Aminn hamdolsun ki.Rabbim bizi de böyle siniyor.. Sükür ümidimiz var.. Ümitsiz bir dert vermesin kurban oldugum..
Tm güzelim.. Benim icin hicbir sakincasi yok.. Memnun olurum..Canim
Canım özelden numara versem sürekli irtibatta olsak senin için sakıncası varmı
İnşallah emeklerimiz paralarımız boşa gitmezEvet canim, haftaya insallah ordayiz..evet bizim de donasyon..
Canim az kalmış inşallah hersey güzel olucak.ama sakın olmaya çalış. Kısmetimizde varsa olucak yoksa zaten bişey bahane olucak.ama iyi düşün iyi olsun.yada kendini oyalicak bişeyler bul.olumlu odaklanamiyorsan başka bişeyler le ilgilen. İnsallah olucak.allah yar ve yardımcın olsun.firdevs hanım ve irem çok ilgililer.gerçekten onlarda olsun diye uğraşıyorlar. Olması onlar içinde pozitif bir durum.iyi düşün iyi olsun.Amin, insallah.. Maddi ve manevi yipraniyorsun.. Baksana gecenin 3... Inan ne gökte ne yerdeyim.. Sanki benim icin yazilmis.. Uykularim kacik.. Merkeziminde sirf transfer.. Diger yasam alanlarim öyle veya böyle bu transfer in etrafinda.. Esim yapma canim.. Sen kendini kasiyorsun.. Inan sirf bu yüzden olmayacak, diyor.. Rahat olmaya calisiyorum... Ama elde olan birsey degil.. Allah hepimizin yardimcisi olsun...
Bende sürekli sizin hissettiklerinizin oluyor rahat olamıyorum korku oluyor manevi yipranmadan oluyor çabalarımız var umarım beklediklerimiz en iyisiyle karsilasirizAmin, insallah.. Maddi ve manevi yipraniyorsun.. Baksana gecenin 3... Inan ne gökte ne yerdeyim.. Sanki benim icin yazilmis.. Uykularim kacik.. Merkeziminde sirf transfer.. Diger yasam alanlarim öyle veya böyle bu transfer in etrafinda.. Esim yapma canim.. Sen kendini kasiyorsun.. Inan sirf bu yüzden olmayacak, diyor.. Rahat olmaya calisiyorum... Ama elde olan birsey degil.. Allah hepimizin yardimcisi olsun...
Güzel dileklerin icin cok tsk. ederim canim.. Evet bu hafta yogunum zaten temizlik, bayram derken bir hafta cabucak gecer sanirim.. Firdevs hanima, Irem hanima cok cok güveniyorum.. Onlar ellerinden geleni yapacaklar, bundan eminim.. Allahim yeterki ol desin..Canim az kalmış inşallah hersey güzel olucak.ama sakın olmaya çalış. Kısmetimizde varsa olucak yoksa zaten bişey bahane olucak.ama iyi düşün iyi olsun.yada kendini oyalicak bişeyler bul.olumlu odaklanamiyorsan başka bişeyler le ilgilen. İnsallah olucak.allah yar ve yardımcın olsun.firdevs hanım ve irem çok ilgililer.gerçekten onlarda olsun diye uğraşıyorlar. Olması onlar içinde pozitif bir durum.iyi düşün iyi olsun.
Can'ım yeminle aynıyım kimse bizi anlamıyor günde 2 3 saat anca uyuyorum benim de adetime az kaldı biran önce Oray'a gitmek istiyorumAmin, insallah.. Maddi ve manevi yipraniyorsun.. Baksana gecenin 3... Inan ne gökte ne yerdeyim.. Sanki benim icin yazilmis.. Uykularim kacik.. Merkeziminde sirf transfer.. Diger yasam alanlarim öyle veya böyle bu transfer in etrafinda.. Esim yapma canim.. Sen kendini kasiyorsun.. Inan sirf bu yüzden olmayacak, diyor.. Rahat olmaya calisiyorum... Ama elde olan birsey degil.. Allah hepimizin yardimcisi olsun...
Insallah hersey gönlünce olur canim... Bu hasretimiz sona erer... Sen ne zaman orda olacaksin?Can'ım yeminle aynıyım kimse bizi anlamıyor günde 2 3 saat anca uyuyorum benim de adetime az kaldı biran önce Oray'a gitmek istiyorum
11 gün sonra adet olcam ne zaman gireceğimi bilmiyorum adetten kaç gün sonra gidiliyorInsallah hersey gönlünce olur canim... Bu hasretimiz sona erer... Sen ne zaman orda olacaksin?
Can'ım özelden numaranı versen sorun olur mu senin içinInsallah hersey gönlünce olur canim... Bu hasretimiz sona erer... Sen ne zaman orda olacaksin?
Ben adetimden 15 gün sonra orda olucam insallah..11 gün sonra adet olcam ne zaman gireceğimi bilmiyorum adetten kaç gün sonra gidiliyor
Iyi bayramlar canims.. Nasil gidiyo? BebislerHerkese iyi bayramlar..
Şükür şimdilik iyi gidiyor.11+ larda yiz. Ya çok tadını çıkaramıyorum. İster istemez insan korkuyor birşey olucak diye:) henüz alışamadım rahat olmaya.zaten zor bulduk kiymetliler:)1,5 hafta sonra dr à gidicez.sen ne zaman yolcusun? Hazırlıklar tamammi? Bir sıkıntın yok dimi?Iyi bayramlar canims.. Nasil gidiyo? Bebislerinsallah iyidir.. Sende hamileligin tadini cikartiyorsundur..
Canim benim cok sag ol.. Biz simdi kibristayiz.. Transferi bekliyor, bir yandanda tatil tadinda günümüzü gün etmeye calisiyoruz.. Su anlik hersey güzel görünüyor.. Rahim duvari güzel bir kalinlik almis.. Dokturumuz cok duyarli ve dikkatli, iremcim zaten super.. Positiv enerjiyi yüklediler bizeŞükür şimdilik iyi gidiyor.11+ larda yiz. Ya çok tadını çıkaramıyorum. İster istemez insan korkuyor birşey olucak diye:) henüz alışamadım rahat olmaya.zaten zor bulduk kiymetliler:)1,5 hafta sonra dr à gidicez.sen ne zaman yolcusun? Hazırlıklar tamammi? Bir sıkıntın yok dimi?
Super çok sevindim.dilerim hersey yolunda gider.bebisleri alır dönersiniz :) güzel haberlerini bekliyorumCanim benim cok sag ol.. Biz simdi kibristayiz.. Transferi bekliyor, bir yandanda tatil tadinda günümüzü gün etmeye calisiyoruz.. Su anlik hersey güzel görünüyor.. Rahim duvari güzel bir kalinlik almis.. Dokturumuz cok duyarli ve dikkatli, iremcim zaten super.. Positiv enerjiyi yüklediler bizesu Halde kolonu terk ettik bugün.. Allahtan, hayirliysa olsun.. Allahim ol derse, olur.. Geresi bahane..
Amin insallah canim.. Sende cok dikkat et kendine.. Seneye insallah.. Bebeklerimiz dis cikariyor cok huysuzlar, emziklerini biraktiracaz ne önerirsin, gibi dertciklerimiz olur.. Allah böyle güzel tasalar versin insallah..Super çok sevindim.dilerim hersey yolunda gider.bebisleri alır dönersiniz :) güzel haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?