Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Arkadaşlar ben çok badireler atlattiktan sonra kanser gibi firdevs hanim ile tanistim birinci negatif oldu dun sonucu aldidim 9 gun test sonucum 1144.9 o kadar mutluyum ki umudum hic yoktu firdevs hanimdadan allah razi olsun irem hanimdan da

Darısı isteyen dinleyenlerin başına çok teşekkür ederim. Sırada sizler varsınız. Bizde sizin güzel haberlerinizi alıcaz inşallah iyki gitmişim gerçekten

Amiiiiiiin... InsAllah.. Yaaa, cok istiyorum.. Allah hayirlisini versin... Allah biliyor ya aklimdan geceni.. Evlat özlemiyle kimseyi imtihan etmeyin.. Hazanumut insallah güzel haberlerini bize bildirirsin..eylülee daha cok yaaaa...

Arkadaslar allahim bin sukur degerim katlandi allah isteyen herkese nasip etsin simdi sira kese de sonra kalp atisin da bana dua edin ben de hergun isteyen herkese dua ediyorum allahim kucagimizi bos birakmasin
Firdevs hanim ve ekibinde allah razi olsun

Hadi hayırlısı olsun bundan sonra çok dikkat et nasıl geçti kaç embriyo transfer edildi iyi gelişmişlermi

Hadi hayırlısı olsun bundan sonra çok dikkat et nasıl geçti kaç embriyo transfer edildi iyi gelişmişlermi
İyi geçti 3 tane blastokist transferi yapıldı. Yanlız turkiyedeki gelişmelerden dolayı dün nerdeyse bütün günü havaalanindayiz geçirdik. Sonra uçuşlar acilmayinca hastaneye gere döndük. Hastane gerçekten kalabalikti.akşam üstüne kadar yine oda boşaltın diye bekledik.ama kendimi ole yatmasamda çok iyi hissediyorum:) inşallah ikizlerimize kavuşuruz bizde.bugün yolcuyuz inşallah. Artık gin sayicam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…