- 6 Ocak 2018
- 289
- 224
- 23
- 29
Canim cok şükür şimdi hamileyim Allahim olmayan herkese nasip etsin insallah şu dolandırıcılardan lütfen uzak durunÜzülme aynı durumdayım bizide Mürüde çakartaş madur etti bende haram ediyorum aldığı param hayra gitmesin sağlık problemine harcasında yetmesin
Allah tamamina erdirsin sag salim ( bilemiyorsun ki dolandiricimi kordinatoru is baglayip onlara el muhtac olana kadar dil dokuyor aldaniyoruz ama durumu az bisey anlamistim ama catlatma ignemi vurmustum geri donusum yok zannediyordum doktoru islem sirasi gordum is isten gecmis hakkim haram olsun Mürüde cakartasa ve kordinatoruneCanim cok şükür şimdi hamileyim Allahim olmayan herkese nasip etsin insallah şu dolandırıcılardan lütfen uzak durun
Bende firdevs te 2 deneme yaptim....Allah tamamina erdirsin sag salim ( bilemiyorsun ki dolandiricimi kordinatoru is baglayip onlara el muhtac olana kadar dil dokuyor aldaniyoruz ama durumu az bisey anlamistim ama catlatma ignemi vurmustum geri donusum yok zannediyordum doktoru islem sirasi gordum is isten gecmis hakkim haram olsun Mürüde cakartasa ve kordinatorune
Amin simdi ilk tecrubesizlikten tecrube kazandim ama simdide kimseye guvenemiyorum konustum bikac doktorla sanki hepsi bana hikaye anlatiyor sen kiminle devam ettinBende firdevs te 2 deneme yaptim icime doğuyordu ama baskalarindan da duyunca dolandırıldigima emin oldum Allahim oyle insanlardan bizi korusun insallah
Merhaba batuma gitmisin kimle hangi tedavi uyguladin sonucun ne oldu paylasirmisinCanim ben kıbrıs doktorlarına guvenmiyorum artık ama o doktoru duydum en iyi lerden diyorlar ama görmedim tecrübem yok onun için birşey diyemem ben batum a gidiyorum bu aralar daha cok sevdim hiç yoktan doktor senle muhattap oluyor devamlı ulaşabiliyorsun ve ben ödediğim paranın faturasını da aldım
13 haftalik hamileyim canim batumi merkezinde yaptirdim 4 arkadas gittik cok şükür 3 ümüz hamileyiz Allahim bütün olmayanlarada versinMerhaba batuma gitmisin kimle hangi tedavi uyguladin sonucun ne oldu paylasirmisin
Allah tamamına erdirsin canım gönlündeki olsun inş13 haftalik hamileyim canim batumi merkezinde yaptirdim 4 arkadas gittik cok şükür 3 ümüz hamileyiz Allahim bütün olmayanlarada versin
Firdevs benim duygularimla oynadi 2 negatifim var 1negatif 2.ci kimyasal oldu yapana kadar cok iyiker negatif olunca ilgi yok bana irem kendi yumurtanla %1sans demisti donasyon yapildi ama olmadi cok agladim cok uzuldum o merkezde dr firdevs cok aci konustu cok uzdu beni ben cok strssliyim anne ol amazmisim vucudumda cocuk tutunmazmis emriyo rahat yerde tutunurmus rabbim baba mucizesini verdi kendilugimden hamile kaldim mucizem simdi 3 aylik yanimda uyuyor onlar benim dunya parami yedi haram olsun hicbir zamn hakkimi helal etmem onlara dr firdevs cok uzdu benimeb bende firdevs hanımda donasyon yaptırmak istiyorum ama tam karar veremedim sizin sonuç ne oldu acaba bilgi verirseniz çok sevinirim
Merhaba. Bende Firdevs hanım a gitmeyi düşünüyorum donasyon için. Sizin yaşınız kaçtı acabaSelam kızlar, uzun zamandır kk ye girmemiştim.. Uyku tutmayınca bir göz atayım dedim.. Paylaşımları okuyunca birbucuk sene öncesine döndüm.. Ben 2016 Firdevs Hanımda yumurta donasyon yaptırdım.. netice: paşalarim, Allahin izniyle inşallah, en geç 2 saat sonra yataklarından "ähhhh" diye cilveler yaparak, yataklarından alınmayı bekliyecekler.. Diyeceğim şu ki, umudunuzu yitirmeyin, positiv düşünün ve isteyin.. Ben İrem için yazılanlara katılmıyorum, transferden sonra ve şimdi bile irtibattayiz.. Transferin ertesi günü izinli olduğu halde, beni görmeye gelmişti kendimi çok özel ve iyi hissetmiştim.. Hep olacak gözüyle baktım.. Şükür vakti zamanı gelmişki... RABBİM bana bu iki meleği emanet etti.. Uffff.. Duygusala bağladım sanırım... Öpüyorum hepinizi.. İnşallah umutyolculuğunuz2018 sizi bebislerinize kavuşturur.. Hiçbir çabanız emeğiniz boşa gitmez..
