Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Amh testi mi istiyor canım
nm ıyı aksamlar halıl ıbrahım tekın hakkında bı bılgın varmı biz sanırım ona gıdecez konustuk ınternetten konusmalarını yorumlarını da okudum hıc olumsuz yazan olmamıs. Bence sende bı görus kendısıyle. Lutfen bı bıldıgın varsa benımle paylas senın sayende de fırdevsın aslında cok ıyı bır dr olmadıgını ögrendım

Firdevs i boşver sen hit hakkında bilgim Yok ama araştırırken duymuştum canım

Bende dr. firdevse yaptırdım yumurta donasyonu. hiç tavsiye etmiyorum.

Gittiğimiz sabah sperm örneği aldılar, 1 milyondan az sperm dediler.. Halbuki 2 hafta önce spermogramda 48 milyon çıkmıştı , eşimin sperm sorunu hiç olmadı. Mikrocip yapmamız şart deyip, 550 euro istediler. Sonra ben ürolog yakınım var bi konuşayım böyle bişey olmaz çok saçma dedim.sonra kıvırdılar, bu haliyle yapmaya çalışalım dediler,halbuki 1 milyondan az spermde sağlam sperm bulunamazmış. 2 kere örnek aldılar ikisinde de aynı dediler

Biz o sanatsal temalı otellerinde kaldık. Ücretsiz servis diyor. Adam 10buçukta götürüyor girneye 3te alırım diyor, 3te otele gelip oturucan yada taksiyle 50 tl verip hergün gidicen çarşıya.
Hastaneleri eski bir hastanenin 1.katında. Araç var diyorlar bir saat araç bekliyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Resmen benim yaşadıklarımı yaşamışsın canım kesinlikle sana katılıyorum Haram olsun onlara verdiğim parada duygularım La oynadılar yazıklar olsun

Çok şaşkınım bu bilgiler için çok Tesekur ederim biz kararımızı değiştirdik hite gidecez sizin adınıza çok üzüldün. Peki başka yerde tedavi gördünüz şuan hamilemizin?

Firdevs uguz için ben de birşeyler yazmak istiyorum.Fazla detay vermek istemiyorum, sonuçta orda tup bebekle çocuk sahibi olmuş olanlar da var fakat ben hiçmi hiç memnun kalmadım.
Kendisi ilk buluşmada çok tatlıydı. Sonra nedense bir mesafe koydu araya. Sorduğum sorulara yanıt vermedi hatta 'siz de çok meraklisiniz' dedi.

Fsh değerimin yüksek olduğu , amh dusuk oldugu ve bir an önce tup bebek yaptırmam gerektiğini söylediler. Halbuki fsh değerim 7 ve amh değerim 3tu. ( 1 ay sonra testleri başka doktor yineledi).
Transfer günü moralimizi nasıl dusureceklerini şaşırmışlardı. Ne yapsakta şu kadın hamile kalmasa diye düşünseler bu kadar olurdu yani. Kendi yumurtamla gebe kalamayacagimi soyleyerek yollattilar. Nitekim sonuc negatif. Zaten nasıl pozitif olabilirdi ki?
Hemen başka bi doktora gittim ve size tup bebek tedavisinin yapılmasını gerekli bulmuyorum diyerek aşılama yaptı. Üçüncü ay gebe kaldım. Ne yazık ki bebeğimizin kalbi atmadı ama olsun, firdevsin yarattığı travmayı atlatmak için bu bile yetti. gitmeyin. Asla tavsiye etmiyorum. Ayrıca bir merkezin gerçekten iyi olup olmadığını anlamak için o merkezin normal tup başarısına bakin derim. donasyon ile tup bebek başarı oranı zaten dünyada %100e yaklaşmış durumda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar en son ekim 2017 yazmıştım sanırım Firdevs hanımda ilk denemem de olumsuz sonuç almıştım ve mayıs ayında tekrar denedim aynı merkezde Firdevs hanımda ve iyiki iyiki yine orda yapmışım arkadaşlar ben onlara çok güvendim inandım ve bugün hamile olduğumu öğrendim İrem’den Billur’dan Firdevs hanımdan Allah binlerce kere razı olsun beni öyle mutlu ettikler ki sabırları için çok çok teşekkür ediyorum hepsine benimle uğraşmak biraz zordu sanırım iyi ki varsınız rabbim ne muradınız varsa versin seviliyorsunuz hem de çok

Resmen beni anlattın ya yalnız olmadığımı hissettim çok sağol yazdığın için siz sperm donasyonu mu yaptırdınız

Senın il denemenle mi tuttu bılmıyorum benım kafam cok karısık bıde yakın dogu unıverstesı hastanesinde Halil ibrahım tekın dite bı doktar varmıs onuda arastırıyorum
Evet ben ve topikteki hemen herkes ilk denemede hamile kaldık.Allah onlardan razı olsun.Firdevs ve İrem hanım ikisi de harika insanlar.Umarım sizler de en yakın zamanda anne olma mucizesini yaşarsınız.Sevgiler.

