Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Ben bu gün pozitif haberini aldım ve çok mutlu oldum aslında hikayemi bilen biliyor ama ben bilmeyenler için ve de birilerine umut olur muyum acaba diye tekrar paylaşacağım.ben geçen yıl Firdevs hocadan tüp bebek yaptırdım ve sonuç pozitif oldu coooook mutlu olmuştum sonra 17 haftalık iken bebeğimi kaybettim neden kaybettiğini bilmiyorum ama sonuçta kaybettim.cok çok acı çektim gece yarıları İrem hanımı aradım sağolsun hep teselli etti beni Firdevs hoca ile görüştüm hemen tekrar deneyelim dedim hayır dedi üç ay bekleyelim bu arada üç tane dondurulmuş vardı buradaki Dr uma ısrarla histereskopi yapalım dedim gerek yok dedi. Bende ocak ayında dondurulmuşlar için gittim olmadı negatif alınca yıkıldım çok zor kendime geldim ama Firdevs hocaya hep güvendim Firdevs hoca histereskopi yapalım dedi histereskopi oldum ve tedaviye başladık bugün pozitif sonucu alınca sizlerle paylaşmak istedim ben Firdevs hanıma hep güvendim hatta eşime Firdevs hocanın içinin güzelliği dışa vurmuş dedim teşekkürler hocam beni tabiki Allah'ın izni ile mucizeler kavusturacaksiniz arkadaşlar Firdevs hocaya giderken çok rahat olun o gerçekten bizi bir an önce anne yapmak için uğraşıyor İrem hanım gülen yüzünüz için desteğiniz için teşekkürler billur hanım ilginiz için teşekkürler semra hemşire ilginize güler yüzünüze tesekkurler

Tebrik ederim sağlıcakla kucağınıza alın ins. Benimde 1 negatif im var histeroskopi yaptırdım şimdi yine gideceğim ins bende güzel haberler veririm

Yani arkadaşlar bir kez olmayınca umutsuzluğa kapılmayın biliyorum negatif almak çok zor ama herşeyin vakti zamanı vardır pes etmeyin ve Firdevs hoca ve ekibine guvenin

Tebrik ederim sağlıcakla kucağınıza alın ins. Benimde 1 negatif im var histeroskopi yaptırdım şimdi yine gideceğim ins bende güzel haberler veririm
Ocak ta gitmiştin acaba birliktemi gittik benim de O zaman negatif ti histereskopi yıl iyi yapmışsın şimdi daha rahat git

Ocak ta gitmiştin acaba birliktemi gittik benim de O zaman negatif ti histereskopi yıl iyi yapmışsın şimdi daha rahat git
Aralık sonu gidip ocakta negatif sonucumu almıştım. İrem hanim histeroskopiyi önerdi rahim canlansın diye sorun yoktu ama burdaki doktor perde gördü duzeltti. Simdi birde transferde serum alacağım. Allahın izniyle bu sefer olacak. Bu ara herkes beni rüyasında hamile görüyor. Daha dun aksam arkadaşım ikizlere hamile olduğumu görmüş ki tedaviden kimsenin haberi yok. :) sizlerden böyle güzel haberler alınca daha da umutlanıyor insan.

Mhb tebrikler inşallah saglıkliyla bebişlerini alırsın kucağına bende yeni başladım tedavimi haftaya allah iznile toplıyacaklar yum bana tavsiye bulunduruyorsunuz ve şunu söylemiş olurum bu benim ilk ivf rahimde herhan bir sıkıntı yok çok şukur tek pbm pkos var benim

benim firdevs hocada negatif oldu yumurta danosyonu halen şoktayım kabullenemiyorum çok güenmiştim umutkarım tükendi benim tekrar tekrar denemeye gücüm de yok yoktan bulduk buluşturduk gittik dğnya borca gittim işimizde yok nasıl ödicez bilmiyorum piskolojim altüst oldu herşey bitti 2 dondurulmuş emriyomuz var çok korkuyorum onlar son şansım piskolojikmen yıkıldım ben tedavi görecem

serumu bende aldım bi işe yaramadı inş sizde yarar

O kadar çok sevindim ki gece gece öylesine bakarken bu haberi gördüm sevinçten uykum kaçtıUmarım herkes sırayla bu güzel haberleri paylaşır her haber umutlarımızı büyütüyor

Kizlar bende bugun adet oldum hisperoskopi sonrasi biraz gecikti ama 5 gün kadar yarın ignelerime baslicam cok heyecanlıyım burdaki yorumlarin hepsini tek tek okuyup sizi takip ediyorum.. bana da yarim rahim teşhisi konuldu beni sıkıntılı zamanlar bekliyor farkindayim ama umarim size hayirli haberler verip bende umut olurum ❤ bana bol bol dua edin kizlar cok ihtiyacım var bu günlerde ❤

Kaviteyi genişlettilermi inş pozitif olur bende yumurta danosyını negatif oldu

Kavite yetersiz ama irem hanım rahim açılir bu durumda hamile kalan hastalarimiz var dedi bilmiyorum endişeliyim ama aklıma kötüyü getirmek istemiyorum

Kavite yetersiz ama irem hanım rahim açılir bu durumda hamile kalan hastalarimiz var dedi bilmiyorum endişeliyim ama aklıma kötüyü getirmek istemiyorum
inş cnm bende dondurulmuşlar öncesi histereskobi olcam hayırlısu onlarda son şansım

Allah hepimizin gönlüne göre verir de annelik duygusunu hepimiz yaşarız insallah dünden beri ignelere başladım bakalim artik canim herşeyin hayırlısı olsun ❤

Kızlar mrh ben bugun keseyı gordum.bı tanecık bebısımız.haftayada kalp atıslarını duyarız inş.ırem hnm hala yardımcı oluyor telde.hepsınden allah razı olsun.burun arkadaslarıma once pozıtıflerı hamıle arkadaslarımada saglıklı dogumlar dılıyorum.hepınızınbu mutluluğu tatması dılegıyle.allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…