- 6 Ocak 2018
- 289
- 224
- 23
- 29
Bende bu sefer orada denemek istiyorum inş. AraştırıyorumSiz bilirsiniz ama aynı gün transfere gittiğim hasta hamile bir çok hamile haberi var bildiğin yer korkuyorum başka yer için
Siz bilirsiniz ama aynı gün transfere gittiğim hasta hamile bir çok hamile haberi var bildiğin yer korkuyorum başka yer için
Çünkü parayı alana kadar ilgi süper. Bana siz donörü seçin biz gereken herşeyi ayarlayacağız dediler. Sanırım 3 veya 4 defa donör seçtim ve her seçimim için bahane buldular yok efendim sperm bankasında şu anda yokmuş yok şöyleymiş böylemymiş. Sonunda ellerinde olan yaklaşık 10 donörden birini seçmek Zorunda kaldım. Operasyondan sonra firdevsi bir kere dahi görmedim. Bu kadar ilgisiz bir doktor olamaz. Zaten operasyon bittikten sonra irem hanımla da görüşmek imkansız hale geliyor başka birisine yönlendiriyolar adını unuttum burcu gibi bişeydi galiba. Kesemin büyümesi yavaştı onları arayıp sorduğumda ilaçları keseyim mi diye yok kesmeyin ertesi gün kesin gibi cevaplar aldım.bunları söylemeleri için firdevs hanıma danılmaşarı yada firdevs hanımın durumumu direk benimle görülmesi gerekmez mi?? Ama onlar sadece hasta ilişkilerine bakmakla yükümlüyjen doktor gibi kafalarına göre tavsiyelerde bulunuyırlar. Her neyse ben yaşadıklarımı anlatmak istedim. Tabiki karar sizin. Tekrar denemeyi düşünüyorum bu sefer hit'le denemeyi düşünüyorum. Hit hastası olan var mı?
Çok üzüldüm bebeğini kaybetmene arkadaşım Allah yardımcın olsun bende daha önce başka bir merkezde yaşadım negatif oldu hiç sonucu bile sormadılar insanmıyız paramıyız anlamadım. ama firdevs hanım irem hanım yazdığın gibi değiller benim de kaç ay kanamam oldu ağlayarak gece yarıları bile aradım korktuğum için açtı irem hanımda yardımcısıda ama doktorun baksın dedi tabi uzaktan göremezler nedir diye ama sakinleştirdi korkma dedi. Belki özel bir durumu vardı dönemedi hepsi insan sonuçda çok yoğunlar çünkü ama yardımcısı ilgileniyor ilaçlarla sorularla felan transferden sonra çünkü bir kadın nasıl ilgilensin onlarca kadınla. ben gittiğimde gördüm kalabalığı firdevs hanımda işlemden çıkamıyorki birbir ilgilensin onu da aramıyoruz zaten benim elimi tuttu transferde hamilesin inşallah dedi o yetti bana. ilgilenmiyor değiller yani bak seninlede ilgilenmişler ama insanın acısı olunca başka bakıyor belki arkadaşım inşallah tez zamanda kavuşursun bebeğine.
Ben doktoru bi yumurta toplamada birde transfer de gördüm açıkcası doktorun bi konuşmasını beklerdimIyi aksamlar ben de yumurta nakli düşünüyorum. Bu forumu sonuna kadar okumustum yazdan beri. Firdrvs Hanima gitmeyi düşünüyordum fakat diger forumlarda da bazi yorumlar okudum kafam karıştı biraz. Eskiye nazaran durumlar nasil değişti olumlu yonde mi olumsuz yonde mi beni yonlendirebilir misiniz acaba. Hasatalar cogalinca ilgi mi azaldi acaba. Yoksa daha d mi profesyonellestiler. Bu kadar para vermisken herhangi bir sikintida sadece irem hanimla muhatap olmak uzer insani. Hite gidip sonra ferdevs hanima donen ya da tam tersi durum yaşayan oldu mu. Teşekkür ederim
Ne demek ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuzMavininumudu teşekkür ederim cevabin icin. Hakkimizda hayırlısı olsun
İnşallah hayırlısı olur ben bildiğim yer ne de olsa diğer yerlerin de çok farklı olduğunu düşünmüyorum zaten hepsi ticaret e dökmüş mayıs gibi gicidicem inşallahHaziranda nasip olursa gitmeyi dusunuyoruz. Aslinda kafam nettiama simdi zaman yaklasinca kendimden supheye dustum. Her merkezle telefonda gorusmeyi dusunuyorm. Buraya yazmadim ama hep takip ettim ne cok uzuldum ne cok sevindim. Rabbim herkese anneligi babaligi tattirsin
Eşimde öğretmen ama ben devamlı çalıştığım için mecburuzAslinda ben de mayis istiyordum esim yaza denk gelsin dedi. Ben ogretmenim milletten kacarak gidicez rapor almak istemedim. Mayista güzel haberlerini okurum insallah canım senin icin de heyecan yakin artik
Canım sen Hite mi gidiyorsunSiz ne zaman yaptırdınız ve sperm mi yumurta mı donasyonu Benim kimyasal oldu ama inşallah bu sefer olacağına inanıyorum
Canım sen Hite mi gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?