Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Hamile arkadaşlar nasıl gidiyor gebelikler ses çıkmıyor kimseden tedaviye başlayacak olanlar hazırlıklar nasıl gidiyor?

Merhaba kızlar Allah inşallah hepimizin gönlüne göre verir. 44 yaşındayım 3 yılda, 1 aşılama 2 kez tüp bebek denedik ama malesef hepsi negatif. Şimdi donasyon düşünüyoruz. Nerde hangi doktorda yaptırcağımıza karar veremiyoruz. Gürcistanda donasyon yaptıran var mı . Güvenilir bi klinik arıyorum.

Sen de bazı işaretler almaya başlamışsın hamile kalacağına dair,bende de olmuştu ve Eylül'de İkizlerim iki yaşına basacaklar.Senin anne olacağına inanıyorum.

Lütfen umutsuzluğa kapılma ,bazılarının ilk bazılarının ikinci hatta üçüncü seferde tutabiliyor .Firdevs hanıma güvenmeye devam et, onunla mutlaka konuş.
Donmuşların büyük şans,ben ikincide olacağına inanıyorum.

Kızlar bu akşam uçağım var yarın yumurtalar toplanacak :) heyecanliyim falzasiyla ins size güzel haberler veririm :) <3

Ayy ne heyecanlısındır şimdi ne güzel bebişlerinle döneceksin ordan kolay oldu mu peki opu? İyi tatiller bu arada tadını çıkar

Ayy ne heyecanlısındır şimdi ne güzel bebişlerinle döneceksin ordan kolay oldu mu peki opu? İyi tatiller bu arada tadını çıkar
Tatilim cok guzel geçiyor gercekten guzel bi yer otelimde cok sakin kafa dinlemelik :) toplama islemi dun oldu bugun 9 yumurta var embriyo olarak dedi billur hanim transfer gününe kadar tadini cikar hersey serbest sana ama transferden sonra yasaklicam dedi irem hanimda :))) bi an once olsun istiyorum cok fazla heyecanliyim gercekten :) sonuç cok guzel olur insallah ❤

İnş herşey güzel olacak hiç merak etme her güzel haber bir umut bizim için

Kizlar bugün taransferimin 3. Günü sag tarafima batmalar oldu ilk iki gün yoğun derecede acaba bi sıkıntı varmidir 5. Gun embriyosu

Simdi hic bisey hissetmiyorum bugun 4. Gün cok merak ediyorum olur olmaz telaşı çok fazla oluyor elimde olmadan

Kaviteyi genişlettilermi inş pozitif olur bende yumurta danosyını negatif oldu
sssusun selam uzun zamandır forma giremiyorum uzuldum negatif sonuç almana ama biliyorsun değilmi herşey bitmedi vazgeçmek yok pes etmek asla yok sonucunu düşün bu eziyetli yolda sonucu çok güzel bir mucize olacak sakın üzme kendini Allah büyük bunu aklı başına geç gelmış 3 deneme yapmış bir topar para harcamış hastanelerden dr korkan nefret eden ve de keşkelerle dolu bir hayat yazıyor

Aynen oyle canım orasi oyle benim ilkim diye ne yasicagimi bile bilmiyorum açıkçası hep bi acabalar var testi bile dayanamayip erkenden yapicam galiba

Aynen oyle canım orasi oyle benim ilkim diye ne yasicagimi bile bilmiyorum açıkçası hep bi acabalar var testi bile dayanamayip erkenden yapicam galiba
testi erken yap farketmez ama sonuç olumsuz olursa eğer iğnelerini bırakırsın moralın bozlur ağlarsın boş ver ilk denemen se zaten sen şuan annesin pozitif düşün lütfen güzel düşünelim güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…