gerçektenCanimsin yaaaaaa... Allahim dualarimizi karsiliksiz birakmadi cok sükür.. Temmuzun da güzel haberini aliriz insallah... Sonra da beeenn... Bebislerimizi 2017 de kucagimiza alip... Bu tedirgin günlerimizi tebessümle animsayip.. Yavrularimiza daha cok daha icten sarilip.. Mis kokularini icimize cekecegiz.. Yuvamiz senlenecek.. Allahim bugünleri gösterir bize insallah.. Yaaa inanmiyacaksiniz belki.. Ama sizin bu güzel haberlinizi o kadar cok duygulandim o kadar cok sevindimki.. Kendine hamileligimi ögrenirsem kalpten giderim diye herhalde.. Allahim sizleri nazar dan saklasin.. (saydim tam 41)
Kutlarimmmmm.çok sevindim :)Hamileyimmmmmm hamileyim hamile H A M I L E Y I M
İyi geçti 3 tane blastokist transferi yapıldı. Yanlız turkiyedeki gelişmelerden dolayı dün nerdeyse bütün günü havaalanindayiz geçirdik. Sonra uçuşlar acilmayinca hastaneye gere döndük. Hastane gerçekten kalabalikti.akşam üstüne kadar yine oda boşaltın diye bekledik.ama kendimi ole yatmasamda çok iyi hissediyorum:) inşallah ikizlerimize kavuşuruz bizde.bugün yolcuyuz inşallah. Artık gin sayicam:)Hadi hayırlısı olsun bundan sonra çok dikkat et nasıl geçti kaç embriyo transfer edildi iyi gelişmişlermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?