- 27 Haziran 2016
- 354
- 1.880
- 113
Amin.. Insallah canim.. bizde mucizelerimize kavusuruz insallah.. Sende lütfen (eger imkanlar elverisliyse) zaman kaybetmeden tedavine basla canim..Çok sevindim allah herkesi gönlüne göre versin mucizeleri nasip etsin güzel haberlerle insallab
Dedigim gibi gülüm.. Sen o güzel yüregin ferrah tut..İnşallah içimdeki kafa karışıklığı bitsin oda olur insallah
Bol dua et canim bizler içinSelamlar,fazla bakamiyorum ama dualarim sizinle kader arkadaşlarım hayırlısı ile 34 haftayı bitiriyoruz yarın yakinda doğum yaparım sanırım düşündükçe inanamiyorum karnimda 2 can tasidigima umarım sağlıklı bir şekilde kucagimiza alırız şimdiden kime benzicek diye konuşuyoruz eşimle :) rüyalarında görüyorum eşime benzediklerini :) insallahta oyle olur darısı buradaki bütün arkadaşların başına inşallah rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattirsin insallahhhh arasira girip haberdar ederim sizleri hep aklimdasiniz kendinize cook iyi bakın
Allahim cabucak kurtarsin canim.. Dualarim seninle.. Bizi de merakta birakma lütfen.. Kisa da olsa, biz iyiyiz de..Selamlar yine ben :) korku heyecan mutluluk hepsini bir arada yaşıyorum şuan doktordan yeni ciktim kizimizin suyu azmis riskliymis 1700gr kilo alımı çok yawasmis yarın alalım dedi doktor kuvezde nekadar kalırlar bilmiyorum yarın 11de Allahın izniyle final yapacağız oglumuzda 2100gr hayırlısı olsun artık hepinizden dua istiyorum hayallerimde bu an çok heyecan ve mutluluk vericiydi korkuyu hesaba katmamisim :) kalbim çarpıyor Allah hepimizin yardimcisi olsun
Allah yar ve yardımcın olsun canim.seçtiğin hastane kuvezir karşılıyorum? Yenidogan yogun bakımda iyimi.umarım hersey yolunda gider.ben daha çok başındayım. Allah banada bu haftaları görmeyi nasip eder inşallah. Dualarım seninle.lütfen doğum sonrası bildir.Selamlar yine ben :) korku heyecan mutluluk hepsini bir arada yaşıyorum şuan doktordan yeni ciktim kizimizin suyu azmis riskliymis 1700gr kilo alımı çok yawasmis yarın alalım dedi doktor kuvezde nekadar kalırlar bilmiyorum yarın 11de Allahın izniyle final yapacağız oglumuzda 2100gr hayırlısı olsun artık hepinizden dua istiyorum hayallerimde bu an çok heyecan ve mutluluk vericiydi korkuyu hesaba katmamisim :) kalbim çarpıyor Allah hepimizin yardimcisi olsun
Canim bugün salı. Büyük gün. Kaç tane blastokist döllenme sin oldu.kaçını koydular.ben çok fazla sikismistim işlem öncesi. Tuvalete gidip boşaltmak zorunda kaldım. Çok şu içime diye zorlama.birde işlem sonrası hemsire beni yatağı alınca ayaklarımı 30 derece yükseltti. 1 saat kadar.yapmazlarsa sen yap.bize yaz .bu gün akşama kadar 6 saat kalkma.ilk önce ısrarını sürgüne yap.sonra sadece tuvalete kalk ve düz yat.gece dönebilirsin yatak içinde :)allah yar ve yardımcın olsun.inşallah hersey çok güzel olucak.ama sonrası daha zor geciyor:) gülü seven dikenine katlanır artık. Ertesi gün biz sabahın köründe hastaneden çıkarılmıştır. İki gün havaalanindayiz surundük. Hastaneye geri döndük yatacak yer ayarlamaları akşamı bulmuştu. Koltuklarda oturarak gezinecem geçti. Ama bunca terslik rağmen tuttu.tutacağına inan. İnanırsan olur.haberlerini bekliyorum. Öpüyorum.Allahim cabucak kurtarsin canim.. Dualarim seninle.. Bizi de merakta birakma lütfen.. Kisa da olsa, biz iyiyiz de..