Yumurta ve sperm donadyonuyla topikteki hemen herkes ilk denemede ,bir kişi de 2. Denemede anne oldu.İkizlerim 3 yaşına basmak üzere hala görüşüyorum onlarla.Ekip harika ve başarı da beraberinde geliyor.Hep olumlu düşündük topiktekiler , Olumlu oldu hepimizin.Darısı hepinizin başına inşallah.

Canim ben kıbrıs doktorlarına guvenmiyorum artık ama o doktoru duydum en iyi lerden diyorlar ama görmedim tecrübem yok onun için birşey diyemem ben batum a gidiyorum bu aralar daha cok sevdim hiç yoktan doktor senle muhattap oluyor devamlı ulaşabiliyorsun ve ben ödediğim paranın faturasını da aldım

Aynı bana yaşattıkları ben verdiğim paraları haram ediyorum kendilerine insanların duyguları ile ancak bukadar oynanır

Yazdıklarınızı okuyunca çok şaşırdim ayni yere mi gittik diyerek hiç araç sıkıntısı yasamadik canim ekstra birşeyde istemediler güleryüzlülerdi gidene kadar yakin zamanda gittim hatta. Firdevs hanimlada istedigimde hep konustum bu isler nasip sonucum ne olur bilemiyorum şuanda ama istanbul bahcecide 4 negatif tup bebek 3 negatif aşilamadan sonra ordaki ilfi beni daha mutlu etti İnsallah hepimiz anne oluruz

Bu topikte benim açtığım dönemdeki herkes gerçekti ve hepimiz anne olduk, bunu nereden mi biliyorum hepsiyle görüşüyorduk, biz birbirimize sımsıkı kenetlendik , destek olduk ve önce Yüce yaradan Allah’ü Teala nın ol demesiyle, sonra da Firdevs ve İrem Hanımın desteğiyle ve aracı olmasıyla, ve tabi ki topikte herkes çok inançlıydı, inandık, dua ettik, birbirimize sarıldık, doktorumuza ve olacağına güvendik, üzerimize düşen herşeyi yaptık ve HEPİMİZ İKİZ, ÜÇÜZ,KİMİMİZSE TEK EVLADIMIZI KUCAĞIMIZA ALDIK.
Bu siteye çamur atanların amacı ve kime çalıştıkları soru işaretidir, ancak kesin olansa bu sitedeki ilk grupta herkes Anne olmuştur, bu bu kadar net.Benim kızımla oğlum 39 ay 10 günlükler, onlar benim eşimin ailemin gözbebeği, herseyimiz, mutluluğumuz.Anneciğim dediklerinde içim eriyor, Allah’a onları bana verdiği için teşekkür etmediğim tek bir günüm bile yok.Onlar dünya güzellerim, meleklerim, evlatlarım, nefesim, herşeyim. Biz yavrularımızla tamamlanan ailemizde çok mutluyuz .
Kimse burada yazanlar sahte vs.gibi çamurlar atmasın, sahte bunu yazanlardır.Biz gerçeğiz, anneyiz, çok mutluyuz ve buna vesile olan Firdevs ve İrem hanımın duacısıyız.Yalan ve iftiranın bedeli çok ağır ödenir bunu unutmayın, çünkü Allah var.İnanıyorsanız korkarsınız, üç paralık çıkarlarınız için bu topiği sakın bir daha karalamaya kalkmayın.

Yiğidi öldür hakkını yeme! Ben 2016 da mucize ekip ile yola çıktım,ilk denememizdi ve binlerce şükür, şu an yani başımda 20 aylık ikizlerim mışıl mışıl uyuyor.. Vakti zamanı gelince oluyor, kiminle yola çıkmışsın aslında 2.planda

Malesef negatif sonuç alanlardan birisiyim ve tekrar denesem bile firdevse gitmem brnde sadece transfer esnasın da 5 dk gördüm ve sonrası yok sonuçtan sonrada hiç arayıp sormadılar ama bebegi olan pozitif sonuç alan diğer arkadŞların adına mutluyum

En doğru cevabı burda sen vermişsin Kıbrıs’taki doktorlar işin ticaretinde allah korkuları yok bende Mart 11 transferim oldu doktorum Mürüde çakartaş tı bana 5 dakikasını ayıramadı ve sonucumu bile paylaşamadım maddi manevi insanları yıkıyorlar isimleri doktor işleri sahtekarlık beni birçok konuda kandırdılar 21 yumurtadan 19 dolu elime 1 tane geçti oda negatif oldu onuda transfer ettiğini sanmıyorum çünkü sonucu bildiği için telefonlarımı bile açmıyorlar malesef tecrübesizliğin kurbanı oldum

Canım nasıl sıkkın anlatamam arabamı sattım gitmek için oda krediydi kartlar doldu uçak ve ilaç borçlarıyla resmen battım
Üzülme aynı durumdayım bizide Mürüde çakartaş madur etti bende haram ediyorum aldığı param hayra gitmesin sağlık problemine harcasında yetmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…