Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Sen istersen direk hastaneyi ara canım maliyeti konusunda sana ordan direk yardımcı olsunlar bence. Size ne gibi bir tedavi gerekli ise ona göre yönlendirirler sizi.

Sen istersen direk hastaneyi ara canım maliyeti konusunda sana ordan direk yardımcı olsunlar bence. Size ne gibi bir tedavi gerekli ise ona göre yönlendirirler sizi.
Tesekkurler ben zaten kıbrısta gecici ikamet ediyorum iyi bir doktor arıyorum o yüzden sordum olmadı gidip bir gözümle göreyim cok teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar pozitifi gorenleri tebrik ediyorum giden gitmek isteyen transferi olan ve olacak olan arkadaşlara da içten dua ediyorum umarım kimse boş dönmez bu yoldan biz 27.haftamiza girdik kızımız ve oglumuzla çok sukur sagliklilar fakat gelmek için acele ediyorlar :) sancilarim oluyor doktorlar ertelemek için uğraşıyorlar çünkü henüz 760gram ikisi de bende dualarinizi bekliyorum minikler azcik daha sabretsinler gorusmek uzere kendinize iyi bakın

Allah yardımcın olsun canim,bol bol dinlen kalkma sakın. Dualarım seninle..

Allah yardımcın olsun temmuz arkadaşımın dediği gibi dinlen yat bol su iç ne bilim dikkat et kolay d3ğil

Kizlar.. Umarim iyidinizdir.. Ben bu aralar baya yogunum.. Ama sizleri takip ediyorum.. Dualarim sizinle.. Neroncum insallah biraz sabreder yavrulaein ve bu dünya olduklarindan dahada güclü gelirler.. Allah yardimcin olsun canim.. Temmuz canim sen kan testini bu hafta mi yaptiriyorsun? Dilerim kocaman bi positiv görürsün insAllah!

Evet canim insallah yarın yaptiricagim, ama 8 günden beri idrarda kontrol ediyorum ve giderek koyulasan ikinci çizgi oluştu :) 9.gun hafif bir kanamam oldu.ama uzun sürmedi, yinede progestan depot kalçadan yaptırdım. Yarınki sonuçla inşallah güzel haber vericam size :)

Hadi Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin olmayanlarda evlat kokusunu tatdirsin

Arkadaşlar bende hala bir belirti yok.bulantilariniz ne zaman başladı. 5.6. Haftalarıninixda nelere dikkat ettiniz.önümüzdeki günler neler getirecek :)

Ben de araştırıyorum arkadaşlar.. Neredeyse bir aydır buraları okuyorum Firdevs Hanım çok aklıma yattı bugün mesaj attım dönerler heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…