Güzel haberlerini umutla bekliyoruz hepimiz.. İnşallah Allahın izni ile bebişlerini kucağına alırsınCanim benim.. Olcagi varsa oluyor iste.. Benim transfer aksama.. Dediklerini uyguluyacagim canim cok sag ol uyarin icin... Ben ancak persembe evden baglanabilirim.. Carsamba zaten havaalaninda oluruz.. Dualariniza ihtiyacim var canim..
Canim nasiliniz? Sizi merak ediyorum.hersey yolunda dimi? Doğum gerçekleşti allahım izniyle bebislerine kavuştu n dimi..haberlerini bekliyirumSelamlar yine ben :) korku heyecan mutluluk hepsini bir arada yaşıyorum şuan doktordan yeni ciktim kizimizin suyu azmis riskliymis 1700gr kilo alımı çok yawasmis yarın alalım dedi doktor kuvezde nekadar kalırlar bilmiyorum yarın 11de Allahın izniyle final yapacağız oglumuzda 2100gr hayırlısı olsun artık hepinizden dua istiyorum hayallerimde bu an çok heyecan ve mutluluk vericiydi korkuyu hesaba katmamisim :) kalbim çarpıyor Allah hepimizin yardimcisi olsun
Perşembe haberlerini bekliyor olucam :)Canim benim.. Olcagi varsa oluyor iste.. Benim transfer aksama.. Dediklerini uyguluyacagim canim cok sag ol uyarin icin... Ben ancak persembe evden baglanabilirim.. Carsamba zaten havaalaninda oluruz.. Dualariniza ihtiyacim var canim..
Bebislerimizi aldik döndük evimize.. Insallah Rabbim hastaneden de bebislerimizle Eve dönmemizi nasip eder..Umutyolcusu bugün cuma oldu.hadi güzel haberler ver :) dönünüzü?
Sevgili neron sen nasılsın? Bebisler nasıllar? Hersey yolundami?
Biz çok iyiyiz kızım 10gun kaldı kuvezde 4gundur evde yanımda oglumuzuda yarın çıkaracağız Allahın izni ileAllahim cabucak kurtarsin canim.. Dualarim seninle.. Bizi de merakta birakma lütfen.. Kisa da olsa, biz iyiyiz de..
Uyyyyy.. Masallah güzelimÇok sukur bebeklerimizde bende iyiyiz çok sagliklilar küçük olmalarına rağmen cigerlerinde sıkıntı yoktu beslenmeleri zayıf olduğu için kuveze alındılar kızımız 10gun kaldı 4gundur yanimda oglumuzuda yarın çıkaracağız Allahin izniyle uykusuz geceler başladı :) dualarim sizinle Allahım hepimize yaşatsın bu duyguları tarifi yok o mis kokunun biri ben diğeri babasının kopyası :) çok yorucu ama cok guzel wakit buldugumda haber vermeye çalışacağım Allah hepimizin yardımcısı olsun
Allah sağlıkli sihatli mutlu birlikte upuzun bir ömrünüz olsun.bol bol kokla miniklerleri bizim içinde :) Allah im inşallah bizlere de o günleri görmeyi Nasib eder..sevgiler...Çok sukur bebeklerimizde bende iyiyiz çok sagliklilar küçük olmalarına rağmen cigerlerinde sıkıntı yoktu beslenmeleri zayıf olduğu için kuveze alındılar kızımız 10gun kaldı 4gundur yanimda oglumuzuda yarın çıkaracağız Allahin izniyle uykusuz geceler başladı :) dualarim sizinle Allahım hepimize yaşatsın bu duyguları tarifi yok o mis kokunun biri ben diğeri babasının kopyası :) çok yorucu ama cok guzel wakit buldugumda haber vermeye çalışacağım Allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?