Allah yardımcınız olsun, karar verin inşallah hayırlısıylaBizde sperm yok ama ben bir türlü karar veremiyorum kafam karma karışık 14 yildir ugrasiyoruz esim azospermi
İnşallah kucaklarımız hep dolsunHayırlısı olsun arkadaşım inşallah bu sefer olacak
Amin inşallah arkadaşımCanim guzel sonuclar insallah doğum kontrol hapinin yaninda coraspirin de iciyormusun
Siz bu karari verirken zorlandinizmi dini acidan beni cok korkutuyor Allahim hepimize yardim etsin bizlerde tadalim bu duyguyu ins. Güzel sonuclar alirsinizAllah yardımcınız olsun, karar verin inşallah hayırlısıyla
Coraspirin veriyorlar genellikle belki sonra vereceklerdirAmin inşallah arkadaşımhepimizinn
Merhaba firdevs hanım histreskıbiyi nekadara yapıyorHerkese merhaba kader arkadaşlarım, kullanıcı adıma bakmayın 44 yaşındayım. Geçen ocak ayında transferim negatif sonuçlanmıştı, 2 tane de dondurulmuş embriyomuz var, kısmetse onları almaya gideceğizgeeçn hafta Firdevs hn histeroskopi yaptı, bir de çizik attı rahme canlanması için ben bebeğe yatak hazırlıyoruz diyorum tüm bunlara şimdi doğum kontrol hapına başlattılar, gelecek adet sonrası transfere gideceğiz inşallah rabbim hepimize muradımızı versin
EVet canım ilaçlar biraz iştah açıyor malesef bizim transfer tarihimiz belli oldu 4 kasım var mı o zamanlarda transferi olanKızlar bu kullandığımız ilaçlar beni mahvediyor, zaten kilo vardı şiştikçe şişiyorum
Çok üzülüyorum
Hayırlı uğurlu olsun inşallah bebişin alıp gelirsinEVet canım ilaçlar biraz iştah açıyor malesef bizim transfer tarihimiz belli oldu 4 kasım var mı o zamanlarda transferi olan
İnşallah canım çok heyecanlıyımHayırlı uğurlu olsun inşallah bebişin alıp gelirsin
Her sey guzel olacak insallah canimbana laboratuvardan haber geldi kızlar dün yumurta toplama ve dölleme günüydü bugün itibariyle 9 adet embriyocuğum olmuş inşallah 5. Güne sağlıkla kavuşur tosuncuklarım inanılmaz heyecanlıyım
Yarın mı 5. Gün canımbana laboratuvardan haber geldi kızlar dün yumurta toplama ve dölleme günüydü bugün itibariyle 9 adet embriyocuğum olmuş inşallah 5. Güne sağlıkla kavuşur tosuncuklarım inanılmaz heyecanlıyım
Canim Allah yardimcin olsun dualarim seninleMerhaba kızlar bugün kıbrıstayım çok şükür hastaneye yerleştik önce sonra gezmeye çıktık herkes çok ilgili heyecanım bir nebze de olsa yatıştı yaş41 bugün 4. Gün yarın sabah transferim var canım dualarınızı bekliyorum
Canım hayırlısıyla al gel bebişlerini, kalbimiz ve dualarımız seninleMerhaba kızlar bugün kıbrıstayım çok şükür hastaneye yerleştik önce sonra gezmeye çıktık herkes çok ilgili heyecanım bir nebze de olsa yatıştı yaş41 bugün 4. Gün yarın sabah transferim var canım dualarınızı bekliyorum
Yumurta donasyonu mu ?Herkese iyi akşamlar dilerim herkesin dileği evlatlarına kavuşmak nasip olsun bende halil ibrahim tekine gittim doktor iyi fakat takip yok yeni klinik araştırırken bi arkadaşım dr firdevs hanımı söyledi çokta güzel bir örneği var bende kararımı firdevs hanımdan yana kullanma karsrı aldım benim için dua edin size bildiricem herşeyi
Evet hem kendi yumurtalarım hemde donasyon yapıcam çünkü sürekli açıklanamayan düşüklerim oluyor kendi yumurtamla birde böyle donasyon yapıcamYumurta donasyonu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?