Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Canım bol bol mutlu olun inşallah herkeze nasip etsin

Selamlar herkese bebekler 6.aya girdi çok şükür fakat aile sorunlarımız arttı neden böyle oldu bilmiyorum bebeklerle hiçbir alakası yok maddi sorunlar sanırım boşanmaya doğru gidiyoruz Allah sonumuzu hayır etsin hepiniz için dua ediyorum cennet kokularını sizlerde Birgün koklarsiniz inşallah müthiş bir duygu dünyalara değişilmez hepinize bol şanslar diliyorum

Selamlar herkese bebekler 6.aya girdi çok şükür fakat aile sorunlarımız arttı neden böyle oldu bilmiyorum bebeklerle hiçbir alakası yok maddi sorunlar sanırım boşanmaya doğru gidiyoruz Allah sonumuzu hayır etsin hepiniz için dua ediyorum cennet kokularını sizlerde Birgün koklarsiniz inşallah müthiş bir duygu dünyalara değişilmez hepinize bol şanslar diliyorum
Canım inşallah aranız düzelir.. Bebisler için çok uğraştiniz.. Sağlıklı iki tane altın gibi yavrunuz var.. İnşallah bir ortayı bulur yavrularımızın başında kalırsınız.. İnan çok üzüldüm.. Dualarım seninle canım.. Rabbim hakkınızda, hakkimizda hayırlısını versin..

Canım Doğumdan sonra bir çok çiftte bu problem görülüyor malesef çünkü erkekler kadınlarını paylaşamıyo bir de ikiz gebelikte ilgi tamamen azalıyo dolayısıyla erkek de ilgi göstermiyo bence sorununuz her neyse eşinle açık açık konuş Allah yardımcınız olsun

Merhaba kızlar, beni öncesinden bilen bilir, uzun süredir yazamadım ama çok hayırlı bir sebepten :) Firdevs hanım ve irem hanım sayesinde ikizlerim oldu çok şükür. gebeliğim çok zor geçti maalesef, biraz zorladı beni yavrularım. kanamalarım falan oldu ama çok şükür sağlıkla aldım yavrularımı kucağıma. Allah razı olsun, her gün dua ediyorum. neron1990 sana yazmak istedim canım. aynı şeyleri hepimiz yaşıyoruz doğumdan sonra. anne olarak ister istemez önceliğimiz yavrularımız oluyor, karı koca biraz uzaklaşıyor ama sakın buna takılma. hele ikiz olunca hayatımız bebeklerimiz oluyor ve aslında biz biraz çekiyoruz kendimizi sanırım kocalarımızdan. ama bebekler büyüdükçe herşey normale dönüyor. sakın umutsuz olma ve ayrılık falan aklına bile getirme lütfen. geçici süreçler bunlar, kenetlenin birbirinize, sevgiyle büyütün yavrularınızı inşalah.

Teşekkürler herkese şuan toparladik sanırım inşallah tekrari olmaz herşey bebekler için 6 ayimizdayiz ayın 23unde aşımız war tek bakamıyorum annemle bakıyoruz biri emmeyi bıraktı diğeri emiyor azda olsa foruma kimse yazmiyor sanırım herkesin hayırlı haberlerini bekliyorum :)

Kızlar merhaba 13subat Firdevs hanım da 3tane blasttokist embriyo transferi oldum bu hafta 3kese de göründü ama kesenin birinin şekli bozuk dedi doktor ya kendisi gider ya aldirirsn dedi napacagimi sasrdm iki hafta sonra tekrar bakacak aldrirsam dgerleri zarar görür mu acaba şekli duzelrse aldrmzsam ucunu tasiyablrmym bilmyrm arnzda böyle durum yaşayan var mi

Kızlar merhaba 13subat Firdevs hanım da 3tane blasttokist embriyo transferi oldum bu hafta 3kese de göründü ama kesenin birinin şekli bozuk dedi doktor ya kendisi gider ya aldirirsn dedi napacagimi sasrdm iki hafta sonra tekrar bakacak aldrirsam dgerleri zarar görür mu acaba şekli duzelrse aldrmzsam ucunu tasiyablrmym bilmyrm arnzda böyle durum yaşayan var mi
Ne yaptım bir şeye karar verebildin mi cnm durumun nasıl kendine çok iyi bak

Durumun nasıl. ? Neye karar verdiniz

kızlar selam;
kıbrısda sperm donasyonu ile tüp bebek denemeyi dşünüyruz
klinik araştırıyorum
firdevs hnm çok önerdiler
gebelik başarısı nasıl acaba bilgi verebilirseniz çok sevnirim?

Ayyy süper yaa
Bende gitmeye karar verdim
Sperm donasyonu yapan var mı?
Lütfen bilgi verin arkadaşlar

Ayyy süper yaa
Bende gitmeye karar verdim
Sperm donasyonu yapan var mı?
Lütfen bilgi verin arkadaşlar
Canım en son yanılmıyorsam vetsizzz arkadasimiz sperm donasyonu için gitti.. En son bilgim 3 transfer 3 de tuttu maşallah,.. İstersen onunla bir irtibata geç... Firdevs hanımın asistanı İrem hanım da çok şeker oda sana istediğin bilgiyi verir, araştır sor, aklına ve kalbine yatarsa orayı seçersin.. Benim ilk deneme de tuttuğu için olumsuz hiçbirsey yazamam.. Rabbim gönlüne göre versin.. İnşallah güzel haberler verirsin bizlere..

Canım en son yanılmıyorsam vetsizzz arkadasimiz sperm donasyonu için gitti.. En son bilgim 3 transfer 3 de tuttu maşallah,.. İstersen onunla bir irtibata geç... Firdevs hanımın asistanı İrem hanım da çok şeker oda sana istediğin bilgiyi verir, araştır sor, aklına ve kalbine yatarsa orayı seçersin.. Benim ilk deneme de tuttuğu için olumsuz hiçbirsey yazamam.. Rabbim gönlüne göre versin.. İnşallah güzel haberler verirsin bizlere..

ayy inş cnm yaa..
bugün arıcaklar zaten görüşücem
çok sağoll

Firvdevs hocaya yakın zamanda gelen hastalar varmi ayın 25 ne kadar acil

Butun zorluklari ve ayni aci ceken kader arkadaslarimiz ablalarimiz çok sukur ben de buguzel haberi aldim darisi dileyen isteyen herkeze nasip etsin bugun 8 gunum 6 gunde kan yaptım sonuc pozitif rabbim herkeze versin gidecek arkadaşlarada sabırla yola devam rabbim ne zaman dilerse ozaman sınavımız sonlanıyor insallah benimkide kat kat katlanır kucağımizda da nasip eyler

Bugün transferimin 12 günü bu mutlu haberi 6 gününde almıştım çok sukur herşey yolunda hamileyimmmmmm doktorum firvdevs hoca allah onlardan razı olsun Bu guzel mucizeyi bana yasattilar herkezde yaşasın insallah sadece yilmadan sabırla yola devam edin rabbim emeklerin elbet mükafatını veriyor zor gunler arkadaslarim

Back
X