Sen de bazı işaretler almaya başlamışsın hamile kalacağına dair,bende de olmuştu ve Eylül'de İkizlerim iki yaşına basacaklar.Senin anne olacağına inanıyorum.Aralık sonu gidip ocakta negatif sonucumu almıştım. İrem hanim histeroskopiyi önerdi rahim canlansın diye sorun yoktu ama burdaki doktor perde gördü duzeltti. Simdi birde transferde serum alacağım. Allahın izniyle bu sefer olacak. Bu ara herkes beni rüyasında hamile görüyor. Daha dun aksam arkadaşım ikizlere hamile olduğumu görmüş ki tedaviden kimsenin haberi yok. :) sizlerden böyle güzel haberler alınca daha da umutlanıyor insan.
Lütfen umutsuzluğa kapılma ,bazılarının ilk bazılarının ikinci hatta üçüncü seferde tutabiliyor .Firdevs hanıma güvenmeye devam et, onunla mutlaka konuş.Ben hep pozitif kaldım ama yine hüsran oldu hiç olmadığım kadar pozitifyim hemde niye olmadı bende anlamıyorum rahimde sorun yok deniliyor ama sorun nerde emriyo genetiğimi bozuk sonuçta donörlere genetik tarama yapılmıyor yani bilemiyorum sürekli sorun arıyorum ben piskolojik yardım alıcam belkide antidebradan kullanıcam ben çok güvenmiştim firdevs hanım ve ekibine emriyolar iyiydi bi kaç emriyolog ve dr da gösterdim emriyolar iyi denildi tutunmaması için sebeb yok ozamnd genetiğinde sorun vardı diye aklıma geliyor ve donmuşlarımı kullanmaya korkuyorum onlar benim son şansım başka gücüm yok denemeye battık yani varımız yoğumuz gitti eşiminde benimde işimiz yok eş dost annem yardım etti en son çare danasyın denedik ben kendi yumurtam olmaz tutmaz derken sağlıklı danosyon yumurtadı tutmadı aklım almıyo kafamda milyon tane soru ben danosyona olur gözüyle baktım çok ümitlendim ve çok yıkıldım 22 yaşında bir kızın yumurtası bile tutunmadı nasıl olur anlamış değilim
İnş canım güzel haberlerini bekliyoruz hayırlı yolculuklar şimdiden.. seninki sperm donasyonu yanılmıyorsamKızlar bu akşam uçağım var yarın yumurtalar toplanacak :) heyecanliyim falzasiyla ins size güzel haberler veririm :) <3
Tatilim cok guzel geçiyor gercekten guzel bi yer otelimde cok sakin kafa dinlemelik :) toplama islemi dun oldu bugun 9 yumurta var embriyo olarak dedi billur hanim transfer gününe kadar tadini cikar hersey serbest sana ama transferden sonra yasaklicam dedi irem hanimda :))) bi an once olsun istiyorum cok fazla heyecanliyim gercekten :) sonuç cok guzel olur insallah ❤Ayy ne heyecanlısındır şimdi ne güzel bebişlerinle döneceksin ordan kolay oldu mu peki opu? İyi tatiller bu arada tadını çıkar
İnş herşey güzel olacak hiç merak etme her güzel haber bir umut bizim içinTatilim cok guzel geçiyor gercekten guzel bi yer otelimde cok sakin kafa dinlemelik :) toplama islemi dun oldu bugun 9 yumurta var embriyo olarak dedi billur hanim transfer gününe kadar tadini cikar hersey serbest sana ama transferden sonra yasaklicam dedi irem hanimda :))) bi an once olsun istiyorum cok fazla heyecanliyim gercekten :) sonuç cok guzel olur insallah ❤
İnsallah canım tek istedigim bu inan ❤ :)İnş herşey güzel olacak hiç merak etme her güzel haber bir umut bizim için
olmaz merak etme bunlara kafanı yorma herşey normalmış gibi davran seni ne rahatlatıyorsa onu yap Allah var gam yokKizlar bugün taransferimin 3. Günü sag tarafima batmalar oldu ilk iki gün yoğun derecede acaba bi sıkıntı varmidir 5. Gun embriyosu
sssusun selam uzun zamandır forma giremiyorum uzuldum negatif sonuç almana ama biliyorsun değilmi herşey bitmedi vazgeçmek yok pes etmek asla yok sonucunu düşün bu eziyetli yolda sonucu çok güzel bir mucize olacak sakın üzme kendini Allah büyük bunu aklı başına geç gelmış 3 deneme yapmış bir topar para harcamış hastanelerden dr korkan nefret eden ve de keşkelerle dolu bir hayat yazıyorKaviteyi genişlettilermi inş pozitif olur bende yumurta danosyını negatif oldu
Simdi hic bisey hissetmiyorum bugun 4. Gün cok merak ediyorum olur olmaz telaşı çok fazla oluyor elimde olmadan[/QUO
peki o zaman ben ilaç bile içemem hastanelerden dr gitmekten çok korkarım fena yani benim için grip bile olsam durum budur yıllarca bu sorunumu kulak ardı ettim hayatta sıra bana daha doğrusu geç geldi hiç isyan etmedim ama artık okadar istedimki kendim dr araştırp gittim iğne ilaç biliyorsun işte ilk dnememde wc gitmedim korktum ya kan görürsem naparım ya zorlanırsam hep yattım banyo bile günlerce hatt haftalar gecti yaptım sonunda öyle bir kabız oldum ki hastanelik oldum sonuç olumsuz 2 denememde dr bana bırak yemeğin yansın ilgilenme rahat ol sakın ol süslen işine git banyonu yap sakın yatma tabi bu 2 gün sonra transferden benimle çok uzun konuşma yaptı çünkü gözlerimden okunuyordu korku heyecan şaşkınlık herneyse ben dediğini yaptım transferden sonra kalktım süslendim işe gittim gezdim test için gün bile saymadım inan ve sonuç olumlu oldu tabi sonra düştü o ayrı mesele 2.denemem de sürekli tedirgin ve gergindim sonuçta malyetli bir iş ve çok sancım olmuştu hem yumurta toplamada hemde transferden sonra ciddi ağrılarım oldu sonuç olumsuz
bunu sana gerçekten işten yazıyorum çok erken birşey hissetmen sadece daha çok yeni işlem geçirdiğin için bazen sıkıntılar olabilir sakın takılma unutttttt testini yaparsın sonucuna göre Allah büyük verende alanda o biz elimizden geleni zorlayarak yapıyoruz inşallah güzel sonuların olur bize de umut olursun
testi erken yap farketmez ama sonuç olumsuz olursa eğer iğnelerini bırakırsın moralın bozlur ağlarsın boş ver ilk denemen se zaten sen şuan annesin pozitif düşün lütfen güzel düşünelim güzel olsunAynen oyle canım orasi oyle benim ilkim diye ne yasicagimi bile bilmiyorum açıkçası hep bi acabalar var testi bile dayanamayip erkenden yapicam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?