- 18 Ocak 2017
- 117
- 120
- 23
Hangoverr eşinden 5 gün sonra mı gideceksin? Ben bu defa dondurulmuşlarla yapacağımız için tam hatırlamıyorum
Hayırlısıyla git gel inşallahYa tam tarih belli değil eşimden 5 gün sonra giderim diye düşünüyorum.
Hayırlısıyla git gel inşallah
Bu arada kızlar yumurta ve sperm donasyonu ile tüp bebek diye bir topic daha var orda her doktorun hastası var o sayfa acayip hareketli bence orayı da takip edip oraya dahil olabilirsiniz buranın pek canlanacağı yok:)
Bakayım şimdi bilmiyorum o sayfayıBu arada kızlar yumurta ve sperm donasyonu ile tüp bebek diye bir topic daha var orda her doktorun hastası var o sayfa acayip hareketli bence orayı da takip edip oraya dahil olabilirsiniz buranın pek canlanacağı yok:)
Canım kimse kalmadı bu sayfada sen nasılsın ne durumdasın tedavin nasıl gidiyorKızlar napıyorsunuz? Yine aktif değil sayfa.
Hadi hayırlısı canım benim de 9 taneydi 6 tanesi 5. güne gittiİyiyim bende işte Çarşamba transfer için gideceğim. şimdi 9 tane embriyo oluşmuş ama 5.güne kaç tanesi gider bilemiyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah.
Üç tanesi transfer edildi üç tane de dondurduk canımPeki sonra ne oldu kaç tane transfer edildi kaç tane donduruldu?
Ne güzel bak yavrun tutunmuş sana darısı başıma. Bende heyecanlıyım yarın transfer için gideceğim. En zoru sonrası test gününe kadar zaman nasıl geçer gider bilemiyorum. Bir de sigara konusu var tabi bir türlü bırakamadığım.
Canım nasıl geçti transferinNe güzel bak yavrun tutunmuş sana darısı başıma. Bende heyecanlıyım yarın transfer için gideceğim. En zoru sonrası test gününe kadar zaman nasıl geçer gider bilemiyorum. Bir de sigara konusu var tabi bir türlü bırakamadığım.
Lefkoşe Kolan hastanesindeFirdevs hanım hangi hastanede acaba? İnternetten baktım karşıma 2 yer çıktı
Teşekkürler Ulaştım ve görüştüm :)Lefkoşe Kolan hastanesinde
Canım nasıl geçti transferin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?