Merhaba. Firdevs hanım a gitmeyi düşünüyorum bende donasyon için. İlk denemenizde mi hamile kaldınız ve yaşınız kaç . Sperm donasyonu mu yumurta donasyonu mu sizinkiSen de Firdevs hanım da yaptın değil mi arkadaşım? Ben de çok memnun kaldım herşeyimle ilgilendiler ben çok şükür hamileyim irem hanıma demiştim hamile kalmasam bile yine gelicem diye çünkü kimseden görmediğim sevgiyi ilgiyi gördüm ben senin de dediğin gibi aile gibi olduk. Herşeyime koştular ellerinde geleni fazlasıyla yapıyorlar gerisi Allah isterse oluyor. Ben gittiğimde 4 aile ile tanıştık merkezde arkadaş olduk hepsi benim gibi hamile hepsiyle görüşüyoruz. İnşallah darısı başına arkadaşım hiç vazgeçme sen Allahın izniyle anne olacaksın emin ellerdesin.
Öncelikle inşallah en kısa zamanda anne olursunuz.benim ikizlerim var 5 yaşında.ve firdevs hanimda yaptırdık tüp bebeği.benim zamanımdaki bütün üyeler anne oldu.firdevs hanım ve İrem hanıma minnettarım.hemde ilk denememde ikizlerime kavuştum.Kıbrıs daki En GüvenILMEYECEK merkez merkez Dr.firdevs in merkezidir..Benden aldıkları parayı aslahelal ediyorum. Üstüne psikolojimi de o dönem çok bozdu.Yanlış ilaç tedavisi .yanlış yönlendirme sonuç kocaman gözyaşı dolu bi NEGATIF..Asla kendi yumurtanla anne olamazsın.imkansız .Embriyo donasyon yap dedi.Onu dinlemedim .Tekrar Başka bi merkezde sprem donasyon u yaptirdim.Şükürler olsun kızım ve oğlum benim altın yumurtaların şuan 14 aylık oldular. Lütfen arkadaşlar çok ama çok dikkatli olun.Kıbrısa da Batum a da.çok şüpheyle yaklaşıp emin olmadan paralarınızı kaptırmayın
Zaman.umud.hayal kırıklıklarını merkezler hiç önemsemişti.Ama enn umursamadı.mucize ekip.Doktor tedavi öncesi .sonrası hicccc hastasıyla görüşmüyor.Sadece transferde 1 dakika görüyorsun o da sen sedyede oluyorsun.ilgisiz.soğuk.tüm dağları ben yarattım egosunda bir ekip.
Size katılıyorum.bende o dönem ikizlerime hamile kaldım.cok şükür ilk denememde.iyiki Firdevs hanım ve İrem hanımla tanismisim.Bu topikte benim açtığım dönemdeki herkes gerçekti ve hepimiz anne olduk, bunu nereden mi biliyorum hepsiyle görüşüyorduk, biz birbirimize sımsıkı kenetlendik , destek olduk ve önce Yüce yaradan Allah’ü Teala nın ol demesiyle, sonra da Firdevs ve İrem Hanımın desteğiyle ve aracı olmasıyla, ve tabi ki topikte herkes çok inançlıydı, inandık, dua ettik, birbirimize sarıldık, doktorumuza ve olacağına güvendik, üzerimize düşen herşeyi yaptık ve HEPİMİZ İKİZ, ÜÇÜZ,KİMİMİZSE TEK EVLADIMIZI KUCAĞIMIZA ALDIK.
Bu siteye çamur atanların amacı ve kime çalıştıkları soru işaretidir, ancak kesin olansa bu sitedeki ilk grupta herkes Anne olmuştur, bu bu kadar net.Benim kızımla oğlum 39 ay 10 günlükler, onlar benim eşimin ailemin gözbebeği, herseyimiz, mutluluğumuz.Anneciğim dediklerinde içim eriyor, Allah’a onları bana verdiği için teşekkür etmediğim tek bir günüm bile yok.Onlar dünya güzellerim, meleklerim, evlatlarım, nefesim, herşeyim. Biz yavrularımızla tamamlanan ailemizde çok mutluyuz .
Kimse burada yazanlar sahte vs.gibi çamurlar atmasın, sahte bunu yazanlardır.Biz gerçeğiz, anneyiz, çok mutluyuz ve buna vesile olan Firdevs ve İrem hanımın duacısıyız.Yalan ve iftiranın bedeli çok ağır ödenir bunu unutmayın, çünkü Allah var.İnanıyorsanız korkarsınız, üç paralık çıkarlarınız için bu topiği sakın bir daha karalamaya kalkmayın.
Kendi yumurtayla anne olamayacagimi söyleyen İrem.ve Dr.Firdevs in eline Allah kimseyi düşürmesin.Bana embriyo don.önerdiler neymiş imkansızmış.Komik.O zaman cok ağladım hic komik değildi.Başka merkezde Kendi canım.kanım.yumurtamla dünyaya getirdiğim ikizlerim şuan 2 yaşında.Ya gerçekten onlara inanıp embriyo don. Yaptirsaydım suan kuzularım olmamış olacaktı.İnanmayın bu sözde merkeze!!!! Muhtemelen sizin yumurta ve embriyo donasyondur.Onların basari sansi yuksek.Benim gibi yası ilerlemiş amh ı düşük bir kisiyi anne yapmak için profesyonel bir ekip gerekliydi.O profesyonellik zerre bu klinikte yok.Öncelikle inşallah en kısa zamanda anne olursunuz.benim ikizlerim var 5 yaşında.ve firdevs hanimda yaptırdık tüp bebeği.benim zamanımdaki bütün üyeler anne oldu.firdevs hanım ve İrem hanıma minnettarım.hemde ilk denememde ikizlerime kavuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?