Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Ayy çok sevindim rabbim bizi de güldürsün allah tamamına erdirir inşallah

Ayy çok sevindim rabbim bizi de güldürsün allah tamamına erdirir inşallah
Amin insallah cok sagol canim.. Ben bu topigi mayis ayinda bastan okumaya baslamistim.. Ay acaba bende gidermeyim.. Gidersem sevinenlerdenmi üzülenlerdenmi olacagim.. Gidermiyim gitmezmiyim derken.. Rabbim nasip haziranda etti gittik görüstük.. Eylüle daha 3 ay var.. Zaman gecermi gecmezmi.. Yok Rahim duvarim yeteti kalinliga ulasirmi.. Yok yeterince embriyo blastosist asamasina ulasirmi.. Derken.. Transfer gerceklesti ve büyük bekleyis basladi ve hala devam ediyor.. Rabbim tüm isteyenlere yol göstersin, imkan tanisin.. Cünkü hem maddi hem manevi cok büyük bir yük.. Ama dün Telefon edip kan tahlilin sonucunu aldigimda.. Inan herseye deger.. Artik bebisimi kucagina alirsin nasil bir huzur yasarim bilemiyorum.. Isteyen herkese rabbim versin.. Benim icin bu yolda en büyük destegim esim ve iremdi.. Sonra benim gibi ayni durumda olan bir kac arkadaslar tanistim.. Kardesten öte samimiyet kurdum.. Cünkü donasyon gibi hassas bir konuyu yakinindaki kimseye acikliyamiyorsun.. Anlicagin demircim, sirf maddi manevi bir veris degil.. Kat kat geri aldim.. Cok degerli, kaybetmek istemedigim arkadasliklar kurdum..

Ben biraz denedim basarısız oldum farklı bi doktorda bi sene oldu o yıkımı tatlım bu sefer olsun istiyorum transfer sonrası çok dinlendin mi yoksa normal hayatına devam mı ettin

Ben biraz denedim basarısız oldum farklı bi doktorda bi sene oldu o yıkımı tatlım bu sefer olsun istiyorum transfer sonrası çok dinlendin mi yoksa normal hayatına devam mı ettin
Dinlendim canim.. Ne zaman aklima estiyse uzandim.. Hic agir kaldirmadim.. Ayakta fazla durmuyorum.. Transferden sonra iki hafta izinliydim.. Yeni basladim ise, benimki masa isi zaten.. Yorucu degil.. Oturuyorum hep..

Dinlendim canim.. Ne zaman aklima estiyse uzandim.. Hic agir kaldirmadim.. Ayakta fazla durmuyorum.. Transferden sonra iki hafta izinliydim.. Yeni basladim ise, benimki masa isi zaten.. Yorucu degil.. Oturuyorum hep..
Canım senden mi etkinlendim bilmiyorum bu gün rüyamda ikiz oğlum olmuştu

Hayirlisi.. Rabbim gerçekleştirmiyecek birseyin düşünü kurdurmaz.. Ya bismillah her diyip çıkacaksın yola.. Biz öyle yaptık.. Hic çokta iyi yapmışız
Canim benim sonucuna cokkkk sevindim.bekliyordum zaten.inşallah hayırlısı ile kucağına almayi da Nasib eder yaradan.hatta inşallah hepimiz sağlıkla zamanında kucağımıza alırız. Artık heyecaniniz hiç azalmadı devam edicek.keseler görülecek, kalp sesleri duyulacak ama güzel heycanlanlar canim.bizde 15 hafta olduk ama korka korka geçti bu süre.inşallah hersey güzel olucak.çok emek verdik

Canım benim Allahım tamamını erdirsin.. Evet daha dün gibi.. Sen gitmeye hazırlanıyordun ve şimdi 15 haftaliksin çok şükür.. Evet allahım izniyle.. Neron gibi kanbar gibi bizde yavrularımızı kucağımıza alacağız.. Yolun başında olan arkadaşlar için umut olacağız... Kendine çok iyi bak canım benim.. Öpüyorum seni..

Mrb arkadaşlar çok çok uzun zaman oldu forma yazmayalı, baştan okuyanlar benimde sizler gibi bu yollardan geçtiğimi okumuşlardır, şimdi bir yasında bir oğlum var, çok akıllı, çok yaramaz, yürüyor onun peşinde koşmaktan fırsat bulamıyorum forma bakmaya, inş bu yolda olan herkese Allah annelik nasip etsin hepinize, moralinizi yüksek tutun, inanın, hiç olumsuz düşünmeyin Allah yardım edecektir, hepinize bol şans diliyorum

Ne güzel başarılı sonuçlar umarım bizlerde herkez de bu mutlu sona kavuşuruz hayırlısıyla.

Canim donasyonmu senin tup bebekmi

ben daha önce hamileyim diye yazmıştım ama 16 hafta bittiği gün ne olduğunu anlamadan bebeğimi kaybettim öyle acı çekiyorum ki bu acı hiç bir şeye benzemiyor benim gibibunu yaşayan varmı
arkadaşlar ben im hiç umudum yok iken Firdevs hanım dan allah razı olsun önce allahın izni ile mucizeme kavuşturmuştu
16 hafta bittiği gün kaybettim burda ki dr um ondan da olabilir bundan da olabilir dedi yani nedenini bile anlayamadım
Firdevs hanımla görüştüm beni çok güzel teselli etti Allah ondan razı olsun dondurulmuş embriyolarım var 3 ay cylo kullanıp allah izin verirse tekrar gideceğim
merkeze karar veremeyen arkadaşlar gözünüz kapalı Firdevs hanıma gidebilirsiniz
ben 47 yaşına geliyorum bu yaşta bu duyguyu yaşadım ya şimdi içim daha cok acıyor 3 ay bir an önce bitsin gideyim diyorum Firdevs hanıma sonuna kadar güveniyorum önce allah ol diyecek inşallah hayırlısı ile bu acı yı unuturum ve bebeğime kavuşurum

Canim cok üzüldüm. Çok çok geçmiş olsun.bende şu an 16 haftalığım. Yasımız ileri olduğu için gebelik bizim için tabiki çok daha riskli. Ama neyseki dondurulmuslar varmış. İnsallah bu sefer hersey yolunda gider.bencede firdevs hanım ve ekibi bu konuda en iyilerden.allah yar ve yardımcın olsun.

temmuz 16 hayırlı olsun canım çok dikkat et ben ne olduğunu anlamadım allah bu acımı azaltsın diye dua ediyorum 3 ay geçsin diye bir an önce o duyguyu tekrar yasamak istiyorum benim için dua edin

Canım benim Allah yardımcın olsun bende Firdevs hanıma donasyon yaptırdım pozitifi gördük çok şükür ama görmesek bile Firdevs hanımda ki inanç beni ona bağlamaya yetti en azından anne olabilmek için elinden geleni yapanlardansın Sen de sonrası Allah'ın istemesi lazım çok zor Doğru merkezde emin ellerdeyiz kalben hep yanındayım istediğin zaman konuşabiliriz

sağol arkadaşım hepinizin duasına ihtiyacım var önce acım azalsın diye dua edin

Selamlar bebeklerim 34gunluk oldular bakımı çok zor bir okadarda güzel :) teki benim diğeri ise babasının kopyası tam bir mucize ikisi de hepiniz aklimdasiniz bebekleri her kokladigimda dua ediyorum sizlere rabbim kimseyi bu kokudan mahrum bırakmasin diye herkese nasip etsin inşallah Allah Firdevs hanımdan razı olsun Allah herkesin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…