Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Üzülme aynı durumdayım bizide Mürüde çakartaş madur etti bende haram ediyorum aldığı param hayra gitmesin sağlık problemine harcasında yetmesin
Canim cok şükür şimdi hamileyim Allahim olmayan herkese nasip etsin insallah şu dolandırıcılardan lütfen uzak durun

Canim cok şükür şimdi hamileyim Allahim olmayan herkese nasip etsin insallah şu dolandırıcılardan lütfen uzak durun
Allah tamamina erdirsin sag salim ( bilemiyorsun ki dolandiricimi kordinatoru is baglayip onlara el muhtac olana kadar dil dokuyor aldaniyoruz ama durumu az bisey anlamistim ama catlatma ignemi vurmustum geri donusum yok zannediyordum doktoru islem sirasi gordum is isten gecmis hakkim haram olsun Mürüde cakartasa ve kordinatorune

Bende firdevs te 2 deneme yaptim....

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende firdevs te 2 deneme yaptim icime doğuyordu ama baskalarindan da duyunca dolandırıldigima emin oldum Allahim oyle insanlardan bizi korusun insallah
Amin simdi ilk tecrubesizlikten tecrube kazandim ama simdide kimseye guvenemiyorum konustum bikac doktorla sanki hepsi bana hikaye anlatiyor sen kiminle devam ettin

Merhaba batuma gitmisin kimle hangi tedavi uyguladin sonucun ne oldu paylasirmisin

Merhaba batuma gitmisin kimle hangi tedavi uyguladin sonucun ne oldu paylasirmisin
13 haftalik hamileyim canim batumi merkezinde yaptirdim 4 arkadas gittik cok şükür 3 ümüz hamileyiz Allahim bütün olmayanlarada versin

meb bende firdevs hanımda donasyon yaptırmak istiyorum ama tam karar veremedim sizin sonuç ne oldu acaba bilgi verirseniz çok sevinirim

meb bende firdevs hanımda donasyon yaptırmak istiyorum ama tam karar veremedim sizin sonuç ne oldu acaba bilgi verirseniz çok sevinirim
Firdevs benim duygularimla oynadi 2 negatifim var 1negatif 2.ci kimyasal oldu yapana kadar cok iyiker negatif olunca ilgi yok bana irem kendi yumurtanla %1sans demisti donasyon yapildi ama olmadi cok agladim cok uzuldum o merkezde dr firdevs cok aci konustu cok uzdu beni ben cok strssliyim anne ol amazmisim vucudumda cocuk tutunmazmis emriyo rahat yerde tutunurmus rabbim baba mucizesini verdi kendilugimden hamile kaldim mucizem simdi 3 aylik yanimda uyuyor onlar benim dunya parami yedi haram olsun hicbir zamn hakkimi helal etmem onlara dr firdevs cok uzdu beni

Sakın kıbrıstaki dolandırıcılara gitmeyin, hele de firdevse . Yumurta koyduklarına bile inanmıyorum. Haram zıkkım olsun. Dilerim Allahtan onlarda yardımcıları iremmiydi neydi, canlarının derdine düşerler. Bizim gibi uğraşır dururlar.

Merhaba. Bende Firdevs hanım a gitmeyi düşünüyorum donasyon için. Sizin yaşınız kaçtı acaba

Merhaba. Firdevs hanım a gitmeyi düşünüyorum bende donasyon için. İlk denemenizde mi hamile kaldınız ve yaşınız kaç . Sperm donasyonu mu yumurta donasyonu mu sizinki

Kıbrıs daki En GüvenILMEYECEK merkez merkez Dr.firdevs in merkezidir..Benden aldıkları parayı aslahelal ediyorum. Üstüne psikolojimi de o dönem çok bozdu.Yanlış ilaç tedavisi .yanlış yönlendirme sonuç kocaman gözyaşı dolu bi NEGATIF..Asla kendi yumurtanla anne olamazsın.imkansız .Embriyo donasyon yap dedi.Onu dinlemedim .Tekrar Başka bi merkezde sprem donasyon u yaptirdim.Şükürler olsun kızım ve oğlum benim altın yumurtaların şuan 14 aylık oldular. Lütfen arkadaşlar çok ama çok dikkatli olun.Kıbrısa da Batum a da.çok şüpheyle yaklaşıp emin olmadan paralarınızı kaptırmayın
Zaman.umud.hayal kırıklıklarını merkezler hiç önemsemişti.Ama enn umursamadı.mucize ekip.Doktor tedavi öncesi .sonrası hicccc hastasıyla görüşmüyor.Sadece transferde 1 dakika görüyorsun o da sen sedyede oluyorsun.ilgisiz.soğuk.tüm dağları ben yarattım egosunda bir ekip.

Ekip hakkında yazılanları okuyunca şaşırıyorum aynı ekipmi diye bana karşı çok çok sıcak davrandılar ben firdevs hanıma 3 kere gittim ilk tutmadı, 2. İkizler tuttu 8 haftalık düştü, 3. Çok şükür kucağıma almaya günler kaldı. Herzaman çok ilgilendiler hala görüşüyoruz dondurulmuşlarım var onlara gidicem kısmetse ama daha pozitif olun dolarak gitmeyin gerçekten iyi insanlar .Rabbim herkesin gönlüne göre versin

