Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Kızlar günaydın ben dün 12. gün değerimi öğrendim 690 şu an herşey yolunda rabbim tamamına erdirirse sizler de inşallah bu güzel duyguyu en yakın zamanda yaşayın ama size şu kadarını söyleyeyim firdevs hanıma güvenin elleri uğurlu onun :) işini gayet iyi biliyor birebirde hastayla çok muhatap olamıyor ben hep asistanlarıyla görüştüm beni onlar yönlendirdi sorularımı onlar cevapladılar ana hastanede iki gün kaldım ben firdevs hoca gerçekten ameliyathaneden çıkamıyor gün boyu birbiri ardına işlem yapıyor asistanlar evrim hanım irem hanım billur hanım melek melek hepsi herşeyi sıkılmadan cevaplıyorlar doğru yönlendiriyorlar ve en önemlisş rahatlatıyorlar insanı

Bu arada kızlar yumurta ve sperm donasyonu ile tüp bebek diye bir topic daha var orda her doktorun hastası var o sayfa acayip hareketli bence orayı da takip edip oraya dahil olabilirsiniz buranın pek canlanacağı yok:)

İyiyim bende işte Çarşamba transfer için gideceğim. şimdi 9 tane embriyo oluşmuş ama 5.güne kaç tanesi gider bilemiyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah.

Ne güzel bak yavrun tutunmuş sana darısı başıma. Bende heyecanlıyım yarın transfer için gideceğim. En zoru sonrası test gününe kadar zaman nasıl geçer gider bilemiyorum. Bir de sigara konusu var tabi bir türlü bırakamadığım.

Selam canım hiç stress olma hep dua oku özellikle transfer esnasında ekranda bebeklerini yollarken bol bol oku..
Sigara konusunda kullanmadığım için bir şey diyemicem ama tiksinip bırakanı çok duydum. İnşallah içmezsin sen de...

Canım nasıl geçti transferin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…