Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Kızlarrrr HAMİİİLEEEYİİİİMMMM!! Allahıma şükürler olsun 279 çıktı sonucum!! Allah bekleyen herkese hepinize versin bu sevinci inşallah!! Ben kambarı sizleri okuyarak başladım sürecime söz verdim kendime kan testi haberimi ilk buraya yazacam diye allahıma şükürler olsun! İkizmidir sizce acaba??? Tekmidir bebişim? :))))

Simdi hic bisey hissetmiyorum bugun 4. Gün cok merak ediyorum olur olmaz telaşı çok fazla oluyor elimde olmadan

Bendede hiç belirti yoktu kayberra sakın telaşa kapılma allah nasip ettiyse önünde dağ durmaz arkadaşım allah ol derse olur ben hep öyle dedim. Hamileyim diyeceğim günü okadar uzun zamandır bekliyorumki bende, şükürler olsun inşallah sende yazcaksın benimgibi

Ayyyy arkadaşım yemin ederim tüylerim diken diken oldu çooooooooooooooookkkkkkk ama çooooooooookkk mutlu oldum inan yaaa allahım hepimize tattursin bu duyguyu arkadaşım hep seninle olurlar inşallah:))))))))) ❤

ah çok güzel haber duydunmu kayberaaaaaaa inşallah tez zamanda bizde bu duyguyu tadarız inşallah kucağınızada almak nasıp olur

Hadi bize bu surecteki tecrubelerini paylaş TAZE ANNE bizim de merakimizi gider :)))

Canim hayirlisi olsun cok sevindim Allah kucağına almak nasip etsin hangi hastane kac embriyo kacinci gun anlatsana bizlere e2 p4 bakıldımi

Doktorum gynolife tup bebegin gebeligini cok iyi dedi.bir de dunya tup bebek dedi ama artik orayla calismiyormus.seni merdiven alti derme catma yere yollamiyorum dedi.firdevs hanimin da gebelik orani iyi degilmis.onla da calismis.ben yine yorumlardan yola cikarak ulasmaya calistim.kendisiyle gorusmek istedigimi soyledim.dönucez dediler donmediler.10 gundur ulasamayinca vazgectim..ekip ilgisiz

Canim hayirlisi olsun cok sevindim Allah kucağına almak nasip etsin hangi hastane kac embriyo kacinci gun anlatsana bizlere e2 p4 bakıldımi

Amin canım allah hepimizin kucağına aldırsın inşallah devamını nasipetsin. Mucize ekipte yaptım canım firdevs hocada 5. gün transferi. herşeyim sorunsuz oldu çok mutlu geçti sürecim. Başından sonuna irem hanım, yardımcısı billur hanım, hemşirelere kadar herkes tüm ekip çok ilgililer hepsi çok candan. Hala ne gökte ne yerdeyim allah hepsinden razı olsun inşallah darısı hepinize olsun

Mucize ekip parayı alana kadar çok iyi sonra hersey değişiyor. Profesyonel görünmeye çalışan ekip ama değil.
5 gün var tahlil yapmama sonrasında daha ayrıntılı yazacağım.

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip

Mucize ekip parayı alana kadar çok iyi sonra hersey değişiyor. Profesyonel görünmeye çalışan ekip ama değil.
5 gün var tahlil yapmama sonrasında daha ayrıntılı yazacağım.
Neden öyle dediniz profesyonel değiller derken nasıl yani emriyologları iyi gayette ilgililer ne sorsan cvp veriyolar

Neden öyle dediniz profesyonel değiller derken nasıl yani emriyologları iyi gayette ilgililer ne sorsan cvp veriyolar
Ben kendi düşüncemi söyledim ...
Dediğim gibi sonucum belli olsun daha ayrıntılı yazarım..
Embriyologları için yorum yazmadım ...
Yalanı beceremiyorlar .., pazarlamaları biyere kadar iyi sonrası kendileride inanamıyor ....

Siz mucize ekipteni yaptırdınız

Bende firdevs hanımda başladım kendi doktorum başka yeri tavsiye etti ama araştırdım başarı oranları düşük birşey soruyorum beni tatmin edicek cevaplar veremiyorlar çok yerle görüştüm ama irem hanımla iletişimimiz çok iyi oldu 14 eylül gibi kıbrısta olucaz güveniyorum ben nasip bu işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…