Arkadaşlar merhaba 2 yıldır sizleri takip ediyorum. Buradaki yorumlara güvenerek ve de doktorum Mahmut çavuşun önerisiyle firdevs hanima gittim. Bende hicbir aorun yok herşey cok güzel esimin kullandigi ilactan kaynakli sperm sayiainda düşme kruger de azalma oldugunu ogrendik. Sperm sayısı50 milyondu başladığımızda! Normalde beklesek normal yolla cocugumuz olabilkr ama ben 2 defa aşı deneyip daha fazla beklemek istemedigim icinTup bebek yontemini denemeya karar verdik.2018 aralik ayında başladık.yumurtalar toplandigi gün esimin testinin cok kotu çıktığını 10 milyon oldugunu bu sekilde iyi spermi bulamayacaklarini dilersek baska bir yontem deneyebileceklerini ucretinin 550 euro oldugunu dondurma icin, bilmem ne icin derken biz 3500 euro verecegiz djye konusmusken fiyat 5500 euro oldu.biz tabi evlat sahibi olmak icin elimizden gelen herseyi yapmaya hazirdik. Verdik. 4 tane saglikli embriyo kaldi 18 yumurtadan 2 sini bir so raki ay verdiler olmadi. Doktorumu aradigimda nasil olur biz sana kesin olur diye bakiyorduk dedi. Bende oyle oldugunu düşündüğüm icin buyuk bir travma yaşadım. Bu sirada enfeksiyon oluştu tedavi oldum psikolojim cok kotu oldu sebepsiz aglamalarim oldu ve psikiyatriye bile gittim. Nitekim kalan 2 embriyoyu da transfer ettiler. Bu defa oldu ama 8 haftalik kalbi durdu. Aldırdık. Cok korkunç bir kurtaj yoluyla aldılar. Dil altindan bir hap verdiler 10 dakika icinde 0 dan 100 e cikan bildiginiz dogum sancisi yaşattılar. O şokla krize girmişim narkozla sakinlestirilebilmisim. Bu arada sadece transfer icin 1000 euro verdik. 3 ay bekleyelim yeniden deneyelim dedi basladik bu defa bizden 2000 euro istedi indirimli imiş. Onda da 8 yumurta toplandi 1 iyi 1orta kalitr ebriyo oldu transfer etiler olmadi. Rahmine bakmamiz gerek dediler. Histereskopi yapmaliyiz dediler yaptirdik 4 bin tl de ona verdik. Ondada bisey bulamadilar. Kendisine dedalarca sordum bizim durumumuz bu kadar zor mu neden boyle oluyor. Bu sirada bana yaptiklari her islemden sonra vajinal enfeksiyon geçiriyorum. Bir defasinda 1 ay sürdü kac kutu ilac kullandim hatirlamiyorum. Sebebini sorduğumda stresten oldugunu söylüyordu. 4. Kez bizden para almayacagini ilaclari alirsak bize ücretsiz yapacagini söyledi. Esimde bu durumda baska merkeze gidemeyiz kalalim deneyelim dedi denedik. Bu kez 1 embriyo 3 gunde dondurdular 1 ay sonra verdiler tabiki olumsuz. Buarada yeni binaya taşındılar binanin elektrik sorunlari olduğunu embriyoskopun saletri arttırdığını kapida beklerken elektrikcilerden duyuyorum ama yok ya bisey olmaz deyip gozardi ediyorum bu da benim hatam. Birkac ay bekledik korona doneminde evdeyken deneyelim dedik basladik 12 yumurta toplandi 3 adet kaliteli 5. Gun embriyo transfer wdildi sonuc yine negatif. Ve hemen akabinr yine enfeksiyon!beni cok seviyorlardı bende onlari cok ilgileniyorlardi cok da istekliydiler ama bir türlü olmadi. Yakin zamanda hit e gittim bakar bakmaz tuplerimde yapisiklik olduğunu gördü rahim filmi istedi cektirdik ve tüplerde enfwksoyon olduğunu bu sebeple gebe kalamadigimi normal yolla bile gebe kalabilecegimi söyledi. Ve ogrendim ki enfeksiyon normal bir dueum değilmiş yeterli strerilizasyon olmaza buna neden olurmuş yani stresten degil.bir sey daha ogrendim embriyo laboratuar ortamindaki sıcaklığı cok hassasmis biraz ustu biraz altinda olursa dna larda kirilmalara neden oluyormus. Yani gebelik olsa bile kromozomal anomali oluyor bebek yaşamıyormuş.

Yani bu merkezin doğru ve düzgün(hijyen ve sistem) is yatigiyla ilgili büyük supelerim var birebir yaşadıklarımdan yola cikarak yolunuz oraya düşmesin kaçın emeginize paraniza en onemlisi de umudunuza yazık.

Öncelikle inşallah en kısa zamanda anne olursunuz.benim ikizlerim var 5 yaşında.ve firdevs hanimda yaptırdık tüp bebeği.benim zamanımdaki bütün üyeler anne oldu.firdevs hanım ve İrem hanıma minnettarım.hemde ilk denememde ikizlerime kavuştum.

Size katılıyorum.bende o dönem ikizlerime hamile kaldım.cok şükür ilk denememde.iyiki Firdevs hanım ve İrem hanımla tanismisim.

Kendi yumurtayla anne olamayacagimi söyleyen İrem.ve Dr.Firdevs in eline Allah kimseyi düşürmesin.Bana embriyo don.önerdiler neymiş imkansızmış.Komik.O zaman cok ağladım hic komik değildi.Başka merkezde Kendi canım.kanım.yumurtamla dünyaya getirdiğim ikizlerim şuan 2 yaşında.Ya gerçekten onlara inanıp embriyo don. Yaptirsaydım suan kuzularım olmamış olacaktı.İnanmayın bu sözde merkeze!!!! Muhtemelen sizin yumurta ve embriyo donasyondur.Onların basari sansi yuksek.Benim gibi yası ilerlemiş amh ı düşük bir kisiyi anne yapmak için profesyonel bir ekip gerekliydi.O profesyonellik zerre bu klinikte